9177
  • ENVE
    Elsőbbséget élvez mindenki más vele szemben, mert ő pl. elkisért lanokra, milliószor ült már melettem, ő alapvetően sok mindent tud elméletben.
  • sz4bolcs
    "Tesóm bejelentkezett a kövire" -nem lehet valamivel megvesztegetni, mondjuk egy új öngyújtóval, v. ilyesmi? :D
    Szerintem simán benned van az X-faktor, akikhez el kell jutnod, azokhoz el fogsz... és akik valszeg nem az a silver noob csoport, akiket annyira igyekszel megszólítani.. ők kb. telibeszarják ezeket a dolgokat, amiket magyarázol.
  • Jim Morrison
    na majd küldök én olyan hogy csak na !: D csak ahhoz az kell, hogy ne funoljak a meccsen...egy kicsit se :D
  • ENVE
    Mert nagyon sok van ! :D Egyrészt demokat kell szerezzek hozzá. Tesóm bejelentkezett a kövire, de azt se lesz nehéz elemezni, mert hasonlóan tapasztalatlan. Nade! Könnyü ilyenkor okosnak lenni, mikor full tapasztatlan embert kell nézni, de kitudja mi van, ha vmi tapasztaltabb ember játékában kell meglátni a hibát.(tapasztaltabb alatt nem feltétlen jobbat értek).

Ráadásul ehez kell az is, hogy legyék kinek. Mert amíg csak innen 1-2-3 ember, meg tesóm + 2-3 haver, akiből 1 ráadásul pont Aino volt nézi, addig sok értelmét nem látom, azon kívül, hogy gondolkodom a játékon én magam is. Mert bár mostanság játszogat tesóm is, Aino is, nem tudom akarnak-e ők tanúlni a játékról, avagy csak funolnak mostanság. :)

Ráadásul magam sem vagyok az a kifejezetten okos player. Bár ez első sorban akkor akció közben jön ki, mert amúgy alapvetően nem vok buta, csak tudni kell rólam 1 dolgot. Figyelemzavaros vagyok, hiperaktívsággal társulva, ergó mikor vmi érdekel, akkor teljes full fokuszban vok, semmi másra nem tok figyelni. Ilyenkor 1 fél szál gondolatom sincs, nem hogy brainstorming legyen, hogy mit csináljak egy 1vX-ben mondjuk. (Viccesen mikor nem érdekel vmi meg minden szaron pörög az agyam a kvantum fizikától kezdve a drogok hatás mechanizmusán át a kutya faszáig mindenen...)

De nem baj, folytatni kívánom, mert azt gondolom, hogy sok a silver, sok a noob, kezdő, csak elkell hozzájuk ezt juttatnom, felkell az éreklődésüket keltenem, meg persze az, hogy akarjanak tanulni. Benne vagyok 1-2 fb csoportban, ahol megkérdeztem, mikor legyen ez a dolog, hogy akit érdekel megtudja nézni. Mit gondoltok hány comment jött? segítek, zeró. Vagyis 1 srác, de ő meg shize, ő haverom, ő is LEM, neki mi a lófaszt mutassak? :D
  • sz4bolcs
    a legviccesebb, mikor elkap az érzés, h. "bazz, ezt én is pont így csináltam volna, és mennyire rosszul" :D
  • sz4bolcs
    Miért érzem, h. ENVE-nek még nagyon sok dolga lesz ezzel az elemezgetős twitch sorozattal? :D
    Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.05.06. 00:36:06
  • Jim Morrison
    720p vagy 1080p ben tölts fel videót, aztat szereti (szeressük).
  • ENVE
    Igen tudom még dolgozom a youtube témán, mert már vettem fel 1 élő kommentáros smurf gémet, de az olyan pocsék minőségü lett mikor felment yt-re, hogy azt hittem sírok. Pedig azt 1600x1200-ban vettem, 35000bitratel még a vinyón nézhető volt simán. :\
  • ENVE
    Panel? No thanks, 2x90nm, kertes házban lakom :P

