1502
IZÉ
  • hegege
    4496 pont és 286 méter volt eddig a legnagyobb..:)
  • Frankie87
    Na...én is végigvittem.
    Szerintem nagyon jó game volt, jó ötletekkel, jó optimalizációval, buggal szinte nem is találkoztam, szóval tetszett. Végére valóban kicsit unalmas lett de összességében nekem 9/10.
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az nem úgy működik, h a gép mit gondol. a V2 rakétát kilövésre intézték a ruszkik, és míg feltöltik üzemanyaggal, addig kell csak védekezni. Mire leveszik a tömlőt róla, már lehet lőni, ill. akkor lehet csak.
  • Frankie87
    Sikerült, köszi szépen!
    A baj az volt, hogy én a rakétától balra levő kis kocsi piros égőjére lőttem.
  • ratgab
    Nem az az utolsó küldi. Először is védekezni kell x ideig, ami gyakorlatilag a lent tartozkodó oroszok szisztematikus lelövöldözését jelenti. Amikor a játék elfogadottnak veszi a védekezés idejét/mértékét és elfogadja a feladatot, akkor kapod a következőt, mikor is ki kell lőni a már üzemanyaggal feltöltődött rakétát.

Tehát fuss fel az épület emeleti részére és célozd be a rakétát, majd lassítsd le az időt (mivel gyorsan felszáll, ha nem teszed) és lődd ki a piros szegecselt részt. Ekkor jön a bumm és mission complete.
  • DarkSector
    A kérdés mehet spoiler nélkül csak a "megfejtést" tegyétek lehetőleg spoiler mögé (vagyis aki válaszol rá) thx.
  • DarkSector
    Jah én is azért szántam rá lovét mert nem csak single van, ezért nekem a single-coop-multi megér 5700ft-ot.
    Még ha a single csak egy single, kb mint a nagyoknál, cod+bf...a single részért nem fizetnének ennyien ha nem lenne hozzá multi. :D
  • Frankie87
    Az utolsó küldiben, (gondolom) a rakétánál mit kell csinálni?
  • ratgab
    Végigértem rajta. Eleinte nagy fun volt, később már kissé unalmassá vált. Eliten ha észrevettek utána mészárszék lett a vége és marhára kellett óvatoskodni. Sniperekkel bújócskázás jó volt nagyon, habár mindig kapásból kiszúrtak, még ha árnyékban voltam, vagy csak a szempillám dugtam ki a ház sarka mögül, akkor is. Kicsit unrealisztikus így a dolog.

Singleplayer rész botrányosan rövid! Legcombosabb nehézségen, legvalósághűbb célzással is végigértem rajta cirka 8 óra hossza alatt. Pedig ha valami megnyújtja a játékidőt az a nehézség lehet (normál fokozaton vagy szél nélkül, esetleg eliten+ szél + rásegítés szerintem pályánként 15 perc a max idő, annyira pontosan fogsz lőni).

Játékmenet összességében jó volt, amúgy lehetett volna még 1-2 funkciót belerakni (késsel ölés stealth killben, ezekért én amúgy több pontot adtam volna alapból), csapdaállítást lehetett volna ragozni, mert van benne fantázia.

Sniperkedés jó volt, ballisztika, ellen (eliten legalábbis) igen jól teljesít. Nem szalad a vágóhídra, hanem fedezékből tüzel, gránátot dobál, megkerül, szóval elégedett vagyok ezzel a résszel.

Sztori = a nullával. Utolsó küldetés ending videója kicsit kiábrándító.

Így ez ebben a formában nem ér többet 2k-nál számomra a rövidsége miatt. Multi persze megkutyulhatja a dolgokat.

Ui.: Hitler DLC Realisztikus ballisztikával, célzáskönnyítés nélkül = Kösd föl a gatyát, mert vért fogsz huggyantani (azért elhullott a végén ő is a springfield erejétől).
  • V43 1105
  • Prince23
    Legkönnyebb és a normál fokozaton kell ott lennie a piros jelnek... az egy automatikus kiszámító, ha távolról kell lőni...figyelembe vesz mindent... de csak közepesen. Sniper Elitben nincs.
  • Frankie87
    Köszönöm a segítséget.
    Azt néztem is, h sok videóban volt egy kis piros négyzet, gondolom ott hatol be a golyó, de a legkönnyebb fokozaton nincs is ilyen...:D
    Na majd másodjára nehezebb szinten kezdem el.
  • wednes
    Vannak jó pillanatai ennek a játéknak, azért azt meg kell hagyni. XD

Volt egy remek sniper kill lövésem, drámai fimbe illő jelenet szerint. Most már bánom, hogy nem csináltam felvételt.

