Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
1 Arany Kulcsot kapsz vele, amit beválthatsz cuccokra a Sanctuary (Szentély) nagy aranysárga (halálfejes) ládájánál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jatiking
Na a Vera. 😄 Nehéz elõcsalni,nekem még nem sikerült. 😄

jatter

Nagylaci
Ez nagyon jó! 😊 Gearbox fórumon találtam. Azt írja az illetõ, hogy nagy nehezen sikerült Vermivorous -t elõcsalnia. Persze rohant elõle elég sokat és egyszer csak azt vette észre, hogy már nem követi többet. Csodálkozva hátranéz, hogy mi is történhetett. Erre ezt látja:

Elütötte a Hyperion vonat! 😄 Mekkora poén. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

jatiking
Úgy csináltam most az utolsó 4-et,ahogy írod.Fogócskáztunk,de semmi villanás. 😄

jatter

jatiking
Mit tartalmaznak ezek a kódok?

jatter

Nagylaci
Amikor a férget kilövöd akkor a helyén marad egy egész kis "savszökõkút", szóval buzog vagy mifene? PONTOSAN bele kell csalni Gee -t! Láttad ahogy valami zöld "pajzsszerûeség" felvillan körülötte? Mert csak akkor tûnik el a sav, máskülönben megszívtad.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

IMYke2.0.0.0
És én ezt hogy utálom - miért nem lehet mondjuk 9 óráig érvényes egy ilyen kód, vagy 1 napig?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jatiking
4.menet volt ilyen elbújós.Mindig ez történt.Volt,h állt a sav a pályán és semmi reakció nem volt neki. 😄

jatter

Nagylaci
Akkor valószínûleg nem "szívta" fel a savat! A lényeg ahogy írtam, hogy ha kilövöd a férget akkor Gee sétáljon bele és legyen olyan fura zöld villanás. Csak akkor nem fog terjedni a tócsa az egész pályára. Egyébként meg Gee is elég bugos. Azt írják, hogy néha kifagy a játék amikor meghal, kidobálja a loot -ot a pályáról, egyáltalán nem dob semmit amikor meghal, stb... Szóval lehet, hogy egy bug -ba futottál. Többször próbálva is ez történik?

Tatyla
Általában 3 órát sajna én is ezért maradtam meg maradok le sokrol

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezek a kódok vajon meddig élnek? Melóból kicsit nehézkes az aktiválás, este meg mire hazaérek...áhh bosszantó
jatiking
Nekem ez a Master Gee nem engedi a kõ mögé bújást.Illetve elbújok,de pár másodperc múlva elkezd sérülni a pajzsom...pedig nem kapok találatot.

jatter

Jojobaba
mitõl függ, hogy copypastelni lehet a shift kódot? egyszer sikerült csak eddig

Bluuzia
Új kódok:
WinPC: CBK3B-5JCH9-RB3BJ-BBTBB-T6FCR
PS3: KJ53B-RRRST-F9TKJ-ZJWT3-WBHZK
X360: KJ53B-RRRKX-B6XJR-WRTT3-WBH3R

Myselor
volt igen.bugos kicsit.én is imádtam.nem is csináltam meg inkább ^^
Bluuzia
Azért az nagyon f@sza, hogy a Bandit Slaughter Round 5. 3 hullámának végén csak szól a zene és nincs ellenfél. Szuper, kezdhetem elõlrõl az 5. kört.
Másnak is volt ilyen?

