Véget ér a Született feleségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én nem élnék ilyen közösségben ahol a sorozat játszódik. Minden évadban meghal egy valaki aki nem természetes halállal lép le és valakinek tuti köze van hozzá 😄
Én túl vagyok harmincon férfi vagyok, hetero és feleségem is van. Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Kurvára nem csak nõknek szól. Tele van egy rakás jó arc férfi karakterrel. Én kicsit sajnálom hogy vége de hát ez van.
Szerinted csak mintázni lehet valamit valamirõl? A fikció az kizárt dolog? 😄 Neked nem igazán való a TV meg az internet, ha ennyire nem tudsz különbséget tenni a valóság, és a kitalált történetek között.
#5: A Sex and the City mióta agypusztitó baromság? Láttad egyátalán a sorozatot? Ritkán hallok olyan jó poénokat, meg szófordulatokat filmekben, mint amilyenek a Satc egy epizódában 20szor elõfordultak (eredeti nyelven persze). A maga nemében az is egy zseniális sorozat, fõleg az elsõ 4 évad.
#5: A Sex and the City mióta agypusztitó baromság? Láttad egyátalán a sorozatot? Ritkán hallok olyan jó poénokat, meg szófordulatokat filmekben, mint amilyenek a Satc egy epizódában 20szor elõfordultak (eredeti nyelven persze). A maga nemében az is egy zseniális sorozat, fõleg az elsõ 4 évad.
Nem tudom milyen társadalomról mintázhatták ezt a jelenetet, de már ez önmagában elég lenne ahhoz, hogy ne nézzem meg. Ez engem, nemhogy berántana, hanem eltaszítana a végletekig. Vajon miféle nyomorúságos élete kell, hogy legyen valakinek, hogy családdal házzal a feje felett öngyilkos legyen.
Ezért utálom az olyan sorozatokat, amikbe az amcsik valami társadalmi asszociációt is próbálnak vinni, mert mindig az jön ki a végére, hogy fene nagy jó dolgunkba meg kell hülyülnünk, de pertsze stílusosan tegyük ha már tesszük.
Ezért utálom az olyan sorozatokat, amikbe az amcsik valami társadalmi asszociációt is próbálnak vinni, mert mindig az jön ki a végére, hogy fene nagy jó dolgunkba meg kell hülyülnünk, de pertsze stílusosan tegyük ha már tesszük.
miért reméled? én remélem, hogy itthon is sok férfi nézõje volt, de teljesen igaz, hogy a tv2 teljesen "félremarketingelte".
kevés olyan sorozat van, ami ennyire képes berántani az ember: itt elég volt 2 perc (nõ reggelit készít a családjának, rendbe teszi a ház körüli dolgait, bevásárol, majd leül az asztalhoz és fejbe lövi magát, miközben vidám narrálja a dolgot) és muszáj volt nézni, jó kis vicces-borzongós kisvárosi krimire lehetett számítani.
kevés olyan sorozat van, ami ennyire képes berántani az ember: itt elég volt 2 perc (nõ reggelit készít a családjának, rendbe teszi a ház körüli dolgait, bevásárol, majd leül az asztalhoz és fejbe lövi magát, miközben vidám narrálja a dolgot) és muszáj volt nézni, jó kis vicces-borzongós kisvárosi krimire lehetett számítani.
Ne a tv-ben futó reklámokból induljatok ki. Ott direkt ilyen szutyok Szex és NY féle agypusztító szarságként van összevágva. Igazából nagyon jó sorozat, de a 6. évadnál meg kellett volna állniuk..
egy reszt se lattam de meg 2 percet se ebbol getci
anti hero
Jó döntés. Mondjuk, hogy ki nézte ezt, az jó kérdés, gondolom inkább a nõi táborban volt komoly nézõserege, legalábbis remélem.
Végre ... pezsgõt bontunk 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
😞
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info