9177
  • bosco05 #4498
    8 évet cod1-eztem, abból kb 4-5-öt EU topként :) szerintem nem keresek inkább rá :D
  • Roger6
    Azért a nagybetűt meg a SHIFT-et ismered, nem?
  • ENVE
    ezt egy diszlexiásnak mondod.

Kérdezz először
  • SzirmosSzisza
    Nekem az rémlik, hogy csak jumpshot nem volt, de fixme.

#4487 youtube-on keress rá arra, hogy "spray control" és nézd meg a releváns videókat.
  • Metalmilitiakid
  • Jim Morrison
    11-ből 10-re igaz amit írtam, szerintem fogadjuk el...^^
  • bosco05 #4492
    Na na! Cod1-ben szórtak a fegyverek még a CS-nél is durvábban :) Cod2-től norecoil a cod :)
  • Roger6
    Azért kemény, hogy kb. egyetlen olyan hozzászólásod nem volt, ahol ne üvöltene helyesírási hiba. Megértem, ha az ember fáradt, gyorsan gépel, meg ilyesmi. De hogy minden egyes szarban legyen hiba... Bázzzeg! Ez az ANYANYELVED! Tanuld már meg, ennyi tisztelet szoruljon beléd.

Amúgy sok sikert a ranghoz.
  • SzirmosSzisza
    "cáknub"
  • ENVE
    Nézz be ide és tanúlj! :D

www.twitch.tv/nw_csgo

/ez itt a reklám helye/ bocs ha tele spamolom vele a topikot, de tolnom kell :P
  • Jim Morrison
    "kezdetek óta codozok"
    ez itt a probléma.
    Itt szórnak a fegyverek, szóval hiába van a célkereszten az embered, ha csak nyomod a gombot akkor max a skyboxot találod el. Rövid sorozatokat kell lőni, első 2-3 lövés a főbb fegyverekkel (ak, m4) pontos.
  • DonPedro22
    A napokban kezdtem el játszani CS:GO-val elmondja valaki miért van az, hogy még mások 1-2 lövésből megölnek addig nekem miért kell egy fél vagy egész tárat beleeresztenem valakibe? még mielőtt kitaláljátok hogy én vagyok béna... kezdetek óta codozok.
  • ENVE
    Most kezdek ESEA-zni, ha vkit érdekel nézzen be.
  • ENVE
    Ejj gyerekek, én kajak mondom idegileg romon vagyok. Kész. A tény, hogy nem találok el senkit iszonyatosan felidegesít... Ráadásul hiába haverokkal játszom, valami iszonatos mértékben más az elképzelésük a játékról, mint nekem ezeken a random premade 5ösökben...
  • HTS s3rg1nh00
    tudok erről,csak játékban kurci idegesítő mert 10-ből 9-szer mindig én szívom meg emiatt...
  • ENVE
    Hmm lehet akkor már az is 64és. Nemtudom D:D
  • Jim Morrison
    Gotv még mindig 16 tick? Overwatchot felemelték 64-re, gotv t is legalább annyira feltehetnék.
  • ENVE
    +1 ezek gotv demok, ami 16tickes.
  • DarkLighter
    Sokkal könnyebben dob fel mindenki. A silveres haverok, akik azelőtt még csak álmodoztak a nova 1-ről, most lazán nova mesterek, miközben a tudásuk nem lett számottevően nagyobb. Könnyíthettek a rankrendszeren.
  • ENVE
    keress rá erre : source engine lag compensation
  • HTS s3rg1nh00
    néhány helyen látszik,mekkora csúszások vannak a játékban...
  • ENVE
    Ha valakit érdekel, most kezdem a partyt, szerintem 1 kis botozással nyitunk, utánna esetleg DM.

twitch.tv/nw_csgo
  • bosco05 #4476
    sajnos nem, a játékban van elbaszva valami, de nagyon nagyon csúnyán :S
  • ENVE
    Régen használtunk egy netlimiter nevü progit, ami -laikus vagyok- elvileg csomagokat priorizált, optimizált. Nem lehet hogy vmi hasonló segítene?
  • bosco05 #4474
    rakat embernél ez van és sajnos eddig senki nem jutott közelebb a megoldáshoz... netre gyanakodtam, de marad neki 3 mega fel szabadon és nem is eszik annyit a go, egyszerűen abból akar zabálni amiből streamelek, mármint sávszél téren... tiszta buta ez a játék
  • ENVE
    Hmm érdekes...
  • bosco05 #4472
    Nekem bírja minden, Arma 3-at streamelek 1920x1080-ba, meg Assetto Corsát :D Maga a játék kezd el akadni, ha streamelek. De érdekes, hogy pl ugyanezzel az engine-el a szebb Insurgency simán megy. Valami szintén a go-ban van elkúrva, de nem tudni mi az...
  • ENVE
    Nem, nálam semmi gond.
    De én nem procival streamelem, hanem vga-val, fps loss nélkül. Nvidia NVEC codeccel. Ha a shadowplay nevü progiból toltam ezt, akkor input lagom volt, de hál isten ott van obs-ben is. Észre se venni, hogy fut a stream.

