Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden tiszteletem a tiétek, kár, hogy én nem tudok ilyen ütemben haladni a játékkal. Totálisan megértem a problémátokat, készséggel el is hiszem, hogy elkúrtak ott valamit. De amikor már inkább csak kínlódás és nem örömforrás a játék akkor mi értelme? Majd ha kidobnak egy peccset vagy a köv. DLC-t akkor olyan kis cafatokra szaggatjátok azt a szemétládát amilyenre akarjátok.
Nagylaci
Ebben totál nincs igazad! A Bee CSAK a hülye DJ -bõl esik, a Conference Call csak a warrior -ból, stb... Szóval ahelyett, hogy az emberek JÁTSZANÁNAK a játékkal és élveznék, soha véget nem érõ warrior run -okat nyomnak. Nem jobb lenne ha tényleg véletlen lenne, hogy hol mi esik?! És akkor a játék azt díjazná, hogy sokat játszol vele. Most azt díjazza, hogy kurva türelmes vagy és jól bírod az unalmat. Na ez a nagy királyság!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

De sajnos félreérted, gondolom nem olvasod végig a hozzászólásokat.
De legyen ahogy gondolod, ha ennyire nem vagy képes hogy elolvasd és felfogd mit ír a másik.

Én ezen nem fogok vitába szállni, de annyit mondok amit te itt írsz az egyáltalán nem tükrözi azt hogy felfogtad mirõl beszél a másik.

IMYke2.0.0.0
Nincs külön loot-rendszerük - csak a változókat módosították velük szemben.
A játék teljesen véletlen generálással dolgozik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
én szerintem mi teljesen egyetértünk,az a baj õk nem akarják azt megérteni hogy lenne mit javítani ezen akárhogy is nézzzük.de mindegy én nemvitázom
IMYke2.0.0.0
Épp ez a baj, hogy nem értem félre - azt olvasom napok óta, hogy meg a sírás-rívás, hogy mennyire nem dobnak jó lootokat, meg milyen nehéz megölni ezt-azt a játékban...
DE(!), ha könnyû lenne megölni õket, akkor azért sírnátok...
DE(!), ha az elsõ komoly Boss szuper lootkat dobna, akkor azért sírnátok, mert utána nincs értelme semmit sem grindelni...
DE(!), ha mindig minden ládából, ellenfélbõl a lescriptelt tárgyak (azaz: mindig ugyanaz) esnének, akkor azért sírnátok...

Fel kell fogni végre, hogy ez a játék MÁS, mint a Diablo és a klónok, és azt is, hogy a játék még koránt sincs kész: jön még 3 nagy DLC, rengeteg kis DLC-vel nyakon öntve.
50-es szintû karaktered van már nem is egy?
Akkor pihi.

Menj focizni, csajozni, bicajozni (amíg az idõ engedi), vagy nézz meg egy filmet, stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
én is.1-t xd inkább bossok droppolnak tényleg.
Nagylaci
Jó, igaz. Viszont a legjobban "vágyott" OP cuccok csak belõlük esnek. Szóval még maga a rendszer is a "normális" játék ellen van igazából.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

MerlinW
Bizonyos legendary tárgyak. Én nyitottam már ládából is Legendary-t.

[merlinw.org]

Nagylaci
Akkor itt jegyezném meg, hogy majd ha ott leszel és tényleg élvezed, hogy szopatnak 😊 akkor írd, hogy hülyék vagyunk! (Jó, tudom nem ezt mondtad...)

Nagylaci
"Valamit elfelejtesz Te is és a többiek is: a Borderlands 1-2 véletlen generálással dobja a milliónyi tárgyat - ebben még a Diablókat is megveri.
Tehát, ne várd, hogy majd a Kedvedért, kedvetekért dobják az egész mûködõ rendszert és a Boss-okra külön loot-rendszert kreálnak."

Te mégis mirõl beszélsz?! Éppen, hogy a Boss -oknak saját, külön loot rendszere van! Legendary tárgyak csak és kifejezetten boss -okból, mini boss -okból esnek! Szóval nincs értelme úgy effektíve játszani a játékkal egy idõ után hanem végtelen farm run -okat kell nyomni ami már önmagában is idegesítõ.

Én elhiszem, hogy szar, a közelében sem járok még. De ha ennyire kivitelezhetetlen akkor minek görcsöltök rajta? Biztos van még mit csinálni, vagy ha nem hát rakjátok félre vagy üssétek a Gearboxosok fejét, hogy észhez térjenek.
Nem Isten mód kell, de nem is a végtelen/fölös Grind ami után God Mode "ON"

MerlinW
4-en kell raid boss-t ölni ennyi. Máris nem olyan nehéz. Nem egy fõre van kitalálva. Gondolom WoW-ban sem egyedül ölik a raid boss-t.
Siren a távolból éleszti a társakat, Zero eltereli a figyelmet, Gunzerker és Commando tankként pusztít. 3-4 sirennel a legegyszerûbb.
Megjegyzem Hyperius egyedül is ölhetõ, én Siren-el csináltam ki.

