9177
  • SzirmosSzisza
    Operation adja, nélküle sajna nincs ott. Igazából sokra nem jó, péniszt lehet vele méregetni.
  • Jim Morrison
  • LocalPatriot
    Nekem a meccs végén nem így jelenik meg a statisztika. Be kell valahol állítani?
  • ENVE
    A mai elemzés VOD-ja twitch-en. Mondanám, hogy nézzétek meg, de sajnos olyan alapvető hibákról van szó, amit talán a többség már tud. + olyan dolgokat kellett elmondjak, amik elhangzottak már ezelőtt is.

De azért linkelem, ha érdekelne vkit.

lel
  • SzirmosSzisza
    Tök jók a smurfök :D
  • Roger6
    Amúgy nem bírom az ilyen villózó videókat, de ez valahogy másabb. Nekem kurvára bejött.
  • Jim Morrison
    én legtöbbször egyedül nyomom.
    mondjuk ma volt egy kis felüdülés.
    Kétszer oroszokkal dobott össze (vesztettem is), majd 4 premade magyarral(!), adtak TS-t, aztán jó csapatjátékkal lenyomtuk a mapot, szépen meg is nyertük. b0sconak mondom, hogy biza ilyen is van :)
  • FosTalicskaa
    Elég pro vagyok már. Steam szerint a cs:source-ban 40 órám van. Igaz, mind offline, easy botok ellen és legtöbbször csak kés volt nekik berakva. Szóval ja, egészen más tud lenni a játék ismeretlen terepen úgy, úgy hogy vissza is lőnek... ;)

Egyébként van itt valami jó klán, vagy egyéniben toljátok külön külön?
  • Jim Morrison
    :3
  • ENVE
    16:30 tól elemzem a demot, aki akar jöjjön!

twitch.tv/nw_csgo
  • ENVE
    A DM nem épp a szórakoztatást szolgálja. Ott lehet gyakorolni a célzást, a tunk kontrollálását, reflexeid, stb. Abszolút nem számít hányszor döglesz meg, ott a cél az, hogy fejlődj.
  • SzirmosSzisza
    Elején nekem is borzalmas volt, de azóta a sima casual már tök jól megy. (bár most p250 meg scoutos küldi para volt :D)
  • FosTalicskaa
    Az a baj, hogy a játék random tesz be valahova, amikor rányomok a quest teljesítésére. De az is lehet hogy valami filtert egyszerűen nem vettem észre.

Egyébként erre spawnolásra én is rájöttem a 3. rage quit után. Csak akkor is vicces volt amikor már számolt a counter lefelé és nagyjából 3-an várták 3 irányból, hogy leessen rólad a sebezhetetlenség. :P

De mindenestre megpróbálom ezekkel a tanácsokkal. Remélem ma jobban fog menni. Tegnap még az 1:1-es arányt sem tudtam tartani. :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.29. 15:03:12
  • SzirmosSzisza
    Akkor valamit elrontasz, spawn után amíg nem mozdulsz meg sérthetetlen vagy. Gyors körbe kell nézni és utána elindulni.
  • Spészgószt
    a sima meccsekkel közel sem kapsz annyi XP-t mint egy mission teljesítésért...ok persze, sima meccset nyomhatsz bármennyit...
    ez a bloodhound kicsit szarabb mint a vanguard volt...ott legalább tuti megvolt a fegyver a küldetésért...itt meg heti 1... azaz 6-7 mission re jut egy fegyver....

btw van félórád játszani ...nics jobb egy kis DM-nél
    meg persze javíthatod a reakció időd a semmiből (általában tuti mögüled, ...jótanács...mindig fordulj meg és visszafelé fuss!!!) érkező ellenekkel.... XD
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.29. 14:53:58
  • Roger6
    Csomó DM szerver van. Keress olyat, ahol mindig a T spawn-nál éledsz újra (T-ként), ott nem tudnak egyből fejbe lőni.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.29. 14:40:41
  • FosTalicskaa
    Hát, fegyvereket pont nem szoktam meg, mert szinte spawn után azonnal tarkónlőttek, volt, hogy zsinórban 3-4x-er is....
  • SzirmosSzisza
    Aim-et gyakorolni, fegyvereket megszokni kiváló.
  • FosTalicskaa
    Még új vagyok a cs:go világában, megvettem ezt bloodhound operációt és az első 2 quest ilyen lőjj le légpuskával deathmatchen x embert. Árulja már el nekem valaki mi értelme cs-ben ennek a deathmatch módnak? Annyira gagyi. Igazi pain in the ass játékmód, remélem a többi quest nem ilyen lesz. Vagy akkor mi van ha nem erőltetem tovább ezt? Pont azt számolgattam, ha normal csatákban végeznék jó eredménnyel lehet még úgy gyorsabban lépnék szintet mintha rámennék ezekre a questekre....
  • ENVE
    Közben feltettem youtube-ra sz4bolcs demo elemzését, sajnos még mindig lusta voltam a youtube accom megcsinálni rendesen, így még ez is darabokban van :D

itt elérhető

Ha minden igaz ma jön a 3., egy Silver Elite Master srácot fogok elemezni, még kérdéses pontosan mikor, majd benyögöm ide.
  • Spészgószt
    jaja tegnap délelőtt toltam, ma meg este 10 től...

