9177
  • sz4bolcs
    Úgy tűnik, nem volt elég nagy a vac ban hullám...
  • Jim Morrison
    szerintem inkább emiatt nem estem le :/ :D
  • DarkLighter
    WH-s csalow gyereket szívattuk meg a meccs végére, ki is lépett. Csal, majd mikor ezzel sem megy sokra kilép. LoL
  • SzirmosSzisza
    tegnap volt VAC ban hullám, ha az utóbbi időben sokat vesztettek csalók ellen, akkor hirtelen megnő MMR és tuti fel fog dobni
  • szapor
    Van valami megoldás a random játék közbeni kép megfagyásra?? (utána csak feladatkezelőben tudom bezárni)
  • Jim Morrison
    néha kiborulok mennyire 0 játék érzékkel rendelkező játékosok vannak a szintemen. T oldalt lehozom awp vel 10-5-re vagy valami ilyesmi... ct oldalon kapaszkodunk a végén, döntetlenre játszunk, 14-15:
    utolsó tunnel, mi hárman vagyunk, kb 30mp van a körből. egyedül vagyok B-n, másik topmid a harmadik meg rövid... engem szép flick shottal leszed, a másik kettő meg retardált módjára bemegy egyedül (mire odaérnek lemegy a plant is...). Így elbuktuk a meccset. Egyszerűen nem hiszem el, ilyenek miatt vesztek meccset, nem csoda hogy nem kerül fel sheriffbe.
  • bosco05 #4372
    sima cheat és a gyártó se mondja hogy használd... csak van
  • Jim Morrison
    wow, ha kibasz a vac akkor pereld az alaplap gyártóját :D
  • Spészgószt
    így néz ki: Sonic radar
  • Spészgószt
    Valakinek van Sonic Radar II nevű szarsága? valami hang radar a játékban és jelzi honnan jön a hang!!?? Az alaplaphoz volt, nem tom nem basz ki a VAC érte :DDD ?
    be lezhet állítani a tartományt hogy lépések lövések bomba pittyegés melyik irányból jön és alul középen van egy kis radar ami mutatja az irányt....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.16. 13:47:00
  • SzirmosSzisza
    Elején mindig ilyen, ilyenkor kell játszani hátha esik drága láda :)
  • Jim Morrison
    faszság az egész.
  • w77d
    atya ég milyen árak vannak az új case kapcsán.. egy láda 6 euró, a jobb cuccok meg 200 euró környékén mozognak.. wtf?
  • Jim Morrison
    ja. valve nagyon kiverte már nálam a biztit.
  • undY1ng #4364
    Kiszúrják az embereket szemét ezekkel a "mini" updatekkel. Magyarul nyiss még több ládát.
  • Jim Morrison
    update
  • Metalmilitiakid
    Hát most kúr fel ez a szar, eddig 4 * voltam ugye volt a 4 lose meg is lepődtem nem rakott lejjebb, végre egy win erre lebasz 3 * ba. Elmegy ez a kurva anyjába.... Pedig mind a 5 meccsen pozitív vagy nullás stattal voltam és MVP im is voltak.
  • Metalmilitiakid
    Ma jól teljesítek. 4 meccs 4 lose :D
  • Metalmilitiakid
    Valaki tudja mi volt a most hajnali update ? Azon kívül, hogy úgy léptem be, hogy : You left a competitive match és join abandon, amikor 4 napja nem compoltam.
  • DarkLighter
    Az MVP-re kell ráhajtani, akkor elég gyorsan dobál fel. 6-7 MVP meccsenként winnel és hamard dobál.
  • Jim Morrison
    Dupla ak ban vagyok: 9es winszeria, tegnap 3 vesztett 1 nyert meccs de még mindig nem dobott fel :(
  • sz4bolcs
    Tegnap lőttem quadot, meg hoztam clutchokat, de erre vagyok legbüszkébb:

• sz4bolcs
    1100 óra után meguntam az ittas oroszokat, eldöntöttem, h. akárhány szimpi és jó játékost látok, mind fölveszem friendlistbe. Random emberekkel túl nagy a variancia, ráadásul néha olyan depis, vagy fogalmatlan játékosokat dob, akikkel képtelen vagyok együttműködni, pedig elég alkalmazkodóképesnek tartom magam.. Ma végre először föl is dobott sheriffbe *.*
  • Spészgószt
    AMD-t kidobtam a picsaba... mint kiderult alapbol vizhutes, min. 1000W tap es 50 rongyos alaplap kellene ami nirmalisan elbirja azt a retek Fx9370-et! Es igen hw hiba miatt volt fps drop... egyszeruen 60 fok folott leszabajzott mindig... es az alaplap se birta etetni... retek a gcim... vettem egy i7 4770k-t ... vilag eletemben intelem volt, most beprobaltam a grafikai teljesitmeny igeny miatt melohoz...de megbantam...
