Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
7:10-tõl kár megnézni, mert elég spoiler-es...
kurvaanyukat hogy beletezsnek ilyet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi!
CharrDen
Fejlécben jobb felül van pirossal a link. (kép "Sniper Elite" felirata felett)

és azt hol is találom?
CharrDen
Na én is befejeztem a játékot, elég rövidre sikerült, de azért szerintem megérte, végre egy jó kis sniperes játék 😊

DarkSector
Szerintem krekk gond lehet, de azt a warez topikban tuti segítenek mi a megoldás rá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Naon jó a játék de nekem folyton ki fagy a 3. pályánál mi lehet az oka valaki segítsen már!
Shep
Én ezekkel a gyûjtögetõsökkel úgy volta, hogy ha ott van de kit érdekel. Nekem is több általában minden játék, mint a nagyközönségnek. Ez 7 óra körül volt eliten.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom, ennyi lett. Próbáltam keresgélni azokat az aranyrudakat is, de csak hatvan valamennyi lett meg a százból. Na meg azok az üvegek... Lõttem hetet összesen pedig néztem mindenfelé.
De én már amúgy is le vagyok lassulva. Sok játékra írják hogy 4-5 óra, aztán nekem vagy háromszor annyi mire végzek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Mit szöszöltél vele 15 órán át?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Mármint nem a Cod az ami ok de mégse....😄

<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Cod-ba szoktam hallani és egyszer eszembejutott, hogy ezt írom arra ami ok de mégse. 😄

Akkor értem! <#eljen><#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Persze egyetértek hibák tuti vannak, de azt nyujtja mint a demo, tudtam mit veszek meg.

Persze egy korrekt Resident Evil jobban megért volna nekem pénzt de hát nemvan...😄

DarkSector
Aranyköpés....😄

Ne tekintsd trollkodásnak,vagy cseszegetésnek, de mi a fene ez a no roger? Mert a No ugye nemet jelent a Roger az meg igent....Akkor most mi van (tényleg no offense, csak nem értem). És én ilyen szóösszetétellel sem találkoztam még 1 angol szövegben, de még filmben sem (ettõl még lehetek én a tudatlan persze).

Szóval?

Na befejeztem én is.
Igaz nekem majd 15 óra volt, de legnehezebben vittem, ez így volt az igazi. Ha az ember benyomja a segítségeket, akkor tényleg csak kacsavadászat.
Én meg voltam vele elégedve. Amit a demó után vártam, azt nekem maximálisan nyújtotta. Ezzel nem azt mondom hogy nincsenek benne nevetséges bug-ok.
Nekem is volt oszlopba beakadó és ott futó ruszki, néha teljesen irreálisan viselkedõ AI, full hülye az ablak keretet percekig lövõ ellenséges sniper (mialatt én a téren lelõttem mindenkit ) és hasonlók.
De magát a mesterlövész puskával való lövöldözés élményét nekem megadta. Persze, ehhez kellett a látványos killcam, az X-Ray, meg hogy az egész játékmenet erre volt feláldozva. És pont emiatt nem tökéletes más szempontokból.
De ami biztos, ez nem lopakodós játék. Lehet benne lopakodni, de nem arra van kitalálva. Erre a legjobb bizonyíték a Laderboard. Ott ugye a pályán elért pontszámok alapján mindenki el van helyezve. És ugye hogy pontoz? Végigmehetsz te a hangtompítós fegyverrel lelõdözve mindenkit észrevétlenül, kapsz is érte vagy 50-80 pontot emberenként. Vagy még jobban lopakodhatunk, nyaktörés 15 pont ahogy néztem. Ehhez képest egy darab ~200 méteres sniperes headshot vagy 2000 pont, és "senkit" nem érdekel hogy felriad az egész helyõrség...
Úgyhogy itt lõni kell, nincs mese.

Ja még Hitler hátra van. Na majd azt is likvidálom...

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
No Roger.
Ha nem tetszik valakinek a játék és rossz véleménnyel van a kutyát nem érdekli, de butaságot mondani hogy mert pc-n késõbb tölt meg spawnolnak a cuccok ez a konzol 512mb memóriája hibája ez baromság és csak konzol/pc felesleges flém.
Ennyi.
A többit nem is töröltem. Egyéni véleménye ha szar a játék, engem nem izgat. Mindenki maga válogatja meg hogy mivel játszik.

