Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Én két nagy hibát találtam a játékban, és inkább ezeket kéne szapulnunk.

1. Borzasztó felemásan teljesítõ AI
2. Agyon scripttelt pálya részek. nem mindenütt, de van rá példa, nemcsak egy. Tehát picit realizálni kellene az AI viselkedését is több LOPAKODÓS helyzetben.

Egy patch ezt orvosolná. csak kéne angolul, meg oroszul panaszkodni a hivatalos fórumon...

UI:
A coop résznél, amikor hosztoltok, azt észrevettétek, hogy 4 személynek van elegendõ helye?
Én eltudok képzelni egy olyat, hogy mondjuk fél év múlva kiadnak egy 4 személyes coopot, és a katonákat ennek függvényében megtriplázzák. Igazi háborús feelingben lennünk 😄

Prince23
Látom neked sem esett le. A hangtompító igen is létezik, csak figyelni kéne a környezetre 😊

mert igenis lehet csendben ölni!!! A katona emlyeik észreveszi társát kifeküdve még nem riadóztat senkit sem. mert elõbb nyilván azt hiszi, hogy csak elájult, és összeesett, de késõbb meg biztos azt hiszi (pár másodperc elteltével), hogy bizony lelõtték. És még mindig van idõd kiszedni õt is.

DarkSector
Nem is kell sokat fölé célozni ha bentartod a levegõt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mondjuk ilyen szintû realitást nem vártam, csak azt, hogy ne kelljen már 150-200m-re fölé céloznom három fejnyit.

Régen az elsõ rész multiban is abból állt, hogy voltak a pro sniperek és az smgsek. Az smgsek daráltak közelrõl, a pro sniperek meg tizedmásodperc alatt kiböktek bárhonnan és el is találtak ==>RIP.

De egy sniperes játéknak multiban errõl kell szólnia. Pont ezért szerettem a Delta Force 1-2-3-at és a BFBC2 only sniper pályákat is.

Ami ilyenkor fel tud b*szni, hogy az eredményesebb játékosok ultralow beállításokkal, esetleg direkt low poly packkal játszanak, se lomb, se fû, se füst, se semmi, csak zöld, barna föld kilóméterekre. Az ember meg virít mint egy kis mozgó fekete pixelhalom.

Ezért fõleg a LAN és a privát matcheket preferáltam, ahol mindenkiben bízhattam, hogy nem csal és a grafika is normális.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

DarkSector
rosszul tudod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sikerült végigtolni + a hitler dlc-t 😊.
de úgy tudom van még 1 dlc azt honnan lehetne letöltenni?
DarkSector
😄

Nem tudom neked milyen játékod van, de az esetek 90%-ban ha eltalálsz valakit az ott is marad.
Hangtompítós sniper meg a 2. világháborúban tudtommal nem volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

legalább hangtompítós lenne a sniper,vagy fogná õket a töltény,lol
elég monoton egy game.
De az már lol hogy 180m-rõl mp4-el eltalál,nekem meg bele kell küldenem 2-õt és ballag tovább.+ egy save nem ártott volna ha már a katonák ilyen figyelmesek.
egyébként hány pályas?
Nehézségi szintet vissza lehet venni valahogy útólag,azt hittem többet kell lopakodni?
DarkSector
összeszámolta már valaki hány multi térkép van?

DarkSector
Gamersgate-en egy vicc az az 50 euro

DarkSector
Jah ezt észrevettem hogy erõsen kempereké a pálma.
Meg hát a nagy mapnak ez az átka hogy nehezen találod meg az ellenséget.

Prince23

OS: Microsoft® Windows® Vista (Service Pack 2) or Windows® 7 (Windows® XP is NOT supported)

Processor: Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better

Memory: 2GB system memory

Hard Disk Space: 10GB of free drive space

Video Card: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA® GeForce® 8800 series / ATI Radeon™ HD 3870) or better

Sound: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better

DirectX®: Microsoft® DirectX® 11.0

DarkSector
Nem nagy szám, egy közepes konfiggal untig elleszel.

Prince23

lol 11-bõl 2 pisztoly lõvés volt, meg egy csapda általi. Erõs kemper játék ez 😊)

Prince23
Pedig bújkálva simán ki lehet õket szedni. Figyelni kellene a hátteret, meg hát meg kéne venned eredetibe 😄

nekem egyedül a scripttel volt / van gondom, agyon van skrippelve az a gáz.

a single misszió nagy részét settenkedve viszem Sniper Elite most is. Figyelek, a harangszóra, a becsapódásokra stb. meg pár szakaszon hangtompítós pisztollyal megyek

bajgunar
Így igaz.
Jó persze játék, de a realitástól atom távol áll. Az tény és való.
Ilyen lövéseket, hogy térdelve is így lõjél, levegõt visszatartva ~1mp célzás alatt, esélytelen véghezvinni. Aztán nem hogy állva, de még fekve sem. Arról nem is beszélve, hogy ha hideg a csõ megint másképp kell kalkulálni. Mindenesetre nem lenne rossz game, de nagyon elcseszték.
Azon meg besírtam, hogy nézem itt fórumon is a sok link-elt videót, meg tecsõn is a videnyókat. És a sok atom low gamer, nem veszi észre, hogy 26. lövésre is totál nem oda lõ, ahová céloz!!! Alá, meg oldalra csapódik a golyó. És nem csak a röppályát, soxor a szelet sem veszik figyelembe!!! LááL
Háát azokon besírtam nem egy walkthrough-on! <#idiota>
Muttley
mekkora a PC-s verzió gépigénye?

