Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen az van.
Szóval a játék nem támogatja az XP-t?
XP nem támogatott.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

izét is várom , majd a hitler megölõs kieget poén lesz ha tényleg le sniperezhetjük 😄 😄

DarkSector
Érdekes.
XP SP2-õd van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Letöltöttem steamrõl a demót de valami rohadt windows frissítést kért és nem engedte futtatni.
DarkSector
Igen 0 kihívás, én is jobban szeretek már úgy játszani hogy megnézem kb hogy viselkedik a fegyver, merre húz és simán lövök, sõõtt jobb ha nem is zoomolsz, akkor a legnagyobb az öröm...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Az a baj, hogy ha az ember használja azt a lassításos baromságot, nulla kihívás van benne , hogy valakit eltalálj !!!!anélkül játszom vele, úgy még jó .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
Gyors lõttem 1-et nektek...😄
kb 15 percbe tellett és összejött. 😊

DarkSector
Hát oks erre van a full játék, szerintem abban lesz majd ennél távolabbi is.

TaRka0107
Egyébként az USA-ban mikor jelenik meg?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Nem azt mondta, hogy az egész errõl szóljon! Mittomén, a Hitleresnél bonusz dlc-nél még lehet jó is lenne, hogy nem 200méterrõl kell lelõni hanem messzirõl mert úgy nem tudják hogy hol vagy.

DarkSector
De a mézes farkamat, nem az a lényeg hogy milyen filmek vannak meg hová lõnek...

Hanem pályatervezés+játékmenetben ez brutál unalmas lenne, hogy egy nagy terület lenne ahol 1.5km messze lenne egy dolog, és neked annyit kéne futkározgatni, ezt ne gondold komolyan egy játékban.

Practice modban még oks de egy játékban? 😛

Szól ez Locco-nak is

lac coo
Hát demoban nincs, ehhez a távhoz nem kéne mesterlövész , ne vicceljetek már !!!
Ne legyen 1500 méter, az valóban lehetetlen lenne azokkal a puskákkal, de ez a 200 méter kicsit vicces 😊
Ez ilyen konzolos árkád mesterlövészkedés 😄DDDD

TaRka0107
Anyámnak semmi köze ehhez, nem õ diktálta mit írjak😊<#papakacsint>

TaRka0107
Nem is tudom. Meg lehetne csinálni. Két részét megnéztem a Sniperes dokumentum filmnek, amiben 2 részét láttam. Ott "lazán" lõttek ilyeneket. Jó hát nem azon az utcán volt, hanem messze az utcától és úgy fedezte a társait. Nehezebben észrevehetõ 1.5km-rõl egy AK-val egy sniperes.

DarkSector
Van, csa tudod kell keresni benne hibát és fikkantani. 😊
Magyar ember soha nem elégedett. :C

Muttley
azt mondod,
nincs igazán távoli lövés benne?

Just do it :)

DarkSector
Anyád de gondold csak el, hogy játékban egy olyan utcát aminek a keresztmetszete 1.5km...
Hát butaságokat már ne...😊

DarkSector
Sima légpuskával.

De persze vannak olyan fegyók, most lehet félreérthetõen írtam.

Én arar céloztam hogy láthatóság szempontjából ha célzol stb hát távcsõ nélkül elég gáz.

És mivel a játékban van távcsõ, azért nem tûnik messzinek.

TaRka0107
Én is hiányolom a 1.5km-es lövéseket. Bár az a valóságban sem sokszor talál célba.

Nem tudjátok véletlenül, hogy nekem miért nem indul el a játék? Ha rákattintok az ikonra, nem történik semmi. Telepítõ végén felraktam minden hozzá illõ egyéb programot.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

lac coo
Mivel ?
Az airsoft sniperem sem lõ 70 méternél messzebbre 😊))) De 200 méter amúgy igen kevés, azokkal a fegyverekkel simán lõttek 400 méterre is távcsõ nélkül !

DarkSector
hát késõbb lehet lesz távolabbi is, de próbálj meg igazából 200 méterrõl kilõni valakit...
Bár 200 méterre még nem lõttem puskával de 40 méterre már igen, és nem egyszerû...😊

DarkSector
Hazudsz, kb 15-20 perc 1 menet, vagyis max 16x. 😛

lac coo
Amúgy érdekes játék, nekem nagyon hiányoznak az igazi távoli lövések, ez a max 200 méter körüli igazából elég rövid . Bár ügyesen úgy csinálták meg mintha rohadt messze lenne a célpont 😄DDD

én eddig 4 órát játszottam a demóval.. az kb. azt jelenti hogy 25x toltam végig 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DarkSector
Igen, de ha már A 2+2 is néha 5? 😛

Shep
Hát de az egyrõl mit lehet beszélni? Az egy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Egy nagyobb csomó amiben nem, de helyesebben szólva nem egyrõl szoktunk beszélni álltalában az a baj nem az hogy másképp vélekedünk. 😊

Shep
Nem vagyok én ellentéted van egy csomó dolog amiben egyetértünk, meg egy csomó amiben nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Na jó te vagy a kivétel, és éreztem hogy erõs ellentétem lévén te tutira ellent fogsz nekem mondani.😄

Shep
Én csak 1x nyomtam, sniper eliten és kész, töröltem.

TaRka0107
Én is kb annyiszor, mert nem egyszerûen nagyon jó játék. Pedig demokat csak egyszer szoktam végig játszani.

DarkSector
Jaja, szerintem nincs ember a földön aki csak 1x lenyomta volna a demo-t 😊
Eddig mindenki legalább 4x-5x lenyomta, és ez csak egy demo. 😊

Nem rontotta el. Miután ezt megcsináltam véletlen már direkt reprodukálni akartam, de nem sikerült.

Azt hiszem végigjátszom még párszor a demót. Sniper elit szint következik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ne hallgass rá, ha te örülsz valaminek ne hagyd hogy elrontsák a kedved, amúgy szép volt, asszem mindjárt az elején lehet ilyen dupla lövést.

Mivel most raktam fel a demót igen. Tetszik a játék egyébként nagyon. Gyönyörûen fut. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a multi (Ui.: Másnaposság itt is bejátszik <#smile>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
😄

TaRka0107
Csak egy kicsit másnaposan... de azt hittem, arról amit a zárójelbe írok, arról kiderül, hogy csak trollkodtam😄

DarkSector
De ballábbal kelt ma valaki. 😊

TaRka0107
Ez eddig még újdonság volt neked? (Jólvan, tudom, ünneprontó vagyok)

Azt a mindenit!!!! <#wow1><#nevetes1> Csináltam egy dupla kill-t.

Fejbelõttem az elsõ célpontot és a golyó átment a fején (innentõl elkezdett pörögni), majd a mögötte lévõ ellenfelet is megölte. 112 méterrõl történt az eset és 3200 pont lett a jutalmam...<#smile>

Nohab
Jaja! Vagy steammel letöltöd, vagy visszaolvasol. Lesz ott egy torrent link.
Helló!
Van már pc-s demó?
scomcomputers
Majd készül ha megjelenik, a demóhoz nem készül!!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

grebber
Szerintem még csak készülget<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Van hozzá magyarítás?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

innen már vett valaki valamit?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

zzeN
2 kill egy lövésbõl, fasza h a deformálódott golyó még mást is eltalálhat😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber

Next PC upgrade: 2022