7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3294 Esetleg másold ki a mentést, aztán verify game cache. -
#3293 valami van a játékommal corruptednek titulálja és nem indul ötlet? -
#3292 ez nagyon béna :D -
#3291 -
#3290 arckönyv: 535TB-FK5K3-3W5KJ-SBK3B-R6RRX -
#3289 PC SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: KBCB3-THXT5-CX3TB-3TT33-TW5ZS -
#3288 Ugyanez a build Terra ellen! :) Szegény, így már nagyon csirke... Viszont jobb a drop -ja mint Hyperius -nak és Gee -nek együttvéve! Persze kristályokat nem dobál.
-
#3287 hát igen a gunzerker való leginkább a boss killekre:) azzal a legkönyebb ahogy látom -
#3286 ahha. Ezt kérdeztem. -
#3285 Sajnos nem hiszem, hogy sokra mennétek vele mert gunzerk nélkül csak fele lesz a sebzés amit okoztok majd. Ráadásul a gunzerkernek nem csak ilyen class mod -ja van hanem skilljei is! És szerintem a kettő együtt adja ezt a brutális darálógép effektet. Ez a build amúgy már elég életképtelen, szinte csak a boss -ok ellen használható.
Persze ettől még sikerülhet más karival is csak lassabban, nem tudom. Ebben az a feneség, hogy nagyon gyorsnak kell lenni. A raidboss -ok ellen Salvador szélsőségesen jobb mint a többi karakter! -
#3284 Magazin növelő skill, mod és relic ugyanúgy van a siren-nek is pl. de még a mechanak is. -
#3283 És van valami feltétele ennek? Úgy értem, hogy class specifikus, hogy csak a salvador tudja, ha van hasonló relic, class mod? Vagy más class is tud ilyet? -
#3282 Érdekes, én nem egészen így küldtem a hozzászólást! Na mindegy itt van a class mod:
+tárkapacitás, +reload speed
És itt a relic (ami teljesen lemaradt)
+tárkapacitás
-
#3281 Na hát azt hiszem sikerült összehoznom az áltimét rédbosszkillert... XD Mivel már elég rendesen agyonjátszottam magam a játékkal hát nekiálltam kitalálni hogyan lehet Salvador -ból egy tökéletes darálógépet csinálni. Szóval úgy néz ki sikerült... :) Csalás nélkül is ölhető Hyperius pillanatok alatt. Szóval az előző videómban bemutatott build -et úgy módosítottam, hogy beraktam ezt a class mod -ot:
Ez már eleve csúnyán megemeli a Baby Maker tárkapacitását és mivel elhajítva annál nagyobbat sebez minél több benne a lőszer ez elég ütős így. Ráadásul a plusz reload speed miatt kegyetlen sebességgel dobálom őket!
Illetve beraktam ezt a relic -et:
Még 55% tárkapacitás amivel feltornáztam a Baby Maker -ek tárkapacitását az iszonyatos 93 ra! Így már a kettőt eldobva nem normális módon sebeznek.
Az eredmény itt látható. Érdemes figyelni, hogy két hiba még bele is fért! Szóval ha nem "bénáznék" pillanatok alatt vége lenne!
Kicsit sajnálom, hogy sikerült mert a maga módján ez is szórakoztató volt, mint egy puzzle, hogy megoldható e a dolog egyáltalán. De asszem' elég jól sikerült végül is! :D -
#3280 Az élet körforgása:
-
#3279 huh de nagy mákom volt hogy három előtt hazaértem a melóból és mind a két kódot be tudtam írni... -
#3278 ühüm.hát biztosan jó tényleg:) -
#3277 Ezzel daráltam végig Eridiumot, Heros Passt meg a Warriort. Nagyon gyors, zoomos, pontos. Igaz, hogy kicsi a tárja, de volt berakva reload speed talent, szóval gyors volt.
Warriort 47en öltem (tsabi barátom 49)
-
#3276 hát amiről beszélsz.mit találtál? -
#3275 Mármint a fegyver? -
#3274 és mi az? -
#3273 Lootokkal nincs gond. Egyedül az AR-el vannak gondok, bár pont most megcáfolva találtam egy nagyon jót. -
#3272 hát pedig elég vicces az invicible bossok lootja,na mindegy.ne vitázzunk:) -
#3271 Szerk.korr.jav. - Update 6 (v1.1.3) - 2012.09.25 --> Update 6 (v1.1.3) - 2012.10.26 -
#3270 Mert ők nem tartják rossznak a loot-rendszert.
Update 1 (v1.0.1) - 2012.09.20
==============================
* Minor bug fixes
Update 2 (v1.0.2) - 2012.09.25
- Fixed issue with trading negative credit values.