4 hónap van a végéig...az 16 hét... 16*7 = 112 ... és van 62 db összesen...azaz ha nagyos sietsz 2 hónap alatt kifektetheted... :D

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.29. 00:44:41
  • SzirmosSzisza
    Ha jól rémlik 24 óra, de ha nem tolod el egyből akkor rászámolódik. Szal, pl ha 1 hétig nem nyomod akkor utána 7-et tudsz zsinórban.
  • Spészgószt
    "In addition to increasing your CS:GO Profile Rank, your first Rank earned each week will reward you with an earned weapon drop."
    minden héten egy fegyót dob a szintlépésre az exclusive packokból...
    sawed off rulez heti 1 :D jeah meggazdaxunk...
    nekem eddig két új ládát is dobott egymás után
    tegnap reggel rögtön az elején aztán meg ma is ahogy elkezdtem játszani... vesztemre kinyitottam nem bírtam.... buktam 4 euro és kaptam egy nyomi galil pop ot vagy miaz...0.3
    pontot szerezni elég nehéz amúgy gyengén adja...a cazuár lassú és a nyert körök számítanak...a DM be meg a pontok és hogy nyersz e....
    mission esetén megdobja párszázzal...ha jól láttam napi egyet enged...jól láttam?
    tegnap lenyomtam 3 at kiírta 24h pihi, ma este megcsináltam azt az egyet amit hagyott most azt írta 10h pihi....
    olyan 2000xp összejön hetente csak a missionokból...
    A régi drop megmaradt, vagy mostmár mindenki az új rendszer szerint kapja???? me akkor fölösleges lesz az IDLE.... max pár fostos régi 0.03as ládát kaphatsz....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.29. 00:22:47
  • Dency
    Na végre már ezt a videót kerestem mióta főleg az elsőt :DDD

• SzirmosSzisza
    Jó meccs lesz :D
  • bosco05 #5073
    ja, hát ezek csaltak :D fent voltak nekik screenshotok, pár hete novában vergődtek, most LEM-ek és esélyed nincs lelőni őket :D azt mondták hogy így működik, ha nyersz feldob :DSADAS
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.28. 20:19:19
  • Jim Morrison
    én is találkoztam magyarral, ellenben volt, meglőtte a 40et... smfc volt a gyerek, csak haver accján tolta... :)
  • SzirmosSzisza
    Szerintem visszamenőleg is kiosztják.
  • bosco05 #5070
    Én már nem nagyon MM-ezek, de kétféle ellent látok. Van az atomcsaló, akivel nem tudsz mit csinálni, utána meg bedobja a boostolt lemeket, akiket bucira versz bármikor. Gyakorlatilag csak 16-3-akat játszok, a kérdés az hogy miénk a 3 vagy a 16 :D A csalóknál nyilván 3 (minap megint találkoztunk magyarokkal :D élmény volt), a boostoltakat meg tényleg ropira verjük, késelgetünk, zeus, csak desert stb...
  • Jim Morrison
    az ritka :c
    most vége lett előző meccsnek... tököm tele, hogy ellen ma kb mindig kapott 1 carryt akivel nem bírtunk el.
    btw 20xp kell kövi szinthez, ami NEM ÉR SEMMIT.
  • bosco05 #5068
    hát visszajött a coin ára + 8 euró :)
  • Jim Morrison
    hasonlít, köszi!
  • ENVE
    Kezdem a mai streamet, link felettem!
  • Munkie
    cl_crosshairalpha "255"; cl_crosshaircolor "1"; cl_crosshaircolor_b "0"; cl_crosshaircolor_r "0"; cl_crosshaircolor_g "0"; cl_crosshairdot "0"; cl_crosshairgap "-1"; cl_crosshairsize "6"; cl_crosshairstyle "4"; cl_crosshairusealpha "1"; cl_crosshairthickness "0"; cl_fixedcrosshairgap "-1"; cl_crosshair_outline "0"; cl_crosshair_outline_draw "0";

Próbáld meg ezt.
  • Munkie
    viewmodel_offset_x "2"
    viewmodel_offset_y "2"
    viewmodel_offset_z "-2"

ezeket az értékeket lehet átírogatni :D
  • Jim Morrison
    nem merek játszani, mert ha nyerek szintet lépek és nem kapok droppot

• SzirmosSzisza
    Ti is jobban hajtotok, ha ellenfélnél valaki ugyanolyan avatárral van?:D
  • Jim Morrison
    pont azt a pepecselést szeretném elkerülni :D
  • undY1ng #5060
    Ez milyen parancs ez a majdhogynem középen van a fegyver? Olyan quake feeling egy kicsit és érdekelne! :D
  • Munkie
    Az egy Classic Static lesz (menüből) cl_crosshairsize 4 és cl_crosshairgap 0-1 körüli. Szerintem :P Van egy kifejezetten jó crosshair generator map a workshopban, ahol mindenfélét lehet állítgatni rajta + celeb játékosoké is elérhető ott. Jó cucc, félórát elszórakoztam vele, olykor többet.