Myselor
ez nagyon jóó.kell😊
Fpocok
Az ilyen dolgok miatt a PC az én platformom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

szomferi
ez már tájírás 😄

de beteg 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

MerlinW
Jedinek mindig is erõs fórum-tájszólása volt😊

[merlinw.org]

szomferi
mindÉg? jajmá 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
MINDÉG el kell valahogy verekedned magadat addig, hogy legyen hova visszarakjon. Mi amúgy vissza szoktunk menni Sanctuaryba amúgyis és onnan megyünk újra quest-re. Meg kell tanulni/szokni a terepet, meg az ellenfeleket és pikk-pakk el lehet jutni bárhova újra (némi levágásokkal).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

antgecc
Az oké, csak kevés idõm van játszani, a story pedig érdekelne. De így nem haladok 😞

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Maak
Új kódok!
WinPC: CBKB3-3BKH9-XB3J3-BJB3B-H53CK
PS3: WB5JJ-KX6HJ-XHJCT-ZBKJB-XW3J6
X360: WB5JJ-KX6CR-TFRBX-WFJJB-XW3S6

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
Há ez ilyen, de közben fejlõdsz, mindég fun gyilkolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Én elhiszem, nekem is volt többször is ilyen, de sosem zavartattam magam miatta. Mondom ezt 6 végigjátszás után.

[merlinw.org]

antgecc
Látom volt egy 'edit'-ed. Igen, 1-2 perc. Lenne. Ha nem kéne kilõni megint a teljes populációt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
HNem mondanám, ha nem így lenne, elhiheted. Tegnap toltam le egy pályát, a legvégét nem sikerült befejezni rajtam kívül álló okok miatt. Ma beléptem, betöltöttem, és a pálya felét (jó nagy pálya) lõhettem ki megint (majdnem 45 perc). De biztos én vagyok a béna és menjek a picsába, mert nekem nem is igazán tetszik ez a játék, mert nekem ez bosszantó.

MerlinW
Fast travel station-ökhöz dob vissza mindig. Majdnem minden második területen van egy. Célirányosan 1-2perc alatt visszajutsz oda, ahol abbahagytad. Egyébként valóban, ez nem az a fajta játék amivel 15-30 percet játszik az ember.

[merlinw.org]

antgecc
Hát aki ezt kitalálta, az elmehet a picsába: nem igaz, hogy nem tudok egy fél órát játszani anélkül, hogy mentés és kilépés után ne dobna vissza oda, ahonnan elkezdtem a szerény kis félórámat!!

Nekem a legelsõ naptól elfogadja vágólapról! <#confused>

Fpocok
Az utóbbi 3-4 kódot már elfogadja rendesen, de elõtte tényleg nem ment egyszerre.

Sir Quno Jedi
Jaja, ez most nálam is mûködött, eddig be kellett raknom kisebb ablakba.

IMYke2.0.0.0
Köszi! S végre vágólapról is elfogadta. Nekem, legalábbis, eddig, nem sikerült így.

Új kódok!

WinPC: CBKB3-3BKH9-XB3J3-BJB3B-H53CK
PS3: WB5JJ-KX6HJ-XHJCT-ZBKJB-XW3J6
X360: WB5JJ-KX6CR-TFRBX-WFJJB-XW3S6

Fpocok
online tv?

Jojobaba
azt hogy?

V43 1105
Nem kell hozzá digi kari, elég egy VLC <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Myselor
nagyon helyes😊 ez jöhetne minél hamarabb, a buzi raid bossok nem kicsit elvették pár ember érdeklõdését köztük az enyémet is csökkentette.nem sok emberrel lehet jót játszani mostanában.
wesker24
na végre ez jó hir mármint a szintemelés is meg az hogy az Eridiumot másra is lehet költeni ! Már igy is elég rég 99 van belöle ! 😄
Fpocok
Most olvastam twitten, hogy majd lesz szintemelés (sejthetõ volt), illetve az eridiumot majd el lehet költeni másra is.

viszont te meg nem vagy az 😄😄😄D

-tRs-Landor

wesker24
Jah játszik cikket olvasol meg TV-t néz gondolom digitális kártyája van és azzal nézi a müsorokat ! 😄
mi ez a kép? tv-zel, játszol és közbe cikket olvasol? te valami csodagyerek vagy? 😄D

