Sniper Elite V2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt ez rossz, bár a végén már nagyon átment kill 'em all sniperes komoly samuba 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
csõ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval csak elsõ csatizáskor ilyen, de szóljatok ha valami nem megy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
semmi extra nincs kint, nem értem....
Ez csak most tegnap este óta?
Minden csatlakozáskor, vagy csak a legelsõnél?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A lényege,hogy mindig akkor fut a piszok ,mikor újratöltesz!😄
romos épületeknél, mikor a teherautó mögé akart futni😄 ,elõttem a bokáját😄
Nem volt egyszerû😄 sunyi ez a Hitler😄
am láttam videót, valakinek elõbb összejött, amikor fedezékrõl fedezékbe megy az elején, azt kiszedte lol 1 vagy 2 másodperc alatt lehet csak végrehajtani ezt a "trükköt".
nem kevés gyakorlás kell ehhez sem.
majd meglátod kis extra a multizáshoz. talán ha összejön a dolog
mi lesz ez a meglepetés? Multi DLC-t fogsz bejelenteni? XD
egyébként a multi annyira nem jön be
amugy nézegettem acsikat, aki maximalista nagyon sokat kell multiznia!
A meglepetés majd a banner alatti fekete csíkban lesz. 😊
am tök jól menne a feladat, de villámlás után lõni?? istenem
ma 10-szer koopoztam, ebbõl csak egy volt élvezetes, mivel az X egyén tudta, HOGY KELL JÁTSZANI :S
Szerintem nagyon jó game volt, jó ötletekkel, jó optimalizációval, buggal szinte nem is találkoztam, szóval tetszett. Végére valóban kicsit unalmas lett de összességében nekem 9/10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A baj az volt, hogy én a rakétától balra levõ kis kocsi piros égõjére lõttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát fuss fel az épület emeleti részére és célozd be a rakétát, majd lassítsd le az idõt (mivel gyorsan felszáll, ha nem teszed) és lõdd ki a piros szegecselt részt. Ekkor jön a bumm és mission complete.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még ha a single csak egy single, kb mint a nagyoknál, cod+bf...a single részért nem fizetnének ennyien ha nem lenne hozzá multi. 😄
Singleplayer rész botrányosan rövid! Legcombosabb nehézségen, legvalósághûbb célzással is végigértem rajta cirka 8 óra hossza alatt. Pedig ha valami megnyújtja a játékidõt az a nehézség lehet (normál fokozaton vagy szél nélkül, esetleg eliten+ szél + rásegítés szerintem pályánként 15 perc a max idõ, annyira pontosan fogsz lõni).
Játékmenet összességében jó volt, amúgy lehetett volna még 1-2 funkciót belerakni (késsel ölés stealth killben, ezekért én amúgy több pontot adtam volna alapból), csapdaállítást lehetett volna ragozni, mert van benne fantázia.
Sniperkedés jó volt, ballisztika, ellen (eliten legalábbis) igen jól teljesít. Nem szalad a vágóhídra, hanem fedezékbõl tüzel, gránátot dobál, megkerül, szóval elégedett vagyok ezzel a résszel.
Sztori = a nullával. Utolsó küldetés ending videója kicsit kiábrándító.
Így ez ebben a formában nem ér többet 2k-nál számomra a rövidsége miatt. Multi persze megkutyulhatja a dolgokat.
Ui.: Hitler DLC Realisztikus ballisztikával, célzáskönnyítés nélkül = Kösd föl a gatyát, mert vért fogsz huggyantani (azért elhullott a végén õ is a springfield erejétõl).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt néztem is, h sok videóban volt egy kis piros négyzet, gondolom ott hatol be a golyó, de a legkönnyebb fokozaton nincs is ilyen...😄
Na majd másodjára nehezebb szinten kezdem el.
Volt egy remek sniper kill lövésem, drámai fimbe illõ jelenet szerint. Most már bánom, hogy nem csináltam felvételt.
