Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szánalmas gyökerek.
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2015.03.02. 17:14:27
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
az normalis kikapcoslt vsync mellett az FPS felmegy 300-ra viszont a GPU kihazsnaltsag felmegy 100%ra? sry ha marhasagot kerdeztem, de regebben nem tunt fel.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
76 in 3, 23 in 1
Elsőre nem tűnt fel, csak 2. ra, hogy te az csak 99 jobb helyeken ha nem forintban kerekítjük, miért haltam meg ? Az biztos hogy nem estem le sehonnan, magamat nem dobtam meg semmivel, engem sem dobtak mellbe gránáttal ugyebár semmi és az az 1 hp úszott a levegőben amivel még lehet visszamenekülhettem volna hogy a hegem eldobjam... I love you CS:GO.
24-25 de_cachen wildnak, overpasson.
szerk: vége 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.23. 22:26:18
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amúgy Silveren is nagyon zavaró, hogy néha smurfoket dob, néha meg bénákat, picit para haladni így.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
btw sorry a faszkemp torony megmaradt,de csak a 2. emeleten <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ma toltam 2 darab competitive játékot,az elsőben toronymagas mvp lettem és nyertünk,a végén kiírta hogy a 10 emberből talán 2 kivételével mindenki gold nova 2 volt (én is)....nem rakott feljebb,de a következőben 2en voltunk nova 2-esek,talán 4 nova 3-4es egyén volt,a többi meg master guardian 1-2....és csodálkoztam hogy seggutolsó vagyok...köszi valve (y)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
elég brutál lecsupaszított és beláthatatlan lett, már már 1.6 feeling.... 😄 (ok kurvára máshogy néz ki, de olyan csupasz)
a korábbi agyoncicomázott után ez elég fura...főleg hogy NINCS ablak...és torony...már faszkempelni se lehet <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A 2-3. körben persze megint kilépett egy retardált, de ezt már megszoktam.
https://www.twitch.tv/sp1gu
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Viszont annyira nem tartom a kettőt 1 csoportba, így nálam nem váltja ki az egyik a másikat.
az hogy sokszor ha talál játékot van aki nem pickel és mehet újra a keresés lassan már megszokom
de egyre gyakoribb az hogy kilép valaki az első vesztes kör után, ha nem olyan map van amit xy akar akkor megsértődik és fel se lép ergo nem is kezdődik el a meccs, sok esetben feladják 5-0 után meg hasonlók, ma olyan is volt hogy kilépett az ellenféltől egy gyerek, hoztunk 5 kört egymás után majd az én csapatkapitányom adta fel
8 meccsből egy rendeset nem tudtam játszni
ennél még a coop is 100x jobb 64trick ide vagy oda
de amúgy volt valami update pont most töltött le valamit belépés előtt!
nem tom igazából me ha rányomok arra a nyomi view news linkre mindig faszság jön ki nem az hogy mit updateltek aktuálisan a cs:go-n ...
chroma ládát eladni érdemes.... még elég sokat ér...a többihez képest....már ha kapsz :p
elég jól tartja is még az árát...a vanguard 2 nap alatt 0,1 alá zuhant annyi dropp volt... ez legalább tartja magát... nincs sok belőle.... ok a vanguard nak odabaszott a küldis dropp
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.02.13. 23:26:23
Szerintem évek óta ilyen 😄
https://www.twitch.tv/sp1gu
d2 rövidnek látszik...de ott nálam nincs oszlop és a ládák se ilyenek?! vagy update volt????
bazze.... én mióta kijött a chroma ládaegy azaz 1!!! azaz összesen 1 db-ot kaptam!!!! pedig minden héten megvan a kellő óraszám 😄 játszok rendesen kapok 2 huntsmant, breakoutot, phoenixet, és vanguardot dögivel minden héten van 4 láda de nulla chroma!!!! fasz ebbe a fosba....majd ha már 0.1 alá megy akkor dobája majd nyakra főre nekem is...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.02.13. 23:13:23