649
Skyrama
-
marci9507 #249 Csak nekem van úgy, hogy amikor valaki meglátogatja a repteremet,akkor hibát ad ki és újratölti az oldalt,vagy nektek is szokta csinálni?
Nem azért, mert olyan nagy probléma lenne,mert biztos kiküszöbölnék idővel,ha egyáltalán a játék problémája,aztán lehet a böngészőmmel van a baj. -
Revans85 #248 Megvan! Az volt a probléma, hogy a zoom 83%-ra van állítva, és nem jelentek meg az ikonok. 100%-on működik.
Köszi. :-) -
#247 pedig alatta lesz 3 ikon hangok kikapcsolására meg az animáció kikapcsolására -
Revans85 #246 Eddig eljutottam, de attól, hogy a megjelenítést választom, nem mutat semmi beállítási lehetőséget :( -
#245 Jobb felső sarok -
Revans85 #244 Sziasztok!
Hol tudom leállítani a zenét? *idegesíti*
Egyáltalán hol vannak a beállítások? *meg még vak is* :D
-
Ironman2 #243 Na majd később kiprobálom.Este rajta leszek -
#242 A töltődő csík fölött van egy kis nyíl és ha ráviszed az egeret ki is írja,hogy bezár:) -
Ironman2 #241 Hogyan? -
#240 LOL
Most jöttem csak rá,hogy el lehet tüntetni a zászlókat amíg foglalkozom a repülőkkel :D -
#239 Nem sajnos:) -
marci9507 #238 A Beta-ról még nem tudni mikor lesz teljes verzióra való átállás? -
#237 Karbantartás 08.12.
Sziasztok.
Közép-európai idö szerint (08.12) hajnali 1 órakor karbantartást kell végrehajtanunk, hogy a még most is fennálló hibákat kiküszöböljük (műszaki hiba, hiányzó épületek... stb)
Ez idő alatt a játék nem lesz elérhető, és nem tudni meddig húzódik el, a csapat minden tagja azon van, hogy minden rendben menjen.
Köszönjük a türelmet!
A Skyrama csapata -
#236 Már ment neki 2. -
twi452 #235 neki kell küldeni, hogy vissza tudja küldeni ez a küldetés lényege :D -
#234 Hozzám jöhet, Fenrir81. -
#233 Én is kérnék segítséget, RAMA XS-turbót kellene vissza küldenem, hiányzik 8.
Allien69 néven lennék nyitva. -
#232 még nem:) -
#231 Sehogyan sem lehet még eladni a régi gépeket? -
#230 aki tud küldjön rama xs turbot kellene 10 darab kuldihez
köszi -
#229 SkyRama:repülők -
#228 A repülőgép nevében általában benne van az XS-esek azok a kicsik az M esek a közepesek -
Ironman2 #227 Aranyos.Egy holland csávó küldött egy repülős üzenetet nekem. -
marci9507 #226 Oké,köszi mégegyszer. -
#225 Egyelőre azzal nem kell foglalkoznod.Ha odaérsz,úgyis kiírja,hogy nem jó valami. -
marci9507 #224 Még annyit szeretnék megkérdezni,hogy honnan tudok megállapítani a repülőgép méretét? Pl hogy közepes,nagy stb...
A választ előre is köszi :) -
marci9507 #223 Sziasztok!
Regisztráltam én is a játékba,a nevem: Spitfire22 -
#222 Ha azt veszed,hogy az első gép csak kettőt ad,ez a 22 nem olyan kevés :) -
#221 Adhatna érte több pontot is, ha már ilyen sokat kell rá várni. :D -
#220 1930s Racer menetideje 24 óra -
#219 Azért az az M-turbo elég szép,180 utast vesz le indításnál. -
#218 Szabi. a nevem, vegyetek fel :D -
#217 A szívek csak azt mutatják,kivel küldözgetsz legtöbbször repülőket.A forgatás a raktár ikonon belül van. -
#216 elég jó játék csak eszi a 512mb memóriából a böngésző megeszik majdnem 350megát. Ettől függetlenül majdnem egész nap toltam. Repülős_Gizi vagyok vegyetek fel. A szívek mire jók? hol tudom megnézni hogy mennyi van? Ja és hogy tudom pl elforgatni az épületeket vagy áthelyezni? -
#215 Állandóan hibával lehal amikor szeretnék saját gépet küldeni, van valami orvosság erre a problémára? -
#214 100 szívecskénél nem ad vmi bónuszt? :D -
Ironman2 #213 Ok.Én is most lepihenek -
#212 Ne küldj többet,majd csak este. -
#211 Repülő küldéshez kellenek az utasok.Ha nincs elég,nem tudsz indítani. -
#210 Az utasok gyűjtésének mi a haszna?