9177
  • bosco05 #4338
    Nekem nincs drága configom és szinte meg se rezzen az FPS számláló.

Alaplap: Gigabyte GA-P67A-D3-B3
    Processzor: Intel Core i5-3550 3,6 GHZ
    Videókártya: MSI AMD R7770 1 GB
    Memória: 8 GB Kingston HyperX Black KIT

Szerintem proci fórum és fogadd meg a jótanácsot, AMD-t word-re meg facebookra használunk, minden másra Intel :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.14. 12:24:05
  • Spészgószt
    nah ... ma monitoroztam kicsit játék közben
    D2 280 Fps 24 fős szerón
    annyi a különbség hogy az először feltekertem a procihűtőt így játék közben is 60 °C körül volt a másodiknál csak alapon ment...a lag ugyan úgy jelentkezett... mind a fesz.ben mind a hőmérsékletben... valaki tudja mi okoz ilyet? vagy menjek a kérdéssel a procifórumba?
    KÉP

amikor a kis fogak vannak olyankor lekúrja az FPS-t a játék
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.14. 10:58:42
  • sz4bolcs
    nekem simán talált csitereket
  • DarkLighter
    Nektek is szarakszik a steam? Nem mutat rangot és nem talál szervert.
  • DarkLighter
    Nektek is szarakszik a steam? Nem mutat rangot és nem talál szervert.
  • DarkLighter
    Ezért kell egy i5, az stabilan tartja az fps-t.
  • Spészgószt
    alapvetően nekem is 250 -300.... csakhát ez a 50 re ledobás éget ki !!!
    mindenki összetéveszti ... NEM kevés az FPS me szar a config....pont az hogy van rendesen csak időközönként random ledobja .... és NEM a füst től meg az efektektől...simán lövök 200 ftp fölött füstben gránáttal tűzzel 30 fős PUB szerveren gond nélkül...de néha csak simán futok szinte az üres mapon és pakk 50 fps.... és természetesen pont ilyenkor kerül elő az ellen is tuti ... NA ez basz fel!

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.13. 22:59:47
  • DarkLighter
    Nekem gyengébb videokártyám van, (HD6570) de jobb procim (i5-4460) szintén 8 giga hyperx és 180fps-el hasít.
  • Spészgószt
    ez az Intel+ nvidia meg AMD+ AMD (Ati) már 10 éve se számított semmit... városi legenda és még a mai napig híve mindenki.... :DDDD
  • SzirmosSzisza
    Én Január óta játszok és semmi probléma nem volt. Néha a tab-ra nem jön fel a scoreboard, ennyi. (intel + nvidia)
  • Metalmilitiakid
    Nekem általában indítás közbeni alt+tabokat nem szereti (általában alatt értem a 20 estben 1-2x). Igen annyira bunkó vagyok, hogy még a játék betöltését se vagyok hajlandó végigvárni :D
  • Spészgószt
    Asus M5A97 LE R2.0 mobo...nem e legfosabb legolcsóbbat vettem alá direkt
    Amikor cseréltem rendesen benéztem, mert akkoriban még az AMD-t jobban szerette a CS, aztán átbillent az i5-felé a mérleg...
    de ugyan ezzel a problémával több Intel tulaj küzd!!! Legalábbis a fórumokon ahol erre a problémára keresik a választ 80% Intel procival szop!!!
    Nekem első sorban grafikai munkára kell, ott meg a 8 valós mag többet nyom mint az inteles hiperthreading... de szerintem lecserélem a faszba egy I7 4670-re 'oszt jónapot.... vagy i5 ből mi a legjobb?
    VGA-t leszarom pont úgy ahogy a CsGO is... Proci kell a rohadéknak... :(
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.13. 19:27:02
  • Panzeradler #4326
    fx4300+hd7730al fix 80 fps nincs semmi mikro lagg, ott valami más hiba lesz.
    Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.04.13. 19:23:17
  • bosco05 #4325
    Hát ha valami kifagy az ott már nem jó... Vagy a windowshoz nem ért, vagy a hardverhez, kettő közül az egyik, vagy ha ért hozzájuk, akkor lusta. AMD-vel régen is voltak bajok GO-ban, bár most nem feltétlenül csak az AMD-sek szívnak.
  • Metalmilitiakid
    AMD VGA , AMD proci, semmi gondom vele igazán. Jó egy gondom van vele, de az a saját faszságom, de ha már lusta vagyok akkor meg is érdemlem XD
    Kifagyni sokkal többet fagy ki az Intel+NVidias kollégámnak, ezt szerintem itt a topikban igazolhatja is, mint nekem. Neki igaz jobban fut a gém, de azért klasszokkal felettem is van a gépe.
  • ENVE
    Kíváncsi lennék az alaplapjukra, mert gyanítom olyan retek táp ellátása van, hogy képtelen a kazán AMD-ket megetetni. Olyankor van micralag, olyankor panaszkodnak a népek. Mert megveszik az FX-et, de az alaplapra már képtelenek áldozni annyit, amennyit kéne. 2 havernak van FX-6300-a, és tökéletesen működik nekik, csak nekik volt eszük. Alúlírottakban nem vagyok biztos:D
  • bosco05 #4322
    Látatlanba mondom ez a baj :D
    >>> AMD <<<

