9177
  • bosco05 #4458
    mai állás: cbble 16-4, overpass 16-9, cache 7-16... itt már dobta a lemet meg a supremet, de nem tudtam mit csinálni 1 hit fejet kaptunk egyik arctól all time :D ezeket sose értem, NiP nem játszik így, de ez van, talent :D
  • Jim Morrison
    flash is csak LEM :D
  • Jim Morrison
    Én arra a héten már rájöttem, hogy a Distinguished Master Guardian sima ak szint, csak soloQ ban nehéz onnan is továbbjutni a jelenlegi helyzet alapján :(
    Már írtam, de tök alap dolgokat nem tudtak és amiatt vesztettem meccseket...
  • bosco05 #4455
    eddig ma egyet toltam, cbble 16-4... vagy két körig afkoltam, meg röhögtünk fel alá és full le volt az ellen... egyszerűen vicc ami most van :D ha most nem megyek fel supreme-ig agyfaszt kapok... most kirajzolódik hogy a lemek 90%-a boostolt gyökér...
  • Jim Morrison
    achi hacket sokat használják, nem tudom miért akadsz ki rajta :D van aki vásárlás után már nyomatja is...
  • ENVE
    És pont most vette a smurf accot, és feltétlen kellet az achi hack is hozzá :D Nem vagyok veréb :D:D
  • Jim Morrison
    ez is sokáig tartott :D
  • bosco05 #4451
    nem tudom, nem én csinálom :D embernek nincs gépe szerintem lehet semmi nem lesz belőle
  • Jim Morrison
    cshq val meg mivan? számláló is lejárt... :c
  • bosco05 #4449
    vannak csalók most is, nem kell aggódni :D
  • Jim Morrison
    smurf accja nem csak cheatereknek van :)
  • ENVE
    Most futottam össze 1 arcal, 30óra, achi hack, 30+ frag. :D Mindent vágott az arc :D Ban wave után kicsit fura :D:D
  • Jim Morrison
    már megy egy ideje, de még senki sem linkelt:
    pgl
  • bosco05 #4445
    bizony :D borzasztó noobok az emberek top rankokban... a vac megtette a hatását :D 2 hete a duplakala még jobban lőtt mint a virtus meg a nip együtt, most meg a lemet meg a supremet alázom :D
  • Jim Morrison
    sheriff tuti, most a héten volt tapasztalatom... de talán csak szárnyas ak, tényleg idiótákkal dobott össze.
  • ENVE
    Még annak sem. Olyan smfc-k rohangálnak, akik sztem mg2-ők kb. :D
  • sz4bolcs
    Szerintem az le most az 1 hónappal ezelőtti duplaAK-nak felel meg.
  • sz4bolcs
    carrier has arrived

• ENVE
    Nagyon vad lett a szinvonal, a sasok azt se tudják arcal merre állnak :D
  • ENVE
    Nos ha valakit esetleg érdekelne, ~8 fele játszom majd, kezdés gyanánt botozás lesz, aztan bosco nyomdokain #roadtolem :D Ha ébren van vki, és van kedve nézzen be!
  • bosco05 #4438
    nálunk is road to lem projekt van :D 4 win (16-4, 16-4, 16-7, 16-9) után becsúszott egy 14-16 loss nukeon hogy rohadna meg :D
  • ENVE
    Sajnos ma kurva gyengén ment a játék, mindenesetre a ban hullám éreztette magát, mert bottom fragelve is felrakott sasba... :D

Ha valaki esetleg nézte a streamet attól elnézést, a gyenge teljesítményért, reméljük holnap jobb lesz. Ha bele néztetek elmondhatnátok, hogy nézhető volt-e, nem bufferelt-e sokat, meg ilyenek.

Isten igazából egy hulla fos géppel streamelek, pentium g2120, 6gb ram, gtx 650, a stream a vga 264codecjével ment, így fps csökkenés nélkül sikerült.
  • ENVE
    Nem, minimálisan több az fps.

A balkéz pedig egyszerü, mivel a jobb kezem a domináns, ezért balban a fegyver így kevésbé látom, és kevésbé zavar. :D De ma abszolút botba tolom xD
  • SzirmosSzisza
    Úha, ez a balkezes túl fura :D
  • Jim Morrison
    ez a halál animáció téged nem zavar? :D
  • ENVE
    btw most MM ezés jön
  • ENVE
    basszamegXDDD

www.twitch.tv/nw_csgo
  • Jim Morrison
    oké.
    twtich.tv/eseatv ?
  • ENVE
    srácok mai esea-zást streamelem, szar minőség picit, meg 4:3, de azé nézhető azt mondják :D Ha gondoljátok nézzetek rá, és osszátok meg a véletményetek please.
  • Jim Morrison
    r/GlobalOffensive/comments/33otb7/before_and_after_vac_ban_wave/
  • sz4bolcs
    *.* Am pár napja játszottam egy ismi supreme ismijével, másik csapatba tett egy Global elitet, úgy kiszoptunk, hogy öröm volt nézni, ami kicsit fura volt, h. azelőtti meccsen húzott minket, mint a rakéta. Ma jött az info, h. a supreme vacbant kapott. :D
  • SzirmosSzisza
    Lényegében volt eddig feletted X ember (csalók azért magasak) és hirtelen ezek mind eltűntek + lett sok alacsony rangú (újra megvették a játékot :D). Illetve azt olvastam, hogy ha csalók ellen játszottál akkor azok a meccsek nem számítanak MMR-be vagy ilyesmi, így sokaknak megnőtt az is. (szal ja, könnyebben dob feljebb)
  • Spészgószt
    Adja el ebay-en...
  • sz4bolcs
    mármint könnyebben dob följebb?
  • SzirmosSzisza
    Mindenhol olvasni, hogy +1-2 rang befigyel magasabb szinten hirtelen a pár VAC hullám után, gondolom arra gondol :D
  • szapor
    Van valami megoldás arra, hogy bizonyos időnként játék közben a kép megfagy és csak feladatkezelőbe tudom bezárni? (win8.1+legújabb ati driver)
  • sz4bolcs
    ?
  • DarkLighter
    Most jól eltolódtak a rankok az új rendszer miatt.
    Utoljára szerkesztette: DarkLighter, 2015.04.24. 01:41:05
  • SzirmosSzisza
    Jelenleg az a B terv, csak ugye a Steam is jó sokat levon. Mo-n ilyeneket nem cserélnek személyesen? Vagy annyira még nem vagyunk nyugat?:D
  • Jim Morrison
    Ilyen nagy összegben tuti módszer nem tudom van e. Valaki azt javasolta, hogy steamen eladni abbol jatekokat venni amiket valamivel olcsobban giftelve eladni.