Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom nem Realisticon (nemcsak a gravitáció, de a szél is igen bekavar) tetted ezt és nem None beállítással (rásegítés 0, tehát nincs kis piros rombusz, ami segítene a célzásban)

Nekem elsõ 3 alkalommal meghalt a fogoly, mint a pinty.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem is értem, hogy ez hogy kerülte el a figyelmem.

4. küldetést fejeztem be éppen Elite/Realistic/None beállításon. Itt már a szél igencsak bekavart a célzásba, de jó volt... Élveztem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Lehet

Fpocok
Logan.
Coopban lehet a full kampányt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Uhh, ezen a videón nagyon beszaggatott! <#wow3> Az eddigieken nem volt gond. <#smile>

Prince23
Spoilermentes, csupán egy irányadó videó a helyes játékmenet céljából. Sztori átvezetõ nélkül!

Téma:
Csendes lövések a Sniper Elite V2-ben.

valaki felhozta hogy nem jön össze úgy semmi, ha zajra lõ. Hát dehogy is nem 😄 a zajjelzõt kell figyelni, amit a gép bead. A harmadik pályán bejött és ezen is.

Maxtreme
😊)
Amúgy csak most tûnik fel, hogy ott volt egy gyûjthetõ üveg 😄D

Maxtreme
opp a szmájlit eltosztam 😄
Szal: <#idiota>

Prince23
Ennél a résznél kilõttem a kezébõl a pisztolyt, erre a másik náci is meghalt a belobbanástól 😄

Maxtreme
Milyen kis aranyosan figyeli a golyót. <#vigyor3>

Maxtreme

Józsi valami gáz van, nem látom a célszemélyt. <#idiota>

DarkSector
Ha rányomsz a spoiler gombra, akkor a csupa nagybetûs rész helyére ird amit spoilerbe szeretnél!
De ez nem spoiler amit kérdeztél szóval maradhat így!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23

REPS0L
😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

RatBaG
ja, lehet.
én is tegnap hajnalban, kb 5-6 mission után jöttem rá, hogy a briefing képernyõn jobb felül lehet tovább váltani a térképre, meg a loadout menüre, ahol beállíthatod, hogy milyen fegyverek legyenek nálad 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Nohab
Kevesebb pontot kapsz, ha közelrõl szeded le az ellenfelet. Viszont nagyobb élvezet lopakodni.

A küldetés elõtt lehet a felszerelést állítgatni.
Prince23
Multira is lehet vinni ezeket fegyókat, már amennyiben a szerveren engedélyezett a items és pistols.

az igazi szerver az csak sniper puskásokra van beállítva. de kevés az ilyen

Mingyá jövök egy public coop missionnal. Sniper Elite fokozatban, indicátor nélkül

Még egy kérdés: Küldetés végén mit jelent ez a weapon unlocked felirat? Ez csak multira vonatkozik, vagy singleben is lehet váltogatni a kezdõ fegyvert?

Srácok! Minek van több értelme Sniperkedni, vagy Csendben végiggyilkolászni a jónépet? Hajlok az elsõ verzióra, de az kicsit rambó még Elite fokozaton is.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Jobb klikk, E-vel pedig levegõ visszatartása és Mouse1-el lövés...

Sziasztok!

Valaki segitsen.Hogy lehet célozni?Mert csak lövöldözik az emberem a vak világba.Köszönöm a segitséget
Prince23

DarkSector
Mennyi szemes kép...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen, felrobban, ha eltalálod! <#hehe>

RatBaG
vajon a halottak övén lévõ gránát is felrobban ha eltaláljuk?
tegnap egy hasaló németet 90 fokban jobbról pont állcsúcson lõttem, de egy nagy robbanás lett belõle. most ez vagy bug, vagy a mögötte fekvõ hulla gránátja pukkant, ahogy tovább ment a lövedék... 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Maxtreme

neki már nem kell szemüvegre gyûjtenie 😞 😄

Prince23
Tipp a dinamittal ezen a helyen XD

Az elsõ értékelések:

Game Informer - 83
Games Radar - 80
3D Juegos - 78
OXM - 75
Game Blog fr - 60
Guardian - 60
Gamespot - 60
Videogamer - 60
EDGE - 40

DarkSector
Átlagos az AI, de szerintem egyeltalán nem gáz, nekem ugyanolyan butának tünik a többi is.

Mert hogy egy játékban odarohannak fedezékbe és itt maradnak és onnan jönnek elõ 1x2x az nekem nem magasabb rendû ai...

Szóval átlagos...

