Online játékokkal finanszírozza nukleáris programját Észak-Korea

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tartom valószínûnek, hogy a légierõ frissítette a firmware-t. de ha mégis, akkor felraknak rá egy cell hacket, és ennyi

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

TE JÓ ÉG, EGYSZER VALAKI KITALÁLTA A CAPS LOCK AZ KIABÁLÁS, ÉN AZÓTA NEKEM IS FÁJ A FÜLEM A NAGYBETÛS ÍRÁSTÓL

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

dronkZero
Ez kb olyan kijelentés, mint az, hogy "Akárki akármit mond, nem vagyok buzi. Csak szeretem, ha seggbe basznak."

Egyébként meg a magyar wikipedia pont a hozzád hasonló agyatlan faszfejek miatt egy kalap szar.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem érné meg a ráfordított energiát. Ezt a mostanit is csak tippelem mit akar jelenteni 😄
te vagy a nagy it tech megfejted csapoltsör
Szegénynek elõbb még magyarul is meg kellene tanulnia írni/beszélni(talán az megy), a vesszõkkel se nagyon ismerkedett meg az iskola(?)padban eltöltött idõ alatt, a capslock is beragad nála látod, most mit bántod?😊
Hírhez: amcsi hír az amcsiknak Kimdzsirõl, mese habbal. DE ha van is igazságtartalma, értelme akkor se sok. További szép napot!
Akkor az észak koreaiak csinálták az l2walkert? 😄
ó a régi szép idõk a dragon networkon, persze crackelt walkerrel 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

@Farmoláshoz mióta kell "IT szakember"?

Segitek:
A projekt alapját egy olyan észak-kínai szakemberek által készített szoftver jelenti, amely képes kijátszani a Lineage és a Dungeon & Fighter játékprogramok szervereit, így elvileg botok is képesek átvenni a játékosok helyét és hozzájárulnak a pontok és a virtuális javak gyûjtéséhez. Ezeket késõbb fórumokban kínálják eladásra.

Magyarul, programozókat vettek fel, akik botokat tudnak írni. Végülis fejenként 100K USD jut, az kicsit kevesebb mint évi 2 milla.

NEXUS6
Ja, most már én is emléxem.

Az amcsi légierõt meg jól bexopatta a Szoty amikor a PS3 firmware frissítéskor a hekkkerekek miatt kiszedte a Linux támogatást a gépbõl.
Ennyit az olcsó szuperszámítógépekrõl.

Szal megérdemli a lócitromdíjat szegényke rendesen.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Persze, hogy napszemcsiben van, mert õ egy T800-as modell.
Eddig többször is meghiúsították, hogy a rencer öntudatra ébredjen, de most a Szkájnet megtalálta a megoldást!

És természetesen kedvenc száma a 80-as évekbõl:

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Syntax Error 😊

Picit azért kapd össze magad, mert ez kissé értelmezhetetlen volt. Ennyire azért ne spórolj a karakterekkel! Egy-két vesszõ, pont és nagy kezdõbetû hasznos tud lenni ha azt akarod, hogy mások megértsék azt amit írsz. Persze ha nem ez a cél... 😊
hidd el nem az 1 szar olvasd el Rákóczi cikket például nevetséges ráadásul asszem kitüntetett is annyi rossz infóval hogy csak na, amúgy meg a netikett rám nem vonatkozik phella
Attól, hogy te nem hiszed annak még elfogatott a Netikett a legtöbb helyen a weben és általános, hogy a csupa nagy betûvel írás az KIABÁLÁST jelent mindegy, hogy ki caps lock-ja. Látom csak a vadállatozás megy IQ az meg van.
A wikire meg, ha olyanokat írsz amit nem szabad elhinni (te írtad ezt) azzal csak magadat égeted még jobban.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

értelmezik te vadállat aki az én caps lockom annak értelmezi az hülye wikipédiában meg nem illik hinni fõleg hogy én is szerkesztem
Egy kis pénzért én is farmolnék a WoW-ban ... Nem olyan nagy cucc az szerintem

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Kensin
"Az internetes fórumokon és csetszobákban a folyamatos nagybetûkkel írt üzenetet a kiabálás jeleként értelmezik." -> Wikipedia
hallod skac ha ezt a capslockot te annak olvasod akkor te tuti nem humánus illetékes vagy mert az eléggé csúnya 😞
Zolivok nem az elsõ mai hírnél, hogy kiabálsz. Befejezhetnéd lassan.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

nem vesznek sok citromot és onnantól már tudod a 9gag.et
3 millió $ ?

Abból a hadi iparban vesznek egy puskát vagy mi?

Jó kis gerilla kampány a wownak, pont a két vetélytársát említik meg a cikkben 😄
amúgy http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/page/13 -------- looking at a studen kép ---- 20.12.10 dátummal , friss hír .p
MÉR VAN MÉR VAN MEGNYOM RAJTA 1 GOMBOT REPÜL AZ ATOM VAJON MÉ , AKÁRMIKOR ANTI RADIOAKTÍV BUROK SZÁLL ELÕ BELÕLE ilyesmik broscomp
Hú, anno mennyi ilyen hír volt, hogy a ps2 procija képes irányítani a Tomahawk rakétát, meg hogy Iraq vett 4000 ps2-t.

Persze voltak ilyenek a ps3-mal is, hogy az amcsi hadsereg vesz 600 darabot. Node a ps4 már tényleg szuperkompjutta lesz.

Farmoláshoz mióta kell "IT szakember"?

Narxis
Rizst vesznek, úgy tudom arrafelé abból sincs sok ami azért elég durva mert olyan alapvetõ étel mint nálunk a kenyér.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szinte mindig napszemüvegben van!

http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/

trendi napszemcsi. gecilazán tolja kim dzsong
Ezt a szuperszámítógépet én PS3-mal kapcsolatban hallottam, de ott könnyen elképzelhetõ a dolog. 😊
NEXUS6
Az jut eszembe, amikor kitalálták, hogy valamelyik lator állam PS2-õkbõl csinált szuperszámítógépet, szintén atomprogramügyileg.

Ez is csak valami gerilla marketing a WoW-nak, még ha teszem azt minimálisan igaz is.

Kim Dzsong bácsi miért van napszemüvegben?
Lehet, hogy a terem ahol okított, az is sugárzik? <#nevetes1>
amúgy meg arcnak 100 millió dolláros dzsekije van
ja ez hülyeség van nekik erre más forrásuk
Én is pont ezt számolgattam.

Mit tudnak venni 3 millió dollárból? Fõleg nukleáris fejlesztéshez. 3 db centrifugát vagy 2 sugárbiztos 30x30 as tégelyt. Viszont az 5 db eszközre egyben már nem biztos, hogy elég.

Népbutító elcseszett egy hír. Azoknak akik bambán ülnek a monitor elõtt és csak olvasnak minden sz@rt, amit eléjük tolnak.
Legközelebb valami normálisabb hírt vegyetek át.

Köszönöm.
Mp3Pintyo
3 millió dollár egy vicc a hadiiparban. Csavarra sem elég.
Elég szenzációhajhásznak tûnik a cikk.

Az mp3 Legyen Veled!

Palinko
how to nincs? 😄