9177
-
#4698 hogy ki? -
ENVE #4697 No gyerekek, a sztár a házban rovatom egy biztos szereplője már meg van, felvettem a kapcsolatot sajnos előtte 1 másik személlyel, és neki már beigértem az első adást, igaz még nem válaszolt, így a 2. jelölt, aki viszont már elfogadta a felkérést nem biztos, hogy rögtön jön, de viszont tuti fixen. Ő nem lesz más, mint spinner, a jelenlegi myR oszlopos tagja, legendás 1.6-cs:go játékos! :D Előre szólok, mikor lesz, remélem sok mindenkit fog érdekelni!!
/me very happy -
#4696 Csak hogy hozzászóljak a dologhoz, mert muszáj XD Olyan fontosak a precíz mozgások, hogy tudatlan kezdő koromban 3200 DPI vel és valami közel max egérsensel is toltam, mert azt hittem a gyorsaság a lényeg :D -
#4695 Áhh, köszi szépen! Ahogy látom ez azért kétszer annyi, mint az eddig ajánlottak. Megfontolom a dolgot! -
ENVE #4694 Ezt már láttam sokszor :D -
#4693 lol
még 1.5-1.6 idején kezdődött ez az agymenés...fasza zenéket raktak össze fegyverhangokból...csak ott stickman-ek lövöldöztek a fegyverekkel...
asszem ez volt talán az első....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.07. 14:24:14 -
ENVE #4692 -
ENVE #4691 A gond ott van, hogy ő pl. nem 800x600 ban ps-el :D Hanem gyanítom 8 monitoron 90K-ban. Nem értek a lovakhoz, bár hugom majdnem kijárta a grafikus sulit, de na. Ő ott csak az ultra finom mozgásokat csinálni, nem ráncigál 1 dekát se. Oda kell a dpi. Minden gamer egérre látod majd rá írva azt is, hogy profi munkára is ajánlott, pl. ps, 3ds, mittom én maya, cad, coral.
Én nagyjából értem mit akar mondani, de vannak azért kétségeim, hogy nekem az az egér kényelmes lenne. De mondom, van akinek kényelmes az mx300, mint nekem. Meg van akinek egy razer diamondback, ami rohadt kényelmetlen 1 valami. Van akinek a bazi nagy dög a jó, kinek mi. Egyéni preferencia ez. -
#4690 vegyél egy jó Logitech G500-at
Én azt használom napi 10-15 óra PS-re full bemakrózva mind a 10 gomb .... actionokon, brushok, ctrl+alt+z...stb...jó nagy kényelmes súlyozható! billentyűzeten szinte csak a space-t használom tologatni a képet... meg a opacity % okat írom be :DDD
és ott van hozzá a softver, amivel simán felismeri a különböző programokat és az ahhoz beállított profilt használja... dpi-gombok-minden
indítom a Go-t akkor átvált arra és az ottani gombkiosztást használja
sőt mivel van saját memóriája elviszed bárhová magaddal ott is működik a profilokkal!
strapabíró masszív "krumpli" sok sok programozható gombal....
nekem is volt sok razzer és hasonló társa de az MX518nál leragadtam és ezt viszi tovább a G500 is...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.07. 14:18:45 -
#4689 Tessék Darude - Sandstorm :D
-
#4688 Te ember... nem is beszéltem arról, hogy nem az. Ezt te hajtogatod, soha egy szóval nem írtam. De ez is az. De te meg azt értsd meg, hogy az én munkában sokkal jobban kifárad a csukló, meg az ujjak, mert több finommotoros mozgást igényel, aktívabban, mint amikor játszom. Köszönöm, hogy segítettél abban, aminek az ellenkezőjét soha nem is állítottam
És ma is belelátott valaki valamit az írásomba, ami nem is volt benne. MInden napra jut valaki, aki azt hiszi, jobban tudja, hogy mire gondolok, mint én . -
#4687 írtam én bármit a szakmádról? :D
Szóval szerinted folyamatosan minél pontosabban pixelekre mozgatni a célkeresztet, sokszor a másodperc törtrésze alatt, az mi, ha nem precíziós művelet az egérrel?