Lunki88
Most úgy általánosságban beszéltem. Nem azt mondtam hogy törlöd a kritikát, hanem hogy megmagyarázod minden esetben hogy nincs igazuk akármit is mondanak. 😊 Kvázi azok a hülyék akik valami rosszat látnak a játékban.
DarkSector
trollokat kitakaritom igen.
Nem nekem van igazam mindig csak ha trollkodnak akkor eljárok a szabályok szerint.

TaRka0107
Nem g*ciségbõl, de mint tudjuk, csak is DARKSECTOR-nak lehet igaza<#nevetes1><#bee1>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
alregek ne itt trollkodjanak thx.

DarkSector
Nem kritika volt, amit töröltem az ellenem szólt és butaság volt...
A kritikát nem törölte senki! (a kritikája alább olvasható)

Lunki88
Azért abban igazat adok neki, hogy tényleg elhárítasz minden kritikát amit felhoznak a játék ellen. Egy csöppet elfogult vagy a játékkal kapcsolatban szerintem.
Abban valaki tud segíteni hogy miért veszik el a mentés egyik percrõl a másikra?
Tatyla
na 6 óra 13 perc alatt a végére értem egynek elment de sajna felejthetõ 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Mert hülyeségeket írsz, nyomod a konzolos vitát.

AI az nem pálya meg textúra hanem sima mesterséges intelligencia.

Másik dolog a terület. Millió játék létezik konzolon (csak a boxnak 512mb ...) szebb nagyobb pályákkal és idõbe betölt, szóval ez a FEJLESZTÕK hibája, nem értenek hozzá, még nem elég profik.

Ennyi.

sziasztok. valaki nem tudna adni full mentést mert eltünt az összes. és kilépéskor exe hibával lép ki és elveszik mindig. 😞(
Hát nem sok jóság van idén, biztos azért lett elsõ, mert ritkaság 😊
DarkSector
😄

CharrDen
Na végül egy egyszerû paraszt-módszerrel sikerült megoldanom, fogtam 2 jégakkut és beraktam a gép alá<#nyes>

CharrDen
Ezzel az a gond, hogy a szerviz külföldön van és ki kell küldeni ha valami gond van. Most próbáltam Vsync-el, sajna így is túlmelegedett. Majd próbálok egy ilyen laptop hûtõt, remélem azzal jó lesz. Viszont megint kipróbáltam, de most feltettem minden beállítást maxra. Érdekes módon nem érzékeltem szaggatást és kb ugyanúgy melegedett túl.

Hát ha más játéknál is elõjön ilyen gond, akkor ott valóban valami túlmelegedés lehet.
Esetleg megpróbálhatsz venni hozzá egy laptop hûtõt, és játék közben azzal használni, hátha az megoldja.
De ha fél éves, akkor gondolom garanciális még, akkor szerviz is megnézhetné, mert az hogy 10 perc után lelövi magát, az nem egy normál mûködés...

CharrDen
Hasonló játékok elmennek rajta szintén max közeli beállításon, néhánynál van is hasonló gond. Mass effect 3 lazán ment rajta, dead island viszont szintén "lekapcsolja" a gépet. A vsync-et kipróbálom, köszönöm az ötletet. 😊 A gép amúgy alig több mint fél éves, viszont Acer gépem van, hallottam, hogy azoknak állítólag rossz a hûtése.

Prince23
Jól nyitott a game UK-ban 😊

1 – Sniper Elite V2
2 – Prototype 2
3 – FIFA 12
4 – FIFA Street
5 – Mass Effect 3
6 – Tiger Woods PGA Tour 13
7 – Kinect Star Wars
8 – Mario & Sonic at the London Olympics
9 – Battlefield 3
10 – Modern Warfare 3

Pretorian
Szia. Elõször próbáld meg a vsync-et bekapcsolni szerintem. Elõször a játékból, ha az nem segít akkor driverbõl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
Az egy erõs laptop.
Tuti vagy driverhiba ami végett melegszik vagy alkatrészhiba, de a játéknak gond nélkül kéne menni, és nem is hinném hogy ez a játék megizzasztaná a cuccodat.

