9177
  • bosco05 #4858
    welcome :)
  • Jim Morrison
    9 nap (!) szünet után, még mindig kicsin betegen nyomtam egy meccset... woooohooo \o/

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.16. 14:45:38
  • Jim Morrison
    Flash átigazolt ROCK hoz.
    Ez valami vicc, nincs egy hónapja hogy beléptek tricked hez és kapott csomó roccat cuccot :( :D
  • ENVE
    Slayat idéző move volt. :D

Mindig mondja, "értek hozzá". Észre se veszed, hogy meghalt minden terror, slaya már vágja a drótot.
  • sz4bolcs
    társ hiperűrből kilépve hogy rácuppant a bombára xDDD
    Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.05.16. 08:20:50
  • ENVE
    15/5, t-fos, egerben. Nagyon rossz net :D
  • SzirmosSzisza
    Gondoltam pár hét kihagyás után tolok egyet, olyan ellenfeleket kaptunk, hogy az hihetetlen ... :D

http://gfycat.com/DependentVioletHippopotamus (nagyban)

+

(valamiért akadnak a videók sajna, legközelebb megpróbálom OBS-sel felvenni, hátha az jobb, mint a Shadowplay)
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.16. 00:31:32
  • bosco05 #4851
    mekkora a feltöltése?
  • ENVE
    Holnap este 7-8 között slaya estet tartunk, ergó ő fog streamelni a channelemen, remélem érdekli a népséget. :) Jobb minőség várható. Még a tesztek holnap zajlanak, a neten még bukhat a dolog, de remélem összejön! Slaya HYPE
  • ENVE
    Pont most elhavaztak melóval, még játszani se tok, mint láthatjátok nem sokat voltam live, de ez pár nap és lecseng, aztán folytatom a twitchen elkezdett munkát!
  • Jim Morrison
    Ja én is néztem. Múltkor amint lett mezszponzoruk feloszlottak. Nem tudom most meddig huzzak ki...
  • Roger6
    Újraalakult az Ancients Kodiékkal? Érdekes lesz.
  • sz4bolcs
    ENVE: Mikor lesz demo elemzés? :/
  • Spészgószt
    Ertelme nem sok...
  • Jim Morrison
    esl_csgo

Mióta nincsenek MVP k pro meccseken?
  • bosco05 #4843
    azért linkeltem? :)
  • drago14
    Meg is kapták a jól megérdemelt VAC bant.
  • bosco05 #4841
    Valakinek nincs véletlenül premium kódja ESEA-re? Szoktak lenni ilyen egy hetes cumók :) Később ha tetszik, akkor persze az illető reflinkjén hosszabbítanám meg az előfizetést :)
  • bosco05 #4840
    BREAKING NEWS :)

Megszakítjuk adásunkat, ők csaltak le trainen :
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198144058388
    http://steamcommunity.com/id/FLY47/
  • bosco05 #4839
    Ennél sokkal durvább volt :DAS Gyerek állt négyesen fent trainen, Vittu haver lent a sarokba, gyerek fent nyomja az ump-nek, vittu lent kapja a fejet :D Gecinagy volt :D
  • Roger6
    Az nem csít, nézzed megfele :
  • bosco05 #4837
    Szép :D Én szopóágon vagyok mint a szar :D Hétvégén vagy 10x aimbotoltak le a kecibe :DASDAS Az egyik train annyira durva volt, hogy a végén már röhögtem :D Kanyarodott a golyó baszki :ASDDAS Rendesen bekanyarintotta a srác nem viccelek, ha valakit érdekel feltöltöm a demot :D Hát mi olyanokat kapunk zsinórba 3-4 napja, csoda hogy nem estem vissza :D
  • ranGer2

A nyomorultak rage quiteltek a végén..
  • ranGer2
    Na, erre kíváncsi leszek én is. ;)
  • Roger6
    Gratulálok!
  • ENVE
    Közben megvan a sztár a házban másik szereplője is, emberünk nem lesz más, mint RankeR. Járókeretes, de nem véletlen van róla hely elnevezve! :D REmélem lassan idő is jut rá
  • ENVE
    road 2 global elite live
  • bosco05 #4831
    na ehhez az pont egyáltalán nem kell :D
  • SzirmosSzisza
    Fenéket, ilyen alá ne adjátok
  • ENVE
    Szerinted aki ilyen rohadt lusta, az túlzásba fog esni, és nem a lehető legrövidebb idő alatt fogja össze dobni? :D Muszáj viszont gyakorolgatnia, van ilyen digitális rajz táblája 300K-ért amúgyis, legyen hát vmi haszna akkor! :D
  • HTS s3rg1nh00
    általában igen,vagy oltári nagy szerencsével eshet játékon belül,esetleg trade-upnál (amikor pl.10 fehér szar fegyver összegyűlik és ad belőle egy világoskéket,vagy ugyanez a szisztéma a ritkább fegyvereknél)
    láttam én már tán világoskék factory new fegyót esni ami 6,5 eurót ért
  • Fpocok
    És az ilyen "OMG mindjárt beszarok mennyiért tudom eladni ezt a fos" skineket csak pénzért vehetős ládából eshetnek?
  • Jim Morrison
    1., jól hallottad + nyithatsz
    2., ottani skinek bekerülhetnek a játékba
    3., ha skinekre gondolsz, akkor szerintem rendes meccs közben te se látod.
  • Fpocok
    Üdv. Noob kérdés jön, szóval fedezékbe.

1. Ilyen skinek honnan eshetnek? Úgy hallottam meccsek után lehet kapni.
    2. Akkor meg mi értelme van a műhelyes cuccoknak?
    3. Műhelyes cuccokat csak én látom, nem?
  • Jim Morrison
    ribancrendszám helyére
  • bosco05 #4823
    tetkó lesz? :D
  • Jim Morrison
    nekem egy pillangót rajzoljon, köszipuszi :D
  • bosco05 #4821
    túlzásba fog esni már most látom :D nem kell semmi extra szerintem, ha megnézed a jó overlayeket, azok mind minimal style-osak :) hugod húzhatna már két vonalat azt jóvan :D
  • ENVE
    Nem kell, majd megcsinálja mire szükséges lesz, legalább gyakorol. Művész lélek a drága tudnillik
  • bosco05 #4819
    hát nekem óriási overlayem van :D két átlátszó csík :D de ha gondolod összehozhatok valamit