[merlinw.org]

Teljesen félreérted....
Leírtam, az nem élvezet hogy van 2 legendary item és ha szerencséd van, kiseik és akkor Instant megölsz bárkit...
De az sem az hogy a "Tank" Axtonomat 90K HP/shield pool al 1 hiteli minden olyan ellenfél akit ha leölnék elõrébb lehetne jutni akár 10-20 órja játék után is.

IMYke2.0.0.0
Akkor meg azért sírnál, hogy a Bossok által dobott fegyverekkel végig lehet darálni a játékot és nincs értelme egy kezdõ karekternek kinyitnia MINDENT a játékban.
Lásd az elcseszett Diablo 3 rendszerét...

IMYke2.0.0.0
Valamit elfelejtesz Te is és a többiek is: a Borderlands 1-2 véletlen generálással dobja a milliónyi tárgyat - ebben még a Diablókat is megveri.
Tehát, ne várd, hogy majd a Kedvedért, kedvetekért dobják az egész mûködõ rendszert és a Boss-okra külön loot-rendszert kreálnak.

Épp ez benne a kihívás - akik grindelni akarnak (alá Diablo-sorozat), azok is megtalálják a számításukat, és azok is, akik Borderlands-osan játszani.

Myselor
nem értik meg úgyse.nem az a gond hogy nehéz.csak az hogy elvan baszva az egész,nem mûködik nagyon elnézték a dolgot,és nincs sok értelme veszõdni vele,normális dropok sincsenek.közepesen legyen nehéz.kelljen próbálkozni,legyen taktika,de ne instant killezzel már a boss basszameg.
Myselor
legyen akkor normal és true vault hunter különbség.ha ennyire a wow féle boss fightokat akarják behozni,akkor legyen normal és hc szintû.de akkor normális drop is legyen,am meg lehetne ezt csinálni,élvezhetõre is,ne mond már
Nagylaci
Troll -e vagy?! XD
Szóval legjobbak? Két Baby Maker és egy DPS -re felhúzott Salvador mitõl tesz engem jóvá? Marhaságot beszélsz.

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértünk. S örülök, hogy nem csak nekem ez a véleményem.

Elképesztõ! Hogy van pofája a Gearboxnak ultranehéz contentet kiadnia, amit csak a legjobbak képesek megcsinálni? Nem is értem...srácok nemár! Ha elsõre lemenne minden az lenne a szar.
Nagylaci
És folytatnám is a logikai sort. Ha így megy tovább akkor nagyon nem kötelezõ megvenni a 3. részt sem... Szóval ez egy veszélyes logika!

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõ grindelni. Ahogy Diablo-ként kezelni sem a játékot.

JethroHUN
MMO-s szarfos grinddel akarták toldani a játék idõt, ennyi a magyarázat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
nem sírunk mi,csak nagyon idegesítõ hogy rontják el a dolgokat,a dlcvel egyre jobban,hidd el nem az az átlag aki még 50ig nem jutott el.sõt 2-3 50es karija van általában az embereknek,azért jó ideje megjelent a játék hozzá.de hogy egész dlc alatt,nem találhatsz már narancs cuccokat,lilát is alig,és elõállnak ezzel a seraph szarral,amiért konkrétan szopni kell.vicc.a dlc maga jó volt.mókás kalózos cucc,de ennyi.mostmár mit csináljunk?😊ha azt nem lehet amit igazából tudni kéne
Myselor
nagyon igazad van,nehogymár úgy legyen ez kitalálva hogy napokig vagy hetekig szenvedjél 1-2 narancs szarért ha kiesik akkor van egy pöttynyi esélyed a bossok ellen.vicc.nekem már bõven jó cuccaim vannak.de mire megyek vele?szopok folyamatosan,ha csak nem jön egy op és kb egyedül lenyomja xd
Myselor
az a baj igen,erre van tervezve a dolog.gunzerkerrel ledarálod és helo.nade mással?😄 am én csak játszanék,szeretnék jól szórakozni,bossokat ölni.már sokszor végigvittem a játékot.de így nincs mit csinálni,mert ezt se lehet
Hát igen.
Remélem figyelik a rengeteg beérkezett levelet/reportot és javítanak majd.
Mert a jó bossfight se nem könnyû, se nem lehetetlen/élveztehetlen.

Myselor
hát igen,tök jó lenne hogyha élvezhetõvé tennék.legyen kellõen nehéz,de ne kapjál agyfaszt tõle,az már nem mókás😊 de mit csinálnak?semmit
Nem sírás, észrevétel!
Amik rengeteg játékot vittek elõre, végülis a vásárló érdekeit kell szem elõtt tartani.
Semmi problémám nem volt a játékkal, szívesen vittem végig 1-2x
De már Terra után rájöhettek volna hogy az itteni 4 fõs raidekkel valami gond van, nem megfelelõen van balanceolva.

