Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
A végére értem én is.
Nem volt ez rossz, bár a végén már nagyon átment kill 'em all sniperes komoly samuba 😊

Fpocok
Még annyi, hogy mióta ez az új design van a háttérben (nem a képekre gondolok), azóta kurva lassan tölti be a lapot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Lenne kérdésem coopal kapcsolatban: Szóval singlében egy csomószor mutatja az xray killet, coopban meg kb egy pálya alatt 1szer. Pedig increasedre van állítva meg minden. Miért nem mutatja ott gyakrabban, amit lövök, lõ a haver? Tök jó lenne pedig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nekem már jó pikk pakk bejön!

Maxtreme
80/25-ös "kisebbb" nettel kb fél percet vártam míg bejött a topik (4 alkalommal)

DarkSector
Kell mennem dolgozni majd délután leszek addig nézzétek meg hogy az oldal betöltése mindig necces vagy csak legelõször tölt sokat.
csõ

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sorry, megnézettem kisebb nettel meg nagy nettel is valamiért az elsõ belépéskor ezt teszi, hogy gondolkodik, de utána már jó lesz, majd megnézem mi lehet a problemo...

Szóval csak elsõ csatizáskor ilyen, de szóljatok ha valami nem megy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen de miért lehet ez?
semmi extra nincs kint, nem értem....

Ez csak most tegnap este óta?

Minden csatlakozáskor, vagy csak a legelsõnél?

nem igazán faca ez így!

Tatyla
kábé 20 sec mire betölt a topik :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nekem is sikerült!

A lényege,hogy mindig akkor fut a piszok ,mikor újratöltesz!😄

romos épületeknél, mikor a teherautó mögé akart futni😄 ,elõttem a bokáját😄
Nem volt egyszerû😄 sunyi ez a Hitler😄

Lunki88
Egy kill Stalin dlc még jöhet. <#idiota>
DarkSector
Ez tuti dlc még lesz

Prince23
Van egy olyan sejtésem h a Rebellion fog még kiadni legalább 3 Assassinate DLC-t is, ez a Hitleres kemény volt. ne szaladj a vonat felé, Führer.
am láttam videót, valakinek elõbb összejött, amikor fedezékrõl fedezékbe megy az elején, azt kiszedte lol 1 vagy 2 másodperc alatt lehet csak végrehajtani ezt a "trükköt".
nem kevés gyakorlás kell ehhez sem.

DarkSector
nem olyan brutál nagy szám
majd meglátod kis extra a multizáshoz. talán ha összejön a dolog

Prince23
Na benne vagyok a TOP 100-ban 😄 (95.)

mi lesz ez a meglepetés? Multi DLC-t fogsz bejelenteni? XD

egyébként a multi annyira nem jön be

DarkSector
Nemsokára ez gyökeressen megváltozik....
amugy nézegettem acsikat, aki maximalista nagyon sokat kell multiznia!

A meglepetés majd a banner alatti fekete csíkban lesz. 😊

Prince23
Hihetetlen hogy a többség még mindig nem jött rá Sniper elite nehézségben owerwatchba meg Bombing runningra zörejre kéne löni... hihetetlen.
am tök jól menne a feladat, de villámlás után lõni?? istenem

ma 10-szer koopoztam, ebbõl csak egy volt élvezetes, mivel az X egyén tudta, HOGY KELL JÁTSZANI :S

DarkSector
grat!

Prince23
Leaderboards-nál 214.-ik vagyok 😄

ti?

4496 pont és 286 méter volt eddig a legnagyobb..😊
Frankie87
Na...én is végigvittem.
Szerintem nagyon jó game volt, jó ötletekkel, jó optimalizációval, buggal szinte nem is találkoztam, szóval tetszett. Végére valóban kicsit unalmas lett de összességében nekem 9/10.

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem úgy mûködik, h a gép mit gondol. a V2 rakétát kilövésre intézték a ruszkik, és míg feltöltik üzemanyaggal, addig kell csak védekezni. Mire leveszik a tömlõt róla, már lehet lõni, ill. akkor lehet csak.

Frankie87
Sikerült, köszi szépen!
A baj az volt, hogy én a rakétától balra levõ kis kocsi piros égõjére lõttem.

Nem az az utolsó küldi. Elõször is védekezni kell x ideig, ami gyakorlatilag a lent tartozkodó oroszok szisztematikus lelövöldözését jelenti. Amikor a játék elfogadottnak veszi a védekezés idejét/mértékét és elfogadja a feladatot, akkor kapod a következõt, mikor is ki kell lõni a már üzemanyaggal feltöltõdött rakétát.

