7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#3414 keresek valami értelmes snipert 44-es szint körül, az se baj, ha 45-46-os, majd felfejlődök idővel hozzá... :D
adni érte nem hinném hogy tudok bármit is, egy nálamnál erősebb/magasabb szinten lévő emberkének -
Jackyy #3413 Hogy öszinte legyek a f*szom kivan a farmolással :) A könyvtáram tele van legendary itemekkel. Über jó cuccok(300k értékű snipertől elkezdve minden...)... Szall cserébe tudok adni akármit. Azt mellékelném, h a Zerkernek+assasinak+sirennek tele van. Kommandós nemcsináltam még :D Azon kivül mind maxos. -
#3412 Itt az új relic amit használok:
Valamivel kisebb tár, de plusz sebzés úgyhogy most már a Baby Maker -jeim sebzése az egekben. Ahogy nézem a kettő dobásonként úgy 15 - 20 milliót sebez. Néha többet, néha kevesebbet, de ez az átlag. Attól ilyen iszonyatos ez a fegyver mert nem csak a kimondottan erre a célra meglévő eszközökkel tudjuk növelni a sebzését hanem ugye a tár kapacitásának növelése azonnal növeli a sebzést. A Tediore fegyverek annál nagyobbat sebeznek ugyanis minél több bennük a lőszer. A tárazási idő csökkentésével meg a dobások sebességét növeljük, kvázi a tűzgyorsaságot. Kicsit tetszik, hogy a Gearbox -nak a saját rendszere nyal vissza! Próbáltak olyan raid boss -okat létrehozni amik csak négy fővel győzhetőek le, de a saját rendszerük összetettsége miatt ott a lehetőség, hogy egyedül is meg lehessen csinálni. -
#3411 Magyarul saját magának is dobálhatja valaki a tárgyakat?! Hát egyszer legalább meg kell szerezni azért őket ezek szerint. Csak utána végtelen sok gyártható belőle. Amúgy az ilyen dolgokban a Gearbox is ludas. Nyilván tudnak az ilyen "kiskapukról" mégsem tesznek ellene semmit. -
#3410 Konzolon mégkönnyebb, mert ott ugye van splitscreen... -
#3409 Semennyire nem kedvelem (amúgy a dupe módszert még csak nem is ismerem), de azóta van jobb úgyhogy azt a +55% tárasat neked is adhatom akár! Egyébként meg Terrát kell farmolni elég sok jó reliket és class mod -ot dob!
Ja értem, eldobom és aztán meg lelövöm a játékot, hogy ne menthesse el a változást. Egyszerű, de biztosan hatékony... :D -
#3408 A dupe jelenti azt, hogy sokszorosítasz egy itemet, úgy hogy kidobod és nem mented el a változást. Ami csalás amúgy. -
Jackyy #3407 Nagylaci, te a tediore-s relicet honnan szedted ? Mert nekem is szükségem lenne egyre. Parasztos(eldobod + alt f4, angol szleng nevét ismerem "dupe" foggalmam sincs mit jelent, amire meg gondolok az értelmetlen :D ) módszert nemtudom mennyire kedveled... -
#3406 Ahha... hát 49nél kisebb sniperem nincs. -
szabolacika #3405 még csak 44 vagyok -
#3404 Nekem ma esett két legendary sniper is.
A Volcano elég erős csak rohadtul nem azt szerettem volna a Warrior -ból legendary -t! :)
A Skullmasher -t meg egyenlőre nem nagyon tudom értelmezni. Mi az, hogy -66% Weapon Damage?! Most akkor mennyit sebez ez? Elég furának tűnik. Majd próbálgatom. -
#3403 Vagy nem vagy még 50? -
#3402 Ez a legjobb, amim van. Aranyládából nyitottam.
-
#3401 rezkós cucc a férgek köpései ellen jó, de a tócsa így is öl -
szabolacika #3400 Egy jó mesterlövész puskára elcserélem -
#3399 Adok érte 230k :D -
#3398 Hát igen:) Nekem is így esett. Ezt vagy így szerzed meg vagy a szúnyogtól:) Magyarul vagy k*va mázlid van, vagy k*va mázlid:) -
szabolacika #3397 Item of the day :)
-
#3396 Viszont a pajzsot nagyrészt cseszheted. Azt is próbáltam már. Valamivel könnyebb, de nem egy óriási segítség azért ellene sajnos. -
#3395 Akkor sry. Hazudtam... nem járok még ott, de úgy éreztem, hogy erre a glee-re le kell csapnom és valamit írnom kellett :D -
#3394 Feltéve, ha megölte Hyperiust:) -
#3393 :-D
Voltam már a ketrecénél, de bemenni nem tudtam. -
#3392 A glee, az egy ratyi sorozat egy csomó meleggel.
Gee, akit te keresel... és szerintem bármikor oda tudsz menni. -
#3391 Glee-hez csak a 2. végigjátszás után tudok menni? Szereztem korrózió immunis pajzsot. -
#3390 Ötletes is :) -
#3389 Most nézem csak, hogy igazából térdel a csávó... ezért ilyen kicsi. -
#3388 Ez már komoly. Látszik, hogy beleadott mindent :) -
#3387 -
#3386 Ezek a helloweenes kosztümök :D
-
#3385 Kék bugyesz is stimmel. Bár, a csaj arca nem olyan szép, mint Moxxi-é.
A csávó meg... no comment. :) -
#3384 -
#3383 Nekem az 9-esen áll. Van hogy egymásután 5-ször nem halok meg. Nagyon jó az a tulajdonság. -
#3382 nekem Zeronál olyan esett, ami 4 pontot ad pluszba a "One Shot One Kill" skillemhez (ami már ki volt maxolva, úgy adott +60%-os sebzést a teli tárból kilőtt 1. golyó), így 9/5-ön áll a skill, és +96%-os sebzésbónuszt ad... kurva jó :D -
#3381 a butt stalion :D -
#3380 lol.ez jó.és tényleg van neki xd -
#3379 Anyám... :D
-
#3378 Valakinek esetleg nem lenne kedve besegiteni tungle-n? (lvl 32 vok) -
#3377 farmoláson kívül már sajnos nem igen,ha csak nem akarod felhúzni az összes karit:) -
#3376 Szerintem meg ez még egyedül is jó. Van mit csinálni. -
#3375 Singlevel elég sokat tolom :) mivel haverral csak max heti 1-2x tudjuk tolni ha épp ugy van szabadidőnk és átugrik laptoppal.De akkor elég jó :D mancival és sirénnel végig tolam már most gunzerkerrel csinálom.Azaz már 5x végig vittem és most tolom a 6. at ha úgy nézzük. Farmolgatok meg funolok igazából. DLC t meg else kezdtem mert ugygondoltam h ugyis csak gunzal lesz esélyem :D Multi sajnos kilőve mert warezzel játszok és nállam a tunngle port nyitás és minden lehetséges gond kiküszöbölés után se hajlandó normálisan működni.