9177
-
#5139 Tegnap valamiért nem ESEA volt terítéken, hanem MM-eztünk. Mérleg 6 meccs 1 win (16-3 cache T-ből!!! szokásos harmless botok) 1 draw (agency 13-2-es T oldal után) 4 loss (kettő lófasz órával rendelkező magyarok ellen). Elmondanám hogy 6 meccsből 5-ön csaltak, de ultradurván! Aki ismeri agency-t tudja, hogy 13-2-es T oldal után gyakorlatilag nyert ügyed van, kivéve, ha az ellenfélből legalább hárman rátúrják a cheatet. Hát ez itt megtörtént. Volt két botrány zoo-nk amin telibe lecsaltak ugyszintén, meg egy ultragyanús log (bár lehet ott már csak ki voltunk égve), ahol szintén mindent tudtak a noname magyarok. Ez a MatchMaking egy botrány szutyok, akik competetivezni akar annak csak az ESEA van sajnos. -
#5138 De hát már itt meg lett beszélve, hogy a smurfökkel nincs semmi baj :^) -
#5137 félreértesz, nekem ilyen nem gyakran volt :D mondjuk ellenben a gyerek 17 órájával első 7 körben 3szor ellőtt d2n ugrás közben.
Most mirageon kaptam ki, hát nem egy no rankos hozta le nekik a meccset? :( -
#5136 Nekem is van gyakran ilyen.
Bemegyek public deathmatchre állandóan top3 ban vagyok(legtöbbször top1) de competitiveben sokszor siralmas a teljesítményem...
Amit nem értek, hogy miért nem lehet intelligensen kezelni az ilyet. Rögtön anyázás,kick, team damage stb. Rengeteg retardált kis hülyegyerek van, nem én tehetek róla, hogy competitiveben nem a saját "skillemhez" illőekhez sorsol be. Ehhez már persze kell minimális agy, hogy átlássa az illető aki elkezd lőni rám csapattársra, hogy tulajdonképpen nem az én hibám...
Nem mindenkinek van ideje napi x órát játszani, matchmakingen kéne csiszolni..(vagy abbahagynom a competitivet hehe)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.01. 13:28:21 -
#5134 kb 24. körig 3 at öltem, majd 1 körben kettőt. Mondanom se kell jött a kick :chú de nem ment. -
ENVE #5133 http://steamcommunity.com/id/playyBiatch
reportoljátok ezt a férget, 10-0 nál gondolta kilép, és tölt 1 kis skillt...
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-A4YJL-WcaJZ-CaWWe-6b3aU-DmAEB
Ezt is tegyétek hozzá. írjátok bele, hogy a 2. félidőre kilépett, és bekapcsolta. Nem csalhat valaki pofátlanul 600órát le így... Büdös nyomorék aimos köcsög -
#5132 rFactor-al nyomtuk (HRC-team), most meg Assetto Corsa (VSR.hu), közben rallyztam is kicsit (rallysimfans.hu) RBR-el :)
bocs az offért :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.31. 23:55:21 -
#5131 esporthucs
nagydöntő
első kört nyerte rock mert gplayes kétszer is abbahagyta a defuset. -
(akinek nincs meg,vagy nem tudja elolvasni: link) -
ENVE #5129 Neee terep2 xD az mekkora volt lel -
#5128 nagyon nagy GG!
Rock nagyot játszott! -
#5127 úgy hallottam 2003-tól 2011-ig pedig terep2 zött -
ENVE #5126 beztos need for speedezik, meg gridezik, azok natyon jó ótóversenyzős gámék -
#5125 eszméletlen nagyot játszott most a rock, 15-15, 13 as comebackkel (vagy mennyi volt). 2v5 ben visszafoglalták A t meg ilyenek. -
#5124 valami neveket is mondhatsz hogy utána tudjak guglizni...^^ -
#5123 2007-ben kezdtem autószimulátorozni, az egyik legnagyobb ligát vittem, most meg a legnagyobbnál tevékenykedem ;) 2003-tól 2011-ig pedig cod1-eztem ja :P -
#5122 bo3, ination ellen, 3. map:
rock megnyerte a kés kört és T ben kezd. Írtam chatbe hogy csak ne T be kezdjenek de ott kezdenek. Nem értem. Mikor már 14-1 megy az ellen lélektanilag nehéz visszajönni (persze nem lehetetlen).
most 6-1 inationnek. -
#5121 eh, nem csodálkozom, régen meg codos volt... -
ENVE #5120 Szimulátor. Bosco szereti az autóversenyzést :D -
#5119 most mi bajod? tán hazudik?
bosco: szimesnek? -
ENVE #5118 Egész egyszerűen felidegesítik az embert, mert lerí, hogy balfaszok a játékhoz.
