1502
IZÉ
-
#730 azt mondod a Sniper GW jobb, mint ez?
linkelne vki egy videot, ahol jól látszik az enemy AI? -
#729 na-na :)
Modern Warfare sorozat offline campaign + spec ops mode
veteran szinten
elég okos az AI
+ BF2 offline veteran -
#728 Nem azért de a FarCry1-ben is jó volt az ai (mikor nem akadt be) bekerítettek, gránátoztak, fedezékbe húzódtak stb. -
NovaTerra #727 Bekerítettek, eltereltek, egyik irányból lőttek, másikba gránátot dobtak és hasonlók. Ha beálltak fedezék mögé, akkor nem álltak ott míg meg nem haltak, hanem utána is ki mertek onnan jönni és jobb pozíciót felvenni. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy általában mindent minimum két irányból meg lehetett közelíteni. -
#726 PFF mennyivel jobb mint bármi más? hogy ha kinézel fedezékbe húzódnak? huh? -
#725 Mint minden mást. -
#724 Persze 2. részre már ott is sikerült elcseszni. -
#723 jaja. Ez így van. Sok esetből ha észrevették hogy jössz, hátulról támadtak, leborították az üdítős automatát, azt használták fedezékként, stb. :) -
#722 Ez se rossz:
-
NovaTerra #721 FEAR-ben messze jobb AI van, mint a mostani fps-ekben. -
#720 Jah olyan gagyi is lett a játék, milyen cső pályák? -
#719 Most ez olyan dolog hogy valaki mutasson már nekem olyan fps-t, amelyikben rakétamérnök szintű AI van. Ugye? Nincs ilyen.
Egy igazán komoly AI valszeg megzabálná a szénné tuningolt 8 magos Bulldozert is kb. Majd valamikor, évek múlva talán lesz komoly AI a játékokban. -
#718 Legnagyobb baj, ahogy nézem , az az, hogy bármilyen küldetésről is van szó, abból áll, hogy szépen sétálnak előttem az emberek mint a céltáblák, és ez párosulva a cső pályákkal elég unalmas lesz szerintem .
A sniper ghost warrior-ban azért volt némi szabadság merre is menjek, milyen sorrendbe lőjek rájuk ....Ez kicsit bugyuta: na akkor ide lehasalok és sorban lelövöm őket, aztán 3 perc múlva ugyanez . -
#717 Mindenben van valami amit mond valaki, csak kérdés hogy egy sniperes játék az attól legyen sniperes hogy rusholsz benne meg szuperképeségekkel nyomulsz mint a crysis-ban? -
#716 Mondjuk van benne valami, amit mond. Fedett helyiségekben rendszeresen vakon leeresztett fegyverrel rohangálnak. -
mester1987 #715 Uccs. -
#714 Igen, az AI végtelenül rossz, mondhatni már játszhatatlan, élvezhetetlen kategória !!!! Legalább bújnának el valahová, ha már snipert kiabálnak ! :)))) -
#713 :) -
#712 Nem én mondogatom hogy pro vagyok, úgyhogy ez igaz ezekszerint. :D
Ha így bókolsz elveszlek feleségül. :) -
#711 Hát valakinek szarul is kell játszania, nem lehet mindenki olyan pro, mint te. -
#710 ff.
nem hiszek neked. :D -
#709 Miéer mit vársz egy sniperes játéktól? ez van nem egy über 11/10 pontos játék, hanem csak egy Sniper Elite.
Sajna ez nem különböző stílusok keverése. :) -
#708 Kisebb arányú,így már vili ? -
#707 Megnéztem pár gameplay-t, háááát....elég uncsi azért a játékmenet minden küldetés ugyanaz , mész, távcső, lősz ....Az AI meg idegesítően buta, szóval demonak jópofa, megvenni nem fogom, nem ér annyit . -
Look at the cat #706 véletlenül sem az ö játék ük szar esetleg ,és pénzt nem érdemes érte áldozni a warez az ok mindenért szerintük de ne offoljunk :D -
Look at the cat #705 a kiadók :D -
#704 Ezt ki találta ki???:D -
Look at the cat #703 hogy van konzol warez mikor világos hogy olyan dolog nem létezik a világon csak pcn .ezt megkel érteni hogy csak a szar szemét pcnél van ilyen és ezért nem adnak ki játékokat :D -
#702 Értem de milyen buzulás? -
mester1987 #701 Elkéne. -
Look at the cat #700 torrente :D -
#699 ? -
Look at the cat #698 de Buzulás az nuku! -
#697 Thx.
Látod ez vagy te rendes headshot se jön össze...:D
#684 is köszke -
#696 Van. -
#695 Aki az ellenkezőjét mondja, az hazudik :D -
Look at the cat #694 KONZOLWAREZ NINCs ennyi a lényeg... -
#693 Azt hittem az eredeti megjelenésre gondoltál. -
#692 Hát úgy hogy elvileg kint van boxra, nem lenne nagy a wow-effekt ha pc-re is beesne mondjuk ma. -
Look at the cat #691 Clonedvd sincs jó lesz ez 4edikén