Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Persze már a harmadik körben jöttek az anyázások, dugjuk fel az awp-t meg ilyenek. 8-1 re vezettünk, majd feljöttek 8-7re is. Közben folyamatosan dumáltak chatbe. Ekkor lemuteoltam őket, majd a végén mikor visszahoztuk (vezetést is átvették) utolsó pár körben már befogták a szájukat, majd mikor vége lett a meccsnek jöttek a "tipikus cs-es csicska, szánalmasak vagytok" dumával.
hogy én mennyire utálom az ilyet. Persze a végén mikor nyertünk azért visszaszóltam 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ARSENAL&POKER
most 6,8at ér a case,szóval akinek azt dob...az adja nekem! 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a LÁDA a piacon olcsóbb, de azt dob szarásig ingyen is 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
rányomsz hogy open...rögtön feldobja hogy kell hozzá kulcs xy euro vegyél...katt rá ....gondolom van pénz a steamodon...abból levonja a hivatalos 1.98-at (marketen 2.2 körül van nem éri meg hülyeség is )
és visszadob a ládához...use key...pörgetés...örülés....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.01.09. 13:32:17
sok sikert én ennyit tudok mondani... 😄
btw ha rányomsz a ládára, hogy open alapból feldobja hogy vegyél hozzá kulcsot és egy kattintással meg is van a hozzávaló, remélem nem marketen akartál kulcsot venni <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.01.09. 12:21:49
általában mindnek saját kulcsa van...tehát azt nyitsz vele amibe jó 😄
először a ládát kellett volna kiválasztani és utána rányomni a kulcsra és akkor azt veszi ami kell hozzá...
max annyi, hogy régit annyira nem érdemes kinyitni....bár fax se tudja lehet értékesebbek azok a fegyók, me az újak meg szaré hugyé mennek...sok reményt ne fűzz 1 db ládához....
megnézed milyen matrinca ...általában 0,79 euro (a fóliás durvább 3.79) .... kikeresed marketen és ha 1 euró fölött megy marketen akkor megéri eladni!
Ami árat látsz marketen azt 0,83 al kell szorozni....0,17 et von le a steam, tehát 1 euroból 0,83 at kapsz....blablabla...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.01.08. 21:05:14
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
srácok ezeket a levelező lapos matrica vásárlásra jogosító tikettekkel hogy lehet bármit is kezdeni?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
pont most dobott egy kavai killer ct matricát 0,79 ért...marketen azonnyal ment is 1,43 ért <#hehe>#hehe>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és még pár dolgot nem értek főleg a piac terén van valami oldal ahol bővebben lehet olvasni róla hogy milyen tárgyakat hogy lehet szerezni, hogyan lehet a tárgyakat eladni.
Ma például játszottam egy barátommal versengő módba és vettem ajándék csomagot amit aktiváltam is amikor a játszottunk de végül nem kapott senki semmit ez miért lehet? lehet hogy üres volt az ajándék doboz?
Mit érdemes a piacon vásárolni ha már feltöltöttem pénzel ? Nem szeretném az összes pénzem üres ajándékokra költeni. 😄
Melyik dobozokat érdemes kinyitni kulccsal ? vagy nem éri meg és inkább fegyvert vásároljak rögtön ?
Légyszíves mondjatok pár tippet trükköt.
Van valami közös teamspeak vagy valami csatornátok ahol lehet közös játékokat szervezni ?
Utoljára szerkesztette: Typhooon93, 2015.01.06. 18:01:09
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Szeretném megkérdezni, hogy milyen console paranncsal lehet befolyásolni a vásárlási védelmet?
Mert lanon bohóckodtunk saját szerverrel és 0 mp alapból. Az a csapat, amelyik kevés tagot vesztett az előző körben a következőben le tudja rusholni a másikat, mert azonnal oda tud futni a fontos helyekre.
Előre is köszi.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Nulla tenaci invia est via"