9177
-
#4938 -
#4937 100 -
ENVE #4936 Kikérem magamnak vót ott seriff is! :D -
Micsu #4935 loooool -
#4934 16-0 val kikaptál ak k ellen, te itt ne oszd az észt meg a taktitokat plz -
#4933 Akkor nem csak nekem van 1 órás bemelegítésem a valódi játék elkezdése előtt :D -
ENVE #4932 Alapvetően kell lőnöm olyan 100-200 botot hogy a kezem ráérezzen. Én minden nap újra tanulok lőni xD -
#4931 Azért látom aim-nél te is mindig túlrántod és utána húzod vissza :D -
#4930 na most már tiszta ^^ -
#4929 szabolcs_hun én vagyok, és épp okulok :D -
#4928 először azt hittem te vagy szabolcs_hun aztán később láttam csak , hogy van sz4bolcs néző is .D -
#4927 ez a sors keze, h. napok óta először ránéztem sgre :D -
#4926 *.* mester -
ENVE #4925 twitch.tv/nw_csgo , vagy ha most nem érsz rá később elérhető lesz a VOD mind twitchen, mind youtuben. -
#4924 Hol lehet majd nézni? :) -
ENVE #4923 Na srácok, akkor ma du. 4 órától elemzem sz4bolcs demoját, akit érdekel majd nézzen be :) -
Neoncsoves #4922 Hát tud vicces dolgokat produkálni az MM. Nálunk volt olyanra példa, hogy a mi lineupunkhoz (1DMG, 3MGE, 1MG2) bedobott egy 5xDMG stacket. Meg amikor elvittük nova1es barátunkat magunkkal (2dmg 2mge + 1 nova1) bedobott full MGE-k ellen.. nem értem, ebben hol a balansz :D -
Neoncsoves #4921 mondom 2 ládanyitás (szóval kb 5euro, azaz 5*300Ft = 1500) + max 500Ft.. :) -
ENVE #4920 back 2 smfc.
komám miket tol ez az MM... 4smfc + 1ge ellen d2 T oldalán lövök 22őt, meccs végére majdnem 40frag. Társaim szenvednek a 10fragel is. Végén mit látok? 4smfc volt velem, ellenben meg amit mondtam. Társam aki 9 frgagel csalózott vmi nubot rankol GE-be a végén. GG WP MM. -
#4919 szopóka :D -
ENVE #4918 8x270 az a 500huf perpill haver :D
Amúgy persze, ESEA severek azok kb. mintha lanon lennél. Tökéletesek, szó nem érheti őket az biztos. Társakról. Nos, vegyes. Nagyon vegyes. Én úgy mentem ESEA-ra, hogy reméltem, igazak a hírek, elitista ott mindenki. Hát nem, nem azok :D:D:D fele-fele.
Úgy kell ESEA-t elképzelni kb., mint a pubot. Vegyes felvágott! Azért MM ezek én speciel ESEA helyett mostanába, mert MM-en sincs perpill sok csaló, de a társaim tuti jobbak lesznek. Itt nem kapok novákat. + MM-ben mindenki nyerni akar, ESEA-n nagyon sok meccsem volt, ahol a társaim lese szarták mi történik. Kommunikáció is rendszeresen elmarad ott is sajnos.
5stack esea pug neked mennyi idő alatt talált enemy-t bosco? Nekünk 10-30perces keresések zajlottak, meg rohadt 1 oldalú meccsek. Vagy mi vertük őket buciba, vagy jött az 5 svéd 15rws-el, és haza pakolta a bandát:D: -
#4917 Lőnek, pingek nagyon jók, ráadásul itt működik az az opció is, hogy ha beállítod mondjuk 75-re keresésnél, akkor nem dob be olyanokat akiknek 130-as pingjük van :) Nekem nagyon adta, bár haverokkal túrtam és hát nem akarom kritizálni őket, de mostanában marha gyengék, no infó, csak szaladgálnak fel alá, így kb kikaptam vagy 4x... Ameddig csak a jobbak voltak akkor nyertünk, vagy brutális overtime-ban loss (29-25 :D ). -
Neoncsoves #4916 ESEA az egyik legjobb döntés CSGOval kapcsolatban amit a 300 órám alatt meghoztam. Jelenleg MGE és DMG között mozgok (tudom, szar kifogás, de a "barátaim" miatt tartok "csak" ennyinél, szerintem LEM-ben lenne a helyem amúgy, de 300 óra az még lófasz igazából). Jó szerverek, jó társak (kommunikálnak, ha szerencséd van játszani is tudnak). Alapból könnyen felidegesítem magam a kompetitív játékokon, de ESEA-n csöndben el tudok viselni egy vereséget, mivel az ottani skillcap DMG+ az esetek 90%ában és igen alacsony a csalók száma is. Körülbelül 2 ládanyitás ára 1 havi ESEA (+500Ft kb)... Nem nagy érvágás ha szereted a játékot és FEJLŐDNI szeretnél. Egyetlen dolog amit hiányolok a PUG meccsekből, az a Faceit szerű map és szerver banolás, késkör...
