Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
ezek betegek jó értelemben<#eljen>

The Protector
hát akkor a kíváncsiságomra ráfaragtam.Pedig csak meg akartam nézni h milyen online másokkal,mennyire laggol és mik a jellemzõk.Hát erre nagyon ráfaragtam.Esélyét sem látom annak h ezt vhogy visszacsináljam,pláne ps3-on😞
Azért köszönöm a választ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
jah.hát azt nem csináltam meg.unalmas nekem😊
Fpocok
(Quest Reward, "Creature Slaughter: Round 5")

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
nem így értettem,pénzért nekem ilyet sosem adott😛
Fpocok
Megoldást nem tudom sry, de igen... ez egy nagy gond volt az elsõ részben... Szerencsére a másodikban már nincs ilyen.

The Protector
Hy.A borderlands 1 ben volna problémám de gondolom h ti azt is nyomtátok.26os szinten csinálgattam a küldiket,próbaképp csatlakoztam más játékosokhoz egy kis idõre.Most belépek a single-be és egy csomó olyan küldi van amit a multiban csinálgattunk és azok is köztük vannak.Megjegyzem h lvl35 ös küldiket dobált be ez a szar mert nálam nagyobb szintûekkel játszottam.Vki tud megoldást?
Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kell hozzá a Creature Slaughter Dome DLC, és a vele együtt járó arénában teljesíteni kell mind az 5 menetet, és akkor megkapod! <#smile>

Fpocok
Szerintem moxxitól. De csak tipp 😄

Myselor
na ez honnan?😊
Végre, megvan! <#taps>

Myselor
én próbáltam már többször is .pár sráccal is.utolsó két evolve nem megy.nzétem videókat olvastam.nem tudom nem megy :S
Fpocok
Én ezt az msi afterszart nem értem. Egyik programnál mutatja, másiknál nem.

jatiking
Szia mindenki!
Én a Vermivorous-ról kérdeznék,h sikerült-e már vkinek elõcsalni?Ha igen,hogyan?

jatter

XeeN
Mindig azzal kezdem. Szerintem mp-re pontosan együtt válaszoltunk a srácnak. (Mellesleg a fórum hatalmas narancs karakterekkel jelzi, ha új hsz érkezett.)

Rendben.. Úgy is még csak most tölti aztán majd megnézzük hogy mûködik neki. 😊

...

IMYke2.0.0.0
Ahhoz nem a dinamikus árnyékokat kell elsõsorban kikapcsolni.
FullHD helyett elég az 1440*900. Emellett, nyugodtan csökkenthetõ a látótávolság Medium-ra, és persze nem kell Pisix sem. A Vsync és az élsimítás nem kötelezõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm szépen. 😊 haveromnak akarjuk összehozni hogy tudjon produkálni egy 30FPS-t és tudjon jönni játszani..

...

IMYke2.0.0.0
Itt: True-t átírod False-ra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hol kell kikapcsolni configba a dynamic shadow-ot?

...

Nagylaci
Ez nekem is eszembe jutott. Fõleg úgy, hogy én már 50. szintû vagyok és végig nyomtam a TVHM -et is. Ami miatt az összes ellenfél 50-52- szintû lett. Level cap emelésrõl pedig egyenlõre nincs szó. Azért hátha... Viszont ha nincs emelés akkor az elég durva lehet esetleg azoknak akik a 2. végigjátszás után vannak.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Én arra vagyok kíváncsi, hogy a köv DLC hányas szinttõl indul? Mert ugye az elsõ részben mehettél zombie islandra-ra egybõl a sima végigjátszás után, és így a következõre, stb. Most viszont TVH-ban vagyok 43-as szintû és nem tudom mi legyen :/

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

IMYke2.0.0.0
Senki sem nyom F5-öt kommentelés elõtt? <#ravasz1>

Kattintsatok a címre és nyomjatok entert.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

XeeN
Ha frissítitek az oldalt, akkor betölti.

IMYke2.0.0.0

Nálam is.

...

