9177
  • Hunter of Deer
    biztosan azert csalnak MM-ben mert ezt latjak a Lanon is.... a csalo kis Pistikek 90%-a azt se tudja ki az az Fnatic. azert csal hoyg tudjon fappolni a rangjara, meg azert hogy esetleg az ellenfelet idegesitse. (volt mar nem egy olyan mm, gyerek bejon: hi csalni fogok, hf. D2-n mindnekit kozepen kapun att lott le es nem szegyellte hogy csalt...)

ha meg attol jobban alszotok, hogy Fnatic csalt hat akkor egeszsegetekre.
    erre csak azt tudom mondani ha ott nem veszik eszre akkor igy jartak...
    (ez kb olyan ha pl erettsegi irasbelin a vizsgabiztos mogotted maszkalna es nem venne eszre hogy a konyv az asztalon es abbol irod ki a dolgokat... :D )
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.05.18. 09:08:21
  • Roger6
    Egy szamarat beoltva soha nem lesz telivér, azt azért tegyük hozzá. Reflex javító stimulánsok meg ha jól tudom nincsenek tiltva, legalábbis én nem tudok róla.
  • jetblack
    Es nem xsak aim Meg wh hasznalataval csalnak ezt se hagyd ki hanem gyogyszerekkel is
  • ENVE
    Millió magyar top játékos csalt. Maiak közül is, régiek közül is. Ez van sajnos
  • bosco05 #4894
    Ha évekig csalsz, akkor kiismered az ellenfeleid játékát :) Gondolj bele, egy futó 3 évig doppingol, olimpia előtt abbahagyja és megnyeri azt, akkor az tisztán nyert? Nem, pedig mégis "tisztán" ment oda... Ugyanez ez is. Ismeri az ellenfelei reakcióit bizonyos szitukra, lereadelik a legtöbb taxukat a neten, ugyanazok ellen játszanak lanon is :) Egyébként lanon is csaltak sokan a topok közül, csak kevesen buktak meg vele ;) De ha meg itt tudunk legyinteni, hogy hát jóvan mivanakkó ha csaltak, akkor MM után se rinyáljon senki, mert ezek a kis férgek mutatnak olyan példát amilyet :) Aki a fnaticnak szurkol, az csalóknak szurkol sajnos ez a valóság :S
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.17. 23:58:39
  • Hunter of Deer
    3-0 Fnatic gj wp.
  • Micsu
    hát már egy jó ideje a fnatic mindig a legesélyesebbnek kikiáltott csapat a lanokon, ez a vacation után se változott
  • Roger6
    Az, hogy egy csatát nyertek, nem azt jelenti, hogy a háborút is megnyerték. Ma ők voltak a legjobbak, aztán holnap már más lesz.
  • Micsu
    lehet de mégis most a legjobbak cheat nélkül? :)
  • bosco05 #4889
    JW, Flusha és Schneider éveken át csalt, kb ha abbahagyták, akkor a ban hullám után tették és aki egyszer féreg volt, az mindig féreg marad :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.17. 22:38:13
  • Micsu
    Katowicen így ment

internetelérés korlátozott volt, workshop nem ment, hardverek is ki lettek osztva etc etc
  • Roger6
    Remélem senki nem csal már.
  • Micsu
    úgy értettem hogy kqlyt nem lanon kapták el, hanem előtte ha jól emlékszem persze ettől független használhatta lanon is

azért azt tudni kell hogy azóta azért kapott pár updatet a steam, nameg a major lanokon is szigorúbb lett minden, kiv vagyok így ki mer csalni
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.05.17. 21:59:53
  • Roger6
    Rendben, KODIAK-nak azért csak hiszel, nem?
  • Micsu
    ezt a fnaticot én se szeretem

anno a cs:s fnaticját birtam
  • SzirmosSzisza
    Sehogy, de régen csaltak, gondolom emiatt nem szereti már őket.
  • Micsu
    azon pedig csak olvashatók a fileok

a csalókat se lanon fogták hanem neten
  • Roger6
    Steam-en keresztül, volt róla cikk is.
  • Jim Morrison
    Én meg VP t nem csipem, de nagyon :/

