9177
-
#4258 Akkor jelentek én is CEVO-ról :) Ugyanúgy tele van csalóval, mint a MatchMaking, a különbség annyi, hogy mellénk is sok csalót dob :D A másik ami van a bot, tehát a silver nova kategória, négyet lövök úgy hátba hogy egyik se fordul meg :D (true story)... Szóval egy rakat szar az egész, az 5v5-ben is halomra vertünk mindenkit. Szerintem a CEVO-ban eleve nincs anti-cheat, nem úgy mint az ESEA kliensben... Életem legjobban elköltött 0 dollárja volt, hamarosan megyünk ESEA-re a srácokkal :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.07. 05:00:11 -
ENVE #4257 Egy kis frissítés, reméltem, hogy ez vár itt ESEA-n, és örülök, hogy bebizonyosodni látszik. Itt már tényleg össze fut az ember igazán jókkal, és lehet tőlük tanulni bőségesen. Most hajnalban össze rakott myXMG-s arcal, Planetkey Dynamics-ossal, aztán volt cs:s EPS prokkal, akik megjárták a-Loserst, Tt.Dragonst, OCRANA-t, stb. Én mindenkinek javaslom, aki kicsit is komolyabban gondolja ezt a játékot, és fejlődni szeretne, hogy ne habozzon befizetni ide ESEA-ra, mert ennyit bármikor megér ez. Nem látsz csalót, a serverek adják, játszanak hajnalban is, nem kell sokat várni. Játszhatsz igazi profikkal, nem csak akik annak mondják magukat, komplett statisztikák, minden ami csak kellhet. Életem legjobban elköltött 7 dolcsija ez. -
ENVE #4256 3 pentás ide vagy oda, könnyen nem adtuk magunkat :D -
#4255 idén nem. annyit tudok, hogy volgare megint döntős. -
#4254 Nem tudom követi-e valaki, de tegnap este jó meccsek voltak: http://www.twitch.tv/icl_mainstage -
ENVE #4253 ESEA pugozásról jelentés, a vártnál sajnos több a cocknoob itt is, már 2napja minden meccsemre jut egy iszonyat buta szellemi fogyatékos :S
Viszont láttam már pár igazán jó játékost, köztük a világ leghíresebb kz-sát, koukouzt, aki vadállatul játszik. :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.05. 11:12:38 -
Hoxton #4252 Ez marha jó! XDD -
#4251 Ez hatalmas xDDD -
#4250 zsír ! -
#4249 én csak most akartam linkelni :D -
undY1ng #4248 Lehet már valaki linkelte (elnézést érte), de ezt hesszeljétek! :D
AWP nerf -
#4247 Még nem találkoztam vele :) -
ENVE #4246 CEVOn vele spanolj, ha tudsz. Osztrák supreme, volt top cs:s player az arc, barátságos, rendes, és jó is. Neve : assa_ cevon. Sokat játszik ott. -
ENVE #4245 Azt feltudod húzni 500hz-ig tudomásom szerint, lehet még 1000re is talán?! Amúgy 125hz-en nagyon rossznak érzem én már az egeret, de nem is játszottam úgy már több, mint 10éve. Itt sg-n egér topikban jaffanál érdeklődj, ő biztos vágja az mx510-et, nekem olyanom nem volt. -
#4244 Lenne egy buta kérdésem, főleg azokhoz akik már nem silver rangon vannak, tehát konyítanak a játékhoz.
Van köztetek olyan aki az alap 125hz es USB porttal nyomja és olyan egérrel is? Vagy mindenképpen meg kéne célozni egy 500hz et ha az ember akar valamit "elérni" ? :) Szóval konkrétan az érdekelne, hogy van e olyan aki rangosabb de egy alap fapados egérrel normál usb porttal is el tudja e érni ezt?
szerk.: amúgy egy régi Mx510 egerem van
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.03. 13:49:17 -
Lebowski #4243 -
#4242 Elkezdtem újra aktívan cevo-zni és 11 után kezdenek megérkezni a jó playerek újabban :) Néha iszonyat nagy botokat dobál ellennek, de tegnap pl egy GE, egy supreme, meg három lem volt ellenünk :) Vagy három mapon volt GE az ellen csapatában, ámbátor sajnos két silver szintű csaló is volt ellenünk, de azokat legyűrtük. Összességében én lehet adok neki még egy esélyt amíg be nem fizetek ESEA-re :) -
drago14 #4241 Nekem se menti el mindig.
Utoljára szerkesztette: drago14, 2015.04.03. 06:37:08 -
#4240 patch óta nektek sem mentődnek el az utoljára játszott map-ek? -
ENVE #4239 Nekem is ezt csinálja... -
szapor #4238 Sziasztok!
Mostanában elkezdte a játék, hogy menet közben megfagy a kép a hang beakad, és csak a feladatkezelőben tudom bezárni. Néha kiírja, hogy helyreállt az Ati driver, van amikor csak simán megfagy. A legújabb drivert használom, visszaraktam a régit, azzal is ugyan ez. Valakinek van rá megoldása? -
ENVE #4237 RWS van, balancolni próbál. Nem mondom, hogy nagyon sikerülne neki, mert azért beszokott figyelni vmi brutális vadállat, aki zeróban fejeli a bandát, de olyankor érzi is az ember, hogy nem valami nyomorultal van dolga. D:
Ha itt lelőnek az az érzésem, hogy outplayed. Amikor MM ben pedig ez "BULLSHIT!!!"
