Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
ez ilyen kamu létrehozott csoport steamen, múltkor fnatic flusha-val játszottam, az is kamu, mondjuk úgy csalt a fickó, mint az eredeti flusha xD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Roger6
Faceit-es demo elmenti a késkört is? Volt egy ászom késsel tegnap (még nem vagyok otthon, ezért nem töltöttem még le a demo-t).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ingman12
Scoreboard élén vagyok, a többiek annyit nem tudnak, hogy lelőnek valakit 2 centiről. Sosem ugatok, valakinek nem megy, akkor ez van, én játszani akarok. De amikor az ilyenek elkezdenek pofázni, 2v1-ben nem képesek lelőni valakit, majd a végén kirúgatnak a meccsből, ha nem hozom le 1v3-ban pár hp-val, hát elmehetnek a jó büdös ..., oda.

Szánalmas gyökerek.
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2015.03.02. 17:14:27

Sziasztok srácok! Valaki találkozott már olyannal hogy mikor fellép 1 szerverre akkor felugrik a pingje 800+-ra? Az elmúlt 2 hétben egyfolytában csinálja. Pár napja cseréltem a wifi adapterem 2 napig minden jó is volt de ma megint elkezdte... és csak csgoban illetve sourcban csinálja minden más játéknál tökéletes. Nem ma kezdtem el csézni és ilyen problémával nem találkoztam még. Keresgéltem neten is de semmi kézzel foghatót nem találtam. Valamelyikőtök esetleg találkozott már valami hasonló problémával? Még a windows újrapakoláson gondolozok nekem ez az utolsó tippen, hogy nálam nincs valami rendben.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dency
FÉK

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza
Carryztem KennyS-t <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszi! 😊 Nem mertem szarakodni vele, nehogy elrontsam. 😄

lalakov
Csak szint egyezés kell, de nézd meg magad, nem enged úgyse rossz típust berakni. ;-)
Trade up contract-hoz csak a Consumer Grade-es egyezés kell vagy az sem mindegy, hogy milyen állapotú a fegyver? Van egy csomó 0,03-as értékű fegyverem, főleg ugyanahhoz a pár fegyverhez, gondoltam kezdek velük valamit. 😄

Metalmilitiakid
Ezen most kiégtem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Teljesen természetes, sejtem a gyári fps max az 300 és mivel az van csak vsync nélkül így annyit hajt ki a VGA-ból a játék amennyit bír. Saját tapasztalat szerint 150 környékén érdemes maxolni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hunter of Deer
hi.
az normalis kikapcoslt vsync mellett az FPS felmegy 300-ra viszont a GPU kihazsnaltsag felmegy 100%ra? sry ha marhasagot kerdeztem, de regebben nem tunt fel.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Metalmilitiakid
Na gyerek ma kicsit megálltam a törzsfejlődésben. D2 ct oldal, casual, szaladtam kezdősből rövidre, szokásos mód, hogy haladjunk de nincs boost, dobtam flasht és leszaladtam a lépcsőn (ez lényeges), egyedül voltam elől 1 flash repült el még fölöttem. Kilőttem 1 tár 5-7 et, ennyire futotta 1 kill 1 sebzés lehaltam (spór kör de uncsi...) oké meghalok nézem konzol.
76 in 3, 23 in 1
Elsőre nem tűnt fel, csak 2. ra, hogy te az csak 99 jobb helyeken ha nem forintban kerekítjük, miért haltam meg ? Az biztos hogy nem estem le sehonnan, magamat nem dobtam meg semmivel, engem sem dobtak mellbe gránáttal ugyebár semmi és az az 1 hp úszott a levegőben amivel még lehet visszamenekülhettem volna hogy a hegem eldobjam... I love you CS:GO.

Jim Morrison
volgare-wild még mindig tart :o
24-25 de_cachen wildnak, overpasson.

szerk: vége 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wild nyert.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.23. 22:26:18

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Ahogy nézem lehet fogadni esportfesztes játékokra is, bár Volgare-nál beugró lesz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hát a múltkor kenny is cumizott mint állat úgyhogy neki se megy mindig 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza
Kivéve, ha KennyS vagy <#idiota>

Amúgy Silveren is nagyon zavaró, hogy néha smurfoket dob, néha meg bénákat, picit para haladni így.

Blacksheep333
Counter-Strike első szabálya: Mindenki jobb.

Az operációs rendszeren is túl...

Ingman12
Ez a hulladék sorsolhatna olyan ellenfeleket, akiknek valami közük van a rangomhoz, nem 20 ezerszer jobbak...

