Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
elnézést hogy ennyit írkálok, de ezt most be kell írjam... nem tudom ti mennyire szoktatok taktikusan piacozni... de kuva durva tételeket lehet behúzni ha figyelsz...most így jártam...nem hittem a szememnek, hogy durván felment a galil ára...ott ücsörgök és melankólikusan kattingatom a frissítést figyelve ahogyan kúszik felfelé az ára... <#szomoru1> néha egy két alacsonyabb ár...és ekkor bevilan egy 6euros ár <#wow1> amin megakartam venni...azonnal buy gomb...még megvan... <#taps>
egyszer egy kést vettem meg majdnem 0,82 ért mert a tulaj benézte a tizedes vesszőt, mire rányomtam a már sold volt... az durvább üzlet...de ha valakinek van egy kis ideje ilyenkor délután estefelé amikor pörög a piac iszonyatokat lehet makkolni benéző birkákból, múltkor egy haver akasztott egy redline AK-t 0,12 ért...<#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
istenem de fasz vagyok...megint...reggel itt vaciláltam nem vettem meg a cerberust 6,5 ért mondom majd este...erre felvásárolták mindent és mostmár 14 a legolcsóbb... 😞 ez nem az én napom!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Most már mindenkinek dobja a Breakout ládát, úgyhogy add el inkább, lesz még olcsóbb is.
Spészgószt
semmi... jó érzés...nekem bejön a cache kollekció ennyi...pár fegyver nem annyira de ha már lúd...legyen krumplival <#idiota>
sosem gyűjtöttem ki egyet se, de most mivel a két kedvencem van az élen a famas styx és a cerberus galil azokat mindenképpen beszerzem a többi meg már aprópénz...famas már megvan a glockis a galil kék nagyon...várok estig hátha felkerül még pár és lemegy az ára 6 alá ahogy szokott és megveszem... valszeg később ez is felmegy mint a nuke collection...meghát alapból zsír fegyók limitálva mivel ezeket NEM lehet nyitni így nem lesz belőle ezres darabszám... a map kollekciók mindig drágábbak mint a ládás cumók...persze ha eltalálják a szkint me azé elég fostenger egyik másik kollekció... 😄

Jim Morrison
Mi tortenik ha mehlesz egy kollekcio? Eleg kozel voltam parhoz de aztan 40 fegyot bedobtam contractba 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
sry dupla!
Valakinek van véletlen Galil Cerberus minimálos??? 5 eurót adok érte!
mindjárt komplett a minimálos (+pár FN) Cache kollekcióm már csak pár fegyó hiányzik...
Thx

Spészgószt
végre... lesz értelme a többi fegyvernek is! unalmas már ez a 5/5 kala/m4 (esetleg egy awp)
sajnálom a régi szép mp5 időket...de az mp7 is kezd hasonlítani mostmár 😄 szeretem is <#violent><#lama>

Jim Morrison
Nem.

Updateban nagy szerepet kapott hogy amikor meglőnek fegyvertől függően mennyire lassulsz le, +smg-k erősebbek lettek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor lassan itt az ideje félretenni egy breakout ládát. Egyébként azt lehet már tudni, mikor jön az új Operation?

Jim Morrison
Lehetett tudni, hogy ma már nem lesz :c

Btw úgy látom volgarr nyert (elso map feleig neztem kb)

Spészgószt
<#falbav><#falbav> Ezt nem hiszem el! Vége az OP nak és eltünt a mission is.... <#boxer>
basszammeg 3 nyert kör hiányzott egy tetves Cache itemért... erre a missionre vártam végig... és bebuktam ... tegnap belekezdtem de nem nyertem csak 13 kört a 16 ból...mondom majd reggel befejezem... kuany erre eltünt <#falbav><#falbav><#falbav>
kapják be !

Jim Morrison
wildtv3
Zylex vs Volgare

Roger6
Aha, kemény volt 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
úristen frieberg milyen deagle fejest lőtt :o

Jim Morrison
jaja. visszagondolva mostanában mikor nip meccseket néztem streamen mindig csak vesztettek 😞

Roger6
Hát kurva jó volt LDLC, megérdemelten győztek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
fragbitelive
LDLC vs NiP
bo3, overpass

bosco05
fél világnak ezt csinálja, csomó szerver elkúródott, plusz van amikor 7-8 megával akar feltölteni ez a ratyi cs
Jim Morrison
de még mindig vannak szar hibák évek óta.... nem baj skinekből jön a pénz....

Nekem az a gondom 1 hete kb, hogy MM-be 80-90 körül mozog a pingem. Akármit állítok nem tudom megoldani, hogy lemenjen, de ha felmegyek magyar publicra akkor ott meg teljesen jó. Nálam lehet a gond vagy az utolsó update a hibás?

ARSENAL&POKER

Spészgószt
update update update...van amelyik tudja követni van amelyik nem...
wattafakk...felemelték a kulcsok árát 1.99-re !<#guluszem1>

bosco05
nagyon ratyik a srácok... szokásos magyar cs mentalitás
oliwwer
Meg van, csak épp az isnogoud nevet használja
RoboKutya78
srácok mi van a szerverekkel valami űber gagyi mostanság.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

oliwwer
NIP vs Titan. Foresttel nem tudjátok mi vna amúgy? Nincs a nip ben
Jim Morrison
kikapott a volgare
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...