  • Jim Morrison
    üss rá. nálam bevált.
    utolsó update után éreztem galibált (realtek update) de már jó.
  • sz4bolcs
    nekem hangakadásaim vannak... realtek integrált hangkártya, és még sehogy nem sikerült kiküszöbölnöm..
  • DarkLighter
    Olcsóbb az amd proci, de a hozzá való valamire való alaplap drágább egy intelesnél.
  • bosco05 #4351
    Persze tudom, hogy a GO egy fos, de már az sem igaz hogy azért érdemes AMD-t venni mert olcsóbb... Amennyivel olcsóbb annyival szarabb is. Régen azért ez nem egészen így volt, akkor nekem is Athlonom volt :)
  • ENVE
    Nekem is megfagy a játék egyébként kb. 20kör után, de vicces módon ESEA servereken nem :) Na erre mondj valamit! :D Nekem az egész gépet szét crasheli pl. az MM. Intelem van. Nem kell ilyen módon leírni az AMD-t, mert azért ez nyilvánvalóan baromság, hogy wordozni kéne velük. Egy FX-6300-al ismerősömnek ALUL FESZELVE nem megy 250 alá az fps, itt sokkal inkább arról van szó, hogy egyéb dolgokon elhasal vmi. Szar windows, szarul megírt játék (mert valóban szar a go), vmi hw baki, sok minden közre játszhat. Ha szar lenne az AMD, akkor fagyna minden játék, nem csak a csgo-ban lenne probléma. Itt 1 update hoz 20 új bugot. Egyszerüen a valve meg a hp dilettáns, de hát ez nem újdonság. :D
  • Jim Morrison
    jeeee, 800 óra után meglett!
    Target-Hardened
    Survive damage from five different enemies within a round
  • bosco05 #4348
    benne van :D
  • HTS s3rg1nh00
    ha az egy darab 6,5 kb-os fájl miatt akadt meg,sírva fogok röhögni a fejlesztőkön :D
  • bosco05 #4346
    Ellenőriztesd a steam-el a játékot, vírusírtód nézd meg esetleg, több ötletem nincs... Akiknek ez volt mind a procinál jött ki, lehet a hűtéssel van baj stb... Az tény hogy a patch óta többet eszik prociból a játék valamiért.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem i5 van,és a legutolsó vga driver óta csinálja ezt,ma jött egy frissítés (bár az kifejezetten GTA V-höz),majd ha ezzel is produkálja akkor szólok. :)
  • bosco05 #4344
    Ezt eddig csak AMD userektől hallottam, mármint a több mp-s fagyást... Mi egy haveri társasággal toljuk itt egy embernek van AMD-je és folyton ezt csinálja neki is. 9-10 másik embernek intellel 0 baja van. Fórumokon ugyanúgy az AMD-seket látom szívni, ahogy a streamem alatti érkezett kérdések, elégedetlenkedések zöme is AMD userek virtuális tollából származik. Heroes and generalsban is volt egy patch ahol az AMD-sek cumiztak, de azt javították. Valahogy mindig ezzel a fránya AMD-vel van a gond.
  • DarkLighter
    100-zal több az fps-ed:) A 280-hoz nem árt egy 144hz-es monitor.
  • HTS s3rg1nh00
    csak az tud hibátlan programot írni,aki nem is ír semmilyet.a pc lehetséges alkatrészek és szoftverek százcsillió kombinációjából egyenesen következik,hogy akad majd egy bizonyos százalék,ahol valamilyen hiba lép fel.az a szomorú,hogy nekem kb.napi 1-2x random bezárja magát hibaüzenet nélkül,de aki kurvának áll,ne vinnyogjon.egyébként az a totális röhej,hogy Mortalmilkával ellentétben nekem tényleg a windowsra is alig van program felrakva,én amúgy vga drivert sejtek a dolog mögött,mert a mostanival alig volt crash,az előtte lévővel meg sűrűbben (és csak whql nv-t rakok fel,nem minden bétát és egyebet),viszont most néha előfordul h.5-10 mp-re totál befagy a képernyő-utána meg megy tovább,mintha semmi sem történt volna,persze addigra általában rég halott vagyok.
  • undY1ng #4341
    Miben másabb, hogy 180 fps helyett 280-nal megy?
  • bosco05 #4340
    Go is egy szar, de nekem pl 0 hiba jelentkezett, pedig majdnem a beta óta tolom, szóval érdeklődéssel figyelem az ilyen, lagol, akad, kifagy dolgokat, de nem tudom hová tenni őket. Amióta kijött a játék már gépet is cseréltem és még az előzővel se volt baja semmi se, 120+ FPS-t hozott... Core 2 Duo E8400, 4 GB samsung ram és egy 4850 hajtotta :)
  • HTS s3rg1nh00
    nyilvánvalóan nem értek a gépekhez és lusta is vagyok,az egyáltalán nem lehet,hogy a cs:go van szarul megírva,hiszen a cs:s is tökéletes volt minden szempontból.gtfo