649
Skyrama
-
#169 A szívecskéknek van valami jelentősége is vagy csak arra hivatottak hogy jelezzék az adott személy mennyire látja el a gépeimet illetve én az övéit?
twi452-vel most jól küldözgetjük egymásra a repcsiket, köszi érte kell a dupla xp :D
Harbonah néven vagyok kis hazánkban, ha van kedve valakinek küldeni pár repicst, még nincs raktáram szal csak kicsiket küldjetek :) -
#168 Bocsi,de csak benéztem,hogy mi újság,mert 10-ig dolgozom:( -
Ironman2 #167 Na Maxikám kicsit megdolgoztatlak DDD:) -
Revans85 #166 Hibaüzenet
A játék jelenleg nem érhető el. -
Ironman2 #165 Megy -
Ironman2 #164 Be se jön az oldal.Ugy néz ki összeomlott,mert a modik se válaszolnak a fórumban.Biztos tanácstalanok -
Ironman2 #163 -
#162 én a háttérre szúrtam el 13-at, rántottam az egeren és véletlenül rákattoltam :D
i win! :D -
Ironman2 #161 Még béta állapotban van a játék,ne feledd. -
Ironman2 #160 Igen.Én is elcsesztem már 2-szer az aircash-t -
Revans85 #159 Nekem délelőtt lélegezni is alig van időm... -
#158 Sokat nem változott a BigP..
Ugyan az a szitu mint más játékaiban,kidob,leáll,visszatölt -
#157 Na mind1,ez meghalt, majd holnap :P Munka közben legjobb :D -
#156 Norgi névre,de nekem is megfagyott -
Revans85 #155 Belassult a játék, később küldöm... -
Revans85 #154 Revans85 vagyok. Milyen névre küldjem? -
#153 Megköszönném ,ha valaki küldene Rama XS Turbo-t ,kell küldihez,ty :D -
#152 Jaja, én is, de van (relative) megoldás. Egyfelől JOBBAN kell figyelni, másfelől el lehet forgatni az épületeket, át lehet helyezni, és úgy kell rakni, hogy a repcsik ne takarják egymást. Illetve, pl egér görgővel távolítani is lehet a nézeten, és így egy fokkal jobb a helyzet. Mióta át variáltam, azóta nem szórtam el kest "véletlenül". -
twi452 #151 engem csak az a rohadt pénzes ikon idegesít.. 2 "gyorspakolást" elnyomtam már véletlenül..xD -
#150 Ez a lényeg! Több országba érdemes, például Spanyolok felé, mert idő eltolódás miatt este hozzájuk könnyebb küldeni olyat, ami 1 órás futamidős. -
#149 Amik jönnek nyakkendő szölő meg ilyen hülyeségek, az csak arra jó,hogy beválthasd ? -
#148 Ja jött most pár, de én is küldtem párat -
#147 Küldesz Te, minél többet, és minél tovább vagy on-line, annál több gép JÖN. Aztán egyre több "barátod" lesz, és egyre több gép jön, és stb... -
twi452 #146 én azért küldözgettem neked már párat :P :D -
#145 Másnál szoktak jönni repcsik, nálam hébe hóba ide tévednek,de csak annyi -
#144 kipróbáltam, de televan az egész vegyél aircasht így, vegyél aiircasht úgy ink hagytam -
#143 jaaaa... -
#142 Mert a faszbuk egy kalap szar :( -
#141 Ha a FB-on lenne, akkor tolnám. Nem értem, hogy miért nem lehet az ilyen játékokat oda tolni... -
#140 na most viszont tényleg érvénybe lép a #138 -
#139 Riadó lefújva, asszony még ráér :D:D -
#138 Na még fogadom azokat amik most lettek elküldve, ne küldjetek most, max hosszú távra, mert asszonyhoz köll menni :D -
Ironman2 #137 Egy menet volt az elöbb -
#136 Nekem már ne küldj,nemsoká megyek el:( -
Ironman2 #135 Na most már küldöm én is a gépeket,csak idáig szüreteltem a farmomon -
#134 reggel lv2 voltam most mar kozel a 8 -hoz
(amugy l1meeur0 vagyok es az Oroszoknal ) -
#133 Norgi néven vagyok, nem küldenétek pár repcsit felém is :P -
#132 Na megvan a 10. szint :) -
Ironman2 #131 Jól belehúztatok! -
#130 Helikopterhez mi kell? Azt írja, nem elég jó neki a hangárom. :-/