Jim Morrison
😄

twitter

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
most nip-fnatic meccset nézve látom, hogy a hud mutatja ha az illető akit követünk az be van e vakítva, esetleg mások, szépen füléjük rak egy "beflashelve" jelet. Azért ha akarnak 1-2 hét alatt tudnak reagálni kérésekre ha akarnak.

Spészgószt
T kezdőn még ott figyel kettő, ha nagyon kell kábelezned...
btw sorry a faszkemp torony megmaradt,de csak a 2. emeleten <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Toitoi sincs már 😞

HTS s3rg1nh00
az előző témára visszatérve:
ma toltam 2 darab competitive játékot,az elsőben toronymagas mvp lettem és nyertünk,a végén kiírta hogy a 10 emberből talán 2 kivételével mindenki gold nova 2 volt (én is)....nem rakott feljebb,de a következőben 2en voltunk nova 2-esek,talán 4 nova 3-4es egyén volt,a többi meg master guardian 1-2....és csodálkoztam hogy seggutolsó vagyok...köszi valve (y)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
nagyon cső lett szerintem, csak egyszer játszottam rajta, azóta meg már voltak kis változtatások rajta.

Spészgószt
új kábelen játszott már valaki! ?
elég brutál lecsupaszított és beláthatatlan lett, már már 1.6 feeling.... 😄 (ok kurvára máshogy néz ki, de olyan csupasz)
a korábbi agyoncicomázott után ez elég fura...főleg hogy NINCS ablak...és torony...már faszkempelni se lehet <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
mirage az arany középút ahogy én tapasztalom.

SzirmosSzisza
Valahogy mindig elfelejtem, hogy nem szabad dust2-n játszani, 2. meccsnek van vége 3v5-ben 😄

sz4bolcs
A védő oldal csúcspontja az volt, mikor a sokadik ilyen A-n elbukott kör után az egyik A védő kör elején szó nélkül elindult B-re "segíteni", valószínűleg ránézett a scoreboardra, és úgy gondolta, hogy ott vagyunk gyengék. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Érdekes dolog ez a "rossz teljesítmény" egy csapatjátékban. Nagyon demoralizáló tud lenni, mikor az ember ránéz a scoreboard-ra, és 3/9-ben látja magát, aztán még a társak is húzzák lefele. Tegnap volt egy ilyen meccsem, szokás szerint B-t védtem d2-n, általában bent kuksoltam a spoton, és néztem a sötétet, meg a térképet, és sokszor annyit láttam, hogy egyszer csak ott van A lerakón a bomba bármiféle előzmény, vagy info nélkül. Voltak körök, mikor az A védők instahaltak... egyszerre.. Mikor a sokadik ilyen után nevetve rákérdeztem, hogy mi volt ez az atomvillanás A-n, valamelyik srác visszaszólt, hogy 3/9... Aztán így elgondolkodtam, hogy vajön hogy hoztam ezt össze, és arra jutottam, hogy ha a srácnak lenne egy minimális taktikai érzéke, akkor tudná, hogy egy B védő hogyan hoz össze ilyen statot anélkül, hogy B-re akár egyszer is bejönnének...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ingman12
Na akkor ennyit a szép élményekről és jöhet az újabb sírás. 😄 Nem vagyok az a rangos ember, egyáltalán nem érdekel, csak annyira fontos nekem, hogy velem egyszintű emberekkel játsszak, de most azért megrohadhat. 10 win után szintet léptem, középmezőnyben voltam ott vagy esetleg 2. helyen. Jön 2 vereség, van ilyen, majd visszavág azonnal és életem legrosszabb teljesítményét hozom. De konkrétan semmi nem jött össze, azt mákoltak ellenem amit akartak. Akkor nem aláztak ennyire, mikor kezdtem a játékot...

A 2-3. körben persze megint kilépett egy retardált, de ezt már megszoktam.

bosco05
ja, se matchmaking, se pcw, se semmi...
Teljesen random az egész.

https://www.twitch.tv/sp1gu

bulba
A BOTos dolgot teljesen átérzem! Hiába mondja neki az ember, hogy maradjon egyhelyben csak kirohan egy random irányba... Az is érdekes, hogy valakire egész jól hallgat, valakire mikor-hogy, valakire egyáltalán nem.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Roger6
Csatlakozom én is. Tegnap hajnalban volt két parádés meccs, középszar szinten játszottam fáradtan, kimerültem, mégis a rántások jól sikerültek, adta a fejeseket, így sikerült a két meccsel 4-es szintre húzni magam. Ma folytatás.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ingman12
Hogy ne csak panaszkodjak, hatalmas meccset játszottunk legutóbb. Az egyik emberünk már a második körben kilépett, így végig négy vs öt volt a felállás. Az elején elhúztak 3-9-re, de végül összekaptuk magunkat és hoztuk 16-12-re. Izgalmas, pörgős mérkőzés volt, még ha kikaptunk volna, akkor is azt mondom, hogy jó kis csapatjátékkal partiban voltunk és utóbbi a legfontosabb.

