Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie87
Hogy kell az emberrket piros jellel bejelölni?

TaRka0107
Csak geci buta az AI.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prince23

enlightened
Végigtoltam. Nem volt rossz. Összességében két dolgot hiányoltam. Sztori nincs egyenlõ a nullával, küldetésrõl küldetésre megyünk. Mivel sztori nincs így egy idõ után egyhangúvá válik a játék nagyon. A játék élvezhetõ de így után már nincs motiváció, hogy tovább vigye az ember.

Úgy, hogy megbecsülöd a távolságot. 😊)

Egy idõ után rá lehet érezni. De támpontot adhat a szálkereszt beosztása is, mennyi rovátka "tölti ki" a katonát. Igaz nem mindig lehet szabadon kukucskálni, van mikor TPS nézetbe kell becsülni.

Más: Ami nagyon nem tetszik a játékban az az ellenséges sniperekkel való küzdelem. Pedig ez adná a játékmenet sava-borsát. Mindig tudják hol vagyunk, és nem kell célozniuk vagy felkészülniük a lövésre, hanem KAPÁSBÓL lõnek, egymás után gyorsan.
Próbálgattam, hogy fedezékbõl mindig kitekintek és gyorsan vissza (jobb egérgomb klikk, klikk, klikk....). Jött rá mindig lövés. Szerintem nem véletlen, hogy 1 lövéstõl mi nem tudunk meghalni még legnehezebb fokozaton sem. Mert eddig snipert csak úgy tudtam leszedni, hogy bekaptam 1 lövést és utána lõttem én is.

Lunki88
Nagyon profinak érzi magát a csávó bekapcsolt segítséggel. 😊
Frankie87
Üdv!

Gyerekek... ez vmi kurva jó game. Nem hittem volna. Gyönyörû a grafika, a hangok hihetetlen jók, küldetések is, és semmi gépigénye nincs. Óriási game. Mindenki próbálja ki😊
Ja ami különösen tetszett, hogy az ellenfelek próbálják egymást megmenteni. Múltkor lábon lõttem egy katonát, erre a másik a vállára vette, és fedezékbe vitte. Óriási!

DarkSector
Ja azt hittem erre a segítségre is vonatkozik a fokozat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hecker007
Sniper Elite módban játszom és ott is írja, tehát nem, ilyen traning jellegû szövegben írja küldi közben amikor szükség lesz rá.

DarkSector
Elõfordulhat...
Gondolom függ a nehézségtõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hecker007
És ez így volt az elsõ részben is, amúgy még a játék is felhívja a figyelmedet rá tehát ez nem spoiler...!

gabo91
nice <#eljen>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

amúgy sniper elite fokozaton hogy lehet megbecsülni milyen messze lehet a cél?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

DarkSector
zsír.

Prince23
Csendes lövészet, ismét, jó ez am

DarkSector
Ja nem neked akartam, hanem ámblock a sok segítségre hogy hol mit kell csinálni, nem annyira vészes de a segítséget betenni néha-néha 2sec...😄

DarkSector
Meghagyom ezt hogy te kommented lehessen az utolsó szó, ezek után a játékkal foglalkozz.
Kössz.

gabo91
Ez durva, elég tempósan leszedegetted õket. 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Hm...
ja hát végül is sok dolgot kivenne a játékból, gyengíteni az élményt az biztos. Nem kellene figyelni semmire se, csak durrantani.

Egyébként sikerült teljesen véletlenül egy olyan lövés, hogy a kezében lévõ nyeles gránátot találtam el. Rettentõen belassította a lövedéket, durrant az a gránát majd utána a többi ami a srác oldalán volt. 😄

V43 1105
Nekem pampog 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

És ezt most kinek szántad tulajdonképpen?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Yoda001
nem tudjátok, esetleg konzolra jön majd a játék? 😊
gondolok itt a PS3-ra pl...

http://9gag.com/gag/5135249

DarkSector
Majd ha tudsz normálissan viselkedni akkor maradhatsz, trollkodni itt NEM FOGSZ!
nEKEM NEM KELL IRKÁLNOD, TÉGY ÚGY MINT HA NEM IS LENNÉK ITT.
éS RÓLAM SEM FOGSZ ITT TROLLKODNI.

