Challenger Deep, a mélység meghódítása
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az emberiség utolsó nagy kihívása bolygónk óceáni mélységeinek felderítése"
Muhahaha, mert az ûrt már meghódította! 😄😄😄😄
Muhahaha, mert az ûrt már meghódította! 😄😄😄😄
Viszont azok az allatok amik lent elnek a felszinen tobbnyire kipukkadnak, szoval az ember is tokeletesen alkalmazkodott a felszini lethez. Sot korlatozott mertekben meg viz alatt es nagy magassagban is eletkepes. Az eszet hasznalva (amit a legtobb allat az alkalmazkodasnal hanyagolt) meg kepes a sajat biologiai korlatain is tullepni. Ez azert egesz jo. Nem a halak mentek a Holdra sem...
Elgondolkodtam, hogy az emberiség alig-alig tud lejutni a mélybe, ott viszont az állatok remekül alkalmazkodtak a körülményekhez, és élnek mint "hal a vízbe".
"Az emberiség utolsó nagy kihívása bolygónk óceáni mélységeinek felderítése."
Miért, szerinte is világvége lesz 2012. decemberben? <#idiota>#idiota> (Vagy összetéveszti magát az emberiséggel...)
Miért, szerinte is világvége lesz 2012. decemberben? <#idiota>#idiota> (Vagy összetéveszti magát az emberiséggel...)
Vagy a Raj címû könyv, ami kicsit okosabban volt felépítve 😄
Csak nehogy valami ipari jelentõségût találjanak lent. Aztán majd az ottani élõlényeket is kipusztítják mint az õserdõket.
Vannak a tengernek olyan mélységei amit nem érdemes háborgatni...
Elég kicsi a valószínûsége, hogy ha ez nem lenne, akkor ezt az összegeget pont a szegényekre költenék.
Azért valahol ciki, hogy a holdon is többen jártak mint 6000m nél mélyebben az óceánokban. a mélységek 80% rol gözünk sincs ...hogy mi van odalenn.
Nem ufokra célzok 😊 hanem ismeretlen tengeri életre
Nem ufokra célzok 😊 hanem ismeretlen tengeri életre
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
arra is van pénz, hogy megtanulj rendesen írni, de te sem foglalkoztál vele valami sokat.
ILYEN!!!
ILYEN!!!
Mennyire irigylem õket. Látnak egy új világot.
Remélem kárt azért nem okoznak ott semmiben.
Remélem kárt azért nem okoznak ott semmiben.
és az éhezõ szegényekkel ki törõdik?!?!?! ijenre meg van pénz bezzeg!!!!!
<#idiota>#idiota>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Én csak arra gondoltam, hogy azt az üvegkabint nem fogja betörni a hatalmas nyomás. 😮
Az ûrsiklókat kivonták a forgalomból, mostmár egyre kevésbé fognak az ûrkutatásra összpontosítani. Helyette óceán kutatás?
Lehet még ennél tovább süllyedni?<#idiota>#idiota>
Lehet még ennél tovább süllyedni?<#idiota>#idiota>
Ez minden óceánokkal kapcsolatos természetfilm vagy értekezés kapcsán el kell hangozzon?
Már közhely kategória :-/
Amúgy jó cikk! Szeressük' az ilyet!
Már közhely kategória :-/
Amúgy jó cikk! Szeressük' az ilyet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Rá fogja döbbenteni az embereket, milyen keveset is tudunk az óceánokról"
Ez milyen igaz!
Ez milyen igaz!
← ElőzőOldal 2 / 2