7269
  • Myselor
    igen igen,én is így vettem észre,egyre kevesebben vannak,akik 50,kis szintűek vannak,de az 50esek alig elszórva.de tényleg nincs is sok értelme most tolni,majd ha jönnek az új dolgok lesz megint mit csinálni és lesz játék:)
  • Sir Quno Jedi
    Majd ha jönnek az új karakterosztályok és DLC-k és lesz végre akár szintemelés is, akkor megint feltámadhat halottaiból a dolog.
  • Sir Quno Jedi
    Főleg mert egyre kevesebben tolják a gammát itthoniak közül. Ezért fail a multi only gaming. Aminek nincs értékelhető szingli része, azt nem szoktam általában megvenni. Pl. pár év és a kutya sem fogj tolni ezt sem, de ha mégis, nem fogod ismerni.
  • Myselor
    ühüm.hát én is így vagyok vele.csak olyan nehezen találok hozzám való játékosokat.:)
  • Sir Quno Jedi
    Én már egyedül nem szívesen. Mindég végigtolom szingliben először (akárcsak a BL1-et), de aztán már csak multiban (szingliben csak kiegészítgetek, javítok stb.).
  • Myselor
    egyébként ti legtöbbször egyedül vagy másokkal játszotok?:)
  • Sir Quno Jedi
    Én olyat is láttam, hogy nem zuhant le, hanem ferdén ott lebegett ettől a pozíciótól hátrébb és kész. Nem semmi.
  • Bluuzia
    Csak érdekesség. A Bunker kilövés után elég érdekes helyre "parkolt le".

• Fpocok
    Sikerült aranyládából nyitnom egy olyan modot, ami ad ilyen skillt. Axtonok érteni fogják :D

• Sir Quno Jedi
    Mint láthatod az van a karim hátán keresztbe és szvsz. nem rossz fegyó az. :D
  • gagax
    Na a warriror persze h nem akarja a sotit dobni de vmi sublime volcano legendary snipert dob smire nincs szuksegem : D
  • Sir Quno Jedi
  • YakHead
    Állatok . És a skinek is nagyon faszagányosak
  • Fpocok
    de az enyém 5db 1esből áll :D
  • CalebJoe
    nekem több van

• Fpocok

• Sir Quno Jedi
    mi lenyomtuk éjjel hárman (50siren x2+ 50zerker) a hyperiust...

Lényegében a zerker öli, mi meg próbáljuk élesztgetni őt és egymást phaselock-kal, illetve infinity gun-nal folyamatosan lőni a zerkert és maxon tartani emígyen az életerejét (nyilván a skillfánk is átspecelve gyógyításra).

Nekem ampos pajzs volt bent, így mikor maxra tölt (és gyorsan megy az, skillbe meg kell venni, meg a classmod is azt tápolja), akkor nagyon durván lehet gyógyítani a következő lövéssel.

Class mod-ban és relicben és skillben én személy szerint mindent cooldownra toltam, meg gyógyításra, pajzstöltésre ilyesmi.

Én elbújtam a rácsnál a beszögellésbe, így túléltem sokáig, mert a másik siren mikor végleg meghalt (vannak ilyen instahalálok), akkor a hypergenya őt nézte ki a rács túloldalán magának, így ránk kevesebbett áldozott (így is feküdtem párszor, meg a pajzsom le-föl mászkált). Legvégére én is kimúltam, de pont befejezte a zerker, pedig már ő is féltérden volt... :DDD
  • Zs0lt1
    Szerintem mindenképpen valamilyen Tediore-os fegyó kell, mert az sebet nagyot, ha tárazáskor rádobja a fegyvert.
  • wesker24
    Nekem meg azzal amikor FFYL-ben elöjön a Sudden Death 1 sec alatt lemegy a csik instant death !
  • Fpocok
    Már legalább egy tucatszor meghaltam fight for your lifeban, amiért a görgővel váltás során néha átugrik egy fegyvert, így nem tudok hamar ráváltani. Kezd tele lenni a tököm ezzel a szarral...
  • takirulZ
    Bee meg a CC megvan... és 100k a kettő együtt :/, minden megvan a talentokból de mindig van hogy 2 hitel és meghaltam...

Na mindegy probálkozok
  • MerlinW
    Ruin, DPS/Reload/Shield skillek, Bee pazs, Pajzs növelő relic vagy class mod, Conference Call vagy Baby Maker fegyver és soksok türelem. Lényeg, hogy a pajzsod és az életerőd összesen 150k körül legyen.
  • takirulZ
    Sirennel hogy lehet megölni Hyperiost?
  • Fpocok
    De ő arról beszélt, hogy megcsinált küldetések vesztek el. Szerintem valami nagyon gáz van a játékkal, nekem is egy csomó baja van.
  • MerlinW
    Párszor már el lett mondva, ugyanúgy megy, mint az első részben. Ha kilépsz a játékból az utoljára meglátogatott Fast Travel állomáshoz tesz vissza mindig. Ez normális.
  • Bluuzia
    Délelőtt játszottam, megcsináltam pár küldetést, aztán kiléptem, mentettem.
    Most folytatnám, de a délelőtt elvégzett küldetéseket újra meg kell csinálnom.
    Valakinek van ötlete, hogy ez miért van, és hogyan lehet kiküszöbölni? Másnak is volt már ilyen?
  • Nagylaci
    Kíváncsi voltam, hogy ezzel az agybeteg gunzerkerrel mennyit sebzek vajon, hogy még Hyperius is hullik egy pillanat alatt. Kikockáztam a videót és néztem egy részt ahol látszik a sebzés. Hát na... Eléggé durva! :)

Ez itt kb. egy tizenhat milliós sebzés! :)
  • takirulZ
    Hyperius..
  • takirulZ
    Nem tudom megölni Hyperiont :((
  • Fpocok
    Tudom. Én nem vettem fel őket. Most akarnám....
  • gagax
    de csak akkor lesznek a mellék küldik lvl 50 ek ha nem vetted fel őket eddig. legalábbis nállam az a 2-3 amit felvettem előtte maradt azon a szinten a többi viszont lvl 50 lett :)
  • Myselor
    na pont az ilyeneket kellene mondjuk kijavítani,de nem tök felesleges igen
  • Fpocok
    Kiderült, hogy ha fast forwardolsz, akkor egy bug miatt nem skálázódnak fel a mellékküldik. KURVA ÉLETBE. Mindjárt szétbaszok valamit.
  • Myselor
    nekem 50szintüek lettek a questek és a mobok is miután végigvittem True Vault Hunteren is:)
  • mrmcs
    Gondolom csak 6-ig vagy 7-ig lehetett beváltani ezeket a kulcsokat (Randy nem írta sehol se, hogy meddig lesznek jók)
  • mrmcs
    Nekem is azt írja, de már a mellékküldetések mind 50-es szintűek.
  • Fpocok
    Azt írja, hogy a fősztoriban, a Talon of Godban vagyok... de elvileg az kész. Aki nyomja a 2.5-t, neki is azt írja ki select character képen? Valaki nézze meg pls.
  • Fpocok
    Nem értem baszki... 2.5ben a régi területeken is kemény ellenfelek vannak, vagy ott ilyen 35-40? Meg a qstek sem 50esek... van 40 alatti is. Nem értem baszki.
  • Fpocok
    HELP:
    Ha végigvittem a true vault hunter mod sztorit, akkor nem kéne az összes fel nem vett küldinek max szintesnek lennie?
  • Fpocok
    Most meg magától elállítódott a felbontás.