20
  • llaszlo
    Te biztos bele látsz az emberek fejébe. LOL Miért nem gondolatolvasással keresed a pénzedet? Pókerben jó lennél. LOL

Én meg biztos vagyok benne, hogy a vásárlók kb 20-25%-a fogja először megvenni. Akiknek 4-e van azok közül sokkal kevesebben cserélik le. A fő vásárlók a 3GS vagy korábbi modellekkel rendelkezők táborából fog kikerülni.
    Továbbá lesznek új vásárlók kb 10%-al fog növekedni ezen vásárlók száma.
    Hagy lássak már bele én is a fejekbe. Jaaa, hogy ez nem gondolatolvasás hanem a piac reakciója.
  • GregSB
    + a saját ismeretségi körömön is látom ezt. Csomó ismerősöm volt, aki nem vett 3G-t, majd 3GS-t, de most 4-ese van.
  • GregSB
    Ebben nagyon tévedsz. Az előző negyedévben is 140 valahány %-al több telefont adtak el, mint az 1 évvel ezelőtti hasonló negyedévben. És ez az arány igaz volt az előző negyedévekre is. Ha mindig ugyanaz a tábor venné meg a telefont, akkor nem növekednének ilyen arányban az eladások, sok az új vevő is.
  • Laza
    "utannad dobnak egyet"

Ja, ha dobálnák, akkor nem lenne ennyire piszkosul tele a zsebük ..... mosolyogva fizetik ki az egészet ...
  • acdc
    Azt meg boven fedezi a regi eladasa.....meg marad is...
  • acdc
    Mivel kulfoldon az embernek evente,masfel evente,2 evente lajar az elofizestese es utanna utannad dobnak egyet akkor miert ne? Esetleg nehol 20-30 ezret ra kell fizetni ........
  • mujahedin
    Ha poénos ember lenne steve jobs, más burkolattal kiadná az iphone 3gs hardverét iphone 5 néven sok pénzért. Biztos vagyok benne, hogy a vásárlóközönségük 90%-a specifikációk nélkül rohanna az apple bótba, és ennek a 80% észre sem venné a turpisságot sőt magasztalná milyen jót alkotott megint az apple :)
  • Sir Ny
    Jobs papa pedig személyesen álcázza magát magát kína munkásnak álcázó apple PR hasonmás kínai munkásnak. Ezt egész véletlen épp tudom, mert Jobs az én nyílt wifimhez kapcsolódva (amit lehallgatok) beszélgetett erről önnönmagával. De ő nem szivárogtat ki, mert ő egy isten, tehát valaki más lesz a ludas.
  • Sir Ny
    Nem a kínai munkások álcázzák magukat magukat kínai munkásnak állcázó apple PR-nek, hogy kiszivárogtassanak?
  • asgh
    Nem az alkalmazott szivárogtat, hanem az Apple PR osztály kínai munkásnak álcázva, hogy ne bukjon le a vírusmarketing.
  • Pharaoh
    Nem isd apple alkalmazott fogja kistivárogtatni, hanem Pegatroni kínai munkás.
  • Tetsuo
    Az apple csinalja legjobban ezt a mezesmadzag effektust.
    Minden alkalmazott az allasaval meg nehany ev bortonnel jatszik, ha kitudodik vmi, magannyomozok figyelik oket, szigor a munkahelyen stb.
    Mas (hasonlo) cegeknel ez azert lazabb.
    A marketingjuk pedig ugye, eleg eros, markans.
  • Laza
    Úgyis elsősorban azok fogják megvenni akik már ezelőtt vettek Iphone3-4-et ... azoknak lehet csak ekkora hype közepette eladni. Aki eddig sem vett, az nem hiszem hogy túlzottan fel lenne csigázva.
    Már sokadik alkalommal ugyanaz a tábor fogja megtömni az Apple zsebét azzal, hogy megveszik egy telefon módosított változatát.
    De végső soron ugyanazt fogják kapni, ugyanazt fogják vele csinálni, mint az előzőekkel. Csak más lesz a design, és lehet vele villogni, hogy már a legújabbat birtokolják :)
  • G_ArchAngel #7
    Ugyanez volt az SGS II eseteben is: varakozas, sorbanallas...

Nem rendszerfuggo, hogy ki mennyire fanatizal valamit, Win7, Starcraft2 megjelenesnel is volt sor szinte mindenhol. Az Apple annyit csinalt, hogy a markeringje reszeve tette.
    Bejott nekik? Igen.

Aki ezt nem latja at, annak a hetkoznapok atlagos pillanatai is haboruval ernek fel.
  • mad mind
    Miért, valahol igaza van, hiszen egy csomóan várják a telefont annak ellenére, hogy senki se tudja a paramétereit.
  • fergusonpapa
    Temeg most büszkén mehetsz alukálni h ezt az okos ?!mondatott?! ide beirtad :)

Elsönek szeretnénk gratulálni
  • netperformer
    Dehogy is, a sok hülye apple fannak mindegy, úgyis megveszik ;D
  • AZTA
    Egy hónappal kiadás előtt azért már illene elmondani mi is lesz benne..egy hónap az mégse fél-1év mint más telóknál.
  • llaszlo
    Csak találgatnak, mint mindig.
  • BlenTen
    "egészen pontosan 10 millió iPhone 5 leszállításáról", "Ugyanígy kérdés, hogy az iPhone 5, netán az iPhone 4S lesz-e a szóban forgó következő példány"---> Most akkor mi van?