Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
4 meccsből 1x kaptunk csalót 😊
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Fmzxs-DdW77-yHA9Z-SaNTM-2SvPB
jó szórakozást!
ui.: A jó arányt (mert ennél rosszabb szokott lenni) szerintem a mai VAC updatenek is köszönhetjük.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.09. 23:45:35
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Lelépett a felénél két játékosuk, amit azért bántam, mert nagyon fosok voltak, a BOT-okat meg ugye átvették a jó játékosok ha meghaltak. Meg a Faceit rangjelzését sem értem, nyomorék egyes szintet ír nekem. Szóval ez nem egyéni teljesítmény alapján rangsorol? Mert győzelmem kb. 2 volt amióta regisztrálva vagyok, pedig heti 4-5 meccset lenyomatok. Pontok alapján meg be szoktam férni az első két helyre összetettben is. A csapatunkban pl . a Rid3r nevű 4-es szintű volt, de hát elég a pontjaira nézni, nem sok köze volt a meccshez, jóval jobbnak éreztem magam nála. Na meg a többiről ne is beszéljünk, akik alatta vannak... a BOT-ok is jobbak lettek volna nála.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
amúgymeg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akár váltva mehetne a Deák Tér és Gellért hotel 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.08. 19:48:07
"Nulla tenaci invia est via"
Ha esetleg valami új stratégiát gyakoroltok majd, az áldozat szerepét tudom vállalni, vagy ilyesmi.
@gyuszo: Hááát ha nem CS ről van szó, akkor én tört MW2 ben amikor az volt az új, napi szinten kb 5-10 szer voltam bannolva, mert hozzámérni nem tudtak szinte XD. Szóval ott akár én is lehettem volna ellened pont aki sokatokat hoz le gond nélkül 😄 De hálistennek ott csak az adott lobbyból tudtak bannolni szóval szartam rá, hogy most épp buktam az xp t abból a körből. Aki nem képes elviselni a vereséget az bannoljon ha akar.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.08. 15:38:01
Szépen játszott a srác, bár tény, hogy az első 6 körében mintha nem is ő lett volna az egér mögött. Jogtalanul bevádolni...
Szóval az a baj, hogy ha valaki csalna, akkor sem ismerné be, sőt, ő lenne felháborodva, hogy hogy képzelik, hogy meggyanúsítják. Ez tipikus emberi viselkedés. Ha van egy felvétel arról, hogy loptál, addig nem ismered be, amíg meg nem mutatják a felvételt. Bizonyítani lehet a csalást CS-ben? Nem igazán, csak gyanakodni. Ezért nem tudom, hogy a weboldal mennyire lehet életképes, főleg ha amúgy is mindenki a csalókat védi, hogy mennyi sok joguk van ezeknek...
Persze lehet hogy nem tiszta. Mindenesetre nem az az egyértelmű full hülye kategória, akit bárki levág hogy WH vagy valami Aim amit nem lehet már megmagyarázni sem.
Az ilyenekkel meg óvatosan szerintem, mert jogtalanul bevádolni valakit, az szintén elég gáz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A másik hogy a belinkelt profil szerint 1,329 óra CSGO-ja van benne. Nem hiszem hogy egy ilyen ember valami gagyi csalással kockáztatná ezt valami semmit nem számító meccsen.
De az első 6-7 kört néztem meg, ha utána csinált valami extrát, azt nem láttam már.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyszer egy gyerek kipróbálta a csalást mert érdekelte a sötét oldal,azt tapasztalta hogy többen követik le a falon keresztül mint gondolta volna.Meg a másik tapasztalat az volt hogy nem egy illetőt alig bírt elkapni még csalással is annyira durván nyomták a cheatet.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
1. Nagyon jól játszik
2. Szerencsés
3. Rendkívül ügyesen csal
Szóval elnézést mindenkitől, nem szeretnék vádaskodni (nem is játszottam a meccsen egyébként, úgy kaptam a demót), de érdekelne a véleményetek 😊 Ha ez a srác tényleg így játszik, izgatottam várom csapatának meccseit ICL-en 😊 Talent.
Ja és az előbb linkelt demóról is jó lenne vélemény... Szerintem simán csaló a gyerek, de amolyan teszt jelleggel várnék véleményeket 😊
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.07. 18:35:01
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-t3TYB-CDcyS-SWkvj-u7RVA-3oZEC
Jules nevű 3dmaxos avatarral rendelkező kollégát kell figyelni 😉 Aki esetleg ismeri ezt a nyomorékot, köszöntse őt meleg gratulációval. Külön pikantériája a meccsnek, hogy végigugatja az egészet... Abból a fajtából való, aki azért csal, mert biztos az ellenfél is csal...