7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3334 Nekem minden második indításra kifagy a launcher. Valami nem kóser. -
takirulZ #3333 Igen :D -
#3332 Én mindenképpen... :D 50 -es?! -
#3331 basszus reggel beléptem,erre most lépnék be corrupted és szarozik,uninstall fúl törlés újraraktam és megint... -
takirulZ #3330 Időeltolódás? :) Most alszanak az amcsik :)
Uhm ha azt mondanám hogy a warriorbol kiesett elsőre a shoti hányan akarnátok most kb megkövezni? :D
-
#3329 köszi szépen a válaszokat:) -
Fooka #3328 Most miért nincsen kód? Amikor ráér az ember fia, akkor nem szorgoskodnak...hejj -
#3327 Nekem az elég zavaró pop-up jelenség nem szűnt meg sajnos, még mindig elég zavaró... Viszont a Captain Scarlett DLC eléggé szaggatott eddig és most végre abbahagyta. Szóval csak csináltak valamit és mintha a különböző effektek is javultak volna valamennyit.
Ezt meg Dust -on találtam az egyik házikó belsejében. Mists of Pandaria utalás?! :D
-
#3326 Hát nálam a texturák rendben vannak lassulás akadás nincsen amióta a Physix Low-on van ugy megy mint kés a vajon !
Ha beállitom a Physix-et Medium/High-ra akkor is jól megy csak akkor meg random kifagy a játék és buktam az addigi gameplay-t ! -
#3325 igen szebb lett és igen ezért volt egy két helyzet amikor belassult 1 másodpercre... -
#3324 Azt csak nagyon erős gépen veszed észre. Középkategóriás gépen a funkció nem is látszik. Szerintem. -
#3323 Rohadjanak meg!
Miért nem tudnak akkor legalább EU-s időzónában működő és US-időzónában működő kulcsokat adni?
Vagy, tolják ki az érvényességi idejüket 6 órára! -
#3322 kinek mi a véleménye az új patchről van jelentős javulás textúrák terén?lassabb tőle a játék? -
#3321 Ez már nem él gondolom ez csak limitált kulcs volt ! -
takirulZ #3320 Nem volt! :)
Ez a Randy külön kódja volt!
-
mrmcs #3319 Randy Pitchford rakta ki a twitterre hajnalban (a Gearbox Software írta, hogy lesz még egy kód), amikor próbáltam, még jó volt. -
#3318 ez mikori kód mert már lejárt? -
mrmcs #3317 WinPC: KTKJT-Z3K9H-FJ33T-J33T3-BBKH6
PS3: WTWJ3-TSXZJ-FZJC3-9TWJJ-WBCCB
X360: WTWJ3-TSXWR-BXRB6-5XTJJ-WBCTB -
#3316 van halloween event? -
#3315 -
#3314 Kössz. Másik nincs? -
takirulZ #3313 WinPC: CT5BT-6BCSZ-F3B3T-JTTTB-WXHJF -
#3312 mert hülye barmok de jól teszik xd -
#3311 Pár perccel ezelőtt dobta a Hyperius:
Semmire sem jó, mert 3 raksit lő ki 3 teljesen más irányba :D
Csatlakoztam 3 fickóhoz vmi buggal v csalással mindig előhozták Hyperius-t és annyiszor ölték már meg h tele volt a föld cuccokkal :D -
#3310 Jelentkezz ki a Steamből aztán vissza. Nekem is csak úgy jött össze a Shift.
A második kódot szintén csak a jegyzettömbös megoldással tudtam beírni. Láttam másnak is csak így sikerült. Néha tesz az utolsó karakter mögé egy szünetet.
Köszi a kódokat. Párom segítségével 6 meglett a 10-ből. -
kHares #3309 twitteres: C3WT3-W96BK-K6JTB-JB3JJ-3J6CS -
#3308 Ez a BL2 egy nagy rakás fos. Minden második indításnál kifagy. A shift meg nem is jön be a játékon belül. Leszarom a kódot... -
#3307 Ez a twitter egy nagy rakás fos. Nem működik. -
#3306 PC SHiFT Code: WT53J-Z5WWB-3W5K3-HJWJJ-XBJ3H
Ez jó. arckönyös. Friss. -
#3305 Azt irja ez akód nem müxik ! -
#3304 WTF? Beszart a twittem, ez már volt... nekem meg azt írta hogy 10 perce posztolták. Bazz... -
#3303 PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: KBCB3-THXT5-CX3TB-3TT33-TW5ZS [Active for 3 Hours: http://bit.ly/WOWsk3 ] -
#3302 na meg gyógyult,meg azt vetem észre most így patch után hogy jóval szebb lett a textura :) -
#3301 Nálam minden rendben - érdemes a helyi fájlokat javíttatni a STEAM-mel. -
#3300 Én azt hittem a játék fájljai a rosszak. a "... nem indul, ötlet?" -ből nekem ezt következett. -
#3299 Valószínúleg a játék a szar, nem a save file. Azért mondtam, hogy másolja ki... amúgy meg steam cloudon valószínűleg megvan. -
#3298 előbb megcsinálom ezt amit Aullah irt utána az jön :)
-
#3297 és mit gondolsz szerinted min segít a dolog hogyha a save fájlokat curruptednek veszi?ezt kéne patchelni és fixálni,mondom többen jártak már így de ne legyen igazam -
#3296 Mi az h oda a játékod? Uninstall csumára, és rakd fel megint Tatyla. -
#3295 már hallottam pár ilyenről,ha nem sikerül úgy ahogy aullah mondja akkor oda a játékod,sajnos.ezt még nem sokan tudták fixálni