Sniper Elite V2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem zárom ki hogy ezt (is) javítani fogják majd idõvel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy igen. A rebellion munkásságát nézve (fõleg az utóbbi pár évben...Shellshock 2, Rogue Warrior, stb) ez tényleg nagyon jól sikerült.
Úgy látszik ezzel a sniperes témával nehéz félrenyúlni 😊
Mint a bfbc2-ben mikor a lesrõl lövöldöztél 😊
Torchlight 2 és a Walking deadre is eléggé rácuppantak. kár hogy a steam nem mond valós adatokat, h kb hány ezer fõ vett meg X játékot. csak top lista van :S
Erõs 8.8/10 A single story kampányt értékelve. Lehet kipróbálva a coopot, és a multit --- 9 pont lesz....
Sajnos nem ez lesz az év játéka. de sztem sokunk nem is ezt várta el a Rebelliontól.
Második pályán (éjszaka) próbáltam úgy lövöldözni hogy mikor hangosan ordít a rádió, illetve az a gõzös izé zajong, de ugyanúgy észrevesznek.
Szal aki itt lopakodni szeretne, kb esélye nincs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy véletlen nem tudsz egy rövid scriptet hogy átlátszó lehessen a középsõ tábla?
Mondjuk ha már angolosan nagybetûzünk, akkor inkább a change-nek kéne negy c-vel kezdõdnie, a can-nek meg kicsivel. Plusz picit lehetne nagyobb az egész szöveg, de ezek már csak apróságok.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mellesleg fasza a banner!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elõre is köszi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nem lehet ebból valami szerkeszteni?
Beteszem de elõtte rá kéne jönnöm, hogy ezt a fehér rész mivel tudom átlátszóvá tenni??? ami a kommentek körül van???
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a sötétfekete nagyon sötét volt szerintem.
Kellenének fegyverekrõl képek...😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
!Forza Ferrari!
#847. azt mondod a régi jobb volt?
PSN ID.: Beegabor
az elsõ 2 küldetést megcsináltam a legnehezebb fokozaton.
Abszulút csinálható így, van benne kihívás.
A kezdõ szint az nagyon nagy vicc...
!Forza Ferrari!
Van ez így néha!<#hehe>#hehe>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
nem emlékszem pontosan, a demoba is voltak ultra minõségû textúrák?
Mert mintha a fullosban élesebbek lennének.
Lõttem (szó szerint 😄) gyorsan pár képet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Légyszíves monnyatok valamit holnapig hogy milyen az új banner? Legyen ez, legyen a régi vagy egy új inkább?
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)