9177
  • SzirmosSzisza
    Nem együtt toltunk? Nálunk is volt 7 napos ban :D

Mikor amúgy meg utolsó voltam akkor nyertünk... De a legjobb az az volt mikor valami kisgyerek végig ordibált, rászóltam 4-szer, ötödikre már nem türelmesen, utána csendben volt..
  • Jim Morrison
    pont ugyanez itt is :D mondjuk egyik lose 16-10 lett vagy mennyi, mikor csapattárs második kör elején abandonolt -.- 7nap bant kapott.
  • SzirmosSzisza
    1 win 3 lose. De nem is szorosak a meccsek. Valaki vagy lelép vagy full vak mindenki ...
  • Jim Morrison
    szar új mapokon csak vesztek :(
  • Hunter of Deer
    zsir jott nekem is egy lada sikerult 3€ elpasszolni :)
    eleg durvan leestek az arak. vettem is egy Statrak awp Worm God-ot 8€-ert :) viszont az uj Bestia AWP-t jobban elfogadnam, de hat be kell ernem ezzel :)

amugy ennek a passnak most vegulis mi az elonye? xpt az is kap akinek nincs pass. a kuldik vegen ugye csak xp jon. vagy csak az kaphat falchion ladat akinek van pass es ennyi?
  • SzirmosSzisza
    Nyomtam egy Compot, 16-14 lett a vége, 2k XP :D
  • Jim Morrison
    mieőltt csatziol nézzél chatet :'(
  • ENVE
    Erős a mai mezőny MM ben. Seriffben 1 meccsen 5 zeus, még kb. 4 amit nem "adott" be, kb. 7 dual beretta kill, beszarás ami itt folyik...
  • DarkLighter
    Milyen kártyát érdemes használni a steamhez, hogy pénzt rakjak rá? Kéne az új passhoz.
  • SzirmosSzisza
    Ja, Railyard néven volt (CSGO mapnak meg Rail a neve ...) az nekem se tetszett.

Azt nem nézte valaki, hogy casual többet ad-e?
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.27. 13:59:14
  • Spészgószt
    láda és a régi drop marad
    ha van passod akkor esik hozzá Falchion láda + ha megvan az xp-d akkor dob egy fegyó a 6 exclusive pack valamelyikéből
    én eddig kb egy órát toltam első 10 percben kaptam egy új ládát aztán meglett az xp a 2. szintre akkor meg dobott valami szutyok overpassos shotit
    3 küldit engedett első körben most aszongya 24 h pihi... kuany :D
    de ha csinálgatod a operation bloodhound grupos mapokat akkor gyűjti az xp-t és mint írtam első héten boostolja is...ahogy néztem utána elég szopó lesz összeguberálni azt a 3000-4000 xp-t a szinthez..átlag Dm 1-2 helyen végezve boostolva adott 4-500 xpt asszem... boost nélkül 80-100 egy meccs....de ha valakinek van még tapasztalat a pontszerzésről ossza meg legalább látszik mikre van remény... :D

jaja állatkert cool..csak nagyon tekervényes...a többi új map is bejön elég kellemesek
    mondjuk a rail vagy mi túl sötét...olyan cod2 feelinges...ot volt valami vonatos havas DM map ami majdnem így nézett ki.... :D

ahpogy elnéztem ez is a skinekre van kiélezve...pl van olyan küldi amiben több pontot ad ha az adott map collekcióból való a fegyvered amivel szerzed a freget....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 13:48:38
  • SzirmosSzisza
    Scoutos küldi szemét, állatkert bejövős.

