1502
IZÉ
-
#810 Alregnek fizetést?
(Jó megkapod te is meg az 5-6 másik alregem is. :D) -
#809 Szokásos juttatásom kérem a plusszomért. -
#808 thx mindenkinek! -
Sith #807 +1 -
#806 +1 -
#805 +1 -
#804 +1 -
#803 +1 -
#802 +1 -
#801 Na akkor aki szerint lehetek HG az írjon egy "+1" jelet, a hsz-mra, ha legalább 5-6 lesz akkor megkérddezem modikat, ha nem akkor más lesz a HG vagy marad így.
Szóval lehessek HG? -
#800 HG ként is azért lenne jó hogy a fontosabb dolgokat kitenni max banner alá, meg ilyenek, hálisten ez nem egy olyan játék ahol akkora rendbontsás lenne mint mondjuk egy cod-nál...:D -
#799 Nemtudom, de nem gáz, engem a játék érdekel, meg kevesen is vannak a szavazáshoz......:D
Majd lehet később.
Max rákérdezek. -
Look at the cat #798 miért nem vagy még házigazda? -
mester1987 #797 A spoiler nem egyenlő a warezzel! -
#796 Akkor meg miért vadászod a warezt a másik topikban ? :))))
LOL ! -
mester1987 #795 Én is kérném légyszíves, ha lehet. Köszi!!! -
#794 Nah most megy jó helyre asszem....
Innentől kezdve semmi infót a játékról meg hogy milyen pályák vannak meg stb, akinek warez van.
Kérem legyen rám/ránk tekintettel THX.
Maga a warez hogy milyen változatok meg hogy indulnak nemgáz csak story spoilert ne thx. -
mester1987 #793 Több infó a Warez topikban. -
mester1987 #792 Kínai. Szerintem kínában már játszanak vele. THEGFW alias ALI213.
Persze CLONEDVD-t nem találtam. -
#791 Akkor gagyi oldalakon vagy fent ennyi! -
#790 -
mester1987 #789 Crack már van :D
Játék nuku :D
OFF: Vége. -
#788 Írtam ,hogy vele csak szórakoztam. Tudom ,hogy miért vett boxot bár nem teljesen értek vele egyet, mert gazdasági megfontolásból szerintem most már nem éri meg beruházni egyre max nagyon olcsón egy jó állapotú használtra de ez most mindegy is. -
#787 De gondolom csak viccből írtad. -
#786 "Képes voltál mecsboxon végigvinni? Hova nem süllyed ez a világ?"
Ezt te írtad Grebbernek. Szóval akkor még nem kezdődött el ez a ráerőltetés. -
#785 Ez igaz. -
#784 Nincs vele bajom, nekem azzal van a bajom ,hogy páran itt mindenáron rá akarják erőltetni az emberekre a kontrolleres irányítást. Grebberrel meg csak szórakoztam. Engem nem érdekel ki min játszik, az ő dolga de ne akarja már mindenáron ráerőltetni a másikra is. -
#783 Én például végig vittem a single-t mw3-ban utána mentem fel multira. Hát engem is sokszor leszedtek, elég szar volt a kill/death ratio-m, de volt hogy elég sokat öltek, mert rajtam kívül is voltak fent kezdők, amit észre lehetett venni. Bár most visszajöttem gépre, és már megint nem megy annyira az irányítás boxon mint ment. -
#782 Hidd el, ezzel én is így voltam, és azóta még meg is szerettem.
Bár hozzá kell tenni, hogy az X7-es egérrel jobban megy még mindig. -
#781 Én is azon játszom vele. Mi a bajod ezzel? -
#780 Igen jól írod nem az a pro aki kontrollerrel nyomja, ezt sosem mondta senki, hanem te vagy az aki minden topicban leírja ,hogy á ez is könnyű az is, dédnagyanyja is végigviszi stb. Ez az ami unalmas már. FEAR-ben meg igenis jó az AI és egyáltalán nem könnyű, főleg a mai játékokhoz képest nem. -
mester1987 #779 Oks. Thx! -
#778 Lehet pre-load-olni! -
mester1987 #777 Majd írd már meg mikor szedi le neked. Thx :)
Mondjuk nem rendeltem meg, de még meglehet :) -
#776 offtopik -
#775 linket az offtopichoz pls (kereso valamiert nem talalja). egyebkent ha van offtopic akkor tehetne ki valaki egy linket a banner ala.
thx -
#774 Off. topicban változás van akit érint. -
Look at the cat #773 6 AM GMT+1
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/gmt-plus-1/ -
Look at the cat #772 pedig már preload van
PostPosted: Tue, 1st May 2012 03:11 Post subject:
restarted steam, preloading now =]
-
#771 Steam-en még nem is elngedi előre leszedni a fájlokat.