Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105

Magon fenn van a SKIDROW féle PC verzsön..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Shep
Hát azért ezzel lehetne vitázni. Nem ilyen dolgokon múlik a crack.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bocs hogy közbe szólok de a Lock On 2 egy erõsen réteg játék... mondjuk úgy hogy a crack oldalról is látszik hogy melyik játéknak van "piaca" ha egy játék népszerû akkor a srácok is jobban ráfekszenek a témára

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

mik ezek a téglalapok a háttérben? :|

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hát ez az.
Shep
De crackelés nem úgy mûködik ,hogy megjelent a játék és hipp-hopp berakjuk a krekkelõbe és kész a törés. Pl. a Lock On 2-t feltörték már?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rayden02
http://www.youtube.com/v/hGWajzFYsYg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
np :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nan76
ÁÁááá..rossz topik :/ bocsánat :/

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Nem trollkodásból meg egyéb filozofálgatásból, csak akkor már lenne crackfix. Vagy csak leegyeztek, hogy 4-éig ne legyen warez ;)
zzeN
Ez honnan veszed h az amcsik nem nyomhatják? Ma jelent meg ott szóval...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mondjuk ebben az a szopatás, hogy mégsem érhetik el ma a játékot PC-sek, még USA-ban se, hiába ma jelent meg. Egyértelmûen akkor feltörték volna már.

Aki jó megfigyelõ az tudja, hogy mindig kap egy kis frissítést az adott játék feloldódáskor és azt törik fel (persze nem minden esetben) :)

Jó Éjt all...
:)
DarkSector
Valszeg nem, de ha lesz se gond. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Addig törés se lesz. :)
DarkSector
Aha...
Hát nemtudom, szépen hangzik de még becsomagolva hagyom picit a játékot, majd 4.-én lesz karácsony. :D

TaRka0107
Én is vpn-en aktiváltam az mw3-amat, mivel orosz kulcsot vettem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
De nem kicsit trükközés VPN-ezni? :D

Prince23
TaRka0107

Bár ha lemented az eredeti fájlokat amiket felülír a crack akkor úgy is tudsz majd eredetivel is ;)
Akkor valszínû USA-ban se lehet vagy igen?!
Palinko
hol van a warez topik?
Fpocok
Amcsiban mikor van a release date? Náluk nem elõbb?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Mármint ezt mire érted? VPN-el már elindul?
De ha el is indul thx akkor is ráérek majd játszani megvárom 4.-ét még úgyis visszavan a Binary. :D

Fpocok
VPN?

DarkSector
Még nem indítható a játék, majd 4.-én! :(

Jöhetnek a screenshotok is :)
DarkSector
thx
meg is van.

ha lesz igényes photoshopolt banner netán akkor lecserélhetjük a mostanit!

TaRka0107
+1

DarkSector
Alregnek fizetést? <#bee1>

(Jó megkapod te is meg az 5-6 másik alregem is. :D)

Fpocok
Szokásos juttatásom kérem a plusszomért.

DarkSector
thx mindenkinek!

+1

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

nan76
+1

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Fpocok
+1

Tatyla
+1

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
+1

drop
+1

DarkSector
Na akkor aki szerint lehetek HG az írjon egy "+1" jelet, a hsz-mra, ha legalább 5-6 lesz akkor megkérddezem modikat, ha nem akkor más lesz a HG vagy marad így.

Szóval lehessek HG? <#conf>

DarkSector
HG ként is azért lenne jó hogy a fontosabb dolgokat kitenni max banner alá, meg ilyenek, hálisten ez nem egy olyan játék ahol akkora rendbontsás lenne mint mondjuk egy cod-nál...:D

DarkSector
Nemtudom, de nem gáz, engem a játék érdekel, meg kevesen is vannak a szavazáshoz......:D
Majd lehet késõbb.
Max rákérdezek.

miért nem vagy még házigazda?

A spoiler nem egyenlõ a warezzel! <#nezze>
lac coo
Akkor meg miért vadászod a warezt a másik topikban ? :))))
LOL !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én is kérném légyszíves, ha lehet. Köszi!!!
DarkSector
Nah most megy jó helyre asszem....

Innentõl kezdve semmi infót a játékról meg hogy milyen pályák vannak meg stb, akinek warez van.

Kérem legyen rám/ránk tekintettel THX.

Maga a warez hogy milyen változatok meg hogy indulnak nemgáz csak story spoilert ne thx.

Több infó a Warez topikban.
Kínai. Szerintem kínában már játszanak vele. THEGFW alias ALI213.
Persze CLONEDVD-t nem találtam.
grebber
Akkor gagyi oldalakon vagy fent ennyi!

Next PC upgrade: 2022