- Fixed issue regarding pre-order incentives.
- Fixed issue regarding connectivity problems involving routers with restricted Firewall UDP settings.
Update 3 (v1.0.3) - 2012.09.27
- Fixed an issue regarding the ‘Ignore’ feature in the mission log.
Update 4 (v1.1.1) - 2012.10.12
- Modified profile behavior to prevent possible data loss.
Update 5 (v1.1.2) - 2012.10.17
- Prevents data instability when launched with unsupported commands.
Update 6 (v1.1.3) - 2012.09.25
- Added a toggle for whether textures should fade or pop in when a higher-resolution version loads. High-end computers can disable this to avoid seeing lower-resolution textures streaming in.
- Added the ability to reset all challenge progress for a character once they've completed 85% of all non-DLC, non-area-specific challenge levels. This will keep the player's current challenge bonuses and rank, but reset all challenge progress to 0 and allow challenges to be re-completed for additional ranks and bonuses. Resetting is available on the "challenges" screen of the status menu and will display as a tooltip at the bottom of the screen if the player has met the criteria.
- Fixed a bug where profile files set to "read only" were not being saved.
- Fixed a performance issue in Captain Scarlett and her Pirate's Booty content with PhysX set to Medium or High. -
#3269 mindig csak ilyen hülyeségeket patchelnek,hasznosat nem igen láttam még.szomorú :/ -
#3268 Észre is vettem néha leesik az fps nemhogy inkább a loot-ot növelnék. -
#3267 "Borderlands 2 Update 1.1.3
- Added a toggle for whether textures should fade or pop in when a higher-resolution version loads. High-end computers can disable this to avoid seeing lower-resolution textures streaming in.
- Added the ability to reset all challenge progress for a character once they've completed 85% of all non-DLC, non-area-specific challenge levels. This will keep the player's current challenge bonuses and rank, but reset all challenge progress to 0 and allow challenges to be re-completed for additional ranks and bonuses. Resetting is available on the "challenges" screen of the status menu and will display as a tooltip at the bottom of the screen if the player has met the criteria.
- Fixed a bug where profile files set to "read only" were not being saved.
- Fixed a performance issue in Captain Scarlett and her Pirate's Booty content with PhysX set to Medium or High."
-
#3266 és jegyzettömbből másolva hibátlan mindkettő -
#3265 másold be jegyzettömbbe, és onnan másold a játékba, én így próbálom majd most, így elvileg működnie kell -
#3264 Én UltraEdit-be beszúrtam mindkét kódsort, majd pontosan kijelölve őket lemásoltam és gond nélkül elfogadta őket - vágólapról :) -
#3263 De faszom, már megint. FBset bemásolta, de a twittereset NEM! -
kHares #3262 Twitter: CBKJB-S6XBW-5FTJB-JJJBJ-6FZB3 -
#3261 Köv. adag FB-ról:
PC SHiFT Code: WTKJJ-CW55J-JCKK3-Z3CB3-KWZ36
Xbox 360 SHiFT Code: 5TWT3-3RWHC-XHRJR-CFB3J-9KRRS
PlayStation 3 SHiFT Code: K3CJJ-BJ9BK-WRT3B-B3BB3-BX9RC -
#3260 Az a baj én túl korán ébredtem és már nem voltam otthon mivel 6-ra jöttem dolgozni... -
Landor #3259 aki korán kel... :D -
#3258 Én meg 9:10-kor próbáltam ami szintén túlcsúszott. Ez volt kb. a 10-ik, hogy pár percel később próbálkoztam.
Amúgy a beillesztésre találtam megoldást: ha nem fogadja el, akkor illesszétek be pl. jegyzettömbbe vagy wordbe és onnan kopizzátok. Úgy menni fog. -
#3257 Persze, hogy ilyenkor kezd el frissíteni a Borderlands 2 - így lecsúsztam a kódok beírásáról :( -
Landor #3256 -
mrmcs #3255 Sziasztok!
Aki még munkába menetel előtt akarja beváltani a reggeli SHIFT kódokat:
Twitter:
PC SHiFT Code: KJWT3-FXFBC-5XJJB-TTB3T-6TRCH
Xbox 360 SHiFT Code: KTWJT-6TK9W-RHFBF-WR3B3-6HT9R
PlayStation 3 SHiFT Code: K3KJT-9SBWJ-BCWKT-9BWJJ-3FRJT
Facebook:
PC SHiFT Code: CJ5JJ-TC55J-BKK5T-ZJCJB-BFXXX
Xbox 360 SHiFT Code: WT53J-Z5WZC-6Z6J6-CRTJJ-XBJHS
PlayStation 3 SHiFT Code: K353B-99F3K-CXJTT-3JJ3J-36KH5