Sniper Elite V2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a Coop része az teljesen a single rész tartalma? prologtól a végéig?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Igaz itt a 3. kiszed, mert rossz felé néztem 😄 de szerintem ha jófelé nézek is, rázoomolva is kilõtt volna eza 3. Mindegy, itt amúgy a fakorláthoz kell futni.... de általában ott meg kiszed az 5. sniper XD
ezmimár? 😄
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt honnan látom, hogy mennyi az életem? Mondjuk könnyebb fokozaton indítottam elõször, de most már zavar kicsit, hogy nagyon sokat lõttek már belém, de nem haltam meg... honnan tudom, hogy mennyit bírok?
Ja, és át lehet állítani a nehézséget, vagy ahhoz újra kell kezdenem a single-t?
(Amúgy az tetszett a nehézségi szint választáskor, hogy custom-ba be lehet állítgatni külön, hogy az AI milyen legyen, a célzás-t segítõ dolgok be legyenek-e kapcsolva stb., ez nagyon ötletes)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk engem a németek óbégatása egy idõ itán kicsit idegesített.
Pld amikor kb 5 méterrõl lelövök egy õrt hangtompítós pisztollyal miért kell scharfsützet kiabálni a társának?
😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Úgy vettem észre hogy darabos lesz tõle a kép, mintha folyamatosan szét akarna esni. Vedd vissza 4-szeresre. Ha full HD-ben játszol elég az is bõven, és nem lesz utána probléma. De kisebb felbontásokhoz is elég szerintem.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Lehet hogy hülye az AI, de legalább igyekszik. <#idiota>#idiota>
Sniper Elite fokozaton teljesen játszható a játék. Zene kikapcs, effektek + beszéd hangereje a csúszka feléig lehúzva, és mehet is.
Az tény hogy akciójátéknak túl tömény (unalmas), szimulátornak meg túlságosan halvány.
A látvány teljesen rendben van. A textrúrák részletesek, nagy felbontásúak. Az effektek szépek, az animációk már nem igazán.
Jól van optimalizálva, viszont nálam még vsync-el is elég komolyan melegszik a vga, és a proci is.
A fegyverek hangja fasza, viszont a németek óbégatása túlságosan repetitív, ugyanazt a 3-4 féle dolgot mondogatják folyamatosan.
Én adnék rá 7.5 pontot 10-bõl. Remélem lesznek mindenféle realism modok + az AI-t is kikalapálja a community.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ezt a játékot legnehezebb fokozaton érdemes tolni, úgy van értelme. Aki meg pörgõsebb stílust szereti (az is érthetõ) annak ott a cod. 😊
szal felhúzott.
A katonák valóban elég hülyék, szaladnak a halálba.
Remélem elégedett mindenki. 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN