Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
de amúgy minek kellenek még kulcsok?😊 én nem használtam már mióta
Bluuzia
Figyelem!
Jön 5 kulcs.
A hivatalos idõpontok itt láthatóak.
Szerintem ezen a tw-er címen lesznek kiírva.
Sok sikert hozzá mindenkinek. 😉

Myselor
érdekes patch,megint semmi érdekes.
Sir Quno Jedi
Jah én még csak 8000 körüli (alatta) badass rangban leledzem valahol...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Uhh a második pont...not bad, not bad.
Jött Patch! <#smile>

- Added a toggle for whether textures should fade or pop in when a higher-resolution version loads. High-end computers can disable this to avoid seeing lower-resolution textures streaming in.
- Added the ability to reset all challenge progress for a character once they've completed 85% of all non-DLC, non-area-specific challenge levels. This will keep the player's current challenge bonuses and rank, but reset all challenge progress to 0 and allow challenges to be re-completed for additional ranks and bonuses. Resetting is available on the "challenges" screen of the status menu and will display as a tooltip at the bottom of the screen if the player has met the criteria.
- Fixed a bug where profile files set to "read only" were not being saved.
- Fixed a performance issue in Captain Scarlett and her Pirate's Booty content with PhysX set to Medium or High.

Zs0lt1
Ezt használd a bee-hez:
Protection Relic (Shield Capacity +30% / Shield Recharge Rate +30%)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

MerlinW
48 vagy 54, annyira mindegy egy 10-es fire rate mellett.

[merlinw.org]

gagax
Akkor majd ujbol neki esek : Darra jo h a baby makert kifarmoljam : D

Az AMP damage is nagyon gyenge, nekem valami 54K-s volt vagy 57K-s már nem emlékszem pontosan
MerlinW
Jó az. A legerõsebb is max 20k-s.

[merlinw.org]

gagax
Na sikerült kifarnolni . 'Alkaline The Bee' ahogy elneztem ez nem a legerosebb bee pajzs meg csak lvl 49 hiaba vagyok mar lvl 50 en es ugy farmoltam ki. 14342 pajzs 23323 recharge 48282 esamp damage

Myselor
hát igen.nem nehéz.van a hornet pisztoly az is könnyen esik.20killbõl 2x kiesett.aztán másnap reggel is 2x kiesett.és nagyon jó savas pisztoly😊hát az a pajzs a fabled tortoise egy rakás szar kb.mert azzal ugye nem sebzel nagyot,és hiába van nagy pajzsod ha szart se sebzel.nekem azért is nem kell😊
Nagylaci
Naugye! 😊 Mielõtt még tényleg azt hiszik, hogy két Baby Maker -e csak csalással lehet az embernek. Nekem mondjuk a Fabled Tortoise is nagyon könnyen esett, de az messze nem olyan OP cucc mint a Baby Maker.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

gagax
Lassan de biztosan megolom/quit/continue es lassan fe biztosan v 25 x megoltem mar : D

Myselor
hát ez a madame tényleg egész könnyen dobja a baby makert 11x megöltem és kidobta,nem a legjobbat csak elektromos,de nem rossz😊 van savasom is azt jobban szeretem mondjuk😊
Nagylaci
Mindegy. Amikor kinyírod némi kis eséllyel dobja és tök mindegy mik a körülmények. Szóval türelem az kell rendesen. Vagy mázli! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

gagax
Meddig kell szorakozni a beevel ? : D (ameddig meg nem lesz) na de megis : D meg mind1 h megvan e csinalva az osszes mellek kuldi v nem mind1 ? : D

jatiking
Jó a videó!Köszi! 😛

jatter

Fpocok
Azért jó darabig használtam... 40-41... 😄
Még nem vagyok 50.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nagylaci
Hát akkor ûberdisznópiszokrohadt egy szerencséd volt. Részben. Mivel a 35. szintû fegyót villámgyorsan túlhaladod és akkor már semmit nem ér. Próbáld meg újra megszerezni az 50. szintût!

Zs0lt1
nem kicsit vagy mákos baszki 😄
én kb eddig már összesen kb 50 órát elpöcsöltem azzal és még nem adta.

egyébként nekem a bee-t adta elég könnyen 8-9. próbára.

Nagylaci
Nem, a Hellfire nevû legendary smg -t dobja. Nekem nincs meg, nem tudom mennyire jó.

gagax
Köszi szèpen : D akkor valszeg a warriort hagyom utoljàra : D a scorch v mi az gránátot ad ? : D

Fpocok
"... Conference Call nevû shotgun. Ezt a Warrior dobja és NAGYON nehéz kifarmolni..."

Ezt már több helyen olvastam. Nekem elsõre dobta lvl35ön 😄 Akkor azt hittem, hogy mindig dobja, de ezek szerint csak szerencsém volt.

Nagylaci
Akkor elõször is várd meg amíg 50. szintû leszel! A legendary -k hozzád vannak skálázva szóval akkor már 50. szintû cuccokat farmolj! Legfontosabb a The Bee nevû pajzsot kifarmolni. Ezt Hunter Hellquist dobja Arid Nexus -Boneyard pályán. Ott az elején a DJ csávó aki rádiózik. El lehet szevedni vele elég sokáig akár. A második legjobb cucc (illetve együtt a kettõ) a Conference Call nevû shotgun. Ezt a Warrior dobja és NAGYON nehéz kifarmolni. Ez után jól jön még a Baby Maker nevû SMG amit a Madame Von Bartlesby nevû miniboss varkid dob Tundra express -en. Érdekes és a maga módján erõs pajzs a Fabled Toroise amit a Blue nevû miniboss dob Caustic Caverns -ben. Ami még jó lehet az a Nukem nevû launcher (nuke -okat lõdöz...) amit a Balck Queen nevû spiderant miniboss dob Dust -on ELiie garázsa mögött a Bug Gultch nevû helyen. Hirtelen ennyi... 😄

gagax
Most vegeztem warriorral lvl 49 en most a mellekuldiket csinalom : D de jo lenne vmi ertelmes fegyver pajzs meg ilyesmi : D

Nagylaci
Attól függ hol tartasz pontosan, hányadik szintû vagy?

Fpocok
Akkor semmi gond nincs 😄

gagax
Srácok kiket érdemes farmolni tvh ban ? : D

Nagylaci
Igazából a Baby Maker az egyik legkönnyebben megszerezhetõ legendary! Ez a lehetetlen nevû "Madame Von Bartlesby" relatíve sûrûn dobálja õket. Az elsõ kb. ötödikre esett belõle (mondjuk ez lehet, hogy mák...), a második már tovább tartott, de ha jól tévedek úgy húsz alkalomnál az sem volt több. Ennél szinte mindent tovább tartott kifarmolni.

Fpocok
Ja boccs, azt hittem arra gondolsz 😄

Zs0lt1
mondtam én egy szóval is azt?

Fpocok
Ne vonjunk le elhamarkodottan következtetést... lehet nem csalással szerezte a másodikat...

Zs0lt1
2 babