9177
-
#4418 Mi mindig direkt kivesszük dust2-t, valahogy mindig borzalmas csapatokat kapunk ott ...
btw ismerősnek esett kés ládából, 350 euró, valakinek van valami tapasztalata hogyan érdemes eladni? -
#4417 Még ha vicc lenne.. xD de amúgy nekem minden alkalommal izgi
Már jó régóta próbálom magam rávenni, h. faceiten tanuljam meg a többi map-et is, de baromi lusta vagyok hozzá.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.04.23. 23:35:08 -
#4416 csak azt ismeri
no offense,joke -
#4415 Neked only Dust_2 van MM-en? Jó izgi lehet -
#4414 Ha én a scoreboard elején vagyok, akkor nagy szarban van a csapat. :D
-
#4413 tegnap cache-en én a f@sz másik végén voltam,már kickelni akart a csapat mert nem tudom tartani midet...eleve mindig minimum 2-en jöttek,mi a félidőben nyertünk vagy 2 kört...akárhová bújtam,mindig belépett valaki és hs mielőtt lőni tudtam volna...mondom fasza játék
egyébként mikor megvettük is eléggé el volt kúrva a hitbox,aztán nem sokkal jobb lett,most megint rossz... -
#4412 Én nem is értem, mi bajotok a hitbox-szal..
-
#4411 engem az idegesít még mindig, hogy 64 tick.. rálövök nézem 4 hit, erre 1 et ír... aztán persze console ba meg kiírja, hogy shutdown 4 predictable entities vagy valami ilyesmi... -
#4410 Nekem tegnap nem egy olyan volt, hogy 100% ra tudom, hogy még csak a nagyjábóli irányába se lőttem a gyereknek a WP vel, de meghalt tökéletesen nem is falon át.
Viszont megvolt fordítva is, hogy tartottam egy sarkot a WP vel nem alap szpoton, hogy ne tudjon preshotolni és ugye új AWP nerf szal ki kell lépnie ellenem majd célozni... vagy kisétálni célozva, szal mindenképp van vagy 0.5 secem reagálni ami bőven sok. És így nemes egyszerűséggel lelőtt a levegő. Semmit nem láttam, még azt se hogy elindult a karja kifelé a sarkon vagy valami, csak azt láttam, hogy deathcam és pont onnan lőtt a gyerek amit folyamatosan céloztam.
Nem vagyok egy pro, de azért reagálni mindig volt időm, de mostanában egyre sűrűbben kapok ilyen random történéseket. Meg az, hogy tegnap volt 1-2 teljes szerver lagg is amikor mindenkinek megállt a cucc. Nem értem mi történik. -
#4409 néha én is kételkedem, hogy azt a pixelt találtam el ami kilógott vagy a falon át adta be :D -
#4408 szerintem 1-2-3 update-tel ezelőtt valamit elkúrtak a kódban,olyan nevetséges lett az utóbbi időben a hitbox hogy sírni támadna kedvem
pl.tegnap d2-n közép kapunál az afk T-be kettőt kellett lőni awpvel,és a második hitet falon át adta mikor az egész keze kilógott...gg -
#4407 igen. -
#4406 amúgy srácok a rang mire jó CS-ben? Csak a csapattársak sorsolásánál van szerepe? -
#4405 Le is estem... több a retardált ezen a szinten mint mondjuk silverben. -
#4404 amúgy rájöttem sas én is megvagyok... mert semmivel sem jobban mint pl dupla kalások, legalábbis ugyanúgy scoreboard elején vagyok ha nyerünk vagy vesztünk. Csak most 3 meccsből kétszer idiótákat kaptam ki még ezen a szinten is. El kell mondani, hogy nem nézel ki mert awp van ott, de kinéz... -
Hoxton #4403 Ezekszerint csak én vagyok ilyen alacsony rangon xD -
#4402 Én a prok farvizén utazok, lassan már lőnöm se kell
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.04.22. 09:48:41 -
#4401 Én is azt néztem -
#4400 Pedig a 10 et se lőtted meg
#4398: nemrég volt a bot vb! -
#4399 Énisénis! :D
-
#4398 Ez létezik ?? 5v5 bot match kommentárral ? XD -
#4397 Végre!
-
#4396 Első mapot már nekem fájt nézni twitch-en :D -
#4395 mekkora ace!
-
#4394 egy kis silver blog:
Emlékszem zsifi<3 tanította meg nekem, h t-ként b bejáratot füstölni neeem jóóó, mert ez nem olyan, mint "A köd" című filmben, hogy kinyúlok a füstből a csápjaimmal, és berántom magamhoz az óvatlan ct-ket.. Pedig elsőre milyen jó ötletnek tűnt, h majd megyek, és kiugrálok a füstből, mert senki nem számít rá... -
#4393 ooops
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.04.20. 13:16:44 -
#4392 Nem mindig :(
Bár a videót illet volna konzol előtt leállítani :D -
#4391 demoui-t shift+f2 kombóval is elő tudod hozni. -
#4390 volt egy kis deagle buff,nem?
-
#4389 Csgo castereket nézve erre itthon is van példa...:) -
#4388 Kurvajó :D Vicces, hogy vannak olyan amatőrök, akik magasabb szinten űzik ezt a szakmát, mint sok irl sportkommentátor. -
Micsu #4387 legjobb caster szvsz :D -
cortykah #4386 Ma két forgó-aimbotos majmot kaptam.... -
DarkLighter #4385 Most volt egy nagyobb banhullám, repültek a csalowok -
#4384 de akkor ha valaki nem eszetlenül a aim wh zik akkor még el is hiszem, de hogy lecampel helyekre és a cheat segít neki leszedni mindenkit falonfüstönbuszonát autosniperrel már értelmetlen. -
DarkLighter #4383 Azért csalnak, mert megtehetik. -
#4382 Sokkal jobban fejlődsz, látod merre mennek általában az emberek és hasonlók. -
#4381 eztet mi nem csalók nem értjük, és igazából értelme is 0. Én se fogom felfogni soha :) -
#4380 Én ezt amúgy annyira nem értem. Mi a jó abban, h. valaki csal? Még ha valami anyagi érdek lenne mögötte, azt értem, h. "van az a pénz"...
Lehet, egyszer ki kéne próbálni. :Đ -
#4379 sajnos nem... 5 meccsből 4-en keményen túrták a triggert meg a wh-t :D