Just do it :)

A lényeg nem látszódik, szóval 549m-en lõ pontban, annál kisebb távolságokon alá, az fölött fölé kellene lõni.

Szóval ezt a játékot nálam már csak az esetleges kiváló multi mentheti meg az uninstalltól.

Sajnos többet vártam tõle.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Sajnos egyetértek!

Annyit hozzátennék, hogy a folyamatos killcam idegesítõvé vált nekem két pálya után, visszavettem normalról 1-et.

A lövedék röppályáról meg csak annyit, hogy volt szerencsém lõni Kar98K-val, Mosin Naganttal és SVT Tokarevvel is. Ezekkel a fegyverekkel a játékban lévõ távolságokon alá kellene célozni!

Ez például a 7.62X54R (A Nagant lõszere) lövedék esés táblázata:

Bullet Drop (Inches)
100y 91m 200y 183m 300y 275m 400y 366m 500y 458m 600y 549m 700y 641m 800y 732m 900y 824m 1000y 915m
7N14 +15.0 +26.1 +31.3 +29.4 +19.4 Zero -30.5 -74.0 -132.7 -209.4

bajgunar
Nah gyerekek, nekem betelt a pohár ezzel a játékkal.
Az AI olyan sötét mint az éjszaka, vagy csal mint a szemét.
Ez kész, ezt nagyon elbúrták ebben a játékban!
Miért nem lehet normálisan bújkálva kiszedegetni mindenkit???
Még ha cipelgeted is a hullát órákat, akkor is egyszercsak meglátnak, kiszúrják a pálya másik felérõl, h ott vagy, vagy akármi és csípõbõl kilõnek mp-vel. LoL!!! Akkor mi értelme van, h elvidd a hullát???
Vagy ha nem, a hullát veszik észre vagy akármi és már riadóztatják a fél kerületet. Persze az ellenséges sniper úgy lõ, hogy tornádón keresztül, még csak fel se villant a scope-ja, rád se fordult, de már leszed mint egy verebet, s még csak a fülcimpád lógott ki a fedezékbõl.
Nem, nem hülye vok, meg béna, Sniper-en végigvittem a game-t, kevesebb mint 10 óra alatt, de részemrõl ennyi volt. Delete.
Ehhez képest a SE1 játékélményileg 100x jobb. Annyi, hogy ez grafikailag és teljesítményileg jobban odaver.
Hang 10/3 Nemegészen valós 5.1, és a távolság is behatárolhatatlan. Sz@r eax, miért ezzel oldották meg? :S Doboz, visszhangos fos.
Grafika 10/9 szerintem egész jó lett, és jól is teljesít.
Játszhatóság? 10/4, AI vagy csal, vagy tök hülye.
Játékélmény 10/5 csõ game. konzolra való
Budget kategória max 3k-t ér megjelenéskor!!! 10/5 Részemrõl! Ez a max.
Csiszolhatták volna még elég rendesen!
Kár érte. Mondjuk ennyit megért (~10 órát). Uninstall.
Többet elõ se veszem. DLC-ért meg egy petákot sem fogok fizetni.
DarkSector
A csoporton keresztül is lehet eseményt indítani vagy csevegés szobát, ha netán szükség van rá, és ha online akit meghívtok azonal látják a jobb alsó sarokban egy pooky-ban.

Prince23
Nem

és coopba lehet játszani a dlct? 😊
Mivel külön indítandó! Singleplay-er, Challenge és ott válts a DLc opció. Ott figyel majd hitler bácsi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok! Végig vittem a játékot és a végén nekem nem jeleniti meg a DLC pályát. :SS Van vkinek még ilyen problémája?
Prince23
De van

zzeN
Nincs kedved gamelni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Ja és nagyon sokan nem is tudják ezt a háttérzajos lehetõséget. Vaktába, találomra lõnek csak. Kissé zavaró am.

sztem õk lehetnek a fiatal játékosok, akik még nem játszottak ilyen gémmel...

Prince23
Single player (ugyanígy a coop is)
Coop:Bomb running, Overwatch

ezeken illõ zajra lõni, sõt. ajánlott. És mûködik is a lopakodás így. csak megfelelõ partner kell hozzá 😊

zzeN
Melyik mód az amikor háttérzajra is lehet lõni? Csak simán campaign coop? Valaki nem akar játszani?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Egész egyszerûen tudok és kész pro vagyok nem tehetek róla....😄
Mondtam hogy jelezzétek ha valami van és meoldjuk. 😊

Azokat a videósegítségeket meg beletettem egy kis menücsikba mert az nagyon csufi volt úgy egymás alatt...szóval töröltem is nem csak betettem dolgokat.

