Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Azért változó. Múltkor találkoztunk magyarokkal, warmup alatt kurvázás ment, szóltunk, hogy kicsit higgadtabban, ez csak egy játék. Utána minden rendben volt. ELég szoros meccs volt, semmi anyázással. Respect nekik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
érdekes meccs volt. csapatomban volt 1 magyar, ellenben meg 3.
Persze már a harmadik körben jöttek az anyázások, dugjuk fel az awp-t meg ilyenek. 8-1 re vezettünk, majd feljöttek 8-7re is. Közben folyamatosan dumáltak chatbe. Ekkor lemuteoltam őket, majd a végén mikor visszahoztuk (vezetést is átvették) utolsó pár körben már befogták a szájukat, majd mikor vége lett a meccsnek jöttek a "tipikus cs-es csicska, szánalmasak vagytok" dumával.
hogy én mennyire utálom az ilyet. Persze a végén mikor nyertünk azért visszaszóltam 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szép volt Volgare! WP!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! GG WP SKACOK!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hát egy alapkort elbasztak, már rég sörözhetnének

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
flash baszki dobd el azt a szart 😄

Roger6
Igen-igen, bocsánat. Már rájöttem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
cache. Hajjaj reménykedjünk azért arra nem kerül sor.

bosco05
Roger6
Itt a Link

Jim Morrison
és ha overpasst elveszti volgare mi lesz a harmadik map?

Roger6
Hát ez most szívás. Én biztosra vettem, hogy nyerni fognak. Most ez kérdéses.

Jim Morrison
15-7 -ről???

Jim Morrison
huh 15-14. Most csatlakoztam be.

mit csinálnak ezek omg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Én is azért játszok, mert szeretem a CS-t, de azért nem bánom, ha dob valami jót 😄
Lehozták a Mirage-t! Szép volt fiúk...Úgy, hogy Cajunb jött be SMF helyett 14:4-nél, akinek összetojta magát a nete.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Roger6
Késkör most megy: Twitch

Roger6
Jajaj, tegnap is néztem az összes meccsüket. Most, hogy nincs rml a csapatban, egész szimpatikusak lettek. Bodito meg olyanokat lő... Szóval kurva nagyokat.

Jim Morrison
Volgare meg lassan kezdi talan a meccsett faceit kvalin top3 ban vannak.

Roger6
Hehe, úgy látszik csak én játszom azért, mert szeretem a CS-t 😊 pont leszarom a ládákat, meg a skineket.

Spészgószt
Nekem 4 napja folyamatosan megy a gep idle szerveren es jatdzottam is 8-10 orat es SEMMIT nem dobott egyetlen nyomi fegyvet vagy ladat se ! Ez a mereg... nem 4 ora...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Áhh. Játszok 4 órát bezzeg nem dob új ládát...
Nem tudom ki válogatja össze a skineket a ládákba de ritka szarok ezek is. Nagyon sok olyan kerül bele a ládákba amiknél sokkal jobbakat is beletehetnének.

ARSENAL&POKER

HTS s3rg1nh00
közben új update,új láda,kb csak a kések néznek ki benne valahogy
most 6,8at ér a case,szóval akinek azt dob...az adja nekem! 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
a KULCSOT!!!!
a LÁDA a piacon olcsóbb, de azt dob szarásig ingyen is 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

wantonly
Értem, tehát a játékon belül kell nem a piacon. Köszi.
Spészgószt
Adott egy láda mit szeretnél kinyitni....
rányomsz hogy open...rögtön feldobja hogy kell hozzá kulcs xy euro vegyél...katt rá ....gondolom van pénz a steamodon...abból levonja a hivatalos 1.98-at (marketen 2.2 körül van nem éri meg hülyeség is )
és visszadob a ládához...use key...pörgetés...örülés....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.01.09. 13:32:17

wantonly
Nem tudom... Hol kell? 😊
Spészgószt
persze...<#gonosz1>
sok sikert én ennyit tudok mondani... 😄
btw ha rányomsz a ládára, hogy open alapból feldobja hogy vegyél hozzá kulcsot és egy kattintással meg is van a hozzávaló, remélem nem marketen akartál kulcsot venni <#idiota>

wantonly
Nem vettem még semmilyen kulcsot, félreérthetően fogalmaztam. Azt nem tudom eldönteni melyik ládát/ládákat válasszam, de ezek szerint tök mindegy. Mindegyikhez nagy mák kell gondolom. 😊
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.01.09. 12:21:49
Spészgószt
attól függ, milyen kulcsot vettél... <#wow3>
általában mindnek saját kulcsa van...tehát azt nyitsz vele amibe jó 😄
először a ládát kellett volna kiválasztani és utána rányomni a kulcsra és akkor azt veszi ami kell hozzá...
max annyi, hogy régit annyira nem érdemes kinyitni....bár fax se tudja lehet értékesebbek azok a fegyók, me az újak meg szaré hugyé mennek...sok reményt ne fűzz 1 db ládához....