Igen, oregfiuk meccses komenntatorok a legjobbak (bb ek)
  • Micsu
    és hogy csalnak compó gépeken?
  • bosco05 #4878
    Én a csalókat nem csípem :) //Fnatic//
    VP-re szava nem lehet senkinek, persze nem lehet mindenkinek szimpatikus, de csalóknak szórítani, ejj :P
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.17. 21:14:28
  • Roger6
    :) Szerintem jobb ha nincs, én sokszor pár percig bírom csak a közvetítéseket magyarul, aztán inkább váltok angolra. Illetve van két igen penge srác, akik az öregfiúk meccset közvetítették, de fogalmam sincs, hogy miért nem ők vannak mindig.
  • Micsu
    inkább tud e valaki olyan magyar castert akit érdemes nézni, eddig akiket láttam kb mind minősíthetetlen volt, talán bugbear ér vmit
  • Hunter of Deer
    ok 20€ Fnatic aztan gyozzon a jobbik :) (csak semmi politika :P )

nem tudja valaki magyar kozvetites varhato a dontorol?
  • Hunter of Deer
    okay :D
    akkor most Fnatic VP kozul ki a jobb?
  • Roger6
    Gyanítom nem azon múlik, hogy kit csípsz, hanem azon, ki a jobb. Legközelebb a jobbra fogadj! Irony off.
  • Hunter of Deer
    VP nyert :/ ezen buktam

Fnatic jott, most mar csak azert kell szurkolni hogy Fnatic nyerjen (10€ johet nem sok). nem csipem a VP-t de lehet rajuk kellene fogadni.
    olyan bizonytalan vagyok vagy nem ?D
  • Roger6
    Traint behúzta Virtus Pro, most Inferfno-n 21-21. Nem unatkoznak, az biztos.
  • Roger6
    Na ehhez kell a csapatjáték, az biztos :)
  • SzirmosSzisza
    Ez füst nagyon menő
    :D
  • mijki
    Köszönöm szépen :)
  • Roger6
    Gyerünk Pashaaaaaa! :D :D
  • Roger6
    Ohh, thx!
  • Jim Morrison
    Navi - Vp most kezdődött

• mijki
    Hali, mikor lesznek ezek a meccsek? :)
  • Icewind
    Sziasztok!
    A KENT cs:go public szerverre konfigost keresek, aki megbízható, jó, igényes munkát csinál, gyorsan dolgozik, jelenleg is ráér ezzel foglalkozni, és a későbbiekben is karban tudja tartani a szervert, ha kell.

Kérem, hogy aki magára ismer az jelentkezzen a fenti contact-on, vagy a [email protected] email címen.

ui: konfigos ismerősének az ismerősének az ismerőse kérem hanyagoljon!!! Elsősorban csak is konfigos keressen közvetlenül!!! Köszönöm!
  • Hunter of Deer
    Ahh fkin telo nem enged szerkeszteni, tegnap jott 20 rongy bar 9 elment envyuson...
  • Hunter of Deer
    Kivancsi leszek a mai fnatic vs titan , navi vs vp meccsre. Fnaticra es navira tettem, remelem lehozzak. Amit 2 het alatt osszekapartam most ezeken bukhatom is, de majd kiderul.
    Ki mire rakott mara?
  • ENVE
    Szerződés köti tricked-hez, ez az egytlen oka, amiért nekünk azt próbálták meg eladni, amit.

BTW sajnos tegnapi napon se úgy jött össze, ahogy akartam :S

Na mind1... Ma live leszek sokat sztem, lehet majd jönni bámulni. :D
  • Jim Morrison
    Köszi