1502
IZÉ
  • Prince23
    Ja és nagyon sokan nem is tudják ezt a háttérzajos lehetőséget. Vaktába, találomra lőnek csak. Kissé zavaró am.

sztem ők lehetnek a fiatal játékosok, akik még nem játszottak ilyen gémmel...
  • Prince23
    Single player (ugyanígy a coop is)
    Coop:Bomb running, Overwatch

ezeken illő zajra lőni, sőt. ajánlott. És működik is a lopakodás így. csak megfelelő partner kell hozzá :)
  • zzeN
    Melyik mód az amikor háttérzajra is lehet lőni? Csak simán campaign coop? Valaki nem akar játszani?
  • DarkSector
    Egész egyszerűen tudok és kész pro vagyok nem tehetek róla....:D
    Mondtam hogy jelezzétek ha valami van és meoldjuk. :)

Azokat a videósegítségeket meg beletettem egy kis menücsikba mert az nagyon csufi volt úgy egymás alatt...szóval töröltem is nem csak betettem dolgokat.
  • Prince23
    STEAM TOP 5 +2

1. Batman Arkham City
    2. Sniper Elite V2
    3. Port Royale 3
    4. ORION
    5. Sanctum
    6. The Walking Dead
    7. MW 3
  • Fpocok
    Ha hiszed, ha nem, MÉG MINDIG 40/20as van :D
    Most jó... nem tudom, mit csináltál, de most jó.

Valaki tud válaszolni a 1194re?
  • DarkSector
    Váárj most jut eszembe, az is közrejátszhat elvileg talán ha sok videó meg kép van a kommentekben!!!!

És ahogy írkáltok azok ugye csúsznak egyre jobban le a következő oldalra, és azokat nem tölti már be!!
    Lehet az is közrejátszott ....:D
  • TaRka0107
    Nekem eddig is jobb volt, nekem a screenshotok a játékokból topikot szokta lassabban behozni.
  • DarkSector
    most jó?
    mert nemrég kiszedtem pár dolgot amiket csokis irt, illetve pár gif-et ide tettem közvetlen sg szerverre...:D

Amúgy nyugodtan írjatok ha gond van, ti vagytok a szemeim, nem szeretnék ezzel kellemetlenséget senkinek...
    Most hogy 100k-s letöltéssel mobilnetről valakinek 10-20 sec azzal nehéz báármit csinálni, de egy 1 megás nettel is mennie kell, ha nem akkor észrevéételeiteket nyugodtan írjátok akár privátban is....thx!
  • Maxtreme
    MEnt is minden, ezt a topikot kivéve. Bejött a felső banner, aztán kb 30sec múlva jött a többi (a screenshotos topikot ahol több tíz mega kép van 1 oldalon, jóval gyorsabban benyalta mint ezt)
    Amúgy most jó. Lehet tényleg valami scripthiba, vagy SG bug volt. Nemtom.
  • Prince23
    Pedig ha mozgásképtelenné teszel egy katonát, akkor jön a társa és elcipeli, nálam ilyen eddig kétszer volt. Szóval van benne ilyen.

Multihoz:

Így igaz, első napon én is szörnyű COD szerű lődözésnek tartottam, DE olyan szervert kell keresni illetve olyanba belépni, ahol a gépfegyverek nem engedélyezettek, max a pistol és az items. Ezeken jókat lehet tolni. 9/3 stat, meg 15/10-eket nyomok. Csak egy a gond: baromira türelmesnek kell lenni ehhez, és akkor menni fog. Nem szaabd futkosni eszetlenül, mert bizony az ellen egyből kiszed akkor. Ez ilyen sunnyogós, csak az a gond, hogy nincs sokszor ehhez türelmem :D
    Ja és TDM-et jó menni csak.

Coophoz:

Kb egy napja egy szervert sem találok. Hogy lehet ez???
    Mennék bombing runot, zörejre kilőni a mocskokat. Meg Owerwatch-ot is :D na meg tallyt is :D

de a public szerverek halottak.
  • DarkSector
    Az SG bug nekem sok topikban jelentkezett ez a hiba!!!
    Ez nem a dizájn miatt van, véletlenszerűen be szokott akadni....vagy ha 2-en irtok egyszerre akkor is néha beakad a kommentelés, de az a lényeg hogy mikor rajzolja ki a képeket az oldal.
  • DarkSector
    na kiszedtem, meg a képeket, gifeket felnyomom közvetlen ide sg-re lehet képhost-ról nem tölti be időbe, holott pár kb az egész...
  • DarkSector
    Jah benne van valami feles cucc...mindjárt nézem...
  • Gabe18
    Az előző üzenetem elküldése 1 perc volt...

Ez a "Join-os" rész tegnap még nem volt itt fent, addig minden jó volt.
  • Csokis
    A kódból szedd ki ezt:

"<!-- SPOILER -->

<script type="text/javascript" src="http://szallitaskb.freeweb.hu/SGscripts/ultimateInsertTool.js"></script>"

Nálam ez miatt jön be lassan, mert nincs is ilyen oldal.
  • Gabe18
    Igaz, még csak az 5. pályán vagyok, de csak nekem tűnik úgy hogy a demóhoz képest a sérült embert elcipelő ellenfél teljesen kimaradt?
    Igazából nincs is sérült ember, vagy el se esik senki, vagy meghal egyből.

