Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Crack már van 😄
Játék nuku 😄
OFF: Vége.
Shep
Írtam ,hogy vele csak szórakoztam. Tudom ,hogy miért vett boxot bár nem teljesen értek vele egyet, mert gazdasági megfontolásból szerintem most már nem éri meg beruházni egyre max nagyon olcsón egy jó állapotú használtra de ez most mindegy is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
De gondolom csak viccbõl írtad.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
"Képes voltál mecsboxon végigvinni? Hova nem süllyed ez a világ?"

Ezt te írtad Grebbernek. Szóval akkor még nem kezdõdött el ez a ráerõltetés.

TaRka0107
Ez igaz.

Shep
Nincs vele bajom, nekem azzal van a bajom ,hogy páran itt mindenáron rá akarják erõltetni az emberekre a kontrolleres irányítást. Grebberrel meg csak szórakoztam. Engem nem érdekel ki min játszik, az õ dolga de ne akarja már mindenáron ráerõltetni a másikra is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Én például végig vittem a single-t mw3-ban utána mentem fel multira. Hát engem is sokszor leszedtek, elég szar volt a kill/death ratio-m, de volt hogy elég sokat öltek, mert rajtam kívül is voltak fent kezdõk, amit észre lehetett venni. Bár most visszajöttem gépre, és már megint nem megy annyira az irányítás boxon mint ment.

TaRka0107
Hidd el, ezzel én is így voltam, és azóta még meg is szerettem.
Bár hozzá kell tenni, hogy az X7-es egérrel jobban megy még mindig.

TaRka0107
Én is azon játszom vele. Mi a bajod ezzel?<#fejvakaras>

Shep
Igen jól írod nem az a pro aki kontrollerrel nyomja, ezt sosem mondta senki, hanem te vagy az aki minden topicban leírja ,hogy á ez is könnyû az is, dédnagyanyja is végigviszi stb. Ez az ami unalmas már. FEAR-ben meg igenis jó az AI és egyáltalán nem könnyû, fõleg a mai játékokhoz képest nem.

Oks. Thx!
zzeN
Lehet pre-load-olni!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Majd írd már meg mikor szedi le neked. Thx 😊
Mondjuk nem rendeltem meg, de még meglehet 😊
gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hunter of Deer
linket az offtopichoz pls (kereso valamiert nem talalja). egyebkent ha van offtopic akkor tehetne ki valaki egy linket a banner ala.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Solid Snake
Off. topicban változás van akit érint. <#wave>
6 AM GMT+1

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/gmt-plus-1/

pedig már preload van

PostPosted: Tue, 1st May 2012 03:11 Post subject:

restarted steam, preloading now =]

DarkSector
Steam-en még nem is elngedi elõre leszedni a fájlokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sniper Elite V2
Action - Available: May 1, 2012

"It seems that Steam moved the release date forward. 4 hours from now, so it's 6 AM GMT+1."

mamár toljuk neki 😄

Pretorian
Mardel röhögést lenyomnám most. <#nevetes1>
MW és az AI...az AI nem auto aim-et és wh-t jelent egy, a hitbox lolságáról hírhedt sorozatban egy tökömnyi pályán. MW-ben ez megy, legyen szó bármilyen módról, bármilyen nehézségen.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
Én soha nem mondtam hogy jobb maga a célzás, hanem hogy könnyebb az egész játék kezelése.
És ez nem vita tárgya, a kontrolleren nincs annyi gomb, és igen többfunkciósak ez végett, de pont minden gomb elérhetõ könnyen akár 6 gombot-kart is tudsz EGYSZERRE kalibrálni.

Ez tény! Nem kérdés!

Az már kérdés és lehet vita tárgya hogy ki képes elfogadni használni, megtanulni 1-2 nap gyakorlása alatt.

Én meg te sem a seggünkbe pc-vel születtünk. bill+egeret se ma tanultad meg használni...😄

DarkSector
Errõl van szó, nem az a lényeg hogy pro az aki kontrollerrel nyomja, hanem az is fasza, nem csak a billentyûzet meg egér közti dimenziókban kell létezni.

EGYÜTT KELL HASZNÁLNI MIND2-õT.

Senki nincs rákényszerítve a választásra, lehet mindenféle géped nem kell választani.

Grebber már tudja...<#pias>

lac coo
Medal of Honor: Airborne -t tolta valaki csak sniperrel ???

Na az a tuti, ott aztán lehetett menni ahová akartam a háztetõn, az igazán jó volt 😄DDD

Valami hasonló szabadság kéne ebben is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Van konzolom és nem látatlanban fikázok, nem a konzollal van bajom ha a következõhöz adnak egy rendes egeret és billentyûzetet elõ leszek a sorban de addig nem.
(nem azt mondom hogy kontrollerrel nem lehet irányítani egy játékot) de néha kevés a gomb és hiányzik az egér.
TPS hez sportjátékokhoz autóversenyzéshez marha jó, de FPS stratégia vagy ép RPG ben egy klasszikus inventory az halál.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lunki88
Én kipróbáltam a cod4-et boxon multiban. Hát mit mondjak, csak csípõbõl lövöldözve tudtam megölni valakit, mert mire becéloztam volna iron sight-al addigra 6x leszednek. 😄
grebber
Multizni nem fogok.Single palyerre tökéletes a "tudásom" konzolon ami multihoz 0.
Egy haverom mesélte akinek már több éve van konzolja only singleket tolt,hogy felment multizni és pl mire ráfrdult volna ellenre már meghalt.Szóval kill nélkül nem fogok multizni 😄
Multira marad a BF BC2 és BF3 ezt a kettõt szeretem de nagyon kevés idõm miatt sajna hanyagolom õket 😞

Next PC upgrade: 2022

Prince23
TPS-t az könnyû irányítani.
Menj fel live-ra a MW3-mal, és ott teszteld magad, mennyire tudsz lõni

grebber
Amikor még nem volt xbox 360-an én is azok táborába tartoztam aki élbõl nyomtam a konzolon fps-t hülye vagy lehetetlen.

Haver egyszer kölcsönadta a konzolját 3 hónapra. Elsõnek direkt egy fps-el a Far Cry Instincts Predatotorral nyitottam.A végigjátszása alatt tökéletesen elsajátítottam a kontrolleres célzást.Semmi nehézséget és hátrányt nem éreztem a játékok alatt.

Amióta megvan a saját konzolom ezeket vittem végig rajta:
Fear 3,Condemned 2,Far Cry Instincts Predator,Call of Juarez The Cartel
Bodycount,Jurassic The Hunted,Resident Evil Operation Racoon City ,Battleship igaz nem mind fps de "célzós" ahogy te írtad.

Tehát nincs gond az irányítással.A látatlanba fikázoknak meg csak az tudom mondani hogy ki kéne próbálni nem csak a "fikázok mert más is azt teszi" dolgot szajkózni.

Shep
Hát célzós játékot tuti nem játszanék boxon fõleg így, hogy pár nap az eltérés.

Shep
Mert nálatok mindenki pro. Nem kell azért lenézni másokat, nem lehet mindenki annyira jó mindenben, mint ti.

Shep
Fú de megmondtad megint. "...ez miatt ..."

DarkSector
Nemtudom mirõl beszélünk, a fear-en is könnyû fokon a nénikém végigmegy gond nélkül.

Egy nehezebben megér ja.
DarkSector
"A célnak megfelel"

úristen....😄 a célnak megfelel. ne szégyeld magad ez miatt. 😄

grebber
A célnak megfelel tökéletesen.Azok miatt a game-ek miatt vettem amik nem jönnek pc-re vagy a pc-men szarul futnak. Az egy másik dolog hogy ami elõbb jön rá mint pc-re azt ott tolom pláne ha ilyen rövidek azok!
Konzolon semmivel nem rosszabb max ami pc-re is jön ott látni a grafikán de az nem lényeg!

DarkSector
grebber emelkedett ezzel, te sülyedtél el a pécédbe. 😄

Shep
Képes voltál mecsboxon végigvinni? Hova nem süllyed ez a világ?

DarkSector
Jah jó hogy te megmondtad. 😄
Na megyek aluszni bby. 😄

lac coo
Van már nem egy gameplay video, ne számíts jobbra, végig ilyen az összes küldetés ! 😊
Nem rossz játék ez, egynek jó, pénzt nem adnék érte az tuti .

DarkSector
a demo-ban...mond hogy a demo-ban öreg. 😛

lac coo
Jó, hát igaz választhatok, hogy a négy ablakból melyikbõl lõjek, vagy az utca jobb vagy bal oldalán menjek 😊))) Ennyi, nem több .

DarkSector
Az hogy fear-ben béna vagy és hamar meghalsz attól még nem okosak az ellenek...szerintem itt hagyjuk abba. <#whatever>

Tudod ez olyan mint egy cod-bf a multi az ami majd megizzaszt valós emberek ellen játszva, egy gép soha nem fog úgy gondolkodni ahogy egy ember tenné ezt jegyezd meg.

lac coo
Mirõl beszélsz ??? Itt úgy futkosnak össze-vissza tök céltalanul hogy az már fáj 😊)))Sokszor már jajgatok, hogy na neeee...

FEAR az zsivány, az megizzasztott párszor 😊

DarkSector
Hát ezzel semmi gond ha csõpályázol csak tudnám honnan szedted ezt a sok csõvezést.
Végigvitted már?
Mi neked ezen a csõpálya? A demo-ból ne ítéltess!

DarkSector
No, sokkal jobban figyelnek, jobban helyezkednek, az egy dolog hogy te sniper puskával rálátsz és kilövöd õket.
Próbálnak elkapni, míg pl lõ rád 3-4 addig 1-2 ember közel próóbál férkõzni hozzád, stb. ez nem butaság.

Ne haragudj de Fear-ben sincs az ég világon semmi extra, max a régi játékokhoz képest de ma rakd be, semmi extra nincs abban sem.

lac coo
Én se mondom , hogy ARMA szintû legyen, de a csõpályák, meg a 20 éves AI nagyon lerontja az egészet .

lac coo
Tán nem így van ? 😊
Mi változik elite fokozaton, kb ugyan az csak nehezebb célozni .Játszottam így is úgy is, nagy kihívás nem volt a demo ....amennyit mellélõttem és pazaroltam az idõt annyival tartott csak tovább 😄