Facebookra való! No offense, lehet, hogy valami programozási baki, de mindig az AMD-vel szívnak a népek, nem értem miért veszik. Ez valami önkínzó küldetés sokaknál :D Játékra és minden hasznosra: Intel... Irodába word excel táblázathoz, facebookhoz AMD. Ennyire egyszerű... És nem vagyok se fan se hater (vidkarim pl AMD), de meg kéne már érteni, hogy az AMD baszottul le van maradva az inteltől. Ez van. Lehet teszteket olvasni, lehet érvelni, ellenérvelni, a valóság azonban ott van az AMD-sek arcában. 30 fps, leesik, kifagy, nem jaú! Nem kell venni akkó!!!
  • Micsu
    van megoldás, core i5 + gtx 970, 300fps
  • Spészgószt
    Én ezzel a fosjelenséggel küzdök mióta lecseréltem a gépem...őrjítően nem tudsz mit tenni...már lassan sámánt is hívok hozzá az hátha leveszi a rontást...de bármilyen guide-ot néztem mind faszság és soha nem az írja akinek van ilyen problémája, hanem valami űberbirka aki hallotta valahol aki látott ilyet akinek már volt hasonló és az....
    ÉN még nem találtam rá megoldást....
    AMD FX9370 black/ styche Ninja 3 hűtővel (be se fér házba, hőfok szinte hideg játék alatt is)/ win8.1/ 8 Gb Kingston Hiperx / GeForce 760GTXoc / 240es SSD/
    és a létező összes woodoo parancsot és praktikát kipróbáltam...semmi eredmény....
    kör elején pont az első 10 mp ben amikor ki lehet rusholni a poziciót elfoglalni akkor 30-40-50 fps...meg igen ugyan úgy menet közben is random ledobja 10-20 mp re.... néha visszajön ha nyomok egy esc-et de az is woodoo bazze ne má...mi ez...!!!!
    HA találsz megoldást ami nálad működött kérlek írd meg hátha még nem próbáltam!!!! THX
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.13. 16:05:26
  • Micsu
    hajrá na'vi

megérdemelnék a végső győzelmet
  • w77d
  • Jim Morrison
    erre csak ezt tudom válaszolni: #4316

Hiába szeretnénk vele játszani, a valve csakúgy mint w77d leszarja és csak a ládák, itemek érdeklik
  • madnessmarci
    Nem! Füstben nekem alapból nem szokott drasztikusan csökkenni az FPS, de most ez a random droppolódás rohadt idegesítő.
  • w77d
    azé bassza meg a Valve, az utóbbi időkben rendesen kutyultak valamit a ládákkal. 1 hónap alatt kb 150 ládát nyitottam és CSAK alap szarokat dobott. Máskor kb minden huszadik valami überkirály cucc volt :S
  • Jim Morrison
    Nem lehet hogy 1 percenként éppen füstöt nézel? nálam akkor esik az fps (és másoknál is), ha füst van a pálya látható részén.
    Tapasztalat szerint GeForce kártyáknál.
  • ENVE
    Ez szánalmas.
  • jetblack
    Nekem a legutóbbi frissités óta épphogy megvan a 200FPS 1980X1020-as felbontáson
  • madnessmarci
    Üdv

Játékon belül van 200-250 FPS-em, de a mai nap kezdte el azt csinálni, hogy kb. 1 percenként le droppolja az fps-t 35-60 ra, kb. 10 mp-ig, és utánna visszaugrik az eredetire. Erre valakinek valami ötlet? Elég idegesítő...
  • Micsu
    kontrollerhez képest jó
  • ENVE
    És mi a véleményed a crosshair placementről?
  • Micsu
    pisztolykör az szép volt de a spary kontroll már csapnivaló
  • ENVE
    Azé ez se gyenge :D

• HTS s3rg1nh00
    szóval ezért lett tagging,hogy a kormányosok se legyenek hátrányban.
  • sz4bolcs
    neee, ez nagyon beteg xDDD
  • Dency
  • ENVE
    Mert nincs is nagy különbség. A go egyébként sem képes úgy igazán ki hozni ezt. Az 1.6 ilyen téren jobb volt.

A rank valóban nem számít, ma újra toltam 1 MM-et, seriffként, 3LEM + 1 SMFC, és én carryztem. Na nem azé, me jobb játékos volnék. Inkább, mert amúgy ők sem jobbak, csak ők grindelték a rankot mostanában is, én meg leszartam. Aki nyomja ezerrel, rankra megy, az fentébb fog menni, attól független, hogy javult-e, mint játékos, avagy nem.

Vissza fokoztam má magam SG-n is
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.12. 00:02:42
  • SzirmosSzisza
    Mi nyomtuk anno silverként full nova teteje ellen és nem voltak annyival jobbak. Csak nyomni kell a játékot és előbb utóbb úgyis feljut az ember.
  • Metalmilitiakid
    A rang kb lófaszt se jelent, ha akarsz fejlődni és tudsz csapatban dolgozni többet ér. Am perszer össze lehet hozni.
  • mijki
    Két ember is édes kevés ja. Főleg hogy nem egyszer kellett 3-4 fős klánok ellen is menni random csapattal. Ilyenkor azért elég nehéz hozni.
    Főleg ha a csapat egyik fele orosz, másik fele 8 éves. Az igazi durva ha 8 éves oroszokkal vagy együtt. :D Ma is énekelgetett vmelyik nyomi és lőni azt nem tudott...
    Esetleg lehet összelehetne beszélni és együtt menni, bár még csak most kezdtem a játékot, sokszor elég sok balgaságot csinálok. :D
    Mit szólsz hozzá? :D
    A rankom se jó még.
  • HTS s3rg1nh00
    a 2.meccsen 40+t lőttem és úgy kaptunk ki...más is találkozott már az 1v1 buggal,amikor lelövöd az utolsó előtti embert a másik csapatban és beragad a lépéshangja?d2 hosszún belőttem,hallom a trappolást tovább 2 kapu közt,erre késsel futok be a-ra és ct spawnról belő a ct...mondom ok...