-tRs-Landor

Nagylaci
Na csak sikerült lenyomnom az új raid boss -okat is! De Hyperius (viszonylag) könnyen csak Salvador -al lehetséges. Viszont Master Gee olyan szinten szánalmas, hogy arra már nehéz szavakat találni. Õszintén szólva ha a Gearbox ennyit tud raid boss címén összehozni (és itt most gondolok az eddigi háromra) akkor ezzel a lendülettel abba kellene hagyniuk a dolgot... Terra igazából attól (lenne...) nagyon nehéz, hogy csak úgy belök a szakadékba. Hyperius már úgy fél percenként levesz kb. 100K -t a pajzsodból, életerõdbõl és ez így szánalmas. Nem azért nehezek mert jól/ügyesen harcolnak hanem mert sok az életerejük, kivédhetetlenül támadnak. Fantázia: 0.
Viszont Master Gee egy igazi orbitális ostobaság. Megkockáztatom, hogy ilyen alapvetõen remek játékban ennyire elbaltázott boss -t én még soha nem láttam. Szóval, egy FPS játékban fegyverrel gyakorlatilag nem lehet megsebezni. Vagy ha igen hát nem igazán látszik rajta. Öngól #1. OK, zavarjuk bele egy worm által otthagyott savtócsába csak így lehet kinyírni. Viszont a bejárat környékén van egy kõ ami mögé ha bebújsz akkor már az elsõ worm sava is szépen kinyírja kb. egy óra alatt. Öngól +100. 😊

Szóval Master Gee áltimét tektiksz. 😄 Berohansz, elkerülöd a totál csirke támadásait (öngól már megint...) és amint jön az elsõ féreg leölöd és belecsalod Gee -t a tócsába. Akkor jó ha olyan zöld izé villan fel körülötte. Ekkor ugyanis bekapta a sebzést és semlegesítette a tócsát. Ez azért fontos mert máskülönben ez az egy tócsa is belepi az egész pályát és kinyír még Gee elõtt! Ha megvolt ez az akció akkor visszarohansz a bejárathoz és befelé nézve bal oldalon bebújsz a kõ mögé. Gee ekkor már halott csak még vagy egy órán keresztül nem fogja majd fel! XD Ugyanis minden tócsa amit "elnyel" onnantól kezdve folyamatosan sebzi! LOL! sõt LLOOLL...
Kis tipp. Tedd át ablakos módba a játékot. (Alt+Enter) Majd vedd vissza kicsire a felbontást és ekkor azt csinálsz a gépeddel amit akarsz és közben látod, hogy Gee mikor purcan már ki végre. Ennyi. Komolyan. De tényleg... 😄 Egy kép az öldöklõ küzdelemrõl: (Gyengébb idegzetûek inkább meg se nézzék!!!)

Jé, megjelent a Warfighter?! 😄 És még Snooker -t is néztem közben.

Fpocok
Pontosan. Direkt azért vettem season passt, hogy ne kelljen szarakodni, erre meg kihoznak mindenféle dlct még mellette? Leszophatnak. Én nem veszem meg.

Myselor
nekem csaj karaktert hozzanak megint😛 am ez engem is érdekelne ki mit tud,esetleg az új dlcrõl ^^
Sir Quno Jedi
Gunzerker jóak, csak törpe, alig látok ki vele vaze! Hihetetlen, fedezék közelében vagy, ellenség behuppan mögé és véged, mert nem látsz rá ha térdre esel. Maya-ával kényelmesen ellövök a zerkerek feje felett vízszintesen is.

Amúgy énnekem hozhatnak új karaktereket, szeretem õket kiisemrni, próbálgatni.

Mik várhatóak? Tudni valamit?

Myselor
jah😛 meg mert nem tudnék játszani a többi karival.tök jók de nem igazán jönnek be,még talán axton,meg zer0 is jó,de nem játszanék a gunzerkerrel pl.nemtudom miért😊