9177
  • Metalmilitiakid
    Ketten se könnyebb, első meccs elég sima win lett, másodikon úgy lett lose, hogy a másik csapat kb 5. körtől 2 bottal volt, nálunk 17. től volt 1 bot, de helyette volt 2 gyerek aki ténylegesen rosszabb volt mint a bot. A botot legalább át tudod venni, hogy használd, de ezek semmi értelmeset nem tettek hozzá a csapathoz és pedig még kommunikáltak meg okoskodtak is.
  • Micsu
    j wonderpiget is fejbe kellett volna már lőni rég
  • mijki
    Egyedül annyira nem lehet versengőzni...a fél csapat vagy orosz vagy lengyel és nem is tudnak angolul...
  • sz4bolcs
    pro-gaming kicsit másképpen :D

• ENVE
    Nézésre érdemes!

• ENVE
    Nem placebo, legalábbis nálam nem. Én általában 100+ playtime-os játékos vagyok, és elszokott jönni a megcsömölés ideje. Kb. most is ez van. Ilyenkor pár nap pihi, és újult erővel tok játszani. Amikor az ember nem úgy ül le játszani, hogy AKAR, hogy ÉHES a fragekre, akkor baj van.
  • ENVE
    raw input csak és kizárólag a windows beállításait fogja figyelmen kívül hagyni.
  • undY1ng #4291
    Este próbálkozzatok (persze ha tudtok)! Nálam ha du. játszok akkor mindig fail vagy csak nagy nehezen ha letudok lőni valakit. Este pedig nagyon adja a lövéseket és rántásokat is. :D És legalább nem ilyen 16/2 loss van....HANEM CSAK 16/14 ÉS AKKOR ENRAGEEEEEEEEEEEEEE.
  • Spészgószt
    én konkrétan a statra gondoltam... kihagyás után MVP hegyek, legtöbb kill a mapon, KD min.3 - 4.... pár nap elteltével KD 1-2 közt...és a tabella vége felé is előfordulok néha....
    én a sok játéktól kiégek, erősen visszaesik a teljesítmény...főleg hogy szétbassza az agyam a kikúrt FPS drop...(250 stabilról lekúr 40-re) amit a mai napig nem sikerült megoldanom...és aki hasonlóan ezzel küzd az sem talált még megoldást....ide ne írja valaki a -threads és társai bullshitet me kitépem a hajam!
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.10. 11:44:20
  • Roger6
    Szerintem ez csak placebo. Sokszor éreztem én is több napnyi játék után, hogy nem vagyok képes belőni senkit, aztán egy hét kihagyás után meg mekkora király vagyok, de a statokat megnézve semmi különbség nem volt , ha összevetettem 5-5 MM meccset.
  • Spészgószt
    én nem tom ti hogy vagytok ezzel, de nálam, ha pár napig (esetleg egy hétig) nem játszom utána rampage van , hullik mindenki akire csak ránézek .... viszont több nap játék után egyre rosszabb... mintha vaktölténnyel lövöldöznék....
  • Jim Morrison
    Nekem on volt, de úgy se volt az igazi :D én betudtam annak, hogy a pár napos szünet miatt teljesen elszoktam tőle :D
  • ENVE
    raw input on, és minden ilyen levan szarva ;>
  • bosco05 #4285
  • HTS s3rg1nh00
    neked a kezedben van az egérgyorsítás akkor... :D
  • bosco05 #4283
    Én windowsban hagytam ott az egér rámutatásának pontossága faszságot :) Játékban természetesen off volt az accel, az az első amit kinyomok, de sajnos a windows-os cucc is befolyásolja minimálisan. 50 missből 1 amiatt volt, nem túl nagy arány :D
  • ENVE
    Úristen össze fosom magam rajtatok... Hát ennyire ismeritek magatokat, meg a játékokat? D:D:D HÁT HOGY NEM LEHET AZT EGYBŐL KISZÚRNI? :D HÁT NEM ODA MEGY A KURZOR AHOVA HÚZOD!! :DDD Hihetetlen...
  • bosco05 #4281
    bazzeg elfelejtettem hogy újraraktam a windowst :D már állítom is át :D mondjuk nekem nem ment rosszabbul :)
  • SzirmosSzisza
    Úha, belenéztem én is, úgy néz ki nekem is onolva volt, kíváncsi vagyok lesz-e változás, lehet így már könnyen meglesz Nova 3
  • Jim Morrison
    végig olyan fura volt, windowsban ki volt kapcsolva, csak azt nem is tudtam, hogy játékban is be lehet kapcsolni így nem is gyanakodtam. aztán mikor benéztem optionsben láttam hogy biza ott is be lehet kapcsolni :D
  • ENVE
    Hogy a fenébe nem vetted észre, hogy egér gyorsításod van? :D:D:D:D
  • Jim Morrison
    áhá! megvan miért vonult vissza. tényleg "elérte" a csúcsot