Lesz ilyen több, sorozatot akarok belőle. Lassan kezd egy műsorfüzet kialakulni a fejemben. Amit akarok az a demo elemzés, játék nézőkkel, "egy csapat bemutatása", ahol a csapatom játékát lehet majd látni, a délutáni/esti matiné az ilyen sima mixelés lesz, valamint a sztár (vagy épp csak legenda, akik sokszor csak számomra lesznek azok) a házban. Ha még valami eszembe jut, akkor persze az is lesz. Egyelőre a 2. monitorommal harcolok, a régi dvi átalakítóam nem jók már ehez a vga-hoz, újért meg még lusta vótam bemenni a városba :D

szerk., rájöttem, nálatok kelhettek azok a szomszédok... XD
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.06. 00:16:34
  • Jim Morrison
    nyomhatod ezeket YT ra mert ezek elvesznek.
  • sz4bolcs
    Végignéztem, nagyon király. Remélem gyakran csinálsz majd ilyen adást, szórakoztató, tartalmas, sok helyen vicces, és nem utolsó sorban tanulságos. Azzal meg ne foglalkozz, hogy kik nézik, és hányan, az értékes dolgok is így kezdődnek..
  • HTS s3rg1nh00
    baszki akkorát röhögtem mikor 5 perc pofázás után észrevetted a mikrofont hogy szerintem az összes szomszéd felkelt a panelban :DDD
  • Jim Morrison
    gégé :D én már abbahagytam, mert már tényleg készülni kell holnapra :D egyébként ma 3 meccs is egymás után ilyen ~16-3 volt, abból kétszer 4es premade ellen dobott.
    mm at its finest.
  • Metalmilitiakid
    Milyen szép is amikor asszondjuk, menjünk még 1 Comp ot alvás előtt. Erre bedob Overpass ra. Mondom jaj de szép is, még casualban sem voltam az új Overpasson, csak stream en láttam, sebaj....16-0 Win, és felrakott Master Guardian 2 be :D És nem mondanám, hogy carryzni kellett minket, mert azért aprítottunk mi is.
  • ENVE
    Nos gyerekek, egy elég jó LU ellen fogom tolni a pcw-t, szóval érdemes most rámnézni !

kHRIS, t0m0r, mickey, nimand, kishaki! mind1 1.6 sztár, de van aki már go-ban is ismert, szerintem aki követte a scenet, annak ezek a nevek mondanak vmit! 2 ex válogatott, csupa icl dobogós/győztes!
  • ENVE
    Volt most némi panasz a bufferelésre a gyenge nettel rendelkező haveroktól, + 2x kellet neki kezdenem, mert az első próbánál a 2literes kóla ráesett a füles kábelére ami szabályosan kirepítette a hangkarit a gépből :D

BTW perceken belül MM haverokkal, lassan live
  • sz4bolcs
    Fú, annyira lassan tölt ez a szar, hogy az első 2 percet sikerült megnéznem, de szerintem kurvajó. Grat!
  • ENVE
    ha valakinek esetleg tetszett amit halott, és esetleg akarna küldeni egy következő adásba demot elemzésre, felveheti velem a kapcsolatot itt, esetleg steamen, vagy a netlanwish[at]gmaildotcom címen.
  • ENVE
    http://www.twitch.tv/nw_csgo/b/656393253

Itt a VOD akit érdekelne esetleg.
  • Jim Morrison
    omg.
    előbb b házból (könyha) ellövöm a kocsinál lévő ct-t (wallbang), majd mostani meccsen kinézek ablakból, palace elsmokeolva, de belellövök és fejes :D
    jött is:
    "sure"
    :D
  • Micsu
    kétlem

mondta hogy igazándiból sose érdekelte az a szak, most meg nincs szar melója
  • SzirmosSzisza
    Mi úgy szoktunk tanulni, hogy 1 óra tanulás, aztán kis community szerver fun. Bár mostanában mindig normális szerókat találunk, nem tud valaki valami olyat ahol alja magyarok vannak és oltják egymást végig?:D
  • ENVE
    Nos, live az adás, nem sokára akkor elkezdem, várok vmennyit, hogy ide érjen az, akit talán érdekel :)
  • Jim Morrison
    meh.