wantonly
Láma kérdésem lesz: még egyszer sem nyitottam ki ládát, vettem kulcsot. Gondoltam most megpróbálkozom vele, hátha szerencsém lesz és esik valami értékes cucc. Viszont van egy csomó láda a sima fegyverládától kezdve a Breakout, Phoenix, Vanguard... Nem tudom követni. Melyiket érdemes? Vagy teljesen mindegy?
Spészgószt
de ez csak egy ikon, amit játékon kívül látsz! Ha BELÉPSZ és játékon belül nézed akkor NINCS ott az inventoriban csak a felső sávban adja neked, hogy kedvezményesen vehetsz xyz matricát xyz euróért!
megnézed milyen matrinca ...általában 0,79 euro (a fóliás durvább 3.79) .... kikeresed marketen és ha 1 euró fölött megy marketen akkor megéri eladni!
Ami árat látsz marketen azt 0,83 al kell szorozni....0,17 et von le a steam, tehát 1 euroból 0,83 at kapsz....blablabla...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.01.08. 21:05:14

RoboKutya78
na várj ez ha jól láttam nem értékesíthető

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lalakov
Nem beszéltük még meg? 😊 A játékban meg kell nézni mennyiért vehetsz 1 darabot, megnézed a Piacon mennyiért lehet eladni (figyelj a nettó árra!!) és ha haszonra tudsz szert tenni, megveszed a játékban és eladod a Piacon, ennyi. ;-)
RoboKutya78

srácok ezeket a levelező lapos matrica vásárlásra jogosító tikettekkel hogy lehet bármit is kezdeni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Spészgószt
simán lehet még, adni venni azonnal.... 😄
pont most dobott egy kavai killer ct matricát 0,79 ért...marketen azonnyal ment is 1,43 ért <#hehe>

Hogy működik csgoloungen ez a Add Trade?
Ezeket a skineket hol találom, és ha megveszem akkor bármelyik fegyveremre rárakhatom a skint vagy micsoda ez a skin ?
Metalmilitiakid
Nyitni nem érdemes, csak mocskos nagy tételben, az meg tőkét kér persze. Érdemesebb venni egyből Skint (az nem fegyver 😄 ) és érdemes előtte marketen figyelni az árát és egy olcsóbb pillanatban elkapni. Tárgyak úgy vannak, hogy olyan tárgy eshet a játék végén amit nem tudsz ládából nyitni, a többi az mind már kinyitott ládából van marketen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sziasztok.

Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és még pár dolgot nem értek főleg a piac terén van valami oldal ahol bővebben lehet olvasni róla hogy milyen tárgyakat hogy lehet szerezni, hogyan lehet a tárgyakat eladni.

Ma például játszottam egy barátommal versengő módba és vettem ajándék csomagot amit aktiváltam is amikor a játszottunk de végül nem kapott senki semmit ez miért lehet? lehet hogy üres volt az ajándék doboz?

Mit érdemes a piacon vásárolni ha már feltöltöttem pénzel ? Nem szeretném az összes pénzem üres ajándékokra költeni. 😄

Melyik dobozokat érdemes kinyitni kulccsal ? vagy nem éri meg és inkább fegyvert vásároljak rögtön ?

Légyszíves mondjatok pár tippet trükköt.
Van valami közös teamspeak vagy valami csatornátok ahol lehet közös játékokat szervezni ?
Utoljára szerkesztette: Typhooon93, 2015.01.06. 18:01:09
Kipróbálom majd, thx.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

mp_freezetime asszem, de nem biztos
Hello!

Szeretném megkérdezni, hogy milyen console paranncsal lehet befolyásolni a vásárlási védelmet?
Mert lanon bohóckodtunk saját szerverrel és 0 mp alapból. Az a csapat, amelyik kevés tagot vesztett az előző körben a következőben le tudja rusholni a másikat, mert azonnal oda tud futni a fontos helyekre.

Előre is köszi.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Szabi
nálam már néhány hete azt írja, hogy néhány nap múlva 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lalakov
Még mindig el lehet adni ezeket azonnal? :o Pár hete volt hír, hogy egy hétig nem lehet majd eladni a vásárolt cuccokat pár napon belül.
Szabi
este kaptam egy matricás kedvezményes izét, 0,79 EUR-ért megvehettem, 1.00 EUR-t kaptam érte azonnal a piacon, jöhetne még sok-sok ilyen 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek. A játékot már megpróbáltam újrarakni, de az eddig nem oldotta meg a problémát sajnos. Még a visszaállítási pontos megoldással teszek egy próbát, ez eddig eszembe se jutott. Laptopról játszom, úgyhogy igazából nem örülnék neki, ha a videókártya tönkremenne, de az igazat megvallva ez az én fejemben is megfordult már.
Roger6
Nekem amikor a videokártyám adta fel még anno, akkor hozott ki ilyen háromszögeket. Reméljük a Te esetedben nem erről van szó.