1502
IZÉ
-
#530 Nyugi, nem komolyan gondoltam. -
#529 Mitgondolsz ez a kis 14 óra ciki egy demo-hoz?
Pont most vettem észre hogy ennél is néz játékidőt.
-
#528 no, mert ki-be lépkedtem mikor szrkesztgettem szoval azért nem 5-6 ora. :D vagyis néha lehet volt de nagyon ritkán volt egyhuzamba kockulás. -
#527 Jaja:D
3-4 óra=6-7 óra:)))))
(amennyi videót csináltál) -
#526 Jah nagy nehezen összejött.
Úgysem játszok sok gémmel már, ezzel meg elütöm azt a délutáni 3-4 orát amit max játszom.
Single elvileg hosszú lesz 20+ óra, akkor Coop + Multi, és még a DLC. -
#525 Azzigen, az jó ár:D -
#524 5700-ra jött ki. -
#523 Szabadna megkérdeznem, hogy mennyiért jutottál hozzá? -
#522 :D -
Kár, hogy nekem nem túl jól fut pc-n.:) Hitler bácsit én is meggyilkolnám:D -
#520 Olcsó de steam-es mivel steam-re lehet csak venni, steam-en is lett véve, csak valakitől sikerült olcsón megvenni.
Úgyhogy azt érzem ezzel egy ideig elleszek .
Keveset játszok mostanában, ez egy jó ideig leköt majd! -
Gabe18 #519 Na és Steam-en vetted vagy valami alternatív (olcsó) megoldás? -
#518 Nemtudom ti tudtátok-e:
Most tudtam meg vagyis olvastam miután megvettem a játékot. :D -
#517 Ez így igaz, de ez néz ki a legdurvábban és a leggusztustalanabbul, magasan veri a többit. Célzok én fejre, csak hát 250 méterről néha nem jön össze :D -
#516 Már most elő lehet rendelni a kulcsot valamelyik oldalon 5kért.
De már írtam is ide, hogy lesz ph-n az egyik tagnak. -
Gabe18 #515 Ja hogy USA megint előbb kapja. Csesszék meg.
Én még variálok rajta hogy vegyem, ne vegyem. A steam-es árát kicsit sokallom. Ha lesz olcsóbb kulcs akkor valószínű megveszem. -
#514 Jövőhét kedd. Máj 1-n jön amcsiba. Mármint a warez tuti kikerül.
Amúgy igen, mostanában már némelyik pc-s változat is kint szokott lenni megjelenés előtt. -
Gabe18 #513 Akkor végül is csak a szokásos. Konzol verziók kikerülnek mikor elkezdik a boltokba teríteni, annak meg épp itt az ideje.
Pc-n meg majd jövő hét péntek, ha jól nézem. -
#512 Dark azt mondja boxra is kijött. -
Gabe18 #511 Mivel steam-es így kétlem hogy a hivatalos megjelenés előtt pc-n bármi lenne.
Bár a PS3 verziót is eltüntették csak pár percig volt fent egyik torrenten. Lehet valami baj van azzal is. -
Are you fucking serious? -
#509 :3 PC PC PC PC KELL ! PC NÉLKÜL NEM ALSZOL EL, OÁ OÁ ÁH ÁH ÁH :DDD -
Gabe18 #508 Na PS3-ra elvileg kijött a biztonsági másolat verzió. -
Gabe18 #507 Jó de akkor ilyen alapon vegyük ki az összes találat animációját. Pl. ha térden lőlek hogy fogsz üvölteni a fájdalomtól? Vagy egy gyomor lövés utáni pár percre se hiszem hogy vágyna az ember amíg belepusztul végül...
Meg amúgy is, célozz fejre. Gyors, fájdalommentes, humánus megoldás. -
shootaboy #506 lol -
#505 Nem csak undorító ahogy leszakad a 2 golyszija a faszinak. De ha gondolod szívesen herén lőlek, kíváncsi vok utána a saját szarodban fetrengsz-e majd a földön, vagy teológiáról lesz kedved cseverészni. :D -
#504 Sérti a vallásodat vagy mi?:D -
#503 Még nem láttam játékot ami valósághű lett volna, de jobb mint a sima shooterek, ahogy írtad is. -
#502 Meg pattanhat az mindenen, akár egy vékony faág is eltérítheti. Minap pont néztem egy videót, lapos szögben vízfelszínről az égbe repült a lövedékek fele :)))
Ennek ellenére azért 50 méterről még van kellő energia, ott inkább behatol a tárgyba nem megcsúszik rajta. mondjuk itt ballisztika nuku, 200 méterről fél métert elviszi a szél az már több mint muhaha :)
De játéknak bőven jó ez . -
#501 Ez faszául néz ki csak hát...ööö...ilyenek a Mátrixban történnek.
Amúgy a herelövés nálam tényleg túlmegy egy határon, remélem valamilyen moddal ki lehet majd szedni az animációját a játékból. -
#500 Nem csak mondom hogy ez szemetszúróan bta, míg a regen, meg annyira nem vészessen necces játékról lévény szó, mert beszarnál ha 1 golyó ölne téged is.
Azért annyira nem bénák a célzást illetően. -
#499 Hát olyan brutálsokat nem lövöldöztem, meg nem ismerem a régi fegyverekben lévő töltényeket, de igen ha nem töri szét a téglát, akkor lepattan az más kérdés hogy milyen irányba és mekkora erővel. -
NovaTerra #498 Miért az reális, hogy 5 mp várakozás után makkegészséges vagy?
De legalább a tárcsere lehetne reálisabb. -
#497 Állok elébe, próbálok szerezni 1 példányt steam-re. -
#496 De mért az simán elképzelhető hogy elpattan onnan? Ezt tényleg kérdezem, mert nem tudom:) -
#495 VADÁSZNI FOGOK RÁD ! -
#494 Nem a pattanás, hanem az ahogy áll a golcsó, mindig vizszintes marad...:D
Az emberek husába csapódva bezzeg azonnal összenyomorodik. :D -
#493 Na hát igen, mert egy tégladarabról nem kéne elpattannia. -
#492 Amúgy ez a valóság szemenköpése a ballisztikát nézve, mert itt baromi bután viselkedik a töltény. :D -
#491 Helyes:D