Prince23
STEAM TOP 5 +2

1. Batman Arkham City
2. Sniper Elite V2
3. Port Royale 3
4. ORION
5. Sanctum
6. The Walking Dead
7. MW 3

Fpocok
Ha hiszed, ha nem, MÉG MINDIG 40/20as van 😄
Most jó... nem tudom, mit csináltál, de most jó.

Valaki tud válaszolni a 1194re?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Váárj most jut eszembe, az is közrejátszhat elvileg talán ha sok videó meg kép van a kommentekben!!!!

És ahogy írkáltok azok ugye csúsznak egyre jobban le a következõ oldalra, és azokat nem tölti már be!!
Lehet az is közrejátszott ....😄

TaRka0107
Nekem eddig is jobb volt, nekem a screenshotok a játékokból topikot szokta lassabban behozni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
most jó?
mert nemrég kiszedtem pár dolgot amiket csokis irt, illetve pár gif-et ide tettem közvetlen sg szerverre...😄

Amúgy nyugodtan írjatok ha gond van, ti vagytok a szemeim, nem szeretnék ezzel kellemetlenséget senkinek...
Most hogy 100k-s letöltéssel mobilnetrõl valakinek 10-20 sec azzal nehéz báármit csinálni, de egy 1 megás nettel is mennie kell, ha nem akkor észrevéételeiteket nyugodtan írjátok akár privátban is....thx!

Maxtreme
MEnt is minden, ezt a topikot kivéve. Bejött a felsõ banner, aztán kb 30sec múlva jött a többi (a screenshotos topikot ahol több tíz mega kép van 1 oldalon, jóval gyorsabban benyalta mint ezt)
Amúgy most jó. Lehet tényleg valami scripthiba, vagy SG bug volt. Nemtom.

Prince23
Pedig ha mozgásképtelenné teszel egy katonát, akkor jön a társa és elcipeli, nálam ilyen eddig kétszer volt. Szóval van benne ilyen.

Multihoz:

Így igaz, elsõ napon én is szörnyû COD szerû lõdözésnek tartottam, DE olyan szervert kell keresni illetve olyanba belépni, ahol a gépfegyverek nem engedélyezettek, max a pistol és az items. Ezeken jókat lehet tolni. 9/3 stat, meg 15/10-eket nyomok. Csak egy a gond: baromira türelmesnek kell lenni ehhez, és akkor menni fog. Nem szaabd futkosni eszetlenül, mert bizony az ellen egybõl kiszed akkor. Ez ilyen sunnyogós, csak az a gond, hogy nincs sokszor ehhez türelmem 😄
Ja és TDM-et jó menni csak.

Coophoz:

Kb egy napja egy szervert sem találok. Hogy lehet ez???
Mennék bombing runot, zörejre kilõni a mocskokat. Meg Owerwatch-ot is 😄 na meg tallyt is 😄

de a public szerverek halottak.

DarkSector
Az SG bug nekem sok topikban jelentkezett ez a hiba!!!
Ez nem a dizájn miatt van, véletlenszerûen be szokott akadni....vagy ha 2-en irtok egyszerre akkor is néha beakad a kommentelés, de az a lényeg hogy mikor rajzolja ki a képeket az oldal.

DarkSector
na kiszedtem, meg a képeket, gifeket felnyomom közvetlen ide sg-re lehet képhost-ról nem tölti be idõbe, holott pár kb az egész...

DarkSector
Jah benne van valami feles cucc...mindjárt nézem...

Az elõzõ üzenetem elküldése 1 perc volt...

Ez a "Join-os" rész tegnap még nem volt itt fent, addig minden jó volt.

A kódból szedd ki ezt:

"<!-- SPOILER -->

<script type="text/javascript" src="http://szallitaskb.freeweb.hu/SGscripts/ultimateInsertTool.js"></script>"

Nálam ez miatt jön be lassan, mert nincs is ilyen oldal.

Igaz, még csak az 5. pályán vagyok, de csak nekem tûnik úgy hogy a demóhoz képest a sérült embert elcipelõ ellenfél teljesen kimaradt?
Igazából nincs is sérült ember, vagy el se esik senki, vagy meghal egybõl.

Meg a multit kipróbáltam. Hát ez szörnyû...
DM,TDM, agyatlan lõdözés. Valami kreatívabb módot kitalálhattak volna, mert ez így nagyon gyenge.

DarkSector
Hány megás neted van? és csak elsõre jött be lassan vagy amugy is?
Mert átnéztem az oldalt, semmi nagyméretû cucc nincsen.
Az az átlátszó szallag a háttérben 500kb kb. Nem változott más.

DarkSector
Ugye mondtam én elsõnek asszem a cookie-kat fellülirja vagy mi...

DarkSector
EZT cáfolom!!!

Havernál 5 megás nettel TORRENTEZÉS mellett 3 sec alatt jött be 2.alkalommal!!!
Szóval akkor lehet valami más hiba van.

Nekem 15/1-el azonnal minden bejön ezért akartam a nálam kisebbeket lepróbálni 1-2-5 megás haverokat.
Neked a 80-al mint a szélvész úgy kellene menni!