Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers
<#eljen><#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

Shep
Én egybõl azon vittem a demot de nem éreztem azt hú de komoly realitást. Inkább csak azt, hogy én alig láttam az utca végi snipert õ meg halál pontosan lövöldözött rám, és persze mindig tudta, hol fogok felbukkanni. Jó az AI 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Itt egy tákolt ha érdekel, kemény 2 percembe került, amíg nem találtok jobbat. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát miért nem mesterlõvész? mi a problémád megint? 😊
Sniper Elite fokon menj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Nyugi megoldottam 😊)))Steam nélkül, és a te vergõdésed ellenére is ! 😄DDD
Amúgy ennek mi köze a mesterlövész címhez, 200 méterre anyám ellõ légpuskával 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Hát ez kb mindent elmond a tulajdonosról, miaz hogy kocka sírás, akor nem játszol vele, azt ennyi, gondolod érdekel valakit a vergõdésed?
Megasztán nagy kockaság beregelni és leszedni egy demo-t.

lac coo
Van accom is, steames játékom is, de nem akarom ezért felrakni ,frissítgetni ezt a vackot !

Okoskák meg kíméljenek ! 😄DDDDDD Majd én eldöntöm mivel szemetelem a gépem és mivel nem ..!

DarkSector
Jah mert gáz az a 20 másodperces reg, elõbb beregel minthogy ide beír egy kommentet. 😛
de nekem mind1.

Maxtreme
Valamit ebbõl nem lehet kiokoskodni?

zzeN
Nem kellene egy banner? Linkeljetek akkor képet, ha kell, mert én nem nagyon találtam értelmeset.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maxtreme
Ha nincs más steames játéka, semmi gond nincs azzal h nem akar accot regisztrálni csak ezért. Én sem tenném. 😊

DarkSector
pfff

grebber

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Elgondolkodtam a megvételén... Hányan veszitek meg? Steam-nél van olcsóbb hely?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maxtreme
anélkül pedig nem fog menni, max a wrz verzió 😊
ahhoz meg itt a link

Felsõ sorban, az elsõ zõd nyilas krix-krtaxra kattints <#idiota>

lac coo

Hogyne találnám 😊))
Csak steam-et a tököm se rakna fel ezért 😊

Maxtreme
ne bassz fel hogy steamen belül a demok között nem találod meg (jó eséllyel az elsõ) mert mindjárt agyfaszt kapok. Ennyire ne legyünk már kényelmesek 😊

lac coo
Valami nem Steam-es linket tudtok adni demo letöltéshez ? THX !

DarkSector
oks csak mondom ennyi erõvel a mass effect is lehetne. 😄 külsõ nézet és lövölde. 😄

Én is csak a külsõ nézet és korszak tekintetében vontam párhuzamot.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

DarkSector
Egyik haver is Saboteur-t mondta, de az annyi hogy külsõ nézetes lövöldözés....és ennyi a közös csak.

Nagyon kellemes játék, szép a grafika, jó az irányítás. Hiánypótló alkotás, utoljára WWII tps-re a Saboteur-re emlékszem, bár az más mûfaj. WWII fps-sel Dunát lehet rekeszteni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

oneal1
A multiban benne leszek en is!😊 1 vs 1 lesz benne?

!Forza Ferrari!

DarkSector
majd mutizunk.😄

Prince23
Fúú végigvittema demót vagy 7-szer 😄 4-szer Sniper elite-be 😄 eléggé bejön. 8-9 pontos elsõ blikkre

OFF: Tapasztalatból mondom a 64 bites Windows 7 optimalizálatlan. Inkább 3.25 GB RAM és 32 Bit, mint 4 GB RAM és 32 Bit.

Én vissza fogom tenni a régit, persze ha lesz majd türelmem.
Ehhez a játékhoz elég szerintem 2/3 GB is. 64 Bit-be úgyse fut és DirectX 11 sincs...
DarkSector
Nem a win7-nek kevés a 2GB hanem a játéknak ha win7-en játszol, a win7-nek 1 gb elég.

Shep
Csak javasolni tudom, mert a win7-nek kevés a 2 giga +2 még kellene bele, vélhetõen a win7 swappol azért akad az egész, +2 giga ezt jó eséllyel megoldaná.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ártani biztos nem árt. De nem biztos, hogy jobban fog futni tõle a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

akkor vegyek még 1,5 giga ramot?

mert ugye 32bit csak eddig kezel.

Shep
Hát az a 2 giga win7-hez elég soványka.

Videókártya és Memória mennyiség karcsúnak tûnik. Szerintem kevés.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AMD Athlon X2 6000+
2 GB DDR2
Geforce GT240 512mb GDDR5
Win7

Ha felveszem a textúrát high/ultra-ra teszem megmarad a 35-40 fps de szaggat a game. és õrülten dolgozik a winyó. ha low-on van akkor nincs gáz.

kevés a gépem?

DarkSector
nem.

Jaka923
Valaki nem tudja véletlenül, hogy PC-re is kapható lesz-e dobozos verzióban?

DarkSector
Van olyan is ja. 😊

mascarun
Nem olyan rossz ez! Sok új dolgot én nem találtam.
Az elõbb amin meglepõdtem hogy rálõttem az egyik katonára és az övén a gránátot találtam el ami felrobbant.
xD

Prince23
PC-s

Muttley
áhááá, akkor csak nem csalt a szemem 😊

sokat dolgoztak vele, de mégsem <#nevetes1><#papakacsint>

Just do it :)

tutituti
mármint a steames demóval😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
most végeztem vele.hát eszeveszett jó élmény volt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
ja

Nektek is inaktív steam-en belül download a demonál?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
1.3 asszem.

Nem rossz game, de egyszeri végigjátszás után szerintem emlék marad 😊
zzeN
Steam 2gb-t írt a demónak nem? Most 1,5 van.

DarkSector
Nembaj csak azért ha nem ismerek valamit elõtte utánanéznék.

multi miatt fõképp! ha nem lenne benne akkor nem kellene!

igen!