Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
<#nevetes1>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Május 4. Hogy jött volna ki ma? Jóhogy nem már majd a kezemre csapok, mert kicsit eltérek a dolgoktól...

Shep
Hát a proknál ez csak egy laza ujjperc mozdulat a kontrolleren :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
Jah én tolom a mínuszokat jobbra-balra, tõlem bekaphatja mindenki. :D
Amúgy ebbõl az elmúlt 100-ból kb. 5 volt tartalmas hsz, a többi üres szófosás. Nézem, 5. a topik. Azt hittem kijött a játék vagy valami...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

TaRka0107
Az õ kedvence amikor 8 embert lõ el egyszerre:DDDDD

Shep
Támogatlak egy visszapattintott golyóval. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

+1

TaRka0107
Én még életemben nem minuszoztam sg-n se meg máshol se:)

DarkSector
Házigazda lennék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

most már tudom , de tudod ez ilyen olvassák fórumot rányom egyet mínuszra aztán azt hiszi számít ez valamit és most hûha de nagy dolgot vitt véghez az életében ...

és ha a játékban jönnek a nácik éjjel a sötétben? ott milesz veled :D

TaRka0107
Csak megijesztettél baszod, nem kell mindent komolyan venni. Jól van a sok kettõspontD-t nem tettem oda.

TaRka0107
Nem minuszoztam!:)

jól van nyomogassad a mínusz szavazatokat ha ettõl vagy fasza gyerek tarka a bohócok bohóca <#worship><#worship><#law>

TaRka0107
KURVAANYÁD!<#duhos2>

VÉGREEEE EAZAZZZZZZZZZZ!

Sniper.Elite.V2-SKIDROW

Nagyon biztosra mennek :)
DarkSector
Pontossan ezért amit írsz, meg hogy ne tudd használtan továbbadni, és így tovább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
El lehet lõni az ujjakat is, loál:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Pretorian
Bár ez nem magyarázza meg az árazást, de a Steam-rõl viszont annyiszor töltöd le a játékot, ahányszor csak akarod. Amikor még nem léteztek a Steam-hez hasonló alklamazások, akkor megvetted a lemezt aztán az idõvel összekarcolódott, vagy összetört, vagy megette a kutya/macska stb., és vehetted meg újra a játékot. Ettõl függetlenül még olcsóbbnak kellene lennie a letölthetõ verziónak, mint a dobozosnak.

Utolsó gondolatom itt errõl.
Mindezt megérteném, ha pl. a steam-rõl vett és letöltött játék lényegesen olcsóbb lenne mint a dobozos. Mert ugye nem kell legyártani a DVD-t, nem kell legyártani a füzetkét, a borítót, nincs szállítási költség országokon, földrészeken át, stb...
Ehhez képest legtöbbször a steames drágább mintha elmegyek a CDG-be és megveszem a dobozost...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pretorian
Jah nemrég vettem meg a Back to Karkandot Battlefield 3-hoz, ami lényegében egy DVD-tok DVD nélkül. Van benne egy kupon és kb. ennyi.
Se egy kis booklet vagy egy 4-5 oldalas leírás, semmi. lol.
Mi a ráknak adják ezt DVD-tokban? Miért nem nyomják rá egy plasztik kártyára, és csomagolják be? Az alapjáték meg alapból tartalmazza a DLC-t, nem is kell letölteni semmit. Vicc.

Ez több, mint valószínû.

Az a hozzám hasonló véneknek való, aki szereti hogy ha már vett valamit, akkor annak legyen valami kézzel fogható formája is. Sajnos ez lassan teljesen el fog tûnni, és marad a megveszed, letöltöd formátum.

Warez/OFF vége.
Amúgy tényleg oltás, hogy beteszed a lemezt és steam-et feltelepíted. Aktiválod, gondolom én és utána települ lemezrõl.

Biztos akinek nincs nagy sávszélessége annak adták ki, mert más teória nins rá.
Fpocok
Attól, hogy ott nincs, máshol még lehet.
pl itt

Parasite Eve 2, best game EVER!

TaRka0107
Csináltam warez topikot.

Shep
HMV-n, game.co.uk-n is kint van a dobozos elõrendelhetõbe.

Most az mindegy, de én pl. szívesebben vettem volna dobozost, mint simán a "digitális" formát a steam-en.
Nem lehet hogy csak "csodás" országunkban nem kerül forgalomba? Elvégre itt egy traktor, vagy kukásautó "szimulátorra" nyilván nagyobb a kereslet, mint egy-két eladási statisztikából látszik...

Mondjuk ez érdekes :)
Éehet, hogy az is steam-es, mint a Duke Nukem Forever vagy mint anno a Modern Warfare 2. Feltelepíted steammel együtt és csak ott lehet rajta játszani. Ezt sok címnél eljátszották már így.

Prince23
CDG-n sincsen dobozos belõle. ha lett volna már fél hónapja elõrendelhetõvé vállt volna.

bár lehet titokba készül a dobozos, csak rá akarják fogni hogy nagyon sokan vették meg online...

Ehhez képest a demo végén ott a dobozkép a "PC DVD" felirattal.

Sniper: Ghost Warriorról mindig az jut eszembe, hogy az AI úgy mér be téged mint a Skynet :D

Amúgy jó game!
Prince23
Már szombaton végigvittem :) Addig Sniper Ghost warrior és a Velvet Assassin marad.

Eddig ilyen volt. De mostanság már kevés "retail" van, ami nem steam-es.
Mind digital.
DarkSector
Szerintem ne töltsd addig kitart a BD :D

Prince23
Sniper V2 only digital, nincs és nem is lesz belõle dobozos. Csak ha baromi sikeres lesz, akkor fog kapni dobozosat.

zzeN
Na most kéne HG-nak lennie, törölni a sok sz*rt:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Jó ez csak elméleti szinten, jöhet kutyarúgja meg változat is, csak nem biztos hogy mûködik.

Prince23
USA-ban holnap jelenik meg, szal holnap estig tuti kapunk valami official rls-t.

Csak azt nem tudom, hogy töltsem-e le. Az eredetivel így elvész a varázs....

Bár a retailosokba is vannak steamesek szvsz.
Elvileg ha nincs feloldva steam-en akkor csak retail jöhet nem?!
DarkSector
Jaja én is.

Binary is Skidrow-os.

De még azok jöhetnek szóba...:)
DarkSector
Mert? Csak mert nincs még fent torrentoldalakon? :D Várd ki az estét. :)

<#crazya>
DarkSector
Skidrow-ot írt.

Prince23
Skidrow vagy RLD! fogja úgy is feltörni..szal... Fogadjunk?

én SKIDROW-ra voksolok :)

kicsit furcsa pont én aki elõrendelte, szavazok a tört verzió teamre LOL