9177
-
#4658 Nekem Mad Catz R.A.T. 7-es patkányom van, csak sajnálom játékra, ezért akarok egy másik olcsóbbat, ami lehet nyűni. Kurva kényelmes, kézre állítható minden, szóval tökéletesen elégedett vagyok vele, csak nem nincs szívem rángatni szegényt (extra alacsony érzékenyen játszom ugyanis, A3-as egérpadot ha végighúzom, nincs meg a 360-as fordulat játékban).
De amúgy imádnivaló (lakk fekete az enyém, meg a színkombója fekete-piros):
-
#4657 (ami egyébként a logitech G széria sajátja is kell legyen,az omron mikrokapcsoló miatt...igen,tönkrement a régiben és szétszedtük,a kínai helyettesítővel működik de 200ért nem olyan jó,mint az omron 1500ért)
egyébként én deathadder chromát használok,jujj
#4631:nem kell finomkodni a csíterekkel lanon...lásd az internet kezdetétől létező videót(hogy menti az üres gépházat...XD):
-
ENVE #4656 A klikk lenyomásának erőssége valszeg egyéni preferentum, én speckó szeretem a razer puha, és rövid úton járó klikkjét.
-
#4655 Namostakkó melyik? :D :D -
ENVE #4654 A klikkről halottam rosszakat, tényleg olyan nehéz lenyomni? -
#4653 +1, nekem is FK1 van, annyi a bajom, hogy kicsit lehetne púposabb, de pont most jött ki az új zowie, ami egy az egyben fk1, csak ezt a kis "hibáját" orvosolták, sokkal kényelmesebb lehet, én ha ma vennék, azt venném -
#4652 Köszi mindkettőtöknek! -
kisdudeEe #4651 Zowie FK1. Január közepe óta használom, nagyon jó egér. Pontos az érzékelője, kellemes tapintású a felülete és nagyon kényelmes. -
ENVE #4650 Nem, annak perfect a sensora, SS-ből a legjobb. (Az egyetlen amit én is megvennék a hallottak alapján + kutatás után) -
ENVE #4649 Nos, esti gyakorlás a csapattal, ESEA pugon, már live a stream, de még nem kezdődött a játék el. Pár percen belül várható a kezdés. Aki akar tartson velem, a link felül!: D -
#4648 jaja Aino már linkelte :) -
#4647 Ez beépített gyorsításos ? Mert akkor nem érdekel :D Én is keresek egeret, szegény diamondback 3g amin már a görgő se jó egy kicsit kezd kiöregedni, bár még mindig jobb mint a gyorsításos másik egerem amit a görgő miatt használok XD -
ENVE #4646 #4623 ott van darabolva, majd felmegy egyben is nem sokára :D -
#4645 kana v2 tényleg jó kis egér. Kana v2 nek köszönhetem, hogy végre feldobott sheriffbe.
/vac wave volt a jófej -
#4644 Én Kana v2-t. -
#4643 20 e Ft-ig milyen gamer egeret ajánlanátok? -
#4642 Csináld csak.Jó volt, csak a falusinetemmel nem akaródzott betölteni így ha youtube-ra feldobod annak is örülök :)
-
ENVE #4641 Haverjaim szerint is csaltak, én nem nagyon foglalkoztam vele, mert én letudtam őket lőni, de a maddox gyerek viszont mindig tudta mikor kell kitolnia a Banánt infen, mikor kell ránézni, szal ő readelt keményeket. + tomor mondta, hogy 1.6 ban kis csaló netplayer volt, márpedig kutyából szalonna az nem lesz. Ha egy tomor, aki 1.6 ban top játékos volt a végén már, sőt mondhatni már 2009 környékén is, aki 10x állt icl dobogón, nyert is, az nem hiszem, hogy alaptalanul csalózna le valakit. Ráadásul úgy jegyezte meg a nevét ezek szerint, hogy a srác noname, ergó vmi mély nyomot hagyhatott benne. Ezen kívül aki lanon ennyi kört hoz, az ne pofázzon nekem :D -
#4640 ugyanez volt nálunk is :D egy mondatot nem szóltunk nekik, de végig ugattak... elküldeném a demo-t de már nincs meg, viszont meccs után én visszanéztem, sima csaló banda :) -
ENVE #4639 Áhh kijöttem most a sodromból, dili bogyóm nem ettem meg rögtön kelés után, 2. mapon már rosszul is lettem 1ik pillanatról a másikra, plussz uccsó mapon ki idegelt az ellenfél is, most ez is eszembe jutott, agyfasz -
#4638 Azt hiszik, ha fogyatékosnak tettetik magukat, akkor nem fog rajtuk a golyó.. -
ENVE #4637 Minket is elvertek éppen, de mi 1 fogyi randommal voltunk, + nekem szarakodott a gépem 0-5 nél kapcsolódtam be, ezen kívül elkell mondjam, hogy a 2 premade társam se volt formában. Volt a madox nevü arcnak 1-2 furcsa readje, de semmi extra, én speckó buciba tettem őket, nem nyűgöztek le az arcok. Csak a nagy pofájuk nem tetszett, 16 éves taknyosok, tisztelet zéró, azt se tudja kihez, mihez beszél, de azért spammolják a hülyeségeket bindből. Ha egy kicsit is agresszív lennék azt mondanám az ilyenre, hogy min. 2 pofon jár ezért, mint anno rml-nek dozertől, de nem vagyok olyan. Csak azt az egyet nem tudom felfogni, hogy ezek a taknyos 14-18 évesek mire ilyen nagy pofájuak? Én ennyi idősen kussban, alázattal, tisztelettel játszottam ezt a játékot. Nem ugattam olyannak aki ne érdemelte volna ki valamivel. Mi 1 szólt se szóltunk hozzájuk, maguktól flémeltek, amint rájöttek, hogy van magyar az ellenfelük soraiban. Ez egyébként jellemző a magyar játékosokra, hogy arcolnak, ha éppen nyerőben vannak... Nem értem, hogy miért... -
ENVE #4636 -
#4635 Húbaszki... -
#4634 Demó nézés közben be lehet kapcsolni x-rayt. Illetve sima casualban alapból benne van, ha spectator vagy. -
#4633 Itt már lehet whzni élesbe? Régen 1.6ba azért még elég nagy csalásnak tartottuk ._. -
#4632 nocomplainesek minket elbasztak mm-en chachen :D 8-0-ra mentünk majd megtanultak játszani és kiszoptunk 10-16-ra :D -
ENVE #4631 Én minden nap flémelem az egyik csoportot, mert egész egyszerűen szét kell csapni a sok 12éves, illúziókban élő fogyatékos közt. :D
Már van, hogy 10esével támadnak rám, már ha csak a nevem meglátják. Szokásos érvük : nincs fb képed, mindenbe bele kötsz, meg a ki kérdezett. :D
Tegnap egy 15éves tanuló az ukránokkal fenyegetett, hogy majd ők elrabolnak. Szal na, ilyen arcok pörögnek. Persze jön a global lettem post minden nap, screenshottal, vicces módon sosincs 1 valennyire is ismert player a friend listjükben.
