9177
  • FosTalicskaa
    Az meg sem fordult a fejedben, hogy valószínűleg elég komoly múltja lehet más fps játékokból más cs részekből?

Egyébként az operation bloodhound pass megéri az árát?
  • Jim Morrison
    mondjuk ami a videó elején látható :C (lusta vagyok crosshair generatorozni)
  • SzirmosSzisza
    Ládák?
  • Munkie
    Jelenleg default viewmodel van, korábbit nem mentettem le sehova sajna. Crosshair meg.. hát megfordult a kezemben pár (vis a configomban) melyikre gondolsz? :D
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.05.28. 12:31:44
  • HTS s3rg1nh00
    ja,nekem is dobott egy sawed offot tegnap rank upnál...0.03,hát kösz
  • Jim Morrison
    crosshairt meg viewmodelt plz, köszi :D
    am zene szerintem túl hangos a játékhoz képest, am szép fragek
  • Munkie
    Ha videószerkesztésben is lennének rangok, még mindig silver kettes lennék, azért megosztom veletek is amit összeröffentettem. Sajna nem sokat tároltam el. :D

Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.05.28. 12:09:22
  • Jim Morrison
    meg hetente egyet vagy mi... most még több lehúznak, ráadásul szar skineket is ritkábban kapunk :)
  • Hunter of Deer
    nem az volt hogy szintlepesnel kapunk egy fegyot? lvl2n adott vmi szart lvl 3mon meg semmit ....
  • Jim Morrison
    +8? Vagyis 13eurt kerestel vele?:c
  • bosco05 #5048
    Lehúzás??? Én ezekből veszek játékokat :D A mostanival +8 eurónál járok eddig 1 nap alatt :D
  • SzirmosSzisza
    Navi szlovák lett? (esl meccs)
  • Spészgószt
    igazából ha még nem jöttél le az életről és nem vagy "versengő" (vagy mi a retek a magyar neve) függő, azaz csak úgy céltalanul lövöldözgetsz vagy pubolsz ..akkor ad egy kis célt a játéknak... 5 euroért... cserébe kb annyit össze is tudsz kalapálni a +ba eső ládákból és esetleg nagy véleten értékesebb fegyverekből...majd azt eladva veheted a következő pass-t :DDD
    én megvettem reggel, és 1 óra múlva már vissza is jött az az 5 euro....
    ok persze ehhez gyorsnak kell lenni me később egyre olcsóbb minden és lehet még az 5 eu se jön össze.... a sok 0.03as ládából....vangard kb 2 nap alatt elérte olyan fos volt a drop rendszere...annyi ládát dobott....
    btw, ha egyszer kipörgettél mindent utána mit kezdesz vele???
    na mégegyszer meg lövök 25 csirkét scoutal a zoo pályán?
    ebbe semmi plusz dolog nincs
    az új mapok úgyis elérhetők lesznek mindenkinek... mindig marad ami jó ...ami meg amúgyis fos az megy a kukába...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 22:21:14
  • neo3650
    Úgy tudom javítottak most a hitboxon, és kiadták +1 ilyen passt, megvettem, de nem tudtam hogy ez is véges lesz.. Ez elég gáz így, hogy csak ideigelensen használhatod utána meg elveszik....
  • Jim Morrison
    Nem kiegészítő. Nevezzük simán lehúzásnak :/
  • neo3650
    Jah.. akkor csak egyszer megvettem valameddig aktív volt, aztán lejárt és ennyi? Elveszik minden a pályák, a küldik minden? AKkor ez az új kiegészítő a bloodhound is ilyen?... Most látom igen igazad van szeptember 30ig aktív...
    Utoljára szerkesztette: neo3650, 2015.05.27. 22:11:27
  • HTS s3rg1nh00
    nem tiltott,de erősen gyanús ha valaki nyit egy új accot és vesz egy új játékot,majd úgy lő hogy néhány pró is elbújhat.persze nem mindegyik csíter és hasonlók,de gyanút kelt...
  • Spészgószt
    sehogy!!!
    mondtam írtam VÉGE!!!
    ezek "kampányok" egyszer elindul és egyszer vége van!!!
    te nem megveszed, hanem kapsz egy belépőt "pass"-t amivel részt vehetsz rajta és kaphatsz bónuszokat, de NEM lesz a tied!!!
    csak véges ideig használhatod...
    ok persze a mapok megmaradnak amit beszavaz a közönség, hogy maradjon, a fegyvereid is megmaradnak azok a tieid!