Nálam 403 - Forbidden-t ír
Myselor
hát ez komoly😊 de a többieknek is szép headeket csináltak^^
AtiRadish
Legelborultabb head amit valaha lattam: 😄

szomferi
haha, Zer0 feje a legjobb 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
lesz a mancinak is új fej😊 amúgy jól hangzik kiváncsian várom😊
Nagylaci
Kicsit a nemsokára érkezõ új DLC -rõl. Aki még nem nézett utána mindennek... 😊

Szóval lesz egy új "Oasis" nevû terület ami ha minden igaz sivatagos.
Némiképp meglepõen ennek ellenére valami kalóz kaland lesz az egész. A sivatagban... 😄
Új fizetõeszköz is lesz aminek a neve "Seraph Crystals" és a nevébõl adódóan valami kristály lesz.
Négy új boss: Captain Scarlett, The Leviathan, Hyperius the Invincible, és Master Gee the Invincible.
Érdekesség, hogy ezek közül a boss -ok közül valamelyiket csak naponta egyszer lehet majd megölni. (Remélem azért mert nagyon ütõs cuccokat dob majd...)
Új fej minden karakternek. Mechromancer -t nem találtam.
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/DBijk.jpeg
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/xI09n.jpeg
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/7VfbT.jpeg
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/RNyGk.jpeg
Új tárgyszint ami szintén a "Seraph" lesz. Ezek a cuccok állítólag keményebbek lesznek minden eddiginél. Az még nem teljesen tiszta, hogy mosta akkor venni kell õket kristályért, vagy boss -ok is dobják, de gondolom igen.
Három új achievement, de azok már a Steam -ben is látszanak.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

hát akkor csak én vagyok ilyen unluck..😊:/

...

Myselor
szép.nekem nem akar kiesni az a vételen pisztoly.de tiny tina pisztolya nagyon jó.😊és nekem is esett 1 legendary pisztoly már.meg pajzs.ezzel mintha jobban dobálná a narancs cuccokat😊
MerlinW
Az a komoly, hogy Gaige-el lvl 12 vagyok és már 3 narancs esett. Ebbõl egy végtelen tölténnyel rendelkezõ piszoly, ami mondanom sem kell milyen elõnyös az Anarchy skill mellé, esett egy klassz pajzs és egy gránát mod. Szóval ma elkényeztetett a játék😊

[merlinw.org]

Az szép példány.. én legendaryt még nem találtam.. sõt még lilát sem 😞

...

BuriP
Fink's Slaughterhouse 3. körében esett:

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Myselor
hihi lol.szép kék bugyija van moxxinak😛 bár én szerintem ez a szín nem áll neki annyira jól.de azért mekkora hülyék vannak már istenem,erre rájönni xd
Fpocok
:oO

Nagylaci
Megértem, nyilván mindenkinek más jön be. Nekem a TVHM jött be ami nehéz, de nem kínlódás. Itt amikor mindenki 50,51,52. szintû van, hogy mire észbekapok a lespawn -olt ellenfelek már ki is nyírtak. Abban meg semmi szórakoztató nincs nekem. Amúgy magában a kõkemény harcokat én is szeretem!

MerlinW
Én pont ezt szeretem benne. Mikor minden egyes kis ellenféllel percekig tartó tûzpárbajt vívok😊 Ha nem rambózol, nem halsz meg. Szerintem jobb így, mint az elsõ rész isten-módja. Ott lvl 69 után semmi értelme nem volt játszani, mert mindenki elhullott 1-2 lövéstõl.

[merlinw.org]

Nagylaci
Szerintem a TVHM után már igazi kínszenvedés a játék. Persze ízlések és pofonok, de az, hogy nem egy ellenfél gyakorlatilag 1hit -el én abban nem látok semmi különösebben szórakoztatót. Óvatoskodok elõre, erre a házakból ki spawn -ol 5-10 ellenfél és mire benyomom a Decepti0n -t már végem is. Állati jó...

MerlinW
Áhh, külön tray ikonja van😊 Köszi.

[merlinw.org]

játszik valaki borderlands 2 coop ? pm me
V43 1105
Ne warezolj.. vegyél eredetit..! 5k-ért szerintem megéri ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

On-Screen Display Palette melletti "pöttyre" (nálam sárga) rányomsz, és választhatsz egy színt.

MerlinW
Arra nem jöttem rá, hogy a 2.2-es verzió óta hogyan lehet az osd text színét változtatni.

[merlinw.org]

Fpocok
Elvileg nem fogja a mostani emelni.

szerintetek érdemes a TVHM fõsztori után (PT2.5) nekiállni a mellékküldetéseknek, vagy várjam meg a dlc-t, ami emeli a max szintet? vagy a vanilla küldik mindig max lvl50-es jutalmat fognak adni