Igy leírva ez nem a játék hibája, hanem a laptopé. Vagy más, hasonló gépigényû játék megy rajta hibátlanul?

CharrDen
Sziasztok! Nagy "lopakodós játék" kedvelõként megvettem a játékot, de szomorúan tapasztalom hogy a laptopomon nem igazán fut el. Grafikai beállítástól függetlenül tökéletesen fut a játék (nem szaggat sehol), viszont kb 10 perc után leáll a gép. Szerintem túlmelegedik, mivel iszonyat forró ekkor. Próbáltam teljesítménycentrikus beállítással, grafikai beállításokat levettem nullára, ilyenkor is nagyon melegedik. Mit tehetnék, hogy ezt elkerüljem?
Gépem specifikációja:
Intel i3-2310m proci
Nvidia gt540m 1gb vga
4gb ram

DarkSector
Hülyeségeket ne írkáljunk...oks?
A textúrák minõségét befolyásolja csak a memoria szûkössége. Úgyhogy ezt jobb tudni.
AI processzor gondja, az meg rendelkezésre áll, ha régen a Fear 1-et egy ocska gép is tudta futtatni, ahol állítólag jobb AI volt.

noname23
Sajnos addig nem lesz ilyen még az új konzolokat ki nem adják.
Konzol csak pont ennyit képes betölteni az 512MB-os memóriájába.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

noname23
Pár szösszenet észrevétel

Játék baromi jó nagy fun nem is nagyon van hasonló sõt megkockáztatom talán nincs is, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amcsi bollywood nyomai érzékelhetõek benne nem csak az amcsi szuper hentes rambó sztori miatt hanem a tank felrobbantás hát ezen jót nevettem még ha nyomjelzõ lövedéket raktak volna bele hihetõ lenne.
Másik jó tudni hogy zárt helységben is szél erõ munkálkodik.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Na azt hiszem nekem most lett elég, sajnos sokaknak igazat kell adjak nagyon de nagyon nem lett tökéletes a játék.
Sokkal többet vártam, igaz a demo alapján sajnos már kiderült hogy hiába, nagyon sok jó lehetõség lehetett volna a játékban de ezt mind mind kihagyták. 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Pretorian
Jöhetne már valami mod ami az AI-t okosítja, meg a spawn rendszert is megváltoztatja. Mondjuk ez utóbbi dolog nem egyszerû, mivel scriptelve van az egész játék. Átlépsz egy határt, és lehet hogy 10 méterrel mögötted spawnol az AI. OpFlashben ezt elég jól megoldották, pedig ott a jóval nagyobb méretû, nyílt játéktér miatt azért nem egyszerû ezt megvalósítani. Ha már csõjáték, akkor legalább úgy spawnoljon az AI hogy abból a player ne vegyen észre semmit. A checkpoint rendszer és a zárt map miatt eléggé be van határolva hogy mikor hol vagy éppen, szóval tökre el lehetne rejteni a spawnoló AI-t.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Shep
Nagy szar, semmi értelme lopakodni, mert nem is lehet. Bizonyos pontoknál mindenképpen "észrevesz" az ellen és vége. Ráadásul õk mindig tudják hol vagy, mármint a sniperek. Viszont az a leg illúziórombolóbb az egészben, hogy egy csomó lövészt csak akkor rak ki mikor egy adott ponthoz érsz. Mekkora vicc már, hogy egy 50m magasan lévõ állványon hirtelen megjelenik az ellen és kapásból vágja ,hogy te hol vagy és hajszál pontosan osztja az áldást. Sniperes játéknak irtó gyenge az egész, pont a lényegi része a lopakodás, egy lövés leadás tovább állás része hiányzik.

Prince23
Na ez a másik 😊

szerintem sokaknak rá kell jönnie még a game mechanikájára, hogy mit lehet kihozni belõle. törekedni kell a lopakodásra is.

Másrészt ahol nincs zaj, ott is lehet úgy lõni hogy ne lássanak. Akkor ugyan elkezdenek keresni, de nem fognak rád lõni csak mászkálnak fel-alá hogy hol lehetsz. Eközben még többeket ki lehet lõni. Persze ha valaki látja is mikor lelõsz egyet, akkor onnantól már lõnek rád.