-
#4236 ó micsoda változások, ez jól hangzik :) rangok vannak vagy random? -
ENVE #4235 Nem. kliensben keresel, visít ha megvagytok, bementek, vár amíg bejön mindenki, aztán indítja is. Szinte MM szerű. -
#4234 Pár Streamernél úgy láttam, hogy van kliens és annak segítségével csatlakozik a megfelelő szerverhez, kb ugyanannak tűnt mint a rendes MM. -
#4233 De még mindig ugyanaz a rendszere mint a CEVO-nak nem? Felmész egy szerverre és várod hogy jöjjenek aztán rup. -
ENVE #4232 Üdv! Nem, tudsz úgynevezett "pick up game"-eket tolni, ami az ESEA saját "MM" je. Egyedül, haverjaiddal, ahogy szeretnéd. Igen prémium előfizetés szükséges, ez 6.95$/1hónap, vagy 19.95$/3hónap. Nekünk eddig nagyon tetszik, velem eddig mindenki kedves volt, nem tapasztaltam azt az "elitista" hozzá állást, sőt. Igaz én tudom mit csinálok :D Már haverokat is szereztünk társammal, alig engedtek el aludni reggel az osztrák testvérek :)))) Nem hiszem el, hogy ennyi időt pazaroltam MM-re... -
Lebowski #4231 Szia!
ESEA hogy működik? Csak csapattal és csak fizetés ellenében?
Előre is köszi :) -
#4230 bazzeg hogy lehet így elkúrni a sétálást... ez űbergáz... minek kell féktáv, hogy megálljak...eddig valami helyzet volt, gombnyomás, séta kuss csend..most 2-3 mp mire megáll az ember és nincs lépéshang!!! bazze rendesen 0-ra meg kell állni és utána nyomni a walk gombot hogy csendben sétáljon legyen... beszarás....
nah most ezért én is sírok me ez full negatív... meg lehet kövezni érte...!
eddig bármi neszt hallottam ... gombnyomás séta... csend!!!... és lehetett fülelni, vagy sunyizni hátbaszúrni ...mostmeg...LOL
nameg ez a tagging...lol mindenki bizonnal fog rohangálni és meg se lehet majd mozdulni úgy lepötyögi a sebességed, hogy abba halsz bele... még csak az kell hozzá hogy a megsebbzett egyén recoilját is jól megbolygassák... a mostani még úgy ahogy reális :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.02. 09:14:28 -
#4229 istenem mint az óvodában... egyből sírás rívás árulkodás... miért nem lehet használni, ami jó
örülj neki hogy adja, utána meg az lesz majd a sírás tárgya ha szar me nerfelik... OMG semmi nem jó soha....
-
#4228 ha nem megy awp...használj glockot
-
#4227 -
ENVE #4226 Keverem lehet azt a 2 szart, sose veszem őket... :D
Amúgy megvolt első ESEA pug, na ez már gatyó felkötős gyerekek... Aki fejlődni akar, és bírja a szopást kövessen :D:D:D:D:D Kemények az arcok :D -
#4225 hát ez :ASD:ASD -
#4224 Meglett a Nova 1, nem volt könnyű ... (kellet pár win, ráadásul a meccsnek ami után feldobott ez volt az utolsó köre 15-14-nél :D) -
#4223 az Mp9 az TMP utód :D
hááát azért régen az Mp5 uralta az smg-ket ... és hasznos fegyver volt...
most meg a kezdeti nagy fellángolással, hogy majd most használható lesz minden fegyver és mindent venni fognak az emberek...sehova nem jutottak... mindenki kala-m4-wp ugyan úgy ...volt egy Aug hullám, egy P90 hullám , most meg a Tec9 es.... mindig felhúznak valamit veszik egy ideig az emberek mert túl jó, aztán visszabutítják.... én a kalát meg az m4 et rontanám kicsit mint a desertet, hogy mást is használjanak az emberek... kicsit érdekesebb lenne...bár tuti sok játékost vesztenének...me nem lehet egygolyós hedit adni kalával egy kilométerről....vagy megemelném az árát de iszonyat!
lol ST hulladék fegyók ára rögtön felszökött 4x - 5x annyira :DDD
-
ENVE #4222 Semmivel sem volt jobb az mp5 annak idején, mint most az mp9. Az mp7 meg ne is legyen olyan, túl olcsó hozzá!
BTW trade-upolt ST fegyóból származó fegyvert -elvileg- nem lehet tradelni, marketolni. Legalábbis ezt olvastam hltv.orgon -
#4221 hááát ez kemény update!
lehet tradeupolni a ST fegyvereket is és lehet venni külön ST számláló átmásoló ezközt... így át lehet vinni a statot egyik fegyóról az ugyan olyan másikra... pfff....
úgy látom nagy vásárlás lesz ....
és persze ahogy sejtettem a szutyok mp9 mp7 és mac10 fel lett húzva....mondjuk az mp7 így is király volt...de úgy látom vissza akarják emelni az annó mp5 szintjére!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.01. 07:47:41 -
#4220 ú bazze...erről beszéltem!
nem voltam résen ... a tocix Tec9 már 6.5 euro a 8 helyett.... ment is a marketre mint a szél... veszek belőle egy fogyóban lévő WP-t :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.01. 07:35:43 -
ENVE #4219 awp újra 1.6 feeling ^^ Tec9 nerf eddig 1 viccnek tünik nekem...
Nehogy áprilisi tréfa legyék !: D