7269
  • Fpocok
    Van egy küldetés, amikor meg kell ünnepelni Claptrap 7 éves szülinapját. Az eléggé szomorkás :S
  • poruljartal
    mi ez a szülinap?
  • wesker24
    Parancsolj ahogy kérted !

• szomferi
    hát ezen felvisítottam
  • Nagylaci
    Naszóval...
    " Please remove that quest. My heart just sunk doing that quest. I don't see borderlands to be all unicorn and rainbow. But that quest is just too heavy IMO. I don't look for that kind of emotion playing borderlands.

Seriously, Clap trap deserves better."

Kész vagyok. Lőjetek le vagy valami. Lécci.
  • Nagylaci
    Mondok én is még egy jót. Aszongya vegyék ki a Claptrap szülinapi küldetést mert tönkreteszi a játékot??!! WTF? Ezt most elolvasom... De sok a hülye...
  • Fpocok
    Én egy olyat találtam most, hogy valaki kérte, hogy lehessen venni kulcsot, pénzért, steamen :D
  • Nagylaci
    Bakker villám gyorsan állj le a RedBull -ról szerintem! XD
    Amúgy egyik kedvencem az a topic a Gearbox -nál ahol azt kérik, hogy jócskán erősítsék fel a Bee -t! Na ott lehet érdekeseket olvasni...
  • Myselor
    hát igen jöhetne már valami:)
  • Solid Snake
  • MerlinW
    Még csak 11 óra és te máris taj részeg vagy?:)
  • Sir Quno Jedi
    JAH és jöhetne már a Borderlands 3, ha már 1x kész az engine, csak tartalamt kell bele pakolni, azt pedig elegendő ember felvételével és jól párhuzamosítva, szinte a végetlenségig fel lehet gyorsítani (pénzük meg van). Használják a community-t is, meg moddereknek adjanak hivatalos szerkesztőt és megbízásokat stb., azokat meg tegyék be a véglegesebe, vagy DLC-kbe, amiket alkottak.

Amúgyis BL3-ba űrhajókat és űrcsatákat akarok, illetve lehessen átszállni más hajókra, állomásokra idegeneket írtani és titkos kincseket fellelni, hiszen a többi vault úgyis más bolyókon van, így mire ezekre eljutunk, egy kis űrkalandozás/kutatkodás/gyilkolászás is belefér, kincsek mindenütt vannak ám!!!
  • Sir Quno Jedi
    Jöhetne már új DCL, új kasztok, új járművek, új kusztomizációk és persze level cap emelés, mondjuk egyelőre 90-re. Nagyon kevés az alap skillpont, nem lehet normális buildet kirakni, mindég 1-2skillpont híjján vagy. Nekem az is kóser, ha lehet skillpontokat szerezni, mint anno moxxxi arénájában.
  • Nagylaci
    Na ez tényleg érdekes. Őszintén szólva amióta pillanatok alatt lenyomom Terrát már nincs túl sok értelme az "egyszerű" kulcsoknak. Terra általában több lilát is dob, nem is beszélve arról, hogy az egyéb színű cuccok is prímák néha! Mondjuk kicsit tovább is tart mint kinyitni egy ládát. De nem sokkal... XD
  • Fpocok
  • szomferi
    Keep an eye on the Borderlands Facebook on October 31, 2012 for SHiFT codes that unlock special spooky character customization skins in Borderlands 2! More details and sneak peek here: http://bit.ly/T2rsrY

