Sniper Elite V2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont vannak benne olyan baromságok, amik azért idegesítõek. (nekem legalábbis) Például: nagyon jó, hogy szimulálva van a lövedékek esése, de könyörgöm a valóságban 200 méteren nagyjából (durván számolva) 25 cm-t esik egy nagyobb kaliberû puskagolyó. A játékban meg vagy egy méterrel az ember fölé kell célozni...
Akkor ott van a tankok felrobbantása... Komolyan belelövök a Tigris légszûrõjébe és az felrobban?! Na ne már, ennél jobbat nem tudtak kitalálni?
Az olyan apróságok, mint a valószerûtlen szálkeresztek ( a valóságban nem így néztek ki), zoomolás a fix nagyítású távcsövön, valóságnál kevesebb lõszer a tárban (10 helyett 7- G43) már csak hab a tortán.
De a killcam iszonyat hangulatos, meg az egész látványvilág nagyon ott van.
Szóval szerintem tûrhetõ kis játék, 8 óra szórakozás, de semmi több. Személy szerint én jobban örültem volna valami kicsit komolyabbnak, de egynek elmegy így is.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Nem feltétlen csak neked szólnak az alábbi mondataim, hanem amolyan összefoglalt gondolatcsomag a "fikázóknak" és az überspeelereknek.
Egyrészt, nem tudom, hogy ki hogyan játszik vele, de én folyamatosan "Elite" nehézségi fokozaton tolom (a custom részben talán még lehet nehezíteni egyéb aszisztanszok kivételével) és közel nem tudtam 8 óra alatt végig vinni. Lehet az a gond, hogy amikor újratölti a pontokat nem elégszem meg egy sima testlövéssel, csak a fejlövés vidít fel (?)Bevallom nem is akarom ledarálni mert szomorú lennék de csak azért mert hiányozna egy-egy új pálya. Nem tartom magam kezdõ játékosnak, az elsõt is végig vittem de hogy a V2 egy gagyi Remake lenne azt cáfolom. A fizika szerintem teljesen el lett találva, bár lehetnének nagyobb távolságokra is lövési lehetõségek. Nagyon élvezetes beleszámolni a távolságot és a szélirányt+erõsséget egy lövésbe.
A BulletTime effekt engem személy szerint szórakoztat, akármennyit végig néztem még mindig nem untam meg, mindig vannak új effektek amit még nem mutatott attõl függõen, hogy hol találom el az ellent. Egyetlen hátránya, hogy pár másodperc késéssel tudsz csak új célpontot befogni és lõni. A pályák szerintem változatosak fordulatosak és nem is rövidek. Újrajátszás esetén természetesen már sokkal gyorsabban végig megy az ember rajtuk de ez nem von le az élvezeti fokozatból. Egy egy pálya sok meglepetést tartogat és elég jó kihívást.
Mostanában sokat játszom a Wave (hullám) részekkel amik minimális taktika és "lopakodás" nélkül full ölés-lövés játék rész. Telitalálat. Ha csak lövöldözni van kedve valakinek akkor ezek a pályák szerintem jól szórakoztatnak.
Pár finomság.
Érdemes figyelni hogy ha csak megsebesítesz egy karaktert, sebesültként fog fetrengeni,segítségért kiabál és a többiek odamennek hozzá. Ez jó célpont csalogató megoldás. Plusz pont.
Az AI, nem annyira ostoba mint ahogy egyesek leírják szerintem. Persze, sasszeme van és jól lõnek de nem elviselhetetlen ...
Belinkelek egy filmet, az én olvasatomban itt se valami nagy észkombájn az "AI" 😊) egy ilyen "tulajdonság" szerintem túlságosan unalmassá tette volna a játékot.
