Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de ez csak ma volt lényeg a sok egy időben induló csoportmeccs miatt, holnap már egyesével mennek a meccsek, úgyhogy elég neki egy twitch app a telón aztán elbaszik ott magának egész nap a konektor mellett 😄 dreamhack-en is így esett egy nuke láda 😊
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
tök mind1 hogy az esl vagy az eslpl vagy a wild tv-n nézed ugyan azt a meccset .... a steam accod egyszer szerepel...NEM a twitch osztja a droppot...így egy acc egy esély...több acc több esély! ennyi! max mint írtam azzal tudsz machimnálni hogy több meccset nézel mert akkor mindkét mapon szerepel a neved...elvileg...de azt is úgy hogy egyet a twitchel egyet meg a GOTV vel a játékon belül...de senki nem tud semmi ez csak woodoo....elolvastam egy csomó fórumot de ugyan így a levegőbe írkál mindenki.... mint írtam az tuti biztos, hogy ugyan azt a meccset több ablakban nézni tényleg fölösleges!!!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.12. 22:04:07
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
hanem hogy egyáltalán dob e....
esély akkor lenne nagyobb ha több accal mennéál egy meccsre...it az a lényeg hogy több fajta ládát dobjon ha dob....
btw... ha pl két twitch csati megy két különböző meccsel, akkor ott mindkét meccsen eshet vagy csak egy számit twitchen belül...me ugye egyszer mehet a GOTV + a twitch.... valaki tudja ezt? vagy ha nézek 3 meccset twithcen akkor az 3 x esély ????
mert most fut a clanmystic twitch tv...me ők nem a főmeccset mutatják mint az esl tv hanem a 2 osztályt, mellette megy az esl tv az élvonal meccsel és megy a gotv a maradék meccsel....persze ez csak most igaz mert épp 3 meccs ment egyszerre... van ennek értelme... 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.12. 19:11:16
MIÉÉÉRT kell ez...omg...
EKÓ bazmeg hol van már a régi jó SK... pfájjj <#kocsog>#kocsog>
vagy még megy a GOTV is....
vagy mi számít, hol kaphatsz? honnan tudja mit nézel?
- To be eligible for a souvenir package, all you have to do is watch matches in-game via GOTV on the main-menu WATCH tab, or watch your favorite Twitch stream with a linked account.
Ezek szerint az is elég, ha a Steam fiókod össze van kötve a Twitch profiloddal és "nézed" valamelyik streamet. Cat 02 már előttem adott egy linkelt.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ahogy nézem lesz magyar nyelvű is.
Nem nagyon játszom már a játékkal ezért mivel van 2 viszonylag értékesebb skinem elcserélném az általam megjelölt pinball fx2 packokra(szintén steames cucc).
Egyik az M4 Asiimov Field Tested, a másik az Awp Graphite Factory new.
Aktuális market legolcsóbb árából engedek 25%ot és annyiért cserélném be Pinball Fx2 packokra amit én mondanék meg, hogy melyikek kellenek.
Ha valakit érdekel privát.
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert szerintem értékelhetetlen sz#&@<> villódzás-rángatózás-homály
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.03. 19:05:00
Check out a new CS:GO Edit! " HITZ " RATE, COMMENT, SUB
Enjoy 😊
Utoljára szerkesztette: Fragmania, 2015.03.03. 18:33:28
de azért wifis routerrel netgamet tolni eléggé hazárdírozás....
ha ennyire belemegyünk akkor beszélhetünk pl a te monitorod input lagjáról, meg a setupodról meg bármiről, biztos találnánk lámaságot 😊
NYITÁS: OMG abból a pénzből mér rendes kést is vehettél volna akár.... LOL
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.03. 14:06:05
wifi és a cs NEM barátok ... meg alapvetően bármilyen NETES játék... ez kb az a szint mintha rádiós egérrel játszol <#idiota>#idiota> (sorry akinek az van de véleményem szerint lámaság.... ez van)
dugj be egy lan kábelt és azzal is próbáld ki!
windowst ezé ne rakj újat... semmi woodoo nincs ebbe...wifi = NEM stabil net...