"NEm hiszem, hogy az x6tence oda adná az utolsó 2 kört ingyen..."
NEM HISZED?? KAJAK???? Baszdmeg
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.31. 17:29:15 -
ENVE #5117 Most is ANNYI BAROMSÁGOT HORD ÖSSZE AZ ARC, HOGY NEM TUDOM, SÍRJAK VAGY NEVESSEK??????????????
-
ENVE #5116 Kiélni alatt azt értettem, hogy elmondani a véleményünket 1-1 dologgal kapcsolatban. Annak idején volt 1 hely, ami össze gyüjtötte a népet, lehetett beszélgetni a dolgokról, meglehetett tárgyalni mi volt szar 1 lanon, mit csinált 1 csapat szarul, milyen volt az NT, stb.,
Flame tenger volt CSHUn? Az. Életben tartotta itthon a valve által telibe szart 1.6-ot? Életben. Nézd meg, a CS:S közösség az életben nem volt olyan szinten benne a saját scene-je mögötti problémákban, mint mi 1.6 osok. Mi tudtuk mi a baj, csak épp azok, akiknek ezért TENNI KELLETT VOLNA lesem szarták. Mert az a poziciójukba kerülhetett volna. Meg elismerni, hogy hibáztak.
Pl. ezek a nagy casterek, úgy pofáznak a CS-ről, hogy szerintem SEMMI KÖZÜK AZ EGÉSZHEZ. Igazi "fotel" CS-sek. Django egy brutális paraszt, de legalább ő tudja mi az a CS. Ő egy ügyetlen faszláma, de elméletben többet tud a CS-ről, mint ezek a casterek összesen x10.
Mégis ők vannak ott, szokás szerint azok vannak az élen, akiknek nem kellene. A magyar scene hatalmas problémákkal küzd perpillanat, és ha nem változtatunk ezen, akkor bizony ez csak rossz írányba fog változni. Millió dolog kavarog a fejemben, majd 1x össze szedem a gondolataim rendesen, azt ide hányom.
De ez így most nem jó, ez fix. -
#5115 ismerik a véleményemet a millán belül is :) de nem is foglalkozom az üggyel, szimesnek átkértem magam, ott béke van :D -
#5114 gameplanhu
chaten volt egy rész, ahol mindenki orobertot "szidta". -
Micsu #5113 ha ennek az insect gyökérnek lenne egy minimális önkritikája akkor abbahagyná a casterkedést, oroberto jobb egy fokkal de én ő stílusát se csipázom -
#5112 Emilla csoportban spray is benne van (de tényleg csak csopi szinten mint én meg b05co), és hiába próbálom meg mindig óvatosan felhívni a figyelmét, hogy szarul közvetít (tényleg, baromi finoman utalgatok rá hogy szar, meg nem jó kommentátor), egyszerűen nem fogja fel :(
b05co & ENVE: Legszívesebben bemásolnám a szövegeteket 'fontos' fb csopipa, hogy lássa legalább az emilla. Nem fogom, de totálisan egyetértek veletek. -
#5111 Kiélni, de mit? Hangot adni, de minek? 1.6 és előtti időkben amiatt volt közösség, mert ez a fajta kockulás egy viszonylag szűk réteget foglalkoztatott, és ebben a szubkulturában elég magas volt az egymásra utaltság. Ma már minden feltétel adott, bárki vehet jó gépet, ingyen tanulhat jobbaktól, összeszedhet maga mellé szimpi játékosokat, és utazhat olyan versenyre, amit a pénztárcája bír. Ezek az idők, amikben ebből kialakulhatott bármilyen közösség -elmúltak. Ez szimpla nosztalgia... -
#5110 Nekem a hogyan NE csináld cikkek jelentik a mindent :D Egy olyan ember ír tanácsokat arról , hogyan NE csináld a dolgokat, aki sosem csinálta jól, szerintem ezzel mindent el is mondtam :D -
#5109 Oroberto benne van az 1 millióan az esportét szerkesztőségében, de annyira hülyeségeket ír cikkben, hogy anno fájt olvasni. Ha meg valaki felhívta rá kommentekben a figyelmét meg volt sértődve. -
ENVE #5108 Sajnos hasonló dolgokkal fogunk szembesülni, vagy már meg is történt, ami a magyar 1.6-ot is károsította, nem picit. Sőt a CS:S-t is. Még pedig az, hogy a fontosabb poziciókban olyanok ülnek, akiknek nem szabadna. Régen a CSHU élén (Nem sancira gondolok, bár ő is sokat hibázott), cs2hu élén, és egyéb helyeken is olyanok ültek, akik többet ártottak nekünk, mint használtak volna. Mára annyira szar a helyzet, hogy viszont nincs egy szaros forum sem, ahol kiélhetnénk magunkat, hangot adhatnánk problémáiknak, van egy szar twitch chat, amit mindenki tele floodol baromsággal, és a feledésbe merül minden mondat.
