9177
  • szapor
    kifagyásra valami megoldás?? :/ menet közbe megfagy a kép és csak feladatkezelőbe lehet bezárni
  • ENVE
    Kezdődik a ma délutáni matiné, tartson velem aki unatkozik!
  • ENVE
    Nagyjából én is így éreztem, de azért kötél idegek kellenek hozzá :D Most szerencsém volt, 3 game kb. 80 frag, ellenfélnek összesen talán 20kör a 3mapon, ügyes társaim voltak OTT, ahol én nem tudtam carryzni (3. meccs).

• bosco05 #4575
    mindig is könnyebb volt :) én csak premade-be játszom két accal és sokkal tovább tartott felmenni velük, mint azzal az egyel amivel solozom :)
  • ENVE
    Így hajnalban gyorsan vissza szedtem a lemet, hihetetlen kik vannak itt te jó isten... Szerintem aki rankra megy az solozzon, könyebbnek tünik, mint 5 stackel perpill.
  • HTS s3rg1nh00
    össze-vissza,most infernon 8-1re vezetett asszem a NiP és megint offline :(
    szerk:most épp megint online a twitch!
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.05.03. 22:49:55
  • ENVE
    Hoppá, cyka_420 :D Örökös csapat társam, IDRI.HAL 1.6 veterán :D Nem is küldte be sehova a killt, és kodiak blogján köszönt vissza :D

• Jim Morrison
    azt néztem épp ránéztem 8kor, meg épp az előbb és nem ment semmi. Nem értettem hogymiatök van :(
    Ha folyamatosan figyeled akkor plz dobj ide egy hsz-t, hogy megy.
  • HTS s3rg1nh00
    közben a faceit döntő már 3 órája csúszik,az előbb egy 10 perces get_dupreeh show ment get_right és dupreeh főszereplésével,annyira nem tudják összeszedni a technikát...
  • Jim Morrison
    én azt szeretem (mm, soloq), hogy mikor hosszún bemegyünk akkor mindenki jön plantra, én tenném a bombát, két wp mögöttem 1 valaki rámpa aljáról nézi hosszút, majd befut ct ről egy ct (p90 el ofc), majd kinyír mindenkit, mindezt ~duplakala szinten.
  • bulba
    Csak nem D2, "B" plant? :D Felénk az szokott problémás lenni.
  • ENVE
    xD kodiak is abba hagyta vagy 10x :D
  • Jim Morrison
    ma, 18:18
    "...Elég volt mára..."
  • ENVE
    http://www.twitch.tv/nw_csgo
    Esti kiégés @ ESEA
  • ENVE
    Na erről ennyit, lement még 1 meccs, ugyan úgy, de most még írányítsak is. Elég volt mára...
  • ENVE
    Hát most próbálom elmagyarázni nekik ezeket az alapokat, de amíg nincs itt a vezír (slaya), addig ezek nem fognak rám hallgatni, maximum ellent mondani :D Őt tisztelik mindenek felett :D
  • Jim Morrison
    lehet meg kéne beszélni először az alapokat. Nálatok 1 ember carryzik mindenkit
  • ENVE
    Hát nekem a mai nap 2 meccs alatt kiégette az agyam... Haverjaim, magas rankon, supremeként, csapatot akarnak csinálni velem, DE ADDIG NEM JUTUNK EL x MECCS ALATT, HOGY RAKOTT BOMBÁNÁL BEMONDJA MINDENKI MIT NÉZ...

Mennyi munka vár itt ránk?! Ész megáll basszameg, ennyi 4v3-at, 4v2-őt, 5v3-at, alapvetően ember előnyös szitut 1 mapon még nem buktam. A lelkem haldoklik
  • Jim Morrison
    :D
  • sz4bolcs
    besírtam xDD
  • ENVE
    x264től magától meggyullad a procim, nem hogy még csgozzon is! :DD Ne feletjsd el, ez egy pentium G!!

Most levettem az fps-t, nem skálázom le 1024-ről, 3500bitrate. Ha így jó, akkor marad. :) Mindjárt fel is lövöm, mert kezdődik a mai játék!
  • bosco05 #4557
    nem tudom mit szenvedsz :D x264, 3000 bitrate vagy 3500 a nagyonmax és ennyi... nem kell kísérletezni azt, amit már mindenki tud :D
  • Panzeradler #4556
    Sose dugjátok ki a kezeiteket nyikorgónál:

• ENVE
    Közben össze vissza állítgatom amúgy, mert ezzel az encoderrel sajnos nagyon magas bitrate kell, közben olvasom, hogy a twtich megbasz a 3500 felettiért, 4000en hagytam, de akkor perpill egyetlen nézőm vmi falunettel jött 3-4mbittel, és neki bufferelt, így levettem 3500 körülre. Durva, hogy ilyen felbontás mellé ilyen bitrate kell, lehet maradok a 30fps-nél, és akkor tovább javulhat a minősége a képnek. Kisérletezen minden nap még :D Közben a gyászos ESEA pugok mellé levezetés gyanánt 2 MM, 16-6 mind2, utolsók magyarok ellen.

#LEM

Akkor mostantól hajtunk a supreme-ra:)
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.02. 19:06:21
  • HTS s3rg1nh00
    mint a fnatic elleni meccsen a RiP gaming az előbb? :D
  • Jim Morrison
    minőség mintha egy iciripicirit tényleg javult volna.
  • ENVE
    Bemutattuk hogy nem kell ezt a játékot játszani, a mai nap katasztrófális @ ESEA: D
  • ENVE
    http://www.twitch.tv/nw_csgo
    ESEA pug haverokkal, 50követőnél MW AK blue laminated giveaway!
  • Panzeradler #4550
    Végén még elhiszem, hogy valamennyire működik a vac, 3ember is volt a listán aki 2-4 napja kapta a bant. Persze a csapatomból is. Így nem csodálom, hogy nem rak fel.
  • Metalmilitiakid
    tegnapi játékban mi is szidtunk egy gyereket nagyon, nézem most, hogy utsó 154 napban 2 Vacbanja volt, nem rossz.
  • szapor
    random játék közbeni kép megfagyásra van valami megoldás?? (ati legújabb driver)
  • Jim Morrison
    Nézzétek meg akikkel mostanában játszottatok, mennyi kapott vac bant.
    Visszanéztem 9 oldalt, abból 8-nak volt 100 naposnál frissebb VAC banja.
  • HTS s3rg1nh00
    ja,az hagyján hogy 16 kört nyertünk zsinórban,az utolsó 11 körben nem haltam meg :D
  • HTS s3rg1nh00
    cumback israel
    23-5 carry,ilyen se volt még
  • Metalmilitiakid
    Visszaszívok mindent. Köv meccs 3-0 ről 3-16, da cumbak iz reel :D
  • Metalmilitiakid
    Jeeej végre elhagytam a gold scenet és én is csatlakoztam az AK klubhoz, ezt meg is ünnepeltem egy olyan lose al infernon, ahol a csapatom 3 tagja azt se tudta melyik rendezvényen játszik :D
  • ENVE
    Kár volt így leülni játszani picit :D
  • ENVE
    Sajnos ezzel a encoderrel a jó minőséghez kell a magas bitrate, már rájöttem. Eddig ~2 órát ment, akkor jónak tünt. Mindjárt játszom picit, bár kicsit részeg vagyok, de tesztelni jó lesz :) Vmi kis ESEA.
  • Jim Morrison
    nézem nézem de azóta se vagy onlány.
  • bosco05 #4539
    az nagyon sok!!! max 3,5-el told, de még a 3 is elég