1502
IZÉ
-
#690 -
#689 Május 4. Hogy jött volna ki ma? Jóhogy nem már majd a kezemre csapok, mert kicsit eltérek a dolgoktól... -
#688 Hát a proknál ez csak egy laza ujjperc mozdulat a kontrolleren :) -
#687 Jah én tolom a mínuszokat jobbra-balra, tőlem bekaphatja mindenki. :D
Amúgy ebből az elmúlt 100-ból kb. 5 volt tartalmas hsz, a többi üres szófosás. Nézem, 5. a topik. Azt hittem kijött a játék vagy valami... -
#686 Az ő kedvence amikor 8 embert lő el egyszerre:DDDDD -
#685 Támogatlak egy visszapattintott golyóval. :) -
Look at the cat #684 +1 -
#683 Én még életemben nem minuszoztam sg-n se meg máshol se:) -
#682 Házigazda lennék! -
Look at the cat #681 most már tudom , de tudod ez ilyen olvassák fórumot rányom egyet mínuszra aztán azt hiszi számít ez valamit és most hűha de nagy dolgot vitt véghez az életében ... -
Look at the cat #680 és ha a játékban jönnek a nácik éjjel a sötétben? ott milesz veled :D -
#679 Csak megijesztettél baszod, nem kell mindent komolyan venni. Jól van a sok kettőspontD-t nem tettem oda. -
#678 Nem minuszoztam!:) -
Look at the cat #677 jól van nyomogassad a mínusz szavazatokat ha ettől vagy fasza gyerek tarka a bohócok bohóca -
#676 KURVAANYÁD! -
Look at the cat #675 VÉGREEEE EAZAZZZZZZZZZZ!
Sniper.Elite.V2-SKIDROW -
mester1987 #674 Nagyon biztosra mennek :) -
#673 Pontossan ezért amit írsz, meg hogy ne tudd használtan továbbadni, és így tovább. -
#672 El lehet lőni az ujjakat is, loál:)
-
#671 Bár ez nem magyarázza meg az árazást, de a Steam-ről viszont annyiszor töltöd le a játékot, ahányszor csak akarod. Amikor még nem léteztek a Steam-hez hasonló alklamazások, akkor megvetted a lemezt aztán az idővel összekarcolódott, vagy összetört, vagy megette a kutya/macska stb., és vehetted meg újra a játékot. Ettől függetlenül még olcsóbbnak kellene lennie a letölthető verziónak, mint a dobozosnak. -
Gabe18 #670 Utolsó gondolatom itt erről.
Mindezt megérteném, ha pl. a steam-ről vett és letöltött játék lényegesen olcsóbb lenne mint a dobozos. Mert ugye nem kell legyártani a DVD-t, nem kell legyártani a füzetkét, a borítót, nincs szállítási költség országokon, földrészeken át, stb...
Ehhez képest legtöbbször a steames drágább mintha elmegyek a CDG-be és megveszem a dobozost...
-
#669 Jah nemrég vettem meg a Back to Karkandot Battlefield 3-hoz, ami lényegében egy DVD-tok DVD nélkül. Van benne egy kupon és kb. ennyi.
Se egy kis booklet vagy egy 4-5 oldalas leírás, semmi. lol.
Mi a ráknak adják ezt DVD-tokban? Miért nem nyomják rá egy plasztik kártyára, és csomagolják be? Az alapjáték meg alapból tartalmazza a DLC-t, nem is kell letölteni semmit. Vicc. -
GTV #668 Ez több, mint valószínű. -
Gabe18 #667 Az a hozzám hasonló véneknek való, aki szereti hogy ha már vett valamit, akkor annak legyen valami kézzel fogható formája is. Sajnos ez lassan teljesen el fog tűnni, és marad a megveszed, letöltöd formátum. -
mester1987 #666 Warez/OFF vége. -
mester1987 #665 Amúgy tényleg oltás, hogy beteszed a lemezt és steam-et feltelepíted. Aktiválod, gondolom én és utána települ lemezről.
Biztos akinek nincs nagy sávszélessége annak adták ki, mert más teória nins rá. -
#664 Attól, hogy ott nincs, máshol még lehet.
pl itt -
#663 Csináltam warez topikot. -
#662 HMV-n, game.co.uk-n is kint van a dobozos előrendelhetőbe. -
Gabe18 #661 Most az mindegy, de én pl. szívesebben vettem volna dobozost, mint simán a "digitális" formát a steam-en.
Nem lehet hogy csak "csodás" országunkban nem kerül forgalomba? Elvégre itt egy traktor, vagy kukásautó "szimulátorra" nyilván nagyobb a kereslet, mint egy-két eladási statisztikából látszik... -
mester1987 #660 Mondjuk ez érdekes :) -
GTV #659 Éehet, hogy az is steam-es, mint a Duke Nukem Forever vagy mint anno a Modern Warfare 2. Feltelepíted steammel együtt és csak ott lehet rajta játszani. Ezt sok címnél eljátszották már így. -
#658 CDG-n sincsen dobozos belőle. ha lett volna már fél hónapja előrendelhetővé vállt volna.
bár lehet titokba készül a dobozos, csak rá akarják fogni hogy nagyon sokan vették meg online... -
Gabe18 #657 Ehhez képest a demo végén ott a dobozkép a "PC DVD" felirattal. -
mester1987 #656 Sniper: Ghost Warriorról mindig az jut eszembe, hogy az AI úgy mér be téged mint a Skynet :D
Amúgy jó game! -
#655 Már szombaton végigvittem :) Addig Sniper Ghost warrior és a Velvet Assassin marad. -
mester1987 #654 Eddig ilyen volt. De mostanság már kevés "retail" van, ami nem steam-es.
Mind digital. -
#653 Szerintem ne töltsd addig kitart a BD :D -
#652 Sniper V2 only digital, nincs és nem is lesz belőle dobozos. Csak ha baromi sikeres lesz, akkor fog kapni dobozosat. -
#651 Na most kéne HG-nak lennie, törölni a sok sz*rt:D