ma délután 4-től hétfő reggel 7-ig lesznek érvényesek a kódok!
  • Fpocok
    Ha nem kell a kommandós, nem vagy az, meg a haverod sem, akkor tudok valakit, aki elfogadná :D
  • gagax
    Ma haverral ládából nyitottunk Lynchwoodba narancssárga soldier klasszt. Felsős sorra mindre 5 + pontot ad akk főképesség visszatoltés+gundamage+fire ratera ad. ÉS vmi merry crissmas v milyen felirat volt hozzá :D Terrát meg v 10 x megöltük mire oda adta gunzerkeremnek a classt. De teli vagyok mindenféle narancs classal így :D
  • Myselor
    nem fogsz nyugi ^^ nem ezen múlik.nincs akkora jelentősége
  • lalakov
    Én is használom, csak kéne másnak a hely, de sajnálom kitenni, hátha emiatt maradok le egy jó fegyverről. :)
  • Myselor
    szerintem nincs sok.de használtam
  • lalakov
    Ami a játék elején velünk van relicet(5%-kal nagyobb esély a jobb minőségű felszerelésre) használjátok? Van értelme?
  • Nagylaci
    Azok véletlenül eshetnek bárhonnan. Nincs semmi különösebb trükkje. Ha Terrát könnyen le tudod nyomni akkor érdemes azt farmolni mert elég sok class mod -ot és relic -et dob. Előbb - utóbb meglesz mert ezek annyira nem ritka dolgok tulajdonképpen.
  • gagax
    Azt a class modot mi dobja ? :D meg a relicet : D
  • Myselor
    questet megkell előbb csinálni Tiny tina tea partyját
  • eXequtoR
    Hello. Ennek a baby maker farmnak mi a trükkje? Quest nélkül oda mászok, de nem jön elő a boss.
  • Nagylaci
    Boss -ok ellen ez így elég durva. Viszont úgy általában játék közben nagyszámú erős ellenféllel szemben már nem túl szerencsés. Szóval ha a raid boss -okat akarod lenyomni akkor oszd el így. Kell két Baby Maker, egy Bee, lehetőleg egy Hoarding War Dog class mod, egy Tediore Allegiance relic és így elosztott pontok mellett kb. 3 dobás Hyperius. Mondom, 15-20 millió gunzrerk -ben dobásonként.
    Csinálj egy képet a mostani skill -jeidről és állítgasd őket oda - vissza attól függően, hogy éppen mit csinálsz.
  • gagax
    Sikerult kifarmolni a masodik baby makert is. Akkor ugy osszam a pontokat ? ; D nekem full mashogy vannak : D
  • Jackyy
    Felvettelek.
  • Jackyy
    Laci, felveszel steam-en ? Küldtem üzenetet mi az azonosító. :)
  • Nagylaci
    Baby Maker akkarommondani... XD
  • Nagylaci
    Nekem így van elosztva, de ez a Baby Killer -ek sebzésének felhúzására (közel) tökéletes.

• gagax
    Hali :) Gunzerkernek hogy érdemes elosztani a pontokat hogy a legnagyobb sebzést kapjam vele ? : D
  • wesker24
    Elvileg igen megmarad a Badass Rank a Bonus Stat-ok és újra csinálhatod a Challenge-ket !

• Sir Quno Jedi
    Node ez a resetelés hogy megy? Hol lehet a babass-t resetelni és mi történik? Megmarada a badass szintem és a bónusz százalékaim és újra csinálhatom meg a cselendzseket, így gyorsabban fejlődve???
  • Fpocok
    Presztízs mire jó? Ad egy kis löketet, van miért tovább játszani. Persze ez nem mindenkit érdekel.
  • Jojobaba
    ennek mi értelme? lépek egy badass szintet reset, aztán újra meg újra
  • Fpocok
    Hmm...
    Most olvasom, hogy amikor reseteled a badass challengeket, kapsz a karakter lapon egy kis csillagot, számmal. Minél többször reseteled, annál nagyobb a szám. Kicsit olyan, mint amikor prestiget lépsz codban.
  • Myselor
    a zene az üt
  • Nagylaci
    Ok, akkor megdumálhatjuk, de most már kezd elég késő lenni nekem. :) Összedobtam egy videót a játék bossairól, remélem tetszik! Mindegyik TVHM után van lenyomva szóval (momentán) ennél keményebbek nem tudnak lenni. Mondjuk Roscoe így is csak 49. szintű valahogy. Master Gee pedig kimaradt mert ahogy azt a rakás szerencsétlenséget solo -ban le lehet nyomni az kissé unalmas lenne talán. :)