Kiszúrom a kapu aljból, hogy a háztetõn van, szerencsére 90 fokba másfele néz. Na mondom kis kúszás fedezék mögé és majd onnan elkapom. Be is értem fedezékhez, becélzom a fejét (távolság, szél), már kezdem nyomni az E-t, erre (ugye ilyenkor belassul a játék) rám fordul és észrevesz (látta, hogy nagy gáz van <#eplus2>#eplus2>) és abban a pillanatban fedezékbe akar menni, mozdítja ki a fejét és megindul. Én meg már épp lõni készültem erre nekem ez itt el kezd fickándozni...nagyon gyorsan korrigáltam, próbáltam lekövetni és... buumm, találat, fejes. <#vigyor2>#vigyor2>
Mák is kellett hozzá, azt hittem nem fog össze jönni, mert gyorsan kellett reagálni.
Per Aspera Ad Inferi.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
viszont nagyon erõs a játéknak a szavatossága.
Ha messze van a célpont, akkor kicsit fölé kell célozni. Ha realistic ballisztikával játszol, akkor még a szél is bekavar a golyó irányába. Ilyenkor a célkereszt fölött zoomoláskor megjelenik egy mutató, mely mutatja, hogy hova kell célozni kompenzálandó a szél irányát (magyarán x irányba néz a célkereszt közepe, így pont ráirányul a célpontra. Azonban a szél elvinné például jobbra a lövedéket: becsapódáskor jobb oldalán csapódik be a célpontnak, ezért a mutatóval egyvonalba kell vinni a célkereszt közepét). Ehhez persze hozzájön a fent említett távolság problematikája is.
VAn mikor jobbra fel kell vinnem a célkereszt közepét , hogy eltaláljam a célpontot.
Ha a zoomot nem találod, akkor javaslom, hogy nézd meg az optionsben, hátha elállítottad. E billentyû (azaz lélegzet visszatartás) csak akkor mûködik, ha nyugalmi állapotban van sniperünk. Ha elõtte szaladtál, vagy eltaláltak felszökik a pulzusod (bal oldali mutató melletti érték piros, általában 80-nál magasabb pulzusszámnál), ilyenkor nem tudsz koncentrálni, nem marad bent a levegõ a zihálás miatt.
HA nyugalmi állapotba kerültél( 80 dobbanásszám alá), akkor tudod visszatartani a levegõt, ami csökkenti a célkereszt oldalirányú mozgását, így javítja a célzást. Sõt ha 70 alatti a pulzusod és a bal oldali pulzusszámláló átlépi a fenti részen lévõ sávot és átvált kék színûre, akkor lélegzetvisszafolytásnál még némileg rá is közelít automatikusan a célpontra.
Marksman - 1
Cadet - 3
Az Overwatch coop küldetések iszonyat jók bakker...
Sniper és katona között lehet választani. Csak az egyikünk lehet Sniper. Viszont a katonának van binokulárja, a csipásnak nincs. Marksmanon természetesen ki kell jelölni a binoval a katonákat. és acsi is járni fog érte. aszsem 50 jelölést kell megcsinálni. Kibasz jó....
9/10 ez a játék a multit is bele számítva. a coop élmények hatalmasat dobnak a játék összértékén
Elhaltam vagy 5x, de hatodjára elsõ lövésre szedtem ki õket (Volt aszongya kb. 10 sniper ellenfelem).
Most Sniper elitbe tolom másodjára 😄
Se gravitáció, se szélerõsség, ellenfél spot-olás. Mekkora!!!
Nincs unlimited helat & ammo & focus time? LoL <#idiota>#idiota><#wow2>#wow2>
Miért nem legnehezebben játszol? Úgy van kihívás, és gondolkodnod is kell.
Így kb le CoD-osítod a játékot, és kb "leragasztott" egérrel szaladsz végig a pályákon. PFf :S