LaszloLedzenyi
Még<#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Jim Morrison
Kipróbáltam nem rossz, az a coop vagy mi amikor botok ellen kell menni az bejott 😄
Viszont annyira nem tartom a kettőt 1 csoportba, így nálam nem váltja ki az egyik a másikat.

kekeN7
Francnak bosszantjátok magatokat még mindig nap mint nap ezzel a halom fossal, gyertek inkább Insurgency-zni, egy csomó ember hagyta ott a GO-t miatta... ott nincs agyatlanság. 😊

Ingman12
CT-ként szétrusholnak a csapattársak, szívunk folyamatosan, de azért is csinálják. 3. körre kilépett az egyik gyerek, ráadásul még a gyökér bottal is kellett szenvedni. Agyonakartam szúrni kör elején, hogy ne támadjon ki, mert hiába mondom neki, hogy tartsa a helyét, akkor is gondol egyet és elhúz kinyírni magát. Jött is a cooldown, mondjuk tényleg le kell higgadnom...

Roger6
Én most fejeztem be, 2 bukta kör, szintén 5:0-nál leléptek ketten tőlünk, ha meg véletlenül nem lépnek le, olyan csapattársakat kapok, akiket inkább nem akarnék magam mellett látni.

ez a face it is egyre szarabb, komolyan ma egy rendeset nem tudtam játszani
az hogy sokszor ha talál játékot van aki nem pickel és mehet újra a keresés lassan már megszokom
de egyre gyakoribb az hogy kilép valaki az első vesztes kör után, ha nem olyan map van amit xy akar akkor megsértődik és fel se lép ergo nem is kezdődik el a meccs, sok esetben feladják 5-0 után meg hasonlók, ma olyan is volt hogy kilépett az ellenféltől egy gyerek, hoztunk 5 kört egymás után majd az én csapatkapitányom adta fel
8 meccsből egy rendeset nem tudtam játszni
ennél még a coop is 100x jobb 64trick ide vagy oda

SzirmosSzisza
Nekem még az elején esett 2, lett is hirtelen 4 ójró 😄

Spészgószt
bazz...jah... csak a deathcam nagyon a falban van és azt hittem két cső van ott ...de nem az csak a fal meg egy cső ami egyébként kurva közel van és azé nem vettem észre ...ebből a szögből picit fura..... 😄DDD
de amúgy volt valami update pont most töltött le valamit belépés előtt!
nem tom igazából me ha rányomok arra a nyomi view news linkre mindig faszság jön ki nem az hogy mit updateltek aktuálisan a cs:go-n ...

chroma ládát eladni érdemes.... még elég sokat ér...a többihez képest....már ha kapsz :p
elég jól tartja is még az árát...a vanguard 2 nap alatt 0,1 alá zuhant annyi dropp volt... ez legalább tartja magát... nincs sok belőle.... ok a vanguard nak odabaszott a küldis dropp
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.02.13. 23:26:23

Jim Morrison
D2 rövid igen.
Szerintem évek óta ilyen 😄

Ezeket a chroma ládákat érdemes kinyitni?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Spészgószt
EZ milyen MAP????????
d2 rövidnek látszik...de ott nálam nincs oszlop és a ládák se ilyenek?! vagy update volt????

bazze.... én mióta kijött a chroma ládaegy azaz 1!!! azaz összesen 1 db-ot kaptam!!!! pedig minden héten megvan a kellő óraszám 😄 játszok rendesen kapok 2 huntsmant, breakoutot, phoenixet, és vanguardot dögivel minden héten van 4 láda de nulla chroma!!!! fasz ebbe a fosba....majd ha már 0.1 alá megy akkor dobája majd nyakra főre nekem is...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.02.13. 23:13:23

Metalmilitiakid
Kaptam 1 Chromát eladtam, kaptam mégegyet, az előző eladásából vettem hozzá egy kulcsot. Wellworn Chatterbox 11.65 ért kelt el végül. Azóta nem nyitottam semmi értelmeset XD