Muttley
aki már kijátszotta:
mennyire buta az enemy AI?
melyik játékéhoz hasonlít leginkább?

Just do it :)

CalebJoe
már te is fertõzött vagy<#nevetes1>
Prince23

DarkSector
Mióta is vagy SG-s???????? <#vigyor>

Prince23
Sztem elég, nem tudtam róla hogy alul van ilyen videó beszúrós lehetõség. Mingyá jövök még egy videóval... majdnem megcsináltam a 3. mapot lopakodva, de elbasztam az elsõ lövéssel. így fail lett. ez jön majd videóba 😄

DarkSector
Ez akkor elég? 😊 legyenek kint ezek a segítõk vagy nem kell? 😊

Prince23
Tényleg 😊

DarkSector
Mondjuk ez jogos...😄

Minek? <#confused> A hozzászólásnál ott van alapból a "videó beszúrása" gomb!

DarkSector
Persze jogos a felvetésed, hibát lehet benne keresni és találni, nem baj ha átbeszéljük.
Még lehet hogy peccsekkel finomítanak rajta. 😊

Nem is egy cod hoz hasonlitom igazad van hogy legalabb van ballisztika

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

DarkSector
Kérésed számomra parancs...😊

Prince23
Szerintem értelmezni kéne, még mindig nem érted a szöveget vagy mi 😄

És hogy jön az ki, hogy én azt írtam, hogy ezt a játékot töltik csak a userek? Gondolhatod, hogy nem ezt töltik csak... ott a gta 4 vagy sorolhatnám, hogy a statisztikai valószínûségben mit tölthetnek, amiért túlterhelt a steam.
két játékot tölt a 2 millió user? Egyáltalán nem így kéne értelmezned. és nem kéne belekötni ilyen apróságokba. mert mindenki tudja, hogy a steamen jelenlévõk nem csak ezt a két játékot töltik le. Nézz rá az eladott toplistára steamen, és ez a két játék egyelõre a legkelendõbb játék, és nagy valószínûséggel ezt a két játékot töltik le most per pillanatban a legtöbb user.

értelmezni kéne, és nem mindig a hülyeségekre, az értelmetlen gondolatokra kéne gondolnod, amik le sincsenek írva konkrétan

Prince23

Videó beszúró opciót pls a HG tegye már elérhetõvé a banner alatt 😊

köszi elõre is.

DarkSector
A lényeg a hsz-od. abban nem volt róla szó, mire gondoltál... 😊
Nem tudod ezt már kimagyarázni.

DarkSector
Hát jó az esés az elõfordulhat hogy 200méteren kisebb, de azért még mindig jobba MAI felhozatalban szereplõ NO ballisztik játékoktól. 😛

Ezt írtam sok játékosnak , kis tanácsként hogy nem lesz tökéletes játék.
Csak az a lényeg hogy a létezõ játékokhoz KÉPEST milyen... 😊

De ettõl még oké csak az ESÉST NÉZVE VALÓBAN még lehetne rajta csiszolni...

Persze vedd figyelembe hogy nem is hord nagyon le, CSAK HA HAGYOD HOGY MOZOGJON A KEZE és nem tartod bent a lélegzeted, szóval nem annyira kizárt ekkora tévesztés....

Prince23
Hát nyilvánvaló, hogy nem csak kizárólag a két játékot töltik a 2 millió user 😊

DarkSector
Bocs de UI-ot mivel UTÓ IRATKÉNT ÍRTAD én elõtte válaszoltam szóval nem én hibám, akkor még nem volt a hozzászólásodban!!! 😄

Prince23
Ugyan ezt írtam én is. csak kiemeltem a két játékot, hogy a V2-t és a Batmant tuti sokan töltik... és még van másik játék is... de erre nem gopndoltam h neked külön le kell írjam 😄

Nem mintha eletemben lotem volna a jatekban szereplo fegyverekkel de a puskak es a puska loszerek nem fejlodtek azert tul sokat ( szerintem ezeken a tavokon tul nagy a lovedek esese) a szelrol nem nyilatkozom hisz az csak egy jelolt ertek de neha az is tul nagynak tunik ( viszont az pozitiv hogy valtozik neha mintha a terep targyaknak megfeleloen is)

A palyakkal az a bajom hogy pld a 2. Palya (v2) az elejet leszamitva nem ep sniper feladat ra van optimalizalva ill sokszor lehet belefutni olyan szituacioba ami szinten nem ep sniper pozicio

A palyakkal az a bajom hogy a legtobb esetben nem igazan megoldhato hogy valami ertelmes lopoziciot vegyel fel eszrevetlenul

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.