szerk.: oh, 2 állatkert is van :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.27. 13:36:52
  • Jim Morrison
    resort: nem tetszik :(
  • SzirmosSzisza
    Nop, esett előbb láda.
  • Jim Morrison
    kés hangok is mások lettek ahogy hallom.
  • SzirmosSzisza
    Mármint nem csak itt, hanem összességében. Nekem az jött le, hogy a lvl-t mindenki megkapja.
  • Jim Morrison
    még nagyobb biznisz nekik :( jó hogy nem vettem meg!
  • lalakov
    Sajnos nem esik, egyet megcsináltam. :(
  • SzirmosSzisza
    Most akkor csak szintlépésnél fog esni? Simán random meccsek után nem ?:/
  • Jim Morrison
    feldobtam pár 40 centeset, hátha... nem akarod megvenni őket ? :D
  • Spészgószt
    adj el valami 2 euros fegyót.... :D
  • Jim Morrison
    4,49 van walletomon :/ lehet ezt még be is szerezném.
  • Spészgószt
    a Falchion ládán kívül....
    Operation Bloodhound exclusive weapon collections:
    Gods and Monsters,
    The Rising Sun,
    Chop Shop,
    +3 régi
    Cobblestone, Cache, Overpass
    ha összegyűlt az xp-d és szintet lépsz , akkor dob egy fegyót ezek közül a bloodhound drop ...hát persze, hogy a 3 régit dobálja főleg....
    jah és xp boost van az első héten....tehát gyorsabban gyűlik...

és egyéb UPDATE ezmegaz
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 12:50:24
  • SzirmosSzisza
    http://imgur.com/a/pLlL5
  • Spészgószt
    minden!
    mindenki szabadul a fegyóktól hogy megvegye a bloodhound passt
    most nagyon lent van mindennek az ára ....de hála az égnek itt nem dobál mapweapont így vissza fog menni az áruk...kicsit meglepődtem mikor a 13 euros galil 6 lett...gyorsan vettem is még egyet...
    megvettem a passt...10 perc játék dobta a ládát 4.5 ért ment is a piacon...már vissza is jött az ára szinte...beletoltam egy másik cerberusba...egy hét és megint 12-13 lesz :DDD
    sajnos 3 küldi után pihi van megint :( 24 h. aztán gondolom megont lehet szopkodni egyesével.... de ha jól láttam az XP az gyűlik nem csak mission közben is így van esély a bloodhunddrop nevezetű valamire...ami nem tom mi... :DDD
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 11:07:47
  • HTS s3rg1nh00
    marketen nézz szét,pl awp redline ára is kb.a fele a tegnapinak...
  • Jim Morrison
    JÓL OLVASOM? PROFILE RANKS?/végre látjuk mennyi az annyi?
    Kicsit jobban megnezem azt nezem ez nem az :/
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.27. 10:28:38
  • Szabi #4991
    mármint mi minden ? :D
  • ENVE
    Indul a mai stream, először 1 kis egyéni pracc, aztán meglátjuk, talán 1 kis smurfölés seriffben, vagy játék a globalért, gyertek bámészkodni ^^

fent a link
  • Spészgószt
    most vásároljatok ...féláron van minden :DDDD
  • HTS s3rg1nh00
    új operation live
  • Icewind
    a #4981 -es hozzászólásom még mindig aktív, továbbra is GO szerver cfg-st keresek fizetség ellenében (2db chroma 2 láda kulcs). Csak komoly jelentkezőket várok akik elérhetőek, és az igénynek megfelelően megcsinálják a cfg-t. http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

• sz4bolcs
    ty :)
  • Jim Morrison
    hbd sz4bolcs!
  • ENVE
    Jah nyerőben voltunk egész nap, pörögtem :D
  • Jim Morrison
    bódog vótá úgy hallom :D
  • ENVE
    buzi b rush :D
  • Icewind
    GO szerver konfigost keresek, aki gyors, megbízható, precíz. Jelentkezni: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
  • ENVE
    https://www.youtube.com/watch?v=o-pXVqE_sWg

Nem látok túl nagy problémát, semmi sem magyarázza meg azt a wp fiaskót. Tán nem gondolod, hogy a T hitboxa elment ct kezdőre? Nem lehet, hogy az a hitbox olyan helyre csúszott volna, ahol ne kapta volna mégis. Nem mozgott előtte. Az sima hitreg hiány, a kérdés inkább az, hogy miért is történt?!
  • bosco05 #4979
    3 ember kéne ESEA-re, aki akar írjon rám :)