edit:
Első ESEA meccsem első köre egy Dust 2 CT side volt, USP-S ace-t lőttem (only head), azon a meccsen 10 körig fixen az az 5 killem volt utána csak.. :D
Utoljára szerkesztette: Neoncsoves, 2015.05.19. 02:45:11 -
#4915 De lőttek is a társak?Pingek,normálisak a 128-as szerók?
gondolkodom,hogy be kéne ruházni egy hónapra,most dmg-én állok.
Utoljára szerkesztette: ddomi87, 2015.05.19. 02:07:19 -
#4914 az a skill! :D -
Neoncsoves #4913 laza cz hedi -
#4912 na, ennyit mondjuk én is tudok :D (pont ennyit) -
#4911 a viva la vida loca-ig jutottunk, azt ismételgettük :D
@NW: többségében haverokkal megyek, csak 1-2 beugró van, de azok eddig normálisabbak voltak mint MM-en bárki :) -
ENVE #4910 Vigyázz, mert leszenk igen-igen szomorú mérkőzések is :D Elején én is örültem neki, de mostanában kaptam annyi faszfejet ott, hogy már a kedvem is elvették :D -
#4909 jézusom, te tudsz ricky martin szövegeket? -
#4908 Megkezdtem ESEA pályafutásomat :D Első meccs 16-5 ide, jobb volt mint az elmúlt fél évben bármelyik MM :P Két randommal mentünk, kb az ötödik körben benyomta hogy spanyol, onnantól ricky martint énekeltünk :D Kegyetlen formák vannak itt :) -
Munkie #4907 Ment! -
#4906 Privátban várom akkor a steam neved. :P -
Munkie #4905 Üdv, igen :d -
ENVE #4904 A magyar helyzetnek biztos nem tett jót Piki kijelentése, miszerint így könyebb. -
#4903 Hello!
Te a cod1-es Munkie vagy? :) -
#4902 Hagyom hogy kutakodj kicsit :) JW-vel tele az internet, az egyik legnépszerűbb "known cheater", ha róla nem találsz semmit, akkor ott baj van. Schneiderről meg keresd azt a videót, amikor twitchen dumálnak JW-ékkel, hogy hogyan kell configolni a cheatet :D JW-ről van olyan is mikor véletlen letabol streamen aztán ott az X22 mappa és a readme megnyitva, de van jó pár busted movie, többek között a VP által (akkor még ESC) készített is. Ha ügyes vagy ezeket mind megtalálod :P -
#4901 Pontosan tudják mi az a Fnatic, de tudják ki volt KQLY és többi nyomorék is. Sajnos nem csak azért csalnak mert ezek is csaltak, de jót biztos nem tett a helyzetnek, hogy a topok is elkorcsultak mint a szar... -
Micsu #4900 ezekre a kijelentésekre valami bizonyíték? az ok hogy flusharól v an pár érdekes videó de jwről, schneiderről én eddig nem láttam semmit, vmi link? -
Munkie #4899 sziasztok! Érdeklődnék itten, tudtok valami lehetőséget, hogy\hol érdemes csapat után nézelődni? Unalmas soloban tolni MMet\Faceit-et, + előrébb jutni, új dolgokat tanulni is elég nehéz randomoktól, főleg, hogy fele valami troll... Ötletek esetleg? :D