Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A következő probléma merült fel nálam a CS:GO-val:
http://abload.de/img/csgo_hibas3uzu.png
http://abload.de/img/csgo_hiba2qnuof.png
Ilyen, és ehhez hasonló fekete háromszögek vannak a képernyőn, amelyek folyamatosan mozognak, ugrálnak össze-vissza. Tegnap délutánig semmi probléma nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet addig. Tegnap este viszont mikor elindítottam a játékot, akkor rögtön ezek a háromszögek fogadtak, ráadásul mint az első képen látszik, a háttérben is tapasztalhatók ilyen problémák. Maga a probléma egyébként akkor is fennáll, ha belépek egy játékba, akkor is ugyanúgy ott vannak a háromszögek a képernyő felső részén, csak akkor éppen szürke színűek. Steamen rányomtam a játékfájlok épségének ellenőrzésére, és egy fájlt le is töltött újra, de a probléma továbbra is megmaradt.
Magával a számítógéppel szintén nincsenek problémák, mind a többi Steames játékot, mind az egyéb programokat, internetes videóket gond nélkül megjeleníti.
Valaki esetleg tud segíteni nekem?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
https://www.twitch.tv/sp1gu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha nem tetszik ahogy szórnak a fegyverek, keress másik játékot, vagy állj be a honvédségbe és jól magyarázd el mindenkinek hogy melyik fegyver hogy reális.
Mindenki tudja hogy nem reális, és kit érdekel? Ez egy JÁTÉK, nem egy fegyvermodellező szoftver, a versenyért, a győzelemért, az elismerésért vagy csupán szórakozásból játszunk, nem azért, hogy azon háborogjunk, hogy nem reálisak a fegyverek. Tudjuk. Ennyi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha nem, akkor honnan tudod hogy úgy nem lehet fejest lőni?
<#banplz>#banplz>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lófaszt,lőttem több fegyverrel életemben,LMG-vel is sorozatot érdekes ha sorozat közben ha a célpontra tartottam akkor oda is ment.
Persze a sok majom sníperrel ugrásból fejbelő.Azt nem értem miért kell minden játékban ennyire a snípreseket segíteni,a többiek kapják a realitást többszörözve a buzi sníperes pedig fantasztikumot.Volt kezemben Dragunov is tudom miről beszélek.
Mert altalaban azt felejti el mindenki, hogy amikor bekapja az elso golyot az ellentol, a celkreszt szart se ér... szanaszet lő... recoil az egekbe...persze hogy nem oda adja... ezert van eselye barkinek egy pisztollyal pontozva egy tunkolo ellen...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.12.28. 16:31:27
https://www.twitch.tv/sp1gu
やられたらやり返す。倍返しだ!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Abban, hogy valamit lépnek a csalók ellen és ez jó dolog, egyetértünk
btw... én mgII ben nagyon nagyon ritkán látok sőt sosem láttam még csak amikor serif haverom is játszik, akkor Ő állandóan rinyál hogy ez is csal az is csal...nem hiszem el hogy mindenki csal....egyszerűen fos a netkód...és aki kapja az rögtön csalót kiabál...gondolom rád is rögtön megy a report mindig...amilyen videókat beteszel....és persze TE nem csalsz...minek van több accod amúgy.... ?<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.27. 21:45:07
de azt a botot ütném agyon aki megvette😊 ha nem botol valaki a piacon eme bakikat nehezen veszi észre
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.25. 15:41:05
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming