Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Próbáld meg ugy hogy vegyél a másik accra alapszíntű pár c-es fegyvereket és akkor talán menni fog
bár ez csak egy ötlet

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Husimoto
Sziasztok! Lenne egy kérdésem megosztottam családi nézetben az otthoni másik gépre steamen a a GO-t. Hogy másik accal is lehessen játszani. Be is tudunk lépni a játékba botok ellen müködik rendesen de online modban a fegyverek nem elérhetöek, azt irja ki, hogy probálkozzunk késöbb. Mi lehet a gond. Köszi a helpet.

Spészgószt
jah jah

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Kodiak ott dolgozik asszem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
lol
A sima index.hu -n az index2 részen cs fegyvernevek a fejezetek címei.... awp ssg08 scar20 <#idiota>
általában az az első hogy végignézem a fejezet fejléceket...elég ironikus poénosak szoktak lenni... vagy zsír filmdumák idézetek...
<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.28. 19:07:45

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

J i GS a W
problem solved

J i GS a W
Valaki találkozott már olyannal ,hogy ingame nem működik a mic ? A beálításokba/teszbe meg mindenhol hibátlan.

Roger6
Ha meg TE végigolvastad volna az enyémet, akkor tudnád, hogy ez nem rád vonatkozik, hanem a témához. Ugyanis nem azt írtam, hogy TE kevered. Akinek nem inge...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.10.28. 10:44:06

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HunnernesKonge
Végigolvastad egyáltalán a kommentemet? Az utolsó mondat pont erről szól...<#rolleyes>
Roger6
Szerintem meg sokan keverik az egyszerű parasztságot a pszichikai hadviseléssel, ez a gond. Amit láthattunk, az egyszerű parasztság. És pont. A hadviselés (már a szó hallatán is kiderülhet) egy komolyabb művészet, nem egymás faszlámázása. Rohadtul ne keverjük a kettőt.

HunnernesKonge
Pszichikai hadviselés egyébként...Annak idején még a DoZeR féle anci fejlesztette ezt tökényre, bár ők a pusztítsd el, és a nagyonszép bekiabálásokat használták, bár SoniC már akkor is ugatott chatbe és irl is mindenkinek meccs közben, de őt kordában tartották. Ha egy meccsen a fejedbe kerülnek ezzel, és csak egy pillanatra is elvonják a figyelmed a játékról/körről, elmehet rajta a LAN-od...

Más kérdés, hogy manapság már csak simán faszparasztba tolják, az emberek szerintem, és amiért elterjedt, már benne sincs a fejekben, csak a pofázás a lényeg.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.10.28. 10:06:39
Roger6
Ha már pasáról volt szó, egy kis móka 😊

Roger6
XDDDDDDDD Az ilyen tizenévesek válaszai nagyon tetszenek erre a posztra:
"Hucka Ádám Én személy szerint kb 10 icl-t láttam már eddig nézőként és mindeggyiken ilyen kiabálások voltak sőt még durvábbak is szoval nem értem a felháborodást szerintem nincs miért bocsánatot kérni."

Rögtön a helyesírás után meg megtanulhatná, hogy attól, hogy vannak ilyen parasztok, még nem kell parasztnak lenni másnak is, és azért, mert eddig ilyen fos volt a színvonal, attól még lehetne emelni.

Én vagyok hülye, hogy elolvastam, kérem vissza ezt a pár percet az életemből, MOST! 😄

bosco05
Vice volt az egyik aki meginvitálta szerkesztő társamat a fan groupjába, ráadásul úgy, hogy személyesen is ismerik egymást 😄
jetblack
Amugy nem kell kulfoldre menni normal is viselkedesu csapatert OTT az ancient LND nkr deadfox twist es Vice szerintem az o viselkedesuk pont az ellentete volt rumliekenak

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Jim Morrison
Flash írt egy bocsánatkérő posztot facebookra, ezek szerint ő is olvassa a tipokot <#idiota>
Btw azt mondja kövi offline meccsen ő és rml is rendesen fog viselkedni. Erre kivancsi leszek. Playit a kovetkezo lan ugye?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bosco05
sőt! egyszer sem!
Jim Morrison
mivel Pasha, Neo meg Nothing tudtommal még nem nyert vácott zsinórban háromszor <#vigyor>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bosco05
Anno még a Neo-tól kértem tanácsot, hogy win 8.1 alá be tudta e húzni az MX518-at 500 Hz-re 😊 Érdekes módon ő is válaszolt, csak sajnos nem tudott segíteni 😊 Szóval nagyjából úgy állunk ahogy, az itthoni arcok sztárok, egy Pasha egy Neo vagy épp egy Nothing meg ezek szerint senkik <#idiota>
Roger6
Pashát nagyon bírom, rendkívül szimpatikus. Őszintén szólva amúgy nem lepődök meg azon, hogy így reagáltak a megkeresésre. Talán kicsit kisebb arc, és több skill tovább repíthetné európa szinten a válogatottat. De amíg egy faszparaszt szintjén vannak viselkedésben, nem várok csodát.