Meg a multit kipróbáltam. Hát ez szörnyű...
    DM,TDM, agyatlan lődözés. Valami kreatívabb módot kitalálhattak volna, mert ez így nagyon gyenge.
  • DarkSector
    Hány megás neted van? és csak elsőre jött be lassan vagy amugy is?
    Mert átnéztem az oldalt, semmi nagyméretű cucc nincsen.
    Az az átlátszó szallag a háttérben 500kb kb. Nem változott más.
  • DarkSector
    Ugye mondtam én elsőnek asszem a cookie-kat fellülirja vagy mi...
  • DarkSector
    EZT cáfolom!!!

Havernál 5 megás nettel TORRENTEZÉS mellett 3 sec alatt jött be 2.alkalommal!!!
    Szóval akkor lehet valami más hiba van.

Nekem 15/1-el azonnal minden bejön ezért akartam a nálam kisebbeket lepróbálni 1-2-5 megás haverokat.
    Neked a 80-al mint a szélvész úgy kellene menni!
  • Maxtreme
    A végére értem én is.
    Nem volt ez rossz, bár a végén már nagyon átment kill 'em all sniperes komoly samuba :)
  • Fpocok
    Még annyi, hogy mióta ez az új design van a háttérben (nem a képekre gondolok), azóta kurva lassan tölti be a lapot.
  • Fpocok
    Lenne kérdésem coopal kapcsolatban: Szóval singlében egy csomószor mutatja az xray killet, coopban meg kb egy pálya alatt 1szer. Pedig increasedre van állítva meg minden. Miért nem mutatja ott gyakrabban, amit lövök, lő a haver? Tök jó lenne pedig.
  • bajsz
    nekem már jó pikk pakk bejön!
  • Maxtreme
    80/25-ös "kisebbb" nettel kb fél percet vártam míg bejött a topik (4 alkalommal)
  • DarkSector
    Kell mennem dolgozni majd délután leszek addig nézzétek meg hogy az oldal betöltése mindig necces vagy csak legelőször tölt sokat.
    cső
  • DarkSector
    Sorry, megnézettem kisebb nettel meg nagy nettel is valamiért az első belépéskor ezt teszi, hogy gondolkodik, de utána már jó lesz, majd megnézem mi lehet a problemo...

Szóval csak első csatizáskor ilyen, de szóljatok ha valami nem megy.
  • DarkSector
    Igen de miért lehet ez?
    semmi extra nincs kint, nem értem....

Ez csak most tegnap este óta?

Minden csatlakozáskor, vagy csak a legelsőnél?
  • bajsz
    nem igazán faca ez így!
  • Tatyla
    kábé 20 sec mire betölt a topik :/
  • bajsz
    nekem is sikerült!

A lényege,hogy mindig akkor fut a piszok ,mikor újratöltesz!:D

romos épületeknél, mikor a teherautó mögé akart futni:D ,előttem a bokáját:D
    Nem volt egyszerű:D sunyi ez a Hitler:D
  • Lunki88
    Egy kill Stalin dlc még jöhet.
  • DarkSector
    Ez tuti dlc még lesz
  • Prince23
    Van egy olyan sejtésem h a Rebellion fog még kiadni legalább 3 Assassinate DLC-t is, ez a Hitleres kemény volt. ne szaladj a vonat felé, Führer.
    am láttam videót, valakinek előbb összejött, amikor fedezékről fedezékbe megy az elején, azt kiszedte lol 1 vagy 2 másodperc alatt lehet csak végrehajtani ezt a "trükköt".
    nem kevés gyakorlás kell ehhez sem.
  • DarkSector
    nem olyan brutál nagy szám
    majd meglátod kis extra a multizáshoz. talán ha összejön a dolog
  • Prince23
    Na benne vagyok a TOP 100-ban :D (95.)

mi lesz ez a meglepetés? Multi DLC-t fogsz bejelenteni? XD

egyébként a multi annyira nem jön be
  • DarkSector
    Nemsokára ez gyökeressen megváltozik....
    amugy nézegettem acsikat, aki maximalista nagyon sokat kell multiznia!

A meglepetés majd a banner alatti fekete csíkban lesz. :)
  • Prince23
    Hihetetlen hogy a többség még mindig nem jött rá Sniper elite nehézségben owerwatchba meg Bombing runningra zörejre kéne löni... hihetetlen.
    am tök jól menne a feladat, de villámlás után lőni?? istenem

ma 10-szer koopoztam, ebből csak egy volt élvezetes, mivel az X egyén tudta, HOGY KELL JÁTSZANI :S
  • DarkSector
    grat!
  • Prince23
    Leaderboards-nál 214.-ik vagyok :D

ti?