Ez nem egy közösség. Nincs min közösködünk. Van pár elite, aki visz mindent, a többi plebs. Ez nem közösség, ez 10-15 csinált sztár promotálása nonstop. Hányingert keltő szerintem. Én nem tudom amúgy KI A FASZOM AZ AZ INSECT? KI Ő? MIT tett le ő a magyar CS asztalára, hogy ilyen stílusban szólhasson?
Tudnék még írni sok mindent, mert forr a vérem, de inkább hagyom, mert ebből flém tenger lesz...
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.31. 12:21:09 -
#5107 Én igazából nem is értem, mit jelent a 'közösség' egy ilyen mélyen individualista játékban (nem a játékmenetre gondolok), ahol mindenkinek elég a saját szórakoztatásáig felelősséget vállalni az őt körülvevő emberekért. Közösséghez kéne lenni valami mindenkit érintő közügynek mondjuk. Azt vettem észre, hogy ez inkább ilyen semmitmondó elvont szitokszó, amit a jobb játékosok fikáznak a saját sikertelenségükért. -
#5106 Az egész közvetítés alatt szidták a "közösséget", mint a bokrot. Oroberto olyan hangnemben beszélt a nézőkkel, hogy felfogni nem bírtam :D , pl.: "ti teljesen idióták vagytok" meg hasonlók, agyatlanok, buták, volt ott minden... Azért nem tudom mire fel ez a nagy arc... Neki akármilyeneket is írnak állnia kell a sarat, nem szabadna elengednie magát... És egyébként tudjuk hogy Oroberto annyira de annyira okos (igaz mge fölé még nem sikerült lőnie magát), hogy hűha, mert nézzük meg a cod4-es eredményeit (0 van neki), vagy akkor azt, hogy mennyire jó kommentátor (valaki szerint az?), vagy nem tudom akkor mire ez a nagy arc, de szerintem sosem tudjuk meg. Insect talán mégnagyobb senki (egyáltalán hogy került a wildhoz? oda lassan tényleg elég a mikrofon, meg a net kapcsolat)... Spray még a legnormálisabb mind közül, bár neki is vannak hibái, de neki legalább normális a modora (senki sem tökéletes ugyebár), meg próbálkozik, de ettől az Oroberto-tól meg a többiektől egyszerűen hányingerem van. 20 percet vártunk arra, hogy átírja a BO3-as eredményt 0-0-ról 1-0-ra mert nem kezdődött el a map. Valaki írta neki, hogy miért akarja megvárni a mapkezdést (azon volt ugyanis kiakadva, hogy nem lehet még tudni a késkör eredményét, így nem tudja melyik oldalra kerüljön az 1-es...) és miért nem írja fel inkább a két csapat nevét a jobb felső sarokba és írja oda az állást, ahogy minden normális külföldi stremben van, de ő itt is oktatott, mert közölte, hogy akik úgy csinálják azok gyökerek és attól hogy külföldön így van az nem biztos hogy jó, ő utálja ha tele van szpemelve minden sarok a monitoron valami szarral (inkább nem írja ki az eredményt 20 percig logikus). Szóval teljes elmeháborodottság van és órákig ment a fröcsögés. Kérdem én, ha ő ilyen példát mutat, akkor mi a faszon csodálkozik, ha kapja a sódert az "idióta magyar közösségtől"... Semmivel sem különb, pont a közepébe való... CSAK TUDNÁM MIRE A KIBASZOTT NAGY ARC! MIRE???? -
#5105 -
#5104 ja, akkor bocs, az valóban csak coin-al van -
Munkie #5103 Szerintem erre gondoltak mindketten.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.05.30. 16:34:30 -
#5102 "rank alatti stat részre gondol"
szerk: amit hozzá szerkesztettél, szerintem arra gondol, nem a rank cuccra. majd mindjárt válaszol.
lásd: #5103
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.30. 16:35:21 -
#5101 ugyanúgy ott van az operation nélkül :) nézd csak meg alteren, az operation csak a drophoz kell, ezt a rank cuccot így is úgy is megkapta mindenki, egy major feature, egyedül az active duty scoreboard nincs
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.30. 16:31:56 -
#5100 szerintem meg az aktuális rank alatti stat részre gondolt, ami nincs ott operation nélkül.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.30. 15:47:16 -
#5099 Tévedés, nélküle is ott van és szerintem ő a scoreboard-ra gondollt, ami alapból meg kéne hogy jelenjen.