Egyébiránt azok a pályák amikor a zaj elfedi a lövéseket detonációk,hangszóró vagy egyéb hangos zajoktól nem tudja az Ai honnan lõsz ott nem sasszemezik az ellen. Keres, érzékeli, hogy nincs minden rendben de lövése sincs honnan lõttél. Ez ül a játékban. A nagyon pontos lövéseivel sem értek egyet mivel a fülcsengéses sebesülés amit kapsz, nem halálos lövés de jelzés arra, hogy közel volt a golyómennyiség amit kaptál, jó lesz helyzetet változtatni más fedezéket keresni ha van ... ugyan ez amikor egy lövésszel kell "megküzdeni" ... ha jobban figyeltek a scopejuk is felcsillan és ha "idõben" be tudod célozni, akkor megelõzheted egy jólirányzott lövéssel, még akkor is ha rádlõ, megsebesít, bepirosodik a látómezõd, ha elég higgadt vagy és korrigálsz akkor ki lehet szedni az ellen snipert is.
Meglepett, hogy ha észrevesznek akkor szinte az egész pályát átkutatják és hiába bujkálsz elõbb utóbb megtalálnak, bekerítenek. Ez jó pont mert a hesszelésre így nem sok lehetõség van, taktikázni kell. Mivel ez egy sniper játék, tehát lõni kell se a hangtompítós se a nyaktekerõs megoldások nincsenek pontokkal honorálva. Kár de ez van.
A meglövöm, megbotlik, megy tovább effektusra meg az a megoldás hogy pontosabban kell célozni. A távolság és a hajlásszögek miatt sosem a célkereszt közepén van a célpont egy pontos lövéshez. Mellette, felette fõleg a 100-150 méteres lövéstávolság felett.
Gyakorlásra jó segítség tud lenni a Wave játékrész, full segítséggel ahol egy piros pötty mutatja a pontos lövés helyét vagy a katonák irányát honnan jönnek vagy lõttek. Gyakorlásra jó. Ha megszoktad a rászámolásokat már aszisztansz nélkül is pontosan tudsz majd lõni akár nagyobb távolságra is.
Tudom, hogy a valóságban lényegesen nagyobb távolság kellene hogy legyen egy egy pontlövés de gondolom a játékon belüli fizikát így tudták megbízhatóan megoldani. Elvégre nem azt írták a játékra hogy Sniper Simulátor ... ezt az ûberspeelereknek jelzem csak, mert megértem az elégedetlenségüket a távolság+ hajlásszögek miatt. Nyílván a játék játszhatóságát is szem elött kellett tartani, lévén, hogy nem árt ha a célcsoport játszani is tud rajta és nem csak idegeskedik mert nem sikerült egy-egy vagy sok lövés. Nem nehéz kiszámolni a mozgó futó célpontokat se, nyilván elé-fölé kell (távolság függõen) célozni és nem rá ha fut egy katona. De sokszor figyelni kell a szélerõsségre is amit még hozzá kell adni és lesz pontos akár headshot lövésed is 200-300 méterrõl. Nem véletlen vannak a távcsöveken halszálka beosztások. A célzókereszt felett a kis fehér "mutató" ahány egységet kimozdul jobbra vagy balra (arra fúj a szél) a célkereszt rovátkáin jobbára annyit kell horizontálisan jobbra vagy balra tartani, plusz vertikálisan a gravitáció a lövés hajlásszögét kompenzálni attól függõen milyen távolságra lõsz.
A közeli lövésekre (5m?) meg nem véletlen van pisztolyod és géppuskád. Vétek közeli távolságra távcsövessel felvenni a harcot mert szinte mindig veszteni fogtok. Nem tudsz annyira vissza zoomolni hogy pontosan tudj lõni.
Amit hiányoltam az elsõ részhez képest, pl. a fedezékek hatékonysága. Az elsõben írta hogy 25-50-100% vagyok rejtve itt csak azt látom hogy árnyékba vagy fedezékben vagyok de hogy ez mennyire hatékony azt már csak gondolja az ember. A taposó aknákat effektíve bárhova kirakhatom, nem kell rejtenem, simán rálépnek. Játszhatóság könnyítésnek betudom.
