1502
IZÉ
-
ratgab #1094 Gondolom nem Realisticon (nemcsak a gravitáció, de a szél is igen bekavar) tetted ezt és nem None beállítással (rásegítés 0, tehát nincs kis piros rombusz, ami segítene a célzásban)
Nekem első 3 alkalommal meghalt a fogoly, mint a pinty. -
ratgab #1093 Nem is értem, hogy ez hogy kerülte el a figyelmem.
4. küldetést fejeztem be éppen Elite/Realistic/None beállításon. Itt már a szél igencsak bekavart a célzásba, de jó volt... Élveztem. -
#1092 Lehet -
#1091 Logan.
Coopban lehet a full kampányt? -
Csokis #1090 Uhh, ezen a videón nagyon beszaggatott! Az eddigieken nem volt gond. -
#1089 Spoilermentes, csupán egy irányadó videó a helyes játékmenet céljából. Sztori átvezető nélkül!
Téma:
Csendes lövések a Sniper Elite V2-ben.
valaki felhozta hogy nem jön össze úgy semmi, ha zajra lő. Hát dehogy is nem :D a zajjelzőt kell figyelni, amit a gép bead. A harmadik pályán bejött és ezen is.
-
#1088 :))
Amúgy csak most tűnik fel, hogy ott volt egy gyűjthető üveg :DD -
#1087 opp a szmájlit eltosztam :D
Szal: -
#1086 Ennél a résznél kilőttem a kezéből a pisztolyt, erre a másik náci is meghalt a belobbanástól :D -
#1085 Milyen kis aranyosan figyeli a golyót. [idiota] -
Józsi valami gáz van, nem látom a célszemélyt. -
#1083 Ha rányomsz a spoiler gombra, akkor a csupa nagybetűs rész helyére ird amit spoilerbe szeretnél!
De ez nem spoiler amit kérdeztél szóval maradhat így! -
#1082 -
#1081 :)
-
#1080 ja, lehet.
én is tegnap hajnalban, kb 5-6 mission után jöttem rá, hogy a briefing képernyőn jobb felül lehet tovább váltani a térképre, meg a loadout menüre, ahol beállíthatod, hogy milyen fegyverek legyenek nálad :) -
#1079 Kevesebb pontot kapsz, ha közelről szeded le az ellenfelet. Viszont nagyobb élvezet lopakodni.
A küldetés előtt lehet a felszerelést állítgatni. -
#1078 Multira is lehet vinni ezeket fegyókat, már amennyiben a szerveren engedélyezett a items és pistols.
az igazi szerver az csak sniper puskásokra van beállítva. de kevés az ilyen
Mingyá jövök egy public coop missionnal. Sniper Elite fokozatban, indicátor nélkül -
ratgab #1077 Még egy kérdés: Küldetés végén mit jelent ez a weapon unlocked felirat? Ez csak multira vonatkozik, vagy singleben is lehet váltogatni a kezdő fegyvert? -
ratgab #1076 Srácok! Minek van több értelme Sniperkedni, vagy Csendben végiggyilkolászni a jónépet? Hajlok az első verzióra, de az kicsit rambó még Elite fokozaton is. -
#1075 Csak 20font.
-
#1074 Jobb klikk, E-vel pedig levegő visszatartása és Mouse1-el lövés... -
nono28 #1072 Sziasztok!
Valaki segitsen.Hogy lehet célozni?Mert csak lövöldözik az emberem a vak világba.Köszönöm a segitséget -
#1071 -
#1070 Mennyi szemes kép...:D -
Csokis #1069 Igen, felrobban, ha eltalálod! -
#1068 vajon a halottak övén lévő gránát is felrobban ha eltaláljuk?
tegnap egy hasaló németet 90 fokban jobbról pont állcsúcson lőttem, de egy nagy robbanás lett belőle. most ez vagy bug, vagy a mögötte fekvő hulla gránátja pukkant, ahogy tovább ment a lövedék... :DDD -
neki már nem kell szemüvegre gyűjtenie :( :D -
#1066 Tipp a dinamittal ezen a helyen XD
-
Csokis #1065 Az első értékelések:
Game Informer - 83
Games Radar - 80
3D Juegos - 78
OXM - 75
Game Blog fr - 60
Guardian - 60
Gamespot - 60
Videogamer - 60
EDGE - 40 -
#1064 Átlagos az AI, de szerintem egyeltalán nem gáz, nekem ugyanolyan butának tünik a többi is.
Mert hogy egy játékban odarohannak fedezékbe és itt maradnak és onnan jönnek elő 1x2x az nekem nem magasabb rendű ai...
Szóval átlagos... -
#1063 aki már kijátszotta:
mennyire buta az enemy AI?
melyik játékéhoz hasonlít leginkább? -
#1062 már te is fertőzött vagy -
#1061 -
#1060 Mióta is vagy SG-s???????? -
#1059 Sztem elég, nem tudtam róla hogy alul van ilyen videó beszúrós lehetőség. Mingyá jövök még egy videóval... majdnem megcsináltam a 3. mapot lopakodva, de elbasztam az első lövéssel. így fail lett. ez jön majd videóba :D -
#1058 Ez akkor elég? :) legyenek kint ezek a segítők vagy nem kell? :) -
#1057 Tényleg :) -
#1056 Mondjuk ez jogos...:D -
Csokis #1055 Minek? A hozzászólásnál ott van alapból a "videó beszúrása" gomb! -
#1054 Persze jogos a felvetésed, hibát lehet benne keresni és találni, nem baj ha átbeszéljük.
Még lehet hogy peccsekkel finomítanak rajta. :)