1502
IZÉ
  • Hecker007
    És ez így volt az első részben is, amúgy még a játék is felhívja a figyelmedet rá tehát ez nem spoiler...!
  • gabo91
    nice
  • Gascan #1134
    amúgy sniper elite fokozaton hogy lehet megbecsülni milyen messze lehet a cél?
  • Csokis

• DarkSector
    zsír.
  • Prince23
    Csendes lövészet, ismét, jó ez am

• DarkSector
    Ja nem neked akartam, hanem ámblock a sok segítségre hogy hol mit kell csinálni, nem annyira vészes de a segítséget betenni néha-néha 2sec...:D
  • DarkSector
    Meghagyom ezt hogy te kommented lehessen az utolsó szó, ezek után a játékkal foglalkozz.
    Kössz.
  • gabo91
    Ez durva, elég tempósan leszedegetted őket. :D
  • gabo91
    Hm...
    ja hát végül is sok dolgot kivenne a játékból, gyengíteni az élményt az biztos. Nem kellene figyelni semmire se, csak durrantani.

Egyébként sikerült teljesen véletlenül egy olyan lövés, hogy a kezében lévő nyeles gránátot találtam el. Rettentően belassította a lövedéket, durrant az a gránát majd utána a többi ami a srác oldalán volt. :D
  • V43 1105
    Nekem pampog :D
  • ratgab
    És ezt most kinek szántad tulajdonképpen?
  • Yoda001
    nem tudjátok, esetleg konzolra jön majd a játék? :)
    gondolok itt a PS3-ra pl...
  • DarkSector
    Majd ha tudsz normálissan viselkedni akkor maradhatsz, trollkodni itt NEM FOGSZ!
    nEKEM NEM KELL IRKÁLNOD, TÉGY ÚGY MINT HA NEM IS LENNÉK ITT.
    éS RÓLAM SEM FOGSZ ITT TROLLKODNI.
  • Prince23
    Uu mit hoztam össze, 3 embert egy lövésből Remotaoztam :D jött is az acsi. nagy makker vagyok, pedig nem volt szándékos xd Érdemes most már a here és a csípő környékét lödözni csak úgy, hátha mégegyszer bejön, persze tömegben...

Egyre jobban szeretem ezt a gémet, basszus. El leszek ezzel is, mint a AC Revelatinosal...

Íme a Remote Detonation:

• mester1987
    *kihívásnak
  • mester1987
    Vazzeg azért az első részben könnyebb volt a tankokat kiktatni.
    Itt arra a piros kis pontra kell célozni akkor robban fel. Mondjuk kivóhívásnak jó.
  • ratgab
    1. nem én írtam, hogy hova kell lőni
    2. annyit írtam, hogy pontosan kell célozni, ami egy sniper játékban alap
    3. Mi a ráktól lenne ez spoiler, mikor a játék mutatja is, hogy hova kell lőni?
  • DarkSector
    Nem kérdeztelek.
  • DarkSector
    És lehetett volna mondjuk spoilerbe is.
  • ratgab
    Így van, de nagyon pontosan kell célozni.
  • Prince23
    De lehet, tartályra kell célozni, mint pl a hidas résznél a ruszki tankot, az elég messze volt
  • mester1987
    A tankokat messziről sehogy sem lehet hatástalanítani igaz?
  • V43 1105
    Kar 98k-nak létezett hangtompítós változata.
  • zzeN
    Elsőnek én is elnéztem, de utána már könnyű volt belőni. Nálam a kar98 és a mosin a best.
  • Prince23
    Mosin Nagant meg Gewehr

a Springfieldnek meg a Kar-nak asszem jobb a sebzése. vagy mi
  • ratgab
    Elmondjam, hogy miért nem tudod? Mozognak a kis ganék, azért!

4. pályán mentem a vantage pointra és elkezdtek 3 irányból lőni. Bemérem az elsőt, elbújik. Odairányítom a célkeresztet, ahol felbukkant az imént, erre 5 méterrel arrébbról elkezd lőni.
  • ratgab
    Kinek mi egyébként a kedvenc fegyvere? Nálam a jó öreg Mosin Nagan-t viszi a prímet, szorosan mögötte az alap Springfield. 3. helyen van az SV valami a tűzgyorsasága miatt és utolsó a Kar az elba...xott célkereszt miatt (hányotok lőtt mellé a távolságmérő csíkok miatt? Én nem 1x)
  • zzeN
    10. pályán járok sniper elit fokozaton, de a sniperes részt nem bírom megcsinálni. Tudom h honnan jönnek, meg van a titka, csak néha mintha más helyre rakná az AI-t (1-et legalábbis).
  • Prince23
    Nem lesz, ebben az időben nem volt jellemző a hangtompítós mesterlövész puska ( bár a háború végén biztos voltak már, ezt nem tudom, de játékokban II. vh snipert még nem csináltak).

A hangtompító mindig a ZAJKELTÉS lesz. A harangszóra, a becsapódásokra mindig figyeljél, illetve nézd a zajjelzőt, és csakk akkor lőjj.
  • mester1987
    Hangtompítós? :P
  • ratgab
    Jöhetnek!!!
  • Prince23
    Kösd fel a gatyát, a városban kb 8 sniper van elrejtve.
  • mester1987
    Elírtam HD3D xD
    Mostmár rémlik :D
  • gabo91
    Lesz majd esetleg valami hangtompítós mesterlövészpuska is esetleg? Vagy ne is álmodjak ilyenről?
  • mester1987
    Az AMD HBAO hogy kapcsolható be? Milyen támogatás szükséges?
  • ratgab
    Meglássuk milyen lesz. Jelenleg is 2 max 3 lövés vagyok a snipereknek és mindig találnak... MINDIG!

De ha belövöm, hogy honnan jött a lövés, vagy meglátom a távcső csillanását, akkor meghalnak hamar.

Első lövésből eldöntöm, hogy merre kell korrigálni és a 2. általában már talál.
  • Prince23
    Most a steames verziót tolom Marksman fokozaton, majd pedig fog jönni a Sniper Elite ismét.

coop gameplay-t, amit felvettem nemrég az sniper elite fokozatban volt, segítség nélkül stb.
    csak elég sietős társat kaptam :(((((
  • Prince23
    Ez sniper elite fokozatban nagyon szívatós...

a titka: nagyon sok türelem, lajhárpontossággal kell mindent majd csinálni :D

Mondjuk itt átjött a sniper vs sniper hangulat is,d e kissé idegesítő volt. Indicatort természetesen meghagytam anno :D

• ratgab
    Jah és taggelni se lehet none beállításon a távcsővel...