Jim Morrison
igen, most történt valami 😊

Kmarha
látom ott is áll a bál 😊
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.30. 20:21:47

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jim Morrison
7Ruv3
Volgare - zylex

Kmarha
jellemző.. először fogadok valamelyik meccsre, és természtesen pont azt a csapatot ddosolják .. nagyszerű 😊

(vagy csak egy jó kifogás számukra miért is veszítenek.. )
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.30. 20:15:35

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

HTS s3rg1nh00
hoppá van,elindult a community sticker kapszulák ára 2 napja,már 0,12-t ér!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
nálam most egész jó, eltűnő kurzor hibát se észleltem talán már egy hete 😄 sessionos hiba meg még mindig van, de már dolgoznak rajta pár hónapja. Am kb ja szar az egész, csak az a rohadt MM miatt szeretem én is, mert legegyszerűbb módja egy 40-50perces kikapcsolódásnak.

Metalmilitiakid
Gratulálok, hogy utolértél én már sztem lassan egy hónapja sírom ezt ebben a topikban XD Képzel el én hogy fellehetek baszva miatta 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Spészgószt
Aze me itt mindenki kompozik...aki meg pubol az meg ismeri a mapot es nem kivancsi ra... a nonsteam mivoltarol nem is beszelve, nem a legjobb forumon probalsz toborozni...
Btv a hotel gellert jobb valasztas lett volna! De ha csinalsz egy only d2 szervert tuti tele lesz...lol

Peti134
Okés főnök, csak játékosokat akarok terelni a szeróra, mondjuk nem tom mért nem jönnek sokan egyből megnézni elvégre Pestieknek ismerős környezet meg minden.
Szerintem nem hiszik el hogy fut Go alatt mivel ez egy source-s map.

Jim Morrison
ezt még nem törlöm, de kérlek ne írd ki 10 óránként.

Peti134
Valaki akar Budapesten, a Deák téri metróban kockulni a Global Offensive-vel?
Egyszerű a megoldás! 91.121.4.31:24964
***A csatlakozás előtt a mapot le kell tölteni és be kell másolni a "//csgo/maps" helyre!
A mapot itt lehet letölteni: http://css.gamebanana.com/maps/144801
A szerverre a NoSteam klienssel rendelkezők is tudnak csatlakozni!
!!!EZ NEM VICC!!! GYERTEK!!!

Roger6
Hajrá Ancients 😊 Vén rókák.

Jim Morrison
wildtv3
Ancients - Zylex

bosco05
Komolyan mondom ez a CS:GO egy foshalom... Az új patch óta csak úgy kifagy, eltűnik a kurzor, úgy kell a task manager-ben kigyilkolnom, továbbá se casual, se dm szervert nem talál, mindig creating game van és bekúr 9 botot. Tele van csíterrel, ráadásul a lobbyt is egyre nehezebb összehozni, mert valakinél mindig szar... Komolyan szánalmas, hogy ennyire hozzá nem értő balf*szok kezében van a játék...
bulba
Az, hogy a breakout véget ér, nem egyenlő azzal, hogy a következő el is indul. Ha jól emlékszem phoenix és breakout között is volt "üresjárat". Persze Valvenál sosem lehet tudni de nekem az a személyes meglátásom, hogy most is lesz egy kis szünet.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Helló! Keresek embereket ranked meccsezni. Jelenleg keretes kala a szintem.
Feltétel, min. nova4, 18+ és ts3.
Akit érdekel vegyen fel, steam felh. név: pzs_peter steam-en a nevem: rudii
<#worship>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Spészgószt
Mindig ki irjak, hogy xyz datummal vege... aztan uccso nap jon a sorry update hogy meghosszabbitjak mert nincs kesz meg az uj Op... XD
De ne legyen igazam!!!

Jim Morrison
faceittv
Nip vs VP

lalakov
Akkor elnézést. 😞
Akkor nem írták volna ki, hogy október 2-án véget ér!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Jönni kéne, de csúszni fog ahogy az eddigiek is, szerintem.
Mikor jön már rózsaszín AK Hello Kittys matricával?

Mindenki hülye csak én nem!

Spészgószt
tedd el jól később még többet ér majd!
a map collectionos fegyókból nincs sok, ha elfogy megy fel az ára...nem olyan mint amit ládából lehet nyitni!
Én speciel megvettem a minimálost, úgyse kaptam még egyetlen glock skint se... és nem is fogok... 😛 vagy max valami szakadtat szokásosan... 😛
a famas styx el meg a cerberussal még várok okt2 ig hátha akkor kicsit esik az ára....
nekem negyon bejönnek ezek a Cache collection fegyók...meg is vettem majdnem mind... 😊
most amúgy mi lesz? jön új operation vagy semmi csak más is játszhat az op br mapokon?
esetleg új láda?