Segítek: Az... -
#4686 Ha van demóm egy meccsről, akkor a meccs vége utáni chat-et is rögzíti? Vagy hogy tudnám elővarázsolni azt? -
#4685 Ember... Hagyd abba a fikázást, én sem fikáztalak. Ez nem a tizenéves CS-sek szakköre, de szerintem te is, meg én is idősebbek vagyunk ennél, és főleg intelligensebbek, szóval próbáljunk meg értelmesen társalogni.
Grafikus vagy? Van fogalmad erről a szakmáról? (Persze a hantaboy-oknál ilyenkor jön az, hogy ő otthon profi PS-es) Akkor miért akarsz párhuzamot vonni egy játék, és egy olyan munka között, amiről halvány gőzöd sincs (tudom, mindenki grafikusnak hiszi magát, aki PS-t tud kezelni, meg fotósnak, ha van egy tükrös gépe, de hidd el, nem azok), hogy ez hogy, s miként történik? A helyzet az, hogy 11 éve vagyok a szakmában, és ha nem gond, én jobban tudom nálad, hogy mitől fárad el a csuklóm, a kezem, hiszen a SAJÁTOM, és játéknál akkor sem fájt soha, amikor 72 órás LAN-t nyomtunk napi 2-3 óra alvással.
Mivel egyik ember sem olyan, mint a másik, ezért van az, hogy annyi féle ruhát, kocsit stb készítenek. Mindenki megtalálhatja a saját magának legjobban megfelelőt, legkényelmesebbet, legakármilyenebbet. Nekem munka közben ez az egér vált be, pedig sok rágcsáló megfordult a kezem alatt. Ezzel múlt héten kétszer is nyomtam 16 órát, és otthon még leültem a gép elé játszani mindegyik nap, amíg el nem fáradtam. Ez más egérrel soha nem volt így eddig a 11 évem alatt. Azt meg pont leszarom, hogy hogyan néz ki, rajtam kívül senki sem látja úgysem. Ezt a Kava V2-t is csak játék miatt veszem meg, első ránézésre ez sem a kényelmes kategória.
Én ezzel lezártnak tekintem a témát, tartalak annyira intelligensnek, hogy felfogod azt, amit írni akartam. -
#4684 Ennek még tejfoga van! -
#4683 Atyaisten. Tegnap nem gondoltam, hogy képes vagy még hülyébb lenni..
Szerinted folyamatosan minél pontosabban pixelekre mozgatni a célkeresztet, sokszor a másodperc törtrésze alatt, az mi, ha nem precíziós művelet az egérrel? -
#4682 Nekem nincs panaszom rá egy darab sem :D :D Kiválóan működik. Nem akarok bunkó paraszt lenni, de amikor olvasom azt, hogy valaki 16 órát játszik, az hogy az a jó édes anyámba hasonlítja össze a munkával ugyanazt az időt? :D :D Ejj, a jó kis egyetemista, gondtalan évek... De rég volt. -
ENVE #4681 3.napja tapasztalom ezt a trágya ellenfelet :D Ilyenkor szerintem kb. ez mode. Csak kb. 11től mindez idáig böngészős játékot toltam, meg titeket néztelek, azt mire kezdtem volna bele jönni a fragelésbe, már ott jártunk, hogy szopóóóxD -
#4680 igen csak az a baj, hogy emellett a tényleg jó játékosok is itt vannak lemtől globálig és ha olya fogsz ki akkor szopó :D -
ENVE #4679 Mi is! :D
Utánna rögtön bemutattam boscoéknak, hogyan nem kell lőni. Aztán, hogy 4 védett körrel is lehet X-elni cachen, és, hogy LEM-ben pocsék játékkal, ami 1 kört nem ért, is lehet a T oldalt carryzni. Mert ma ilyen a szinvonal arrafele :D:D:D LEM is the new gold nova -
#4678 kaptak egy 16-4-et nukeon vidám hangulatban :D folyamatos anyázás kutyák vagytok, remélem megdöglik az egész családod és hasonló dumák :D jót mulattunk :) -
#4677 basszki, hogy miből lesz a d$t :D -