Vagy friss lvl 50 es vagy Zöld/Kék esetleg 1-2 Lila itemmel és esélyed nincs Bosst ölni
Vagy szerencséd volt és kiesett a Bee meg 2x Conference és 1 hitelsz mindent!

Bossfightnak nevezett élvezeti Faktor Huss* Eltûnt!

Nagylaci
Aki gondolja vegyen fel Steam -en, én meg tudom ölni szélsõségesen DPS -re húzott Salvador -al Hyperius -t. Most már úgyse nagyon tudok mit csinálni a játékban úgyhogy esetleg segítek akinek kellene! Amúgy csináljátok Normal szinten! Fura mert terránál tök mindegy de Hyperius lényegesen erõsebb TVHM -ben!

Az a vicc hogy néha revive-olni sincs lehetõséged.
Boss fél MP ként lõ/dob/rúg/csápol/kiüt ami megszakítja és aki éleszteni szeretne az is belehal. Megfelelõ mechanikával és nerfekkel tökéletesre lehetne csiszolni ezeket a raideket 4!! ember számára de így 40 se lenne elég.

IMYke2.0.0.0
Minden személyeskedés nélkül: folyamatosan sírtok. Nem értem.
Sokan még csak 50-es szintig sem jutottak el, mert nem sok idejük van rá.
Én hiszem, hogy a DLC-kkel, és a patchekkel rendbe lesz rakva a játék. Viszont a sírás-rívás sehová sem vezet.

Myselor
igen nincs semmi jó dropjuk krisztályt is csak a fasz hyperius dob xd. jó játék meg minden imádom de szar ez így.amúgy szerintem ebben a dlcben egy rohatt narancs nincsen,csak a seraph cuccok😊
Myselor
hát igen pont ez a baj,nem vagy egyenértékû a bossokkal.sõt 4en se vagytok,akkora hihetetlen sebzést basz rátok hogy instant haltok,most ezzel mit lehet kezdeni?semmit.valaki életben marad próbál revivelni.nincs healer igen ez a gond,meg hogy ez nem egy mmo,vagy nem a wow,itt nem ilyen bossok kellenek
Nagylaci
Pont jól látjátok szerintem is mi a probléma! 😊 A Gearbox -nak nem tûnt fel, hogy ez nem WoW... Az a mechanika ami ott mûködik az ebben a játékban csapnivalóan vacak. Ráadásul, javítsatok ki ha tévedek (nem WoW -ozok), de ott megéri lenyomni azokat a boss -okat. Mert itt mi a francnak?! Gee még csak kristályt sem dob! Sõt ma még lilát sem dobott csak 2 kéket. Ezek nem normálisak... Már ami a raid boss -okat illeti. Amúgy imádom a játékot!

De a WoW szintû bossfightokban is "normális" sebzése van a Bossnak, az embereknek megfelelõ mennyiségû Health Pool juk, és a WoW-ban van a HP fenntartására alkalmas Healer aki itt hiányzik.

Csak úgy Bossokat/Fightokat nem lehet átemelni más játékból megfelelõ alap nélkül

WoW szintû bossfightot akartak csinálni, egyértelmû hogy onnan vették az ötleteket
Myselor
komolyan ennyire nehéz lenne a gearboxnak kiadni egy nerf patchet ezekre a hülye bossokra?most miért kell elvenni az ember kedvét a játéktól.nem lehet ezeket a szarokat rendesen megölni,csak ha véletlen valami op emberrel kerültök össze.nem az menne,de mik ezek az instant death attackok,most komolyan és közel se vagy hozzá.nem értem én ezt.jó lenne ha valamit kiadnának hozzá.vagy jöjjön a level up patch,addig nem lehet sokmindent csinálni,csak fejlõdni új karival
Nagylaci
Rögtön megvan neki. Szimplán az a "melee" támadása oszt' jónapot...

antgecc
Zero mikor kapja meg az introban látható kardját?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lalakov
Köszönöm. 😊
MerlinW
Terra-t végigjátszás után kapod (elsõ után is), de mindigg lvl52-es. A "szúnyogot" második végigjátszás során adja be random, nagyon kis eséllyel és mindig 47 körüli szinten.

[merlinw.org]

szomferi
mind 52-es szintû, ha jól tudom, a te szintedtõl függetlenül

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

lalakov
Ezek a fõ szörnyek csak 50-es szinten jönnek elõ vagy bármikor a szintemhez igazodva?
szomferi
elcsapta a vonat? de nagy 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

jatiking
Okés.próbálom majd,hátha...Ezeket az új baba színû cuccokat tesztelte már valaki?

jatter

Nagylaci
A zöld villanás nélkül nem jó a dolog. Érdemes átfutni neked is a savszökõkúton, de jó gyorsan, mert akkor Gee utánad jön pontosan és elnyeli a savat. Persze akkor neked egy ilyen átfutást legalább túl kell élned. Amúgy ha beleállsz a szökõkútba te is el tudod nyelni nem csak Gee.

jatiking
Már ezt is tudom,köszönöm.
Én várom a honosításod. 😊

jatter