7269
  • szomferi
    keresek valami értelmes snipert 44-es szint körül, az se baj, ha 45-46-os, majd felfejlődök idővel hozzá... :D
    adni érte nem hinném hogy tudok bármit is, egy nálamnál erősebb/magasabb szinten lévő emberkének
  • Jackyy
    Hogy öszinte legyek a f*szom kivan a farmolással :) A könyvtáram tele van legendary itemekkel. Über jó cuccok(300k értékű snipertől elkezdve minden...)... Szall cserébe tudok adni akármit. Azt mellékelném, h a Zerkernek+assasinak+sirennek tele van. Kommandós nemcsináltam még :D Azon kivül mind maxos.
  • Nagylaci
    Itt az új relic amit használok:

Valamivel kisebb tár, de plusz sebzés úgyhogy most már a Baby Maker -jeim sebzése az egekben. Ahogy nézem a kettő dobásonként úgy 15 - 20 milliót sebez. Néha többet, néha kevesebbet, de ez az átlag. Attól ilyen iszonyatos ez a fegyver mert nem csak a kimondottan erre a célra meglévő eszközökkel tudjuk növelni a sebzését hanem ugye a tár kapacitásának növelése azonnal növeli a sebzést. A Tediore fegyverek annál nagyobbat sebeznek ugyanis minél több bennük a lőszer. A tárazási idő csökkentésével meg a dobások sebességét növeljük, kvázi a tűzgyorsaságot. Kicsit tetszik, hogy a Gearbox -nak a saját rendszere nyal vissza! Próbáltak olyan raid boss -okat létrehozni amik csak négy fővel győzhetőek le, de a saját rendszerük összetettsége miatt ott a lehetőség, hogy egyedül is meg lehessen csinálni.
  • Nagylaci
    Magyarul saját magának is dobálhatja valaki a tárgyakat?! Hát egyszer legalább meg kell szerezni azért őket ezek szerint. Csak utána végtelen sok gyártható belőle. Amúgy az ilyen dolgokban a Gearbox is ludas. Nyilván tudnak az ilyen "kiskapukról" mégsem tesznek ellene semmit.
  • Fpocok
    Konzolon mégkönnyebb, mert ott ugye van splitscreen...
  • Nagylaci
    Semennyire nem kedvelem (amúgy a dupe módszert még csak nem is ismerem), de azóta van jobb úgyhogy azt a +55% tárasat neked is adhatom akár! Egyébként meg Terrát kell farmolni elég sok jó reliket és class mod -ot dob!

Ja értem, eldobom és aztán meg lelövöm a játékot, hogy ne menthesse el a változást. Egyszerű, de biztosan hatékony... :D
  • Fpocok
    A dupe jelenti azt, hogy sokszorosítasz egy itemet, úgy hogy kidobod és nem mented el a változást. Ami csalás amúgy.
  • Jackyy
    Nagylaci, te a tediore-s relicet honnan szedted ? Mert nekem is szükségem lenne egyre. Parasztos(eldobod + alt f4, angol szleng nevét ismerem "dupe" foggalmam sincs mit jelent, amire meg gondolok az értelmetlen :D ) módszert nemtudom mennyire kedveled...
  • Fpocok
    Ahha... hát 49nél kisebb sniperem nincs.
  • szabolacika
    még csak 44 vagyok
  • Nagylaci
    Nekem ma esett két legendary sniper is.

A Volcano elég erős csak rohadtul nem azt szerettem volna a Warrior -ból legendary -t! :)
    A Skullmasher -t meg egyenlőre nem nagyon tudom értelmezni. Mi az, hogy -66% Weapon Damage?! Most akkor mennyit sebez ez? Elég furának tűnik. Majd próbálgatom.
  • Fpocok
    Vagy nem vagy még 50?
  • Fpocok
    Ez a legjobb, amim van. Aranyládából nyitottam.

• Sir Quno Jedi
    rezkós cucc a férgek köpései ellen jó, de a tócsa így is öl
  • szabolacika
    Egy jó mesterlövész puskára elcserélem
  • Fpocok
    Adok érte 230k :D
  • MerlinW
    Hát igen:) Nekem is így esett. Ezt vagy így szerzed meg vagy a szúnyogtól:) Magyarul vagy k*va mázlid van, vagy k*va mázlid:)
  • szabolacika
    Item of the day :)
  • Nagylaci
    Viszont a pajzsot nagyrészt cseszheted. Azt is próbáltam már. Valamivel könnyebb, de nem egy óriási segítség azért ellene sajnos.
  • Fpocok
    Akkor sry. Hazudtam... nem járok még ott, de úgy éreztem, hogy erre a glee-re le kell csapnom és valamit írnom kellett :D
  • MerlinW
    Feltéve, ha megölte Hyperiust:)
  • lalakov
    :-D
    Voltam már a ketrecénél, de bemenni nem tudtam.
  • Fpocok
    A glee, az egy ratyi sorozat egy csomó meleggel.
    Gee, akit te keresel... és szerintem bármikor oda tudsz menni.
  • lalakov
    Glee-hez csak a 2. végigjátszás után tudok menni? Szereztem korrózió immunis pajzsot.
  • IMYke2.0.0.0
    Ötletes is :)
  • Fpocok
    Most nézem csak, hogy igazából térdel a csávó... ezért ilyen kicsi.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már komoly. Látszik, hogy beleadott mindent :)
  • Fpocok
  • Fpocok
    Ezek a helloweenes kosztümök :D

• IMYke2.0.0.0
    Kék bugyesz is stimmel. Bár, a csaj arca nem olyan szép, mint Moxxi-é.
    A csávó meg... no comment. :)
  • Fpocok
  • lalakov
    Nekem az 9-esen áll. Van hogy egymásután 5-ször nem halok meg. Nagyon jó az a tulajdonság.
  • szomferi
    nekem Zeronál olyan esett, ami 4 pontot ad pluszba a "One Shot One Kill" skillemhez (ami már ki volt maxolva, úgy adott +60%-os sebzést a teli tárból kilőtt 1. golyó), így 9/5-ön áll a skill, és +96%-os sebzésbónuszt ad... kurva jó :D
  • szomferi
    a butt stalion :D
  • Myselor
    lol.ez jó.és tényleg van neki xd
  • Nagylaci
    Anyám... :D

• NandorHUN
    Valakinek esetleg nem lenne kedve besegiteni tungle-n? (lvl 32 vok)
  • Myselor
    farmoláson kívül már sajnos nem igen,ha csak nem akarod felhúzni az összes karit:)
  • Fpocok
    Szerintem meg ez még egyedül is jó. Van mit csinálni.
  • gagax
    Singlevel elég sokat tolom :) mivel haverral csak max heti 1-2x tudjuk tolni ha épp ugy van szabadidőnk és átugrik laptoppal.De akkor elég jó :D mancival és sirénnel végig tolam már most gunzerkerrel csinálom.Azaz már 5x végig vittem és most tolom a 6. at ha úgy nézzük. Farmolgatok meg funolok igazából. DLC t meg else kezdtem mert ugygondoltam h ugyis csak gunzal lesz esélyem :D Multi sajnos kilőve mert warezzel játszok és nállam a tunngle port nyitás és minden lehetséges gond kiküszöbölés után se hajlandó normálisan működni.