ENVE #4676 HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ STANDARD
-
#4675 Jim & NW! Ez volt az az arc aki le taknyos kölyközött minket :D Csak érdekesség :)
-
ENVE #4674 Azért én van, hogy napi 16órát játszom, nyilván finomak azok a mozdulatok, persze ez fogás kérdése is :)
Ráadásul milyen sensor van abban? PTE? Azzal azért sok a baj... Elég volt beírni az egér nevét googleba, mindenhol a panasz... Nem vagyok benne biztos, hogy olyan jó az, no offense tényleg :) Ismerek olyat, aki copperheaddel tolta le a fél életét, én kidobtam volna 2perc alatt. -
#4673 Amikor nincs melóm én napi 10+ órában eltologatom a gémer egeret is, nem értem a felvetést XD -
#4672 Talán ha értelmezni tudnád, amit írtam, mindkettőnknek jobb lenne, nem gondolod? -
#4671 Értelmezzük amit írtam: "Főleg munka miatt vettem meg" - nem a játék miatt. Grafikus vagyok, finom mozdulatokkal dolgozom, sokszor 12-14 órán keresztül. Hidd el, kurvára nem mindegy, milyen alakú egy egér, amit naponta 10+ órát tologatsz. És ha lehet, ne szutykozd, én sem becsméreltem semmit, ami a tiéd.
Ja, és ha egyszer valaha is kipróbáltad volna, más véleménnyel lennél róla. Fikázás az megy, hajrá Magyarország!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.07. 01:26:04 -
ENVE #4670 Tologatom már 1 ideje az egereket, sose volt kényelmes egerem. A DA annak volt kikiáltva, de az én apró kezemben különösen nem éreztem annak... Mindig krumplikkal játszottam, még se volt problémám sose. Ami miatt az én kezem fáj a bot/dm-től, az azért van, mert szorítom az egeret, mintha az életem múlna rajta + kicsi sens + nem támasztja semmi az egész kezem, full vállból játszom. Ezért a folyamat forgolódás / 180 azás kikészít xD De ínhüvelygyulladás, na olyan sose :D -
#4669 "Régen voltak gondok a kezemmel, ínhüvelygyulladás, gyorsan fáradt a kezem" -el nem tudom képzelni, mit használtál ezelőtt a szutyok előtt :D -
#4668 Vegyél helyette egy olcsó szar Kana v2-t, azt nem kell sajnálni, ezt meg fölteheted polcra, hogy ünnepekkor elővedd, mikor már nagyon szenvedsz a szar kanával, és úgy igazán hiányzik az a "gamer egér feeling"...
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.05.07. 00:41:29 -
#4667 belenézek, nehogy az legyen miért nézek NW streamet mást meg nem :c -
ENVE #4666 nekem az a krumpli mx300 az etalon forever :\ Bár tudnék ilyet elfogadható árban...
-
#4665 Pedig érdekes lehetőségeket nyit meg előtted, hidd el. Főleg munka miatt vettem meg. Régen voltak gondok a kezemmel, ínhüvelygyulladás, gyorsan fáradt a kezem (pedig heti 5 edzésem van, szóval nem vagyok puding), ezzel minden megszűnt. Nade-nade! Maradjunk témánál: asszem Kana V2 lesz. -
ENVE #4664
uccu neki, nézem! -
ENVE #4663 Na ezt megnem venném sose Elképzelni nemtom ezzel a transformerrel a játékot. :D
A3 = 420mm. Nekem a taiton, ami 455 van kb. 260-280fok perpill :)) -
#4662 http://www.twitch.tv/baseofkilinho
kilinho barátom streamel, velünk játszik, totál ki vagyunk égve :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.07. 00:02:22 -
ENVE #4661 Hááát a g100s-em (olcsó, mint a szar, nyilván ezért) azért messze elvan maradva a razer feelingtől. Nem is tok olyan faszán pötyögni vele :[
-
#4660 gégé ^^ -
ENVE #4659 géjgéj ^^