Asszem motivációnak ez elég is volt :D
  • ENVE
    KODIAK abba hagyta az egyetemet a cs-ért anno, play hard go pro. Szerintetek bánja azóta?

Látom kikerült fejlécbe a streamem, hatalmas köszönet!!
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.05. 18:25:13
  • Jim Morrison
    meg, úgyis van alpót
  • sz4bolcs
    látom, ott is megvannak a prioritások :D
  • ENVE
    Minden adásomról készül VOD, mindegyik vissza nézhető. Gyanítom limitált időre:)))

Egyenlőre a halasztáson gondolkodom, mert facen inkább kérnek a silverek boostot, sírnak a smurfért, a csalóért, a szar dropért, xy skinért, stb., minthogy megragadjanak egy lehetőséget a fejlődésre:)
  • Jim Morrison
    na, újra dmg!
    végre készülhetek a holnapi zh ra...
  • sz4bolcs
    Nekem mindegy, mikor kezded, csak írd be ide, aztán ha tudok, jövök. Meg jó lenne, ha készülne róla ilyen twitches felvétel, hogy később is vissza lehessen nézni...
  • ENVE
    A mai napon demo elemzést fogok tartani live streamen, ajánlom minden kis rankosnak, vagy annak aki csak úgy kíváncsi valaki véleményére.
    A demo egy jó barátomról készült, aki életében nem cs-zett verseny szerűen, de pubon se tölthetett a 3 verzióban többet 100óránál.
    Sok kezdő hibát láthatunk majd, ellenben sok jó kis dolgot is, erről majd mind beszélni fogok. A későbbiekben, akinek tetszett az elemzés, küldhet nekem majd demot be, amit kielemzek a későbbi adásban. Amit szeretnék kérdezni, hogy akit érdekelne a dolog, az mondja meg, hogy kb. mikor szeretné, ha lenne ez az első ilyen jellegü adás, és akkor úgy alakítom a programot. Szeretném, ha nem tesómnak, meg 2 haveromnak nyomnám erről a rizsát, akik nem is akarnak megtanulni játszani.
  • sz4bolcs
    Ez az, nincs is jobb, mint boosted supremet, és boosted lemet kapni csapattársnak, ellenfélnek meg egy csapat eagle-t :D
  • Jim Morrison
    most kell abbahagyni :D
  • ENVE
    osztabüdös :DDD

l33t
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.04. 22:40:26
  • ENVE
    Háháhá nagyon durva, napok óta mondja hal, hogy volt 1 golyó 4killje, erre nesze D:
  • ENVE
    :))) Van amikor benne van a boogie a kezemben, akkor egész jókat tok fejelgetni, jah. De az a baj, hogy ez átszokott menni a kutyaszar vagyokba is ám... Amikor nem lövök meg alap frageket. Mivel engem entry fragerként tartanak nagyjából számon, ezért ez megengedhetetlen :D

BTW az utolsó fun pug nagyon rossz volt, iszonyatos :D Azt nem nézésre javaslom. XDDD

holnap folyt. köv.

Ps. cachen nbk nél a ct kocsitól jövőre gondolsz pl.? :) Azt beadta! :D
  • sz4bolcs
    neeee, ez vmi überbrutál. Columbot kellett hívni, h. kiderítsék, ez hogy történhetett xDDD
  • Jim Morrison
    meh, utolsó negyed órában pont leléptem, pedig szépen elköszöntél az összes néződtől :')
    am tök jól lész, cachen is délután elég jól adtad (gyorsa kinéz, lövés, fejes).
    Gyanús vagy te nekem :)
  • Jim Morrison
    gégé. lesz még? valamiért jobb kikapcsolódásnak gondolom mint zh ra tanulni :/
  • ENVE
    Na a mai napon megjött a vezérünk slaya, mindjárt össze szedetebb a banda! 3 map, 3 win esea-n, igaz gyenge enemy ellen, de sokkal jobb játékot nyújtottunk. :)