9177
-
#4858 welcome :) -
#4857 9 nap (!) szünet után, még mindig kicsin betegen nyomtam egy meccset... woooohooo \o/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.16. 14:45:38 -
#4856 Flash átigazolt ROCK hoz.
Ez valami vicc, nincs egy hónapja hogy beléptek tricked hez és kapott csomó roccat cuccot :( :D -
ENVE #4855 Slayat idéző move volt. :D
Mindig mondja, "értek hozzá". Észre se veszed, hogy meghalt minden terror, slaya már vágja a drótot. -
#4854 társ hiperűrből kilépve hogy rácuppant a bombára xDDD
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.05.16. 08:20:50 -
ENVE #4853 15/5, t-fos, egerben. Nagyon rossz net :D -
#4852 Gondoltam pár hét kihagyás után tolok egyet, olyan ellenfeleket kaptunk, hogy az hihetetlen ... :D
http://gfycat.com/DependentVioletHippopotamus (nagyban)
+
(valamiért akadnak a videók sajna, legközelebb megpróbálom OBS-sel felvenni, hátha az jobb, mint a Shadowplay)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.16. 00:31:32 -
#4851 mekkora a feltöltése? -
ENVE #4850 Holnap este 7-8 között slaya estet tartunk, ergó ő fog streamelni a channelemen, remélem érdekli a népséget. :) Jobb minőség várható. Még a tesztek holnap zajlanak, a neten még bukhat a dolog, de remélem összejön! Slaya HYPE -
ENVE #4849 Pont most elhavaztak melóval, még játszani se tok, mint láthatjátok nem sokat voltam live, de ez pár nap és lecseng, aztán folytatom a twitchen elkezdett munkát! -
#4848 Ja én is néztem. Múltkor amint lett mezszponzoruk feloszlottak. Nem tudom most meddig huzzak ki... -
#4847 Újraalakult az Ancients Kodiékkal? Érdekes lesz. -
#4846 ENVE: Mikor lesz demo elemzés? :/ -
#4845 Ertelme nem sok... -
#4844 esl_csgo
Mióta nincsenek MVP k pro meccseken? -
#4843 azért linkeltem? :) -
drago14 #4842 Meg is kapták a jól megérdemelt VAC bant. -
#4841 Valakinek nincs véletlenül premium kódja ESEA-re? Szoktak lenni ilyen egy hetes cumók :) Később ha tetszik, akkor persze az illető reflinkjén hosszabbítanám meg az előfizetést :) -
#4840 BREAKING NEWS :)
Megszakítjuk adásunkat, ők csaltak le trainen :
http://steamcommunity.com/profiles/76561198144058388
http://steamcommunity.com/id/FLY47/ -
#4839 Ennél sokkal durvább volt :DAS Gyerek állt négyesen fent trainen, Vittu haver lent a sarokba, gyerek fent nyomja az ump-nek, vittu lent kapja a fejet :D Gecinagy volt :D -
#4838 Az nem csít, nézzed megfele :
-
#4837 Szép :D Én szopóágon vagyok mint a szar :D Hétvégén vagy 10x aimbotoltak le a kecibe :DASDAS Az egyik train annyira durva volt, hogy a végén már röhögtem :D Kanyarodott a golyó baszki :ASDDAS Rendesen bekanyarintotta a srác nem viccelek, ha valakit érdekel feltöltöm a demot :D Hát mi olyanokat kapunk zsinórba 3-4 napja, csoda hogy nem estem vissza :D -
A nyomorultak rage quiteltek a végén.. -
#4835 Na, erre kíváncsi leszek én is. ;) -
#4834 Gratulálok! -
ENVE #4833 Közben megvan a sztár a házban másik szereplője is, emberünk nem lesz más, mint RankeR. Járókeretes, de nem véletlen van róla hely elnevezve! :D REmélem lassan idő is jut rá -
ENVE #4832 road 2 global elite live -
#4831 na ehhez az pont egyáltalán nem kell :D -
#4830 Fenéket, ilyen alá ne adjátok -
ENVE #4829 Szerinted aki ilyen rohadt lusta, az túlzásba fog esni, és nem a lehető legrövidebb idő alatt fogja össze dobni? :D Muszáj viszont gyakorolgatnia, van ilyen digitális rajz táblája 300K-ért amúgyis, legyen hát vmi haszna akkor! :D -
#4828 általában igen,vagy oltári nagy szerencsével eshet játékon belül,esetleg trade-upnál (amikor pl.10 fehér szar fegyver összegyűlik és ad belőle egy világoskéket,vagy ugyanez a szisztéma a ritkább fegyvereknél)
láttam én már tán világoskék factory new fegyót esni ami 6,5 eurót ért -
#4827 És az ilyen "OMG mindjárt beszarok mennyiért tudom eladni ezt a fos" skineket csak pénzért vehetős ládából eshetnek? -
#4826 1., jól hallottad + nyithatsz
2., ottani skinek bekerülhetnek a játékba
3., ha skinekre gondolsz, akkor szerintem rendes meccs közben te se látod. -
#4825 Üdv. Noob kérdés jön, szóval fedezékbe.
1. Ilyen skinek honnan eshetnek? Úgy hallottam meccsek után lehet kapni.
2. Akkor meg mi értelme van a műhelyes cuccoknak?
3. Műhelyes cuccokat csak én látom, nem? -
#4824 ribancrendszám helyére -
#4823 tetkó lesz? :D -
#4822 nekem egy pillangót rajzoljon, köszipuszi :D -
#4821 túlzásba fog esni már most látom :D nem kell semmi extra szerintem, ha megnézed a jó overlayeket, azok mind minimal style-osak :) hugod húzhatna már két vonalat azt jóvan :D -
ENVE #4820 Nem kell, majd megcsinálja mire szükséges lesz, legalább gyakorol. Művész lélek a drága tudnillik -
#4819 hát nekem óriási overlayem van :D két átlátszó csík :D de ha gondolod összehozhatok valamit