Kiszúrom a kapu aljból, hogy a háztetőn van, szerencsére 90 fokba másfele néz. Na mondom kis kúszás fedezék mögé és majd onnan elkapom. Be is értem fedezékhez, becélzom a fejét (távolság, szél), már kezdem nyomni az E-t, erre (ugye ilyenkor belassul a játék) rám fordul és észrevesz (látta, hogy nagy gáz van ) és abban a pillanatban fedezékbe akar menni, mozdítja ki a fejét és megindul. Én meg már épp lőni készültem erre nekem ez itt el kezd fickándozni...nagyon gyorsan korrigáltam, próbáltam lekövetni és... buumm, találat, fejes.
    Mák is kellett hozzá, azt hittem nem fog össze jönni, mert gyorsan kellett reagálni.
  • DarkSector
    Ezt utólag mondták.
  • RatBaG #1162
    ja, rohadt nagy spoiler... rögtön az első tanknál nagy kanbetűkkel kiírja, hogy mit kell csinálni, plusz a tanksapka is csillog.
  • HUN BECSEHELY
    Köszi.
  • Prince23
    35 eu

285 ft körül van most az eu
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Mennyibe kerül Steam-en a Játék?
  • Prince23
    Egyébként mondták itt a topikban, hogy 20 órás a kampány... a fejlesztők is ezt mondták. ekkora hazugságot. még coopal sincs meg a 20, nemhogy az egyjátékos....

viszont nagyon erős a játéknak a szavatossága.
  • nono28
    Köszi
  • DarkSector
    Nincs ezzel baj, csak ha pl elkezdi valaki hogy a 5. pályán jön x tank és azt úgy kell megoldani hogy...nah azt érdemes spoilerba tenni.
  • ratgab
    Checkpoint oda tökéletesen elég, mint bármely másik pályára. Ez nem Cod, itt bizony sunnyogós snipereké a világ és így is tanácsos játszani.
  • ratgab
    Dark: Amennyiben spoilernak érzed légyszives rakd tagok közé... én nem érzem annak, mivel csak játékmenetbeli tanácsok.

Ha messze van a célpont, akkor kicsit fölé kell célozni. Ha realistic ballisztikával játszol, akkor még a szél is bekavar a golyó irányába. Ilyenkor a célkereszt fölött zoomoláskor megjelenik egy mutató, mely mutatja, hogy hova kell célozni kompenzálandó a szél irányát (magyarán x irányba néz a célkereszt közepe, így pont ráirányul a célpontra. Azonban a szél elvinné például jobbra a lövedéket: becsapódáskor jobb oldalán csapódik be a célpontnak, ezért a mutatóval egyvonalba kell vinni a célkereszt közepét). Ehhez persze hozzájön a fent említett távolság problematikája is.

VAn mikor jobbra fel kell vinnem a célkereszt közepét , hogy eltaláljam a célpontot.

Ha a zoomot nem találod, akkor javaslom, hogy nézd meg az optionsben, hátha elállítottad. E billentyű (azaz lélegzet visszatartás) csak akkor működik, ha nyugalmi állapotban van sniperünk. Ha előtte szaladtál, vagy eltaláltak felszökik a pulzusod (bal oldali mutató melletti érték piros, általában 80-nál magasabb pulzusszámnál), ilyenkor nem tudsz koncentrálni, nem marad bent a levegő a zihálás miatt.

HA nyugalmi állapotba kerültél( 80 dobbanásszám alá), akkor tudod visszatartani a levegőt, ami csökkenti a célkereszt oldalirányú mozgását, így javítja a célzást. Sőt ha 70 alatti a pulzusod és a bal oldali pulzusszámláló átlépi a fenti részen lévő sávot és átvált kék színűre, akkor lélegzetvisszafolytásnál még némileg rá is közelít automatikusan a célpontra.
  • Prince23
    Kár hogy nincs quick save, nehézségi szintek alapján... mondjuk Sniper elitbe legyen 0 - hehe de inkább 1 arra a pályára, annál a résznél jól jönne egy quicksave.

Marksman - 1

Cadet - 3

Az Overwatch coop küldetések iszonyat jók bakker...

Sniper és katona között lehet választani. Csak az egyikünk lehet Sniper. Viszont a katonának van binokulárja, a csipásnak nincs. Marksmanon természetesen ki kell jelölni a binoval a katonákat. és acsi is járni fog érte. aszsem 50 jelölést kell megcsinálni. Kibasz jó....

9/10 ez a játék a multit is bele számítva. a coop élmények hatalmasat dobnak a játék összértékén
  • ratgab
    Elértem az általad korábban vázolt részt (továbbra is sniper elite, realistic ballisztikával és rásegítés nélkül), ahol már van ellenállás bőven (sok sniper egyrakáson).

Elhaltam vagy 5x, de hatodjára első lövésre szedtem ki őket (Volt aszongya kb. 10 sniper ellenfelem).
  • Prince23
    Marksman-on toltam itt. Easyn nem szoktam játszani iylen játékot.

Most Sniper elitbe tolom másodjára :D
  • nono28
    Valahogy nem sikerül rájönnöm hogy tudok célzott lövést leadni.Támadnak és csak a vak világba lő a katonám.Az E billentyűt hiába nyomom illetve a jobb klikket nem csinál semmit!
  • bajgunar
    Very Easy-n? Cép-Cép.
    Se gravitáció, se szélerősség, ellenfél spot-olás. Mekkora!!!
    Nincs unlimited helat & ammo & focus time? LoL
    Miért nem legnehezebben játszol? Úgy van kihívás, és gondolkodnod is kell.
    Így kb le CoD-osítod a játékot, és kb "leragasztott" egérrel szaladsz végig a pályákon. PFf :S
  • bajgunar
    B, majd bal egér az ellenfelen.
    De Sniper Elite fokozaton felejtsd el. ;)
  • TaRka0107
    Távcsöved segítségével, amit a B betűvel hozol elő, azt hiszem.
  • Frankie87
    Hogy kell az emberrket piros jellel bejelölni?
  • TaRka0107
    Csak geci buta az AI.
  • Prince23
  • enlightened
    Végigtoltam. Nem volt rossz. Összességében két dolgot hiányoltam. Sztori nincs egyenlő a nullával, küldetésről küldetésre megyünk. Mivel sztori nincs így egy idő után egyhangúvá válik a játék nagyon. A játék élvezhető de így után már nincs motiváció, hogy tovább vigye az ember.
  • wednes
    Úgy, hogy megbecsülöd a távolságot. :))

Egy idő után rá lehet érezni. De támpontot adhat a szálkereszt beosztása is, mennyi rovátka "tölti ki" a katonát. Igaz nem mindig lehet szabadon kukucskálni, van mikor TPS nézetbe kell becsülni.

Más: Ami nagyon nem tetszik a játékban az az ellenséges sniperekkel való küzdelem. Pedig ez adná a játékmenet sava-borsát. Mindig tudják hol vagyunk, és nem kell célozniuk vagy felkészülniük a lövésre, hanem KAPÁSBÓL lőnek, egymás után gyorsan.
    Próbálgattam, hogy fedezékből mindig kitekintek és gyorsan vissza (jobb egérgomb klikk, klikk, klikk....). Jött rá mindig lövés. Szerintem nem véletlen, hogy 1 lövéstől mi nem tudunk meghalni még legnehezebb fokozaton sem. Mert eddig snipert csak úgy tudtam leszedni, hogy bekaptam 1 lövést és utána lőttem én is.
  • Lunki88
    Nagyon profinak érzi magát a csávó bekapcsolt segítséggel. :)
  • Frankie87
    Üdv!

Gyerekek... ez vmi kurva jó game. Nem hittem volna. Gyönyörű a grafika, a hangok hihetetlen jók, küldetések is, és semmi gépigénye nincs. Óriási game. Mindenki próbálja ki:)
    Ja ami különösen tetszett, hogy az ellenfelek próbálják egymást megmenteni. Múltkor lábon lőttem egy katonát, erre a másik a vállára vette, és fedezékbe vitte. Óriási!
  • DarkSector
    Ja azt hittem erre a segítségre is vonatkozik a fokozat.
  • Hecker007
    Sniper Elite módban játszom és ott is írja, tehát nem, ilyen traning jellegű szövegben írja küldi közben amikor szükség lesz rá.
  • DarkSector
    Előfordulhat...
    Gondolom függ a nehézségtől.