btw múltkori nagy konfigtisztításom után nem adta valamiért a játék egyáltalán.... játszottam pár meccset és 10 et alig lőttem meg. Tegnap már pipa voltam, volt 5 killem. Benézek optionsbe, há nem be van kapcsolva a mouse accel? kikapcsoltam és egyből lőttem egy acet
  • bosco05 #4276
    Elhullott a gépe az oldal tulajának :) Elvileg hamarosan lesz neki újra és nekivágunk.
  • HTS s3rg1nh00
    igen,ha eddig nem paypallal töltöttél fel akkor ilyet játszik.nekem is volt a legutolsó feltöltésnél.
  • Metalmilitiakid
    Sejtésem szerint volt mostanában vmi paypal vagy ilyesmi csalás és most egyesével ellenőriznek minden átutalást, hogy tényleg megérkezett e a pénz. És ehhez jön hozzá az, hogy gyors egymásutánban 2x töltöttel fel.
  • Hunter of Deer
    volt mar valakinek hasonlo? kép

eddig is bankkartyarol toltottem fel penzt akkor sose volt gond, vagy az a baja hogy 60€ tettem fel tegnap? (GTAV miatt)....
    ugye csak 2 reszletben tudtam feltenni egyszer 50 + 10€ az lenne a kinja?
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.04.08. 11:27:32
  • Jim Morrison
    Igen :) mondjuk visszaolvasva kihagytam pár szót, de szerencsére nem kavart meg :)

Btw oldallal mi van? Amióta kint vannak bannerban a legfrisebb hírek 1 cikket sem írtatok, pedig két itthoni lan is volt :(
  • ENVE
    Elne kezdjük itt nekem sztárolni a devlát, aki 10éve még aimbotozni se szégyelt éjszakánként az ilyen dozeres, warlockos, qlas, tigeres, zsoltees (ergó full válogatott) mixek ellen :D:D:D: MINDENKI TUDTA, HOGY CSAL.
    És ebben a vicc, hogy ugyan azok az emberek fogadták később be, akik akkor csalózták. Saját szememmel láttam, hogy aimozott. Azóta is tagadta, akár mikor felhoztam ezt. VAC banos accja ..devieE nével, csak régi csapat társai friendsben, de nem az ő accja... :D Szal na, amúgy devi jó arc, csak CS-ben volt egy seggfej. A rampantról pedig halottam már igen igen fura dolgokat... Szal na, a stílus, az nem volt rendben. Amúgy is gyenge volt devla go-ban, ha tényleg letette a lantot, akkor ezzel nem sokat veszített a Magyar CS:D
  • bosco05 #4270
    Feltételeztem ebben a mondatban a nagyon nagyon erős iróniát :) Remélem helyt álló volt részemről :)
  • Roger6
    Szerintem meg csak egy nagyképű farok, aki annyira profik, mint én a homokóraépítésben.
  • Jim Morrison
    azt hittem te képben... ő 10 évig top pro játékos! ez azért nem semmi. Még a nip, nvidia, intel is búcsúztatta őt a hivatalos fb oldalukon. asszem.
  • bosco05 #4267
    Még most sem értem, hogy lehet visszavonulni onnan ahol sosem jártál :D
  • Jim Morrison
    Aki lemaradt volna:

nagy port kavart, dev vissza is vonult a profi scene-ből :D
    https://www.facebook.com/devcsgo/posts/1012831682068136
  • SzirmosSzisza
    Amíg nem sorol be addig ilyen lesz, 10. win után megszűnik a korlátozás.

#4264: ha van 2 azonos stattrak fegyvered (csak más skin) akkor át lehet vinni az egyikről a másikra a statot
  • Hoxton
    Hali
    Mi ez az új StatTrak swap tool?
  • Dobronski
    jobb klikk
  • Whysper
    Sziasztok... Segítenétek abban légyszíves,hogy játék közben ha tabot nyomok akkor nincs egerem és .. vannak néha elég idegesítő ordibáló orosz csapattársak,de így nem tudom őket MUTE-ni. ,hogy tudom az egeret előhíni? Közönöm
  • Roger6
    Smuf accoc ellen találták ki, hogy elmenjen a kedv.
  • mijki
    Sziasztok :)
    Miért van az, hogy minden 2. nyert "Versengő" v. Competitive meccs után 21 óra ideiglenes eltiltást kapok, a teljesítményem bekalibrálása miatt?
    Kép:
  • ENVE
    Én nem is indítottam cevo klienst azóta :D Mondjuk én csalót nem láttam, de rohadt sok volt a bot az fix. Itt is akadnak epikus faszlámák, de ritkább. Ellenben ami a bajom, hogy az RWS rendszer nem túl sokat ér. :\