Há mondom, 6gb ram, pentium g2120, gtx650 :D

Sokan ezt csgo ra kevésnek tartják, nem hogy még oszt stream. Persze akarok jobb procit, de ehhez még idő kell (aka pénz)
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.25. 23:09:40
  • bosco05 #4470
    Neked maga a cs nem lagol tőle? Én ha elindítom a streamet maga a cs akad és nem ad be semmit... Fél világnak ez a baja, de megoldás sehol. Akadnak az animációk, de még a fegyverváltás is 200+ fix FPS mellett. Vicc...
  • ENVE
    Azóta rájöttem, hogy a keyframet 0ra kell tegyem, elvileg most nem szaggat úgy.
  • SzirmosSzisza
    Nekem reggel akadt folyamatosan (10 mp-ként kb), de lehet a netem rossz (meg pont 2v2-ben valamit elbaltáztál és kinyomtam :D)
  • ENVE
    :\ Amúgy mennyire nézhető úgy összeségében? Mert, mint mondottam a gép maga streamelés szempontjából vicc kategória, de ha úgy tünne, hogy nem gáz, akkor komolyabbra fordítom a dolgot, nagy tervek vannak a fejemben :D

Az alap dolgokon kívül, mint rendesen kidolgozott profil, kamera, stb., rendes programokat tervezek.

Mivel hál'isten ismerek elég sok jó játékost, lenne minden héten pár mixelés sztárjátékossal, mittom én nézőkkel játék, kifejezett training, ahol esetleg demokat elemeznék, meg mutatnám hogy kell szerintem rendesen gyakorolni (dm, bot, minigames), egyéb dolgokat, még van sok minden.

Persze nyilván nem vagyok isten játékos, akitől mindenki tanulhat, de ha nézhető, és sikerülne eljuttatni a kezdők körébe, én nagyon boldog lennék, ha segíthetnék nekik. Én úgy tanultam az 1.6-ot, hogy 2 kedves ember bevett a társaságába, abból az egyik társaság a mai napig baráti, sose hagytam ott, sose keveredtem máshova belőle. Nekem ők sokat segítettek, és szeretnék énis segíteni másoknak. Azt gondolom ezt egy stream keretében meglehetne oldani. Egyelőre a 4:3-at nagyon gáznak érzem viszont, de nem tudok vele nagyon mit csinálni :S

Ergó kéne pár szavazat arra, hogy csináljam, vagy ne?!
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.25. 22:46:05
  • sz4bolcs
    pontosabban megakadt, és kimaradt az a rész...
  • ENVE
    megállt? :D pecsába. Nyertünk a végén ám, de látszik, hogy mindenki fáradt volt már, mert kutyaszarok voltunk a végére :D
  • sz4bolcs
    nabazz, és 2v5-nél kiakad a stream...
  • Jim Morrison
    Basszus... Épp nekiálltam 1 meccsnek, lement 3 kör majd jött valaki. Ilyenkor afkolok 2-3 percet de legalább utána folytathatom. Most beírtam chatbe hogy sorry, majd abandonoltam. Persze 1 perc alatt végeztem IRL teendőmmel és ülhettem volna le csézni, de milyen hogy abandonoltam...
    És most ezen kúrtam fel az agyvizem
    Egyrészt sajnálom a csapatom másrészt azt hiszem icipicit függő lettem :/
  • bosco05 #4462
    nyugi már kapjuk mi is az ívet :D két 0 órás acc, két gyerek megkapja a train achit LEM-ként és minden fej :D 7-16 megint :D ebből nem lesz LEM :P
  • Jim Morrison
    szerintem pont az arany medálok miatt gyanúsak :D
  • ENVE
    Persze mindent meglehet magyarázni, de amikor kibanolnak mittom én hány ezer embert, majd 3 napra rá, 3napos accal, jön az arc, és minden lereadel, az azért gáz nem? És az achi hacket azért használják a csalók, hogy aki csak ránéz játékban a profilra, és azt látja, hogy gold medálok, sokan azt hiszik, hogy akkor az 1 öreg account, és megse nézi rendesebben.

Nem azért mondom, hogy csalt amúgy, mert achi hack, vagy 3 napos acc. Amúgyis levágó volt. De, hogy ezt ilyen körülmények közt csinálta csak még egyértelmübbé tette :D
  • Jim Morrison
    engem két hete ilyen sorozat után se dobott fel... héten meg döntetlen, vereség is belefért úgy dobott fel :D
    az az érdekes, hogy sokszor a rangok tényleg megegyeznek, de két csapat között akkor is óriási különbség tud kialakulni... meg te csapatban nyomod úgy könnyű :D