Tehát fuss fel az épület emeleti részére és célozd be a rakétát, majd lassítsd le az idõt (mivel gyorsan felszáll, ha nem teszed) és lõdd ki a piros szegecselt részt. Ekkor jön a bumm és mission complete.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
A kérdés mehet spoiler nélkül csak a "megfejtést" tegyétek lehetõleg spoiler mögé (vagyis aki válaszol rá) thx.

DarkSector
Jah én is azért szántam rá lovét mert nem csak single van, ezért nekem a single-coop-multi megér 5700ft-ot.
Még ha a single csak egy single, kb mint a nagyoknál, cod+bf...a single részért nem fizetnének ennyien ha nem lenne hozzá multi. 😄

Frankie87
Az utolsó küldiben, (gondolom) a rakétánál mit kell csinálni?

Végigértem rajta. Eleinte nagy fun volt, késõbb már kissé unalmassá vált. Eliten ha észrevettek utána mészárszék lett a vége és marhára kellett óvatoskodni. Sniperekkel bújócskázás jó volt nagyon, habár mindig kapásból kiszúrtak, még ha árnyékban voltam, vagy csak a szempillám dugtam ki a ház sarka mögül, akkor is. Kicsit unrealisztikus így a dolog.

Singleplayer rész botrányosan rövid! Legcombosabb nehézségen, legvalósághûbb célzással is végigértem rajta cirka 8 óra hossza alatt. Pedig ha valami megnyújtja a játékidõt az a nehézség lehet (normál fokozaton vagy szél nélkül, esetleg eliten+ szél + rásegítés szerintem pályánként 15 perc a max idõ, annyira pontosan fogsz lõni).

Játékmenet összességében jó volt, amúgy lehetett volna még 1-2 funkciót belerakni (késsel ölés stealth killben, ezekért én amúgy több pontot adtam volna alapból), csapdaállítást lehetett volna ragozni, mert van benne fantázia.

Sniperkedés jó volt, ballisztika, ellen (eliten legalábbis) igen jól teljesít. Nem szalad a vágóhídra, hanem fedezékbõl tüzel, gránátot dobál, megkerül, szóval elégedett vagyok ezzel a résszel.

Sztori = a nullával. Utolsó küldetés ending videója kicsit kiábrándító.

Így ez ebben a formában nem ér többet 2k-nál számomra a rövidsége miatt. Multi persze megkutyulhatja a dolgokat.

Ui.: Hitler DLC Realisztikus ballisztikával, célzáskönnyítés nélkül = Kösd föl a gatyát, mert vért fogsz huggyantani (azért elhullott a végén õ is a springfield erejétõl).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

V43 1105
<#nevetes2><#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Legkönnyebb és a normál fokozaton kell ott lennie a piros jelnek... az egy automatikus kiszámító, ha távolról kell lõni...figyelembe vesz mindent... de csak közepesen. Sniper Elitben nincs.

Frankie87
Köszönöm a segítséget.
Azt néztem is, h sok videóban volt egy kis piros négyzet, gondolom ott hatol be a golyó, de a legkönnyebb fokozaton nincs is ilyen...😄
Na majd másodjára nehezebb szinten kezdem el.

Vannak jó pillanatai ennek a játéknak, azért azt meg kell hagyni. XD

Volt egy remek sniper kill lövésem, drámai fimbe illõ jelenet szerint. Most már bánom, hogy nem csináltam felvételt.

Kiszúrom a kapu aljból, hogy a háztetõn van, szerencsére 90 fokba másfele néz. Na mondom kis kúszás fedezék mögé és majd onnan elkapom. Be is értem fedezékhez, becélzom a fejét (távolság, szél), már kezdem nyomni az E-t, erre (ugye ilyenkor belassul a játék) rám fordul és észrevesz (látta, hogy nagy gáz van <#eplus2>) és abban a pillanatban fedezékbe akar menni, mozdítja ki a fejét és megindul. Én meg már épp lõni készültem erre nekem ez itt el kezd fickándozni...nagyon gyorsan korrigáltam, próbáltam lekövetni és... buumm, találat, fejes. <#vigyor2>
Mák is kellett hozzá, azt hittem nem fog össze jönni, mert gyorsan kellett reagálni.

DarkSector
Ezt utólag mondták.

RatBaG
ja, rohadt nagy spoiler... rögtön az elsõ tanknál nagy kanbetûkkel kiírja, hogy mit kell csinálni, plusz a tanksapka is csillog.

Per Aspera Ad Inferi.

