9177
-
#5018 Nem együtt toltunk? Nálunk is volt 7 napos ban :D
Mikor amúgy meg utolsó voltam akkor nyertünk... De a legjobb az az volt mikor valami kisgyerek végig ordibált, rászóltam 4-szer, ötödikre már nem türelmesen, utána csendben volt.. -
#5017 pont ugyanez itt is :D mondjuk egyik lose 16-10 lett vagy mennyi, mikor csapattárs második kör elején abandonolt -.- 7nap bant kapott. -
#5016 1 win 3 lose. De nem is szorosak a meccsek. Valaki vagy lelép vagy full vak mindenki ... -
#5015 szar új mapokon csak vesztek :( -
#5014 zsir jott nekem is egy lada sikerult 3€ elpasszolni :)
eleg durvan leestek az arak. vettem is egy Statrak awp Worm God-ot 8€-ert :) viszont az uj Bestia AWP-t jobban elfogadnam, de hat be kell ernem ezzel :)
amugy ennek a passnak most vegulis mi az elonye? xpt az is kap akinek nincs pass. a kuldik vegen ugye csak xp jon. vagy csak az kaphat falchion ladat akinek van pass es ennyi? -
#5013 Nyomtam egy Compot, 16-14 lett a vége, 2k XP :D -
#5012 mieőltt csatziol nézzél chatet :'( -
ENVE #5011 Erős a mai mezőny MM ben. Seriffben 1 meccsen 5 zeus, még kb. 4 amit nem "adott" be, kb. 7 dual beretta kill, beszarás ami itt folyik... -
DarkLighter #5010 Milyen kártyát érdemes használni a steamhez, hogy pénzt rakjak rá? Kéne az új passhoz. -
#5009 Ja, Railyard néven volt (CSGO mapnak meg Rail a neve ...) az nekem se tetszett.
Azt nem nézte valaki, hogy casual többet ad-e?
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.27. 13:59:14 -
#5008 láda és a régi drop marad
ha van passod akkor esik hozzá Falchion láda + ha megvan az xp-d akkor dob egy fegyó a 6 exclusive pack valamelyikéből
én eddig kb egy órát toltam első 10 percben kaptam egy új ládát aztán meglett az xp a 2. szintre akkor meg dobott valami szutyok overpassos shotit
3 küldit engedett első körben most aszongya 24 h pihi... kuany :D
de ha csinálgatod a operation bloodhound grupos mapokat akkor gyűjti az xp-t és mint írtam első héten boostolja is...ahogy néztem utána elég szopó lesz összeguberálni azt a 3000-4000 xp-t a szinthez..átlag Dm 1-2 helyen végezve boostolva adott 4-500 xpt asszem... boost nélkül 80-100 egy meccs....de ha valakinek van még tapasztalat a pontszerzésről ossza meg legalább látszik mikre van remény... :D
jaja állatkert cool..csak nagyon tekervényes...a többi új map is bejön elég kellemesek
mondjuk a rail vagy mi túl sötét...olyan cod2 feelinges...ot volt valami vonatos havas DM map ami majdnem így nézett ki.... :D
ahpogy elnéztem ez is a skinekre van kiélezve...pl van olyan küldi amiben több pontot ad ha az adott map collekcióból való a fegyvered amivel szerzed a freget....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 13:48:38 -
#5007 Scoutos küldi szemét, állatkert bejövős.
szerk.: oh, 2 állatkert is van :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.27. 13:36:52 -
#5006 resort: nem tetszik :( -
#5005 Nop, esett előbb láda. -
#5004 kés hangok is mások lettek ahogy hallom. -
#5003 Mármint nem csak itt, hanem összességében. Nekem az jött le, hogy a lvl-t mindenki megkapja. -
#5002 még nagyobb biznisz nekik :( jó hogy nem vettem meg! -
#5001 Sajnos nem esik, egyet megcsináltam. :( -
#5000 Most akkor csak szintlépésnél fog esni? Simán random meccsek után nem ?:/ -
#4999 feldobtam pár 40 centeset, hátha... nem akarod megvenni őket ? :D -
#4998 adj el valami 2 euros fegyót.... :D -
#4997 4,49 van walletomon :/ lehet ezt még be is szerezném. -
#4996 a Falchion ládán kívül....
Operation Bloodhound exclusive weapon collections:
Gods and Monsters,
The Rising Sun,
Chop Shop,
+3 régi
Cobblestone, Cache, Overpass
ha összegyűlt az xp-d és szintet lépsz , akkor dob egy fegyót ezek közül a bloodhound drop ...hát persze, hogy a 3 régit dobálja főleg....
jah és xp boost van az első héten....tehát gyorsabban gyűlik...
és egyéb UPDATE ezmegaz
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 12:50:24 -
#4995 http://imgur.com/a/pLlL5 -
#4994 minden!
mindenki szabadul a fegyóktól hogy megvegye a bloodhound passt
most nagyon lent van mindennek az ára ....de hála az égnek itt nem dobál mapweapont így vissza fog menni az áruk...kicsit meglepődtem mikor a 13 euros galil 6 lett...gyorsan vettem is még egyet...
megvettem a passt...10 perc játék dobta a ládát 4.5 ért ment is a piacon...már vissza is jött az ára szinte...beletoltam egy másik cerberusba...egy hét és megint 12-13 lesz :DDD
sajnos 3 küldi után pihi van megint :( 24 h. aztán gondolom megont lehet szopkodni egyesével.... de ha jól láttam az XP az gyűlik nem csak mission közben is így van esély a bloodhunddrop nevezetű valamire...ami nem tom mi... :DDD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 11:07:47 -
#4993 marketen nézz szét,pl awp redline ára is kb.a fele a tegnapinak... -
#4992 JÓL OLVASOM? PROFILE RANKS?/végre látjuk mennyi az annyi?
Kicsit jobban megnezem azt nezem ez nem az :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.27. 10:28:38 -
#4991 mármint mi minden ? :D -
ENVE #4990 Indul a mai stream, először 1 kis egyéni pracc, aztán meglátjuk, talán 1 kis smurfölés seriffben, vagy játék a globalért, gyertek bámészkodni ^^
fent a link -
#4989 most vásároljatok ...féláron van minden :DDDD -
#4988 új operation live -
#4987 a #4981 -es hozzászólásom még mindig aktív, továbbra is GO szerver cfg-st keresek fizetség ellenében (2db chroma 2 láda kulcs). Csak komoly jelentkezőket várok akik elérhetőek, és az igénynek megfelelően megcsinálják a cfg-t. http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
-
#4986 ty :) -
#4985 hbd sz4bolcs! -
ENVE #4984 Jah nyerőben voltunk egész nap, pörögtem :D -
#4983 bódog vótá úgy hallom :D -
ENVE #4982 buzi b rush :D -
#4981 GO szerver konfigost keresek, aki gyors, megbízható, precíz. Jelentkezni: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/ -
ENVE #4980 https://www.youtube.com/watch?v=o-pXVqE_sWg
Nem látok túl nagy problémát, semmi sem magyarázza meg azt a wp fiaskót. Tán nem gondolod, hogy a T hitboxa elment ct kezdőre? Nem lehet, hogy az a hitbox olyan helyre csúszott volna, ahol ne kapta volna mégis. Nem mozgott előtte. Az sima hitreg hiány, a kérdés inkább az, hogy miért is történt?! -
#4979 3 ember kéne ESEA-re, aki akar írjon rám :)