Jim Morrison
<#wilting>

bosco05
Akartunk interjút csinálni a lan összefoglalóban többekkel is, társam régi cs-s, sok arcal nagyon sokat játszott együtt. Az általános reakció arra, hogy újra bejelölte őket facebookon vagy steamen az volt, hogy blokkolták vagy nem igazolták vissza és meghívták őt a saját rajongói csoportjaikba 😄 Pofám leszakad 😄 Interjút ezért ne várjatok az ICL-es cikkhez majd 😄 A külföldi sztárokkal hamarabb lehet kommunikálni (nem viccelek, én pl Nothing-al és Pasha-val is beszélgettem már).
jetblack
Rumli mindig is Nagy szajjal es legalabb akkora hanem nagyobb egoval rendelkezett erre Jo pelda amikor DST Meg Lett terdeltetve orosz altal. Annak az elotorteneteben is benne van elegge erosen rumli. Lehetne Errol orakig meselni de ez a tortenet Amit a full scene ismer

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Jim Morrison

Roger6
Volgare "rml": ez a srác annyira Magyar, hogy egyik fotóján sincs Magyarországon. Ahogy látom szeret szelfizni, mondjuk aki úgy nyilatkozik, hogy nincs ellenszere, nem várhatunk csodát. Az biztos, hogy az arca jóval nagyobb, mint az izmai.

ESL Profil
Facebook

Jim Morrison
Én örülök hogy van😊 persze spray is minden körben elmondja, hogy kláccshelyzet, pierce végighülyéskedik, nosika meg...lelkes na 😄 szerintem majd egyszer nyomok egy próbát, kíváncsi vagyok nekem 0 tapasztalattal hogy menne. Mondjuk nekem nincs egy caster hangom (szerintem), de mar regebben is gondoltam ra hogy kiprobalom.

Azzal hogy orditoznak nincs gond. De hogy miket azzal igen. En is szoktam duhomben nehaneha orditani egyet mint pasha. Csak ugye (szerintem) van egy hatar, ami az ellenfel sertegetesenel/idegelesen van. Persze pszichikai hadviseles, de na 😊

jetblack
Lehet orditozni nincs azzal a baj hisz nem gepek vagyunk hogy fapofaval erzelmek nelkul jatszunk csak van egy bizonyos hatar

Pelda

jetblack
Nem bantani akarom a shoutcastereket. De a regi csapat (Peza Intro es a tobbiek) klasszisokkal jobbak voltak. Tudom Nosika LoL-os meg stb stb de ez nem jelent semmit szerintem

Jim Morrison
Remélem az oldalatokon írtok egy cikket erről a lanról😊 és csak keményen ám...^^

bosco05
Ahol van skill, ott nem kell ordítozni 😊
Roger6
Nem véletlenül 😊 Múltkor néztem pont NiP meg valakit LAN döntőn, érdekes, ők nem ordibálnak a másik csapatnak, meg nem trágárkodnak, káromkodnak. Jó, mondjuk kik ők egy Volgare-hoz képest...

Jim Morrison
hát ez vicc... volgaret mindenki anyázza chatben.

Jim Morrison
ja, most meg flash ordibál 😄

Roger6
Hehe, szoros-szoros 😊 De az előbb volt feszkó a két csapat között, bemondta a kommentátor 😊

Jim Morrison
jajj legyen harmadik map csak ne több overtime 😄

Jim Morrison
nem is baj 😊 btw 9.000 néző, csgolounge mindig szép számokat produkál...

Roger6
Na, most pártatlan a közvetítés, mert pár perce nem beszélnek a mikrofonba 😊

Jim Morrison
oké hogy egész nap streamelnek, és sokan szidják mert beszédhibás... de pártatlanok még lehetnének ja 😊 bár az sem lenne rossz, ha inkább flash kiabálásait hallgathatnánk...D:

Roger6
Hát nem nagyon sajnos. Nem is értem, hogy vezethetnek így egyáltalán közvetítést?

Jim Morrison
"jajj elfáradt a volgre"
szegények 😞 spraynek még egy dicsérő szava nem volt szerintem WIldhoz.

Jim Morrison
én kb mondogames selejtezőben kapcsolódtam be, akkor a netcsicskákon elég rendesen meglepődtem aztán igen, az a bizonyos EZ SKINS EZ LIFE ... én is onnantól kezdve vagyok nagyon volgare ellenes 😊

Roger6
Először csak hülyén néztem, hogy ez mi (netcsicska), aztán amikor benyomta az EZ skin-es dolgot, akkor elásta magát az egész csapattal egyetemben. Ha nekem lenne csapatom, az ilyen mentalitású embereket elásnám a kertbe.

Jim Morrison
igen, nosika is talán infernon megörült mikor elkezde hozni a köröket a volgare...

Roger6
Na meg a kommentátor pártfoglalása (Pierc-től nem hallom, de a másiktól igen), hogy húde leszedtek minket (Volgare)... Szánalmas.

Jim Morrison
Mondogames döntő óta, vagy amikor netcsicskázott?😊

Roger6
Akurva milyen molotov XDDDDDDDDDDDDDD 3 Volgare-os elégett XDDDDDD Amióta rml beszólt, utálom őket mint a szar.

Jim Morrison
sokszor flasht hallom.. valaki szerint vicces, de szerintem baromi szánalmas, hiába jó csapat a volgare, az én szememben a "tipikus csés" csapat, mindig arcoskodnak (tisztelet a csapatból aki nem), amíg nem változtatnak magukon, én nem kívánom nekik, hogy külföldi lanokon minket képviseljenek...

Roger6
HÁttérben megy a nagymenő szöveg jjaaaaaj! MIntha kislányok ordibálnának (hangszín alapján), hogy faszlámák vagytok értitek? Ez mire jó? Ez a drukkolás? Vagy mi? Biztos már öreg vagyok, de ha én ilyet hallanék lanon, biztos odamennék a gyerekhez lekeverni egyet. Vagy többet.

Jim Morrison
piercetheheaven
most megy az icl döntő, Bo5
Volgare - Wild
2-1 😞((
Sok hülyegyerek meg jött rafflezni meg ilyenek... komolyan mondom egyre jobban utálom a csgolounge ot.

oliwwer
Lehet hogy ez volt, köszi!