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 22:09:25
  • neo3650
    És hogy lehet újra kinyitni, ezt? Azt hittem ez olyan ha egyszer megveszem akkor meg is marad...
  • SzirmosSzisza
    Nem, azért is dob össze vele, csak zavaró mikor ellenfél simán meglett volna, ha nincs olyan tagjuk aki nyilvánvalóan nem oda tartozik.
  • Spészgószt
    persze mert minden op.-nak van egy lejárati ideje! NAgy betűvel ki van írva az elején hogy meddig működik!!!!
    esetedben a vanguard Március 8. ig működött aztán asszem márc 31 ig volt hosszabbítás és utána !!!VÉGE!!! elvész minden amit nem csináltál meg lezárul !!!!
    a mostani OP bloodhound Pl. szeptember 30 ig megy asszem, utána annak is VÉGE lesz !!!
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 22:03:35
  • neo3650
    Sziasztok! Tudnátok segíteni, egy problémámban? Megvettem az Operation Vanguard kiegjét a játéknak nagyon király csinállgattam a különböző kihívásokat, tök szuper, aztán kb már 2 hónapja ha belépek, nem enged egy küldetést sem csinállni, mert nem aktív, valami miatt. Hiába nyitom meg a kis könyvet az összes küldetés inaktív ahol jártam az is. Tudnátok segíteni, ti találkoztatok már ezzel a problémával? A pályák is eltüntek, meg minden, mintha meg sem lenne, egyedül a tárgy van meg a raktáromban, amivel csak megnézhetem miket csinálltam, meg és ennyi.
  • Roger6
    Ja tényleg Igazad van!
  • Jim Morrison
    akinek nincs kése és awp asiimovja + 100 órája min az engem csak ne lőjön be!!!444
  • Micsu
    csalók is a smurfre fogják
  • Roger6
    Na és akkor mi van? Tiltott? Tudomásom szerint egyáltalán nem.
  • Jim Morrison
    meh... :D

ma volt egy random füstön átlövök - kill pillanatom, meg ilyen szép spraydown. Megfogtam az egeret, lenyomtam a gombot, majd csak húzom jobbra :c
  • SzirmosSzisza
    Beléptem és nem nagyon töltött be semmit + nem írta, hogy van passom szal inkább leléptem Witcherelni :D
  • Jim Morrison
    na, most meg nem tudok új meccset keresni mert azt hiszi abandonoltam egy meccset, de vége lett és reconnectelni meg nem tudok. gg
  • Jim Morrison
    ezért nem szabad casualozni :D
  • HTS s3rg1nh00
    annyira kár,hogy casualban történnek a legjobb dolgok amiről nincs felvétel...most öltem meg egy gyereket direkt flashbang hittel :D
  • SzirmosSzisza
    Mert smurf. Legalábbis én 2.7 óra után nem aláztam Novákat :D
  • Roger6
    Amúgy ezt soha nem értettem. Mit számít az, mennyi óra cs-je van? Ha van neki 2.000, akkor mi van? Akkor majd nem zavar, ha kapsz fejest? Vagy mi a fene?
  • Jim Morrison
    nekem ak val sikerült 126 in 6 :D
  • Hunter of Deer
    valahoyg most nagyon szarul adja minden....
    p90 80 7hit, glock 99 6hit ... akval 50 in 4 es fejre megy a loves... eleg vicces
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.05.27. 19:13:45
  • Jim Morrison
    most meg kikaptunk egy 12 órás csávótól... ajj istenem, hogy mennyire utálom de tuti fogok ma még tolni vagy két meccset :D
  • Jim Morrison
    ellen most 10 kört hozott zsinórban... :D
    16-2 re vesztettünk. vicc
    nekik távolról glockkal beadja a fejest nekünk meg semmit.
  • SzirmosSzisza
    Kikaptunk megint, enemy ~6 kört hozott egyhuzamban. Ellenfél elsőjének 80 pontja lett a végére és 2.7 óra CS-je volt :)
  • Jim Morrison
    7kör alatt 8at frageltünk. jó szériából derank lesz..
  • Jim Morrison
    remélem azért észreveszel ha velem játszol

mondjuk mocsokszarul toltam, bár ehhez hozzátartozik, hogy kb mindegyik mapon rohadtul leesik az fps em, ha bevágnak elém egy smoke ot akkor meg garantált a <30 fps :(