Múltkor össze futottunk a nocomplain nevü csapattal MM-en, minden körben beírták, hogy netplayerek, 2napra rá az egyik srác vac banról postolta a képet közülük a csoportba. Állítása szerint nem az övé volt, csak 1 haverjának a smurfje, aki ofc nem csalt (:D), mindesetre vicces, hogy a netplayert spammoló, icl-en nyert meccs nélkül csoportból pakoló fogyatékos 14évesek postolnak vac-ról képet...
Ha LAN-ra tévedek, és meglátom őket, fixen sarokba állítás lesz a jutalom, pofozkodni nyilván nem pálya, de 1 kis rémisztgetésre számíthatnak az arcok, csak, hogy a netes mellényből visszább vegyenek... -
#4630 2015/05/06/a-vilag-legjobb-jatekosanak-lenni-a-legunalmasabb-dolog-a-vilagon/ -
#4629 +++++
én is beléptem (egyszerre kettőbe!) hát ez ment elég rendesen (ha valaki épp nem tradelni akarta), elég hamar meguntam én is. -
#4628 Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy Facebook-on beléptem valami CS:GO-s magyar community-be. Életem legnagyobb hibája volt, tele tizenéves (nem a fiatal korral van amúgy baj) gyökerekkel, akik egész nap káromkodtak, ökörségeket írtak minden egyes értelmes poszthoz, direkt trollkodtak, és stb. Ki is léptem 3-4 nap után belőle. A szomorú az, hogy ez nagyban jellemző a magyar e-sport résztvevőire, és nem csak CS-re gondolok itt. Amit meg MM-en művelnek, az nem tűr nyomdafestéket. Isten igazából egyesével felkeresném őket, aztán mindegyiknek lenyomnék egy sallert. -
ENVE #4627 Ellenük a legjobb, mert akkor 2 verzió van : szopik és azért ugat, nyer és azért ugat. :D
BTW Délutáni matiné #4 | #ESEA pug! LIVE! -
#4626 silver sasoknál már csak a szellemi fogyatékos magyarokkal jobb egy csapattal játszani... -
#4625 Meg globálokkal :D Általában 16-4-et játszunk, attól függően nyerünk vagy vesztünk hogy melyiket dobja be :) -
#4624 Ez a sas színvonal egyre durvább, komolyan tele van silverekkel :D -
ENVE #4623 https://www.youtube.com/watch?v=sgwtWUyGOwQ&list=PLjgZ65fR9Fd0MRIkxtQteQm9IiDoBMILY
Első VOD így került exportálásra, most kaptam a fülest, hogy bekell állítsak vmit, hogy 15percnél többet tölthessek fel, a kövi már nem lesz így szét darabolva. -
#4622 nF... életem legnagyobb cs-s élménye az volt, mikor egyszer koala ellen mixelhettem nuke-on még aktív 1.6-os fopos korszakában. -
#4621 Dehogy, soha nem voltam nf. Közepes csapatokkal járogattam lanokra anno... vagy 10 éve.
Am a mailcímed elfelejtetted megadni twitch végén, szóval itt küldtem demot pm-ben. -
ENVE #4620 De a mai napig nem válaszoltál nekem valamire... te nF sz4bolcs vagy??? Mert akkor neked olyan sok újat én nem mondhatok, mikor te értelmesebb emberekkel 1.6-oztál, mint én... Már pedig szinte beztos vok ebben, mert hogy itt ugyan az a neved, mint a cshu-s nF sz4bolcsnak!! :D
Nehogy má én egy nature's Fury embernek okoskodjak, mikor a mai napig össze szorul a szívem az örömtől, ha leül velem egy warlock, clayton, flegby, ranker játszani. -
ENVE #4619 De ha demot akarsz küldeni, kérlek, hogy olyat küldj, amiben magad nem tudod mi a hiba, véleményed szerint jól ment a játék, nyerni még se sikerült. Vagy egy nyert meccs, ahol úgy érezted, hogy nem voltál a többiek közelében sem, nem tudtál esetleg még vissza se lőni, mert akkor talán mind2-en tanulunk valamit. :D