Köszi.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Prince23
35 eu

285 ft körül van most az eu

Hali.Mennyibe kerül Steam-en a Játék?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Prince23
Egyébként mondták itt a topikban, hogy 20 órás a kampány... a fejlesztõk is ezt mondták. ekkora hazugságot. még coopal sincs meg a 20, nemhogy az egyjátékos....

viszont nagyon erõs a játéknak a szavatossága.

Köszi
DarkSector
Nincs ezzel baj, csak ha pl elkezdi valaki hogy a 5. pályán jön x tank és azt úgy kell megoldani hogy...nah azt érdemes spoilerba tenni.

Checkpoint oda tökéletesen elég, mint bármely másik pályára. Ez nem Cod, itt bizony sunnyogós snipereké a világ és így is tanácsos játszani.

Dark: Amennyiben spoilernak érzed légyszives rakd tagok közé... én nem érzem annak, mivel csak játékmenetbeli tanácsok.

Ha messze van a célpont, akkor kicsit fölé kell célozni. Ha realistic ballisztikával játszol, akkor még a szél is bekavar a golyó irányába. Ilyenkor a célkereszt fölött zoomoláskor megjelenik egy mutató, mely mutatja, hogy hova kell célozni kompenzálandó a szél irányát (magyarán x irányba néz a célkereszt közepe, így pont ráirányul a célpontra. Azonban a szél elvinné például jobbra a lövedéket: becsapódáskor jobb oldalán csapódik be a célpontnak, ezért a mutatóval egyvonalba kell vinni a célkereszt közepét). Ehhez persze hozzájön a fent említett távolság problematikája is.

VAn mikor jobbra fel kell vinnem a célkereszt közepét , hogy eltaláljam a célpontot.

Ha a zoomot nem találod, akkor javaslom, hogy nézd meg az optionsben, hátha elállítottad. E billentyû (azaz lélegzet visszatartás) csak akkor mûködik, ha nyugalmi állapotban van sniperünk. Ha elõtte szaladtál, vagy eltaláltak felszökik a pulzusod (bal oldali mutató melletti érték piros, általában 80-nál magasabb pulzusszámnál), ilyenkor nem tudsz koncentrálni, nem marad bent a levegõ a zihálás miatt.

HA nyugalmi állapotba kerültél( 80 dobbanásszám alá), akkor tudod visszatartani a levegõt, ami csökkenti a célkereszt oldalirányú mozgását, így javítja a célzást. Sõt ha 70 alatti a pulzusod és a bal oldali pulzusszámláló átlépi a fenti részen lévõ sávot és átvált kék színûre, akkor lélegzetvisszafolytásnál még némileg rá is közelít automatikusan a célpontra.

Prince23
Kár hogy nincs quick save, nehézségi szintek alapján... mondjuk Sniper elitbe legyen 0 - hehe de inkább 1 arra a pályára, annál a résznél jól jönne egy quicksave.

Marksman - 1

Cadet - 3

Az Overwatch coop küldetések iszonyat jók bakker...

Sniper és katona között lehet választani. Csak az egyikünk lehet Sniper. Viszont a katonának van binokulárja, a csipásnak nincs. Marksmanon természetesen ki kell jelölni a binoval a katonákat. és acsi is járni fog érte. aszsem 50 jelölést kell megcsinálni. Kibasz jó....

9/10 ez a játék a multit is bele számítva. a coop élmények hatalmasat dobnak a játék összértékén

Elértem az általad korábban vázolt részt (továbbra is sniper elite, realistic ballisztikával és rásegítés nélkül), ahol már van ellenállás bõven (sok sniper egyrakáson).

Elhaltam vagy 5x, de hatodjára elsõ lövésre szedtem ki õket (Volt aszongya kb. 10 sniper ellenfelem).

Prince23
Marksman-on toltam itt. Easyn nem szoktam játszani iylen játékot.

Most Sniper elitbe tolom másodjára 😄

Valahogy nem sikerül rájönnöm hogy tudok célzott lövést leadni.Támadnak és csak a vak világba lõ a katonám.Az E billentyût hiába nyomom illetve a jobb klikket nem csinál semmit!
bajgunar
Very Easy-n? Cép-Cép.
Se gravitáció, se szélerõsség, ellenfél spot-olás. Mekkora!!!
Nincs unlimited helat & ammo & focus time? LoL <#idiota><#wow2>
Miért nem legnehezebben játszol? Úgy van kihívás, és gondolkodnod is kell.
Így kb le CoD-osítod a játékot, és kb "leragasztott" egérrel szaladsz végig a pályákon. PFf :S
bajgunar
B, majd bal egér az ellenfelen.
De Sniper Elite fokozaton felejtsd el. 😉
TaRka0107
Távcsöved segítségével, amit a B betûvel hozol elõ, azt hiszem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94