Prince23
Uu mit hoztam össze, 3 embert egy lövésbõl Remotaoztam 😄 jött is az acsi. nagy makker vagyok, pedig nem volt szándékos xd Érdemes most már a here és a csípõ környékét lödözni csak úgy, hátha mégegyszer bejön, persze tömegben...

Egyre jobban szeretem ezt a gémet, basszus. El leszek ezzel is, mint a AC Revelatinosal...

Íme a Remote Detonation:

*kihívásnak
Vazzeg azért az elsõ részben könnyebb volt a tankokat kiktatni.
Itt arra a piros kis pontra kell célozni akkor robban fel. Mondjuk kivóhívásnak jó.
1. nem én írtam, hogy hova kell lõni
2. annyit írtam, hogy pontosan kell célozni, ami egy sniper játékban alap
3. Mi a ráktól lenne ez spoiler, mikor a játék mutatja is, hogy hova kell lõni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Nem kérdeztelek.

DarkSector
És lehetett volna mondjuk spoilerbe is.

Így van, de nagyon pontosan kell célozni.

Prince23
De lehet, tartályra kell célozni, mint pl a hidas résznél a ruszki tankot, az elég messze volt

A tankokat messzirõl sehogy sem lehet hatástalanítani igaz?
V43 1105
Kar 98k-nak létezett hangtompítós változata.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zzeN
Elsõnek én is elnéztem, de utána már könnyû volt belõni. Nálam a kar98 és a mosin a best.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Mosin Nagant meg Gewehr

a Springfieldnek meg a Kar-nak asszem jobb a sebzése. vagy mi

Elmondjam, hogy miért nem tudod? Mozognak a kis ganék, azért!

4. pályán mentem a vantage pointra és elkezdtek 3 irányból lõni. Bemérem az elsõt, elbújik. Odairányítom a célkeresztet, ahol felbukkant az imént, erre 5 méterrel arrébbról elkezd lõni.

Kinek mi egyébként a kedvenc fegyvere? Nálam a jó öreg Mosin Nagan-t viszi a prímet, szorosan mögötte az alap Springfield. 3. helyen van az SV valami a tûzgyorsasága miatt és utolsó a Kar az elba...xott célkereszt miatt (hányotok lõtt mellé a távolságmérõ csíkok miatt? Én nem 1x)

zzeN
10. pályán járok sniper elit fokozaton, de a sniperes részt nem bírom megcsinálni. Tudom h honnan jönnek, meg van a titka, csak néha mintha más helyre rakná az AI-t (1-et legalábbis).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Nem lesz, ebben az idõben nem volt jellemzõ a hangtompítós mesterlövész puska ( bár a háború végén biztos voltak már, ezt nem tudom, de játékokban II. vh snipert még nem csináltak).

A hangtompító mindig a ZAJKELTÉS lesz. A harangszóra, a becsapódásokra mindig figyeljél, illetve nézd a zajjelzõt, és csakk akkor lõjj.

Hangtompítós? 😛
<#finom> Jöhetnek!!!

Prince23
Kösd fel a gatyát, a városban kb 8 sniper van elrejtve.

Elírtam HD3D xD
Mostmár rémlik 😄
gabo91
Lesz majd esetleg valami hangtompítós mesterlövészpuska is esetleg? Vagy ne is álmodjak ilyenrõl?

Az AMD HBAO hogy kapcsolható be? Milyen támogatás szükséges?
Meglássuk milyen lesz. Jelenleg is 2 max 3 lövés vagyok a snipereknek és mindig találnak... MINDIG!

De ha belövöm, hogy honnan jött a lövés, vagy meglátom a távcsõ csillanását, akkor meghalnak hamar.

Elsõ lövésbõl eldöntöm, hogy merre kell korrigálni és a 2. általában már talál.

Prince23
Most a steames verziót tolom Marksman fokozaton, majd pedig fog jönni a Sniper Elite ismét.

coop gameplay-t, amit felvettem nemrég az sniper elite fokozatban volt, segítség nélkül stb.
csak elég sietõs társat kaptam 😞((((

Prince23
Ez sniper elite fokozatban nagyon szívatós...

a titka: nagyon sok türelem, lajhárpontossággal kell mindent majd csinálni 😄

Mondjuk itt átjött a sniper vs sniper hangulat is,d e kissé idegesítõ volt. Indicatort természetesen meghagytam anno 😄

Jah és taggelni se lehet none beállításon a távcsõvel...<#smile>