Összességében ez is mint minden játék nem fog mindenkinek tetszeni de attól még jó. Kár fikázni csak mert többet vártatok mint ami. Talán lesznek pachek vagy MODok amik a feltételezett hibákat majd orvosolják addik is óvatosabban a nagyon zúzással mert kár elvenni mások lelkesedését egy ilyen kellemes játéktól szerintem.
Egyelõre ennyi jutott eszembe.
Jó ellenkezést 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
mindenkit kiírtok és nincs továbblépés
rohangálok fõtéren, de nincs következõ waypoint
vkinek hasonló?
mi a megoldás?
Just do it :)
Gondolom ezt akartad betenni Neo90. Bocs hogy helyetted linkeltem, csak láttam neked nem akart összejönni. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ettõl persze még hülyeség hogy nem megy XP-n, mert valószínû mehetne. De valószínû a gyártók már ugy vannak vannak vele, hogy akinek van egy játékra alkalmas gépe, az már Vista vagy Win7-re is váltott. Fõleg ugye nyugaton...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Írd le kötve hiszem hogy ram-on kívül más kell egy win7-hez.
Felejtsétek el ezt a baromságot, ez piszok jól néz ki max beállításon, sok játékot lepipál, szóval van miért dx11 neki.
Ezt valaki kitalálta hogy ez egy kicsit módosított remake, a nagy lófaszt.
Az egy dolog hogy nagyon hasonlít rá, de csak hasonlít.
Nézd meg az elsõ részt és utána ezt. Asszem majd meglátod hogy ez nem egy 2.verzió, hanem 2. rész....
Különben is egy Remake, pont hogy nem egyenlõ minõségben egy 2.verzióval, egy Remake, az egy új játék, ami hû az elõdjéhez, vagyis sok megoldást átvisznek.

átlag grafika, 2005-ös V1 remake-je mozgásanimációban és területscriptekben
lehet, h elavult az XP, de atomstabil
és egy Sniper GW vagy Silent Hunter 5 midhigh beállításon lazán megy röccenés nélkül
most attól, mert beletettek nagyobb felbontású textúrákat + X-Ray slow-motiont, még bõven elfért volna XP-n is
ja és win7 upgrade nálam csípõbõl = alaplap + CPU + VGA + RAM csere
ami 1 játék miatt full-felesleges
mer'ugye van otthon X360 is 😊
Pozítívum:
-Szép grafika
Negatívum:
-Nagyon gagyi AI
-Eltalálom az ellenséget megbotlik és megy tovább mit ha semmi se történt volna
-Egybõl észrevesznek akármekkora távolságból
-200 m-rõl is simán szétlõnek a gépfegyverekkel miközben én 5 m se tudom lelõni õket , mert annyira össze-vissza lõ.<#violent>#violent>
Minden segítséget és segítõ szándékot megköszönök elõre is.
Egyben kérem az illetékeseket ne kezdjenek el sem etikai sem közgazdasági vitát nyitni arról miért virágbolti a játékom. Vannak "demagóg" érveim.
Köszönöm....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xp van a gépen"
Ezzel szerintem meg is oldódott a kérdés, hogy miért nem jó. Vagy legalábbis emiatt biztos nem lesz jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a gond viszont, h d3d11.dll filet nem találja
google-ba kerestem, és a legkülönbözõbb megoldások vannak a dologra
tube-on sok video is
olvasni ilyet is, h Windows XP is NOT supported
Xp van a gépen
tud vki segíteni?
Az lenne a kérdésem, hogy 3D-be szeretném játszani, de valamiért nem aktív a HDD3D menüm a játékban. Ati Radeon HD5870 1GB Vapor-X-em van és át van téve a kép egy 3D-s tv-re.
Köszi a segítségeket 😉
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
de gondolom "irónia" volt 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kocsiban egy irodában, elvágod a torkát, stb...most aztán van értelme nyomulnom...😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Most dejó nekem tudom a dlc végén hogy hal meg Hitler..
A játék történetéhez amúgy sincs köze, DLC tartalom igazából...
Ennyi erõvel bármilyen videót vagy tesztet kár megnézni egy játékról mert spoiler tartalom lehet benne....