649
Skyrama
-
#209 Ebbe a nagy rohanásba észre sem vettem :) -
Ironman2 #208 Lehet hogy valamelyik feladatnál adták -
#207 Olyan nekem is van,tegnap vettem észre. -
Ironman2 #206 Hát ez jó.Olyan repülő jelent meg a hangárban,amit nem is én vásároltam.Jutalmul adták.1930 Racers a neve -
#205 Én is felvettem pár embert. -
#204 köszi -
#203 Bocsi, tegnap küldtél egy rakat gépet, de a krash miatt, meg mire betöltött, már nem tudtam lekezelni, utána meg el kellett hagyjam a légtér ellenőrző központomat. -
Ironman2 #202 Még korai státuszban van a játék.Ha ennek is nagy sikere lesz,akkor gondolom fejlesztik tovább.Bár én el tudnék képzelni inkább egy étterem szimulátort online -
#201 Tök jó lenne ha lehetne katonai repteret is csinálni. -
Ironman2 #200
Hello Alien! -
#199 Ha gondolja valaki, az én nevem meg Allien69. -
#198 Nem rossz játék, úgyis már unom az FB-n lévőket :P
Küldtem pár embernek meghívót, Fenrir81 néven vagyok. -
#197 Hello. Küldtem kettőt. -
#196 5db rama xs-rama turbot tud küldeni valaki ? -
#195 Az remek,mert nekem azt írja ki,hogy megfelelő hangár szükséges.
Ja de ez M turbós. -
#194 alap hangár jó -
#193 A turbohoz milyen hangár kell?Vagy csak a meglévőt kellene bővíteni? -
#192 Meg olyantat is, hogy pl nem fogadok, csak 6 perces repcsiket, vagy, hogy má ne küldj gépet, me megyek mindjárt el. -
#191 Meg olyan opciót is, amivel törölni lehet járatokat. Teszem azt, félrecímeztem egy járatot, vagy csak véletlenül kattoltam, vagy másik repülőt indítanék és vissza lehetne vonni. -
#190 Berakhatnának, wtb edit :D -
#189 Berakhatnánk egy olyan fejlesztést,hogy csak az online friendeket lehessen látni -
#188 valamiért egyre jobban felbasznak a dedós hangeffektusok, de ha nem hallom akkor meg honnan a rákból tudjam, hogy kész van egy tankolás, vagy érkezik valami repülő... -
#187 Norgi néven vagyok -
#186 Mostantól leszek egész nap, tudtok küldeni Rama Xs-t 10db kellene küldihez -
#185 Amikor jön egy gép amiben utas van és van vámmentes árud akkor szerintem annyi extra aranyt kapsz amennyi utas van a gépen, én legalábbis kapom a 6 aranyakat a kis gépekre -
#184 Jótol kérdezed:P -
Ironman2 #183 Megszálltak a törökök! DDD -
Ironman2 #182
ez a vámmentes áru mire jó? -
#181 Én is mindjárt. -
Ironman2 #180 Már ne küldjél légyszi,mert megyek aludni! -
#179 Tudom én azt jól:) -
Ironman2 #178 Azt nem lehet szabályozni -
#177 Nekem küldjetek játékmackót,az kell a küldihez :P -
#176 Itt is :S -
Ironman2 #175 Eléggé instabil lett a játék.Minden 5 percben ujraindul -
Ironman2 #174 Rövidebb járatokat küldjél nekem -
#173 én mikor megvettem, egy kicsit nagyobbra számítottam. na de mindegy, ez is jó -
Ironman2 #172 Na megvolt az első területnövelés.Következőre 12000-et kell gyüjteni -
Ironman2 #171 Én elküldtem a meghivót.Lépj ki majd ujra be,akkor lehet csak leokézni sajnos -
#170 jelenleg csak statisztikai adat a szív