1502
IZÉ
-
#1136 És ez így volt az első részben is, amúgy még a játék is felhívja a figyelmedet rá tehát ez nem spoiler...! -
#1135 nice -
Gascan #1134 amúgy sniper elite fokozaton hogy lehet megbecsülni milyen messze lehet a cél? -
Csokis #1133
-
#1132 zsír. -
#1131 Csendes lövészet, ismét, jó ez am
-
#1130 Ja nem neked akartam, hanem ámblock a sok segítségre hogy hol mit kell csinálni, nem annyira vészes de a segítséget betenni néha-néha 2sec...:D -
#1129 Meghagyom ezt hogy te kommented lehessen az utolsó szó, ezek után a játékkal foglalkozz.
Kössz. -
#1128 Ez durva, elég tempósan leszedegetted őket. :D -
#1127 Hm...
ja hát végül is sok dolgot kivenne a játékból, gyengíteni az élményt az biztos. Nem kellene figyelni semmire se, csak durrantani.
Egyébként sikerült teljesen véletlenül egy olyan lövés, hogy a kezében lévő nyeles gránátot találtam el. Rettentően belassította a lövedéket, durrant az a gránát majd utána a többi ami a srác oldalán volt. :D -
#1126 Nekem pampog :D -
ratgab #1125 És ezt most kinek szántad tulajdonképpen? -
#1124 nem tudjátok, esetleg konzolra jön majd a játék? :)
gondolok itt a PS3-ra pl... -
#1123 Majd ha tudsz normálissan viselkedni akkor maradhatsz, trollkodni itt NEM FOGSZ!
nEKEM NEM KELL IRKÁLNOD, TÉGY ÚGY MINT HA NEM IS LENNÉK ITT.
éS RÓLAM SEM FOGSZ ITT TROLLKODNI. -
#1122 Uu mit hoztam össze, 3 embert egy lövésből Remotaoztam :D jött is az acsi. nagy makker vagyok, pedig nem volt szándékos xd Érdemes most már a here és a csípő környékét lödözni csak úgy, hátha mégegyszer bejön, persze tömegben...
Egyre jobban szeretem ezt a gémet, basszus. El leszek ezzel is, mint a AC Revelatinosal...
Íme a Remote Detonation:
-
mester1987 #1121 *kihívásnak -
mester1987 #1120 Vazzeg azért az első részben könnyebb volt a tankokat kiktatni.
Itt arra a piros kis pontra kell célozni akkor robban fel. Mondjuk kivóhívásnak jó. -
ratgab #1118 1. nem én írtam, hogy hova kell lőni
2. annyit írtam, hogy pontosan kell célozni, ami egy sniper játékban alap
3. Mi a ráktól lenne ez spoiler, mikor a játék mutatja is, hogy hova kell lőni? -
#1117 Nem kérdeztelek. -
#1115 És lehetett volna mondjuk spoilerbe is. -
ratgab #1114 Így van, de nagyon pontosan kell célozni. -
#1113 De lehet, tartályra kell célozni, mint pl a hidas résznél a ruszki tankot, az elég messze volt -
mester1987 #1112 A tankokat messziről sehogy sem lehet hatástalanítani igaz? -
#1111 Kar 98k-nak létezett hangtompítós változata. -
#1110 Elsőnek én is elnéztem, de utána már könnyű volt belőni. Nálam a kar98 és a mosin a best. -
#1109 Mosin Nagant meg Gewehr
a Springfieldnek meg a Kar-nak asszem jobb a sebzése. vagy mi -
ratgab #1108 Elmondjam, hogy miért nem tudod? Mozognak a kis ganék, azért!
4. pályán mentem a vantage pointra és elkezdtek 3 irányból lőni. Bemérem az elsőt, elbújik. Odairányítom a célkeresztet, ahol felbukkant az imént, erre 5 méterrel arrébbról elkezd lőni. -
ratgab #1107 Kinek mi egyébként a kedvenc fegyvere? Nálam a jó öreg Mosin Nagan-t viszi a prímet, szorosan mögötte az alap Springfield. 3. helyen van az SV valami a tűzgyorsasága miatt és utolsó a Kar az elba...xott célkereszt miatt (hányotok lőtt mellé a távolságmérő csíkok miatt? Én nem 1x) -
#1106 10. pályán járok sniper elit fokozaton, de a sniperes részt nem bírom megcsinálni. Tudom h honnan jönnek, meg van a titka, csak néha mintha más helyre rakná az AI-t (1-et legalábbis). -
#1105 Nem lesz, ebben az időben nem volt jellemző a hangtompítós mesterlövész puska ( bár a háború végén biztos voltak már, ezt nem tudom, de játékokban II. vh snipert még nem csináltak).
A hangtompító mindig a ZAJKELTÉS lesz. A harangszóra, a becsapódásokra mindig figyeljél, illetve nézd a zajjelzőt, és csakk akkor lőjj. -
mester1987 #1104 Hangtompítós? :P -
ratgab #1103 Jöhetnek!!! -
#1102 Kösd fel a gatyát, a városban kb 8 sniper van elrejtve. -
mester1987 #1101 Elírtam HD3D xD
Mostmár rémlik :D -
#1100 Lesz majd esetleg valami hangtompítós mesterlövészpuska is esetleg? Vagy ne is álmodjak ilyenről? -
mester1987 #1099 Az AMD HBAO hogy kapcsolható be? Milyen támogatás szükséges? -
ratgab #1098 Meglássuk milyen lesz. Jelenleg is 2 max 3 lövés vagyok a snipereknek és mindig találnak... MINDIG!
De ha belövöm, hogy honnan jött a lövés, vagy meglátom a távcső csillanását, akkor meghalnak hamar.
Első lövésből eldöntöm, hogy merre kell korrigálni és a 2. általában már talál. -
#1097 Most a steames verziót tolom Marksman fokozaton, majd pedig fog jönni a Sniper Elite ismét.
coop gameplay-t, amit felvettem nemrég az sniper elite fokozatban volt, segítség nélkül stb.
csak elég sietős társat kaptam :((((( -
#1096 Ez sniper elite fokozatban nagyon szívatós...
a titka: nagyon sok türelem, lajhárpontossággal kell mindent majd csinálni :D
Mondjuk itt átjött a sniper vs sniper hangulat is,d e kissé idegesítő volt. Indicatort természetesen meghagytam anno :D
-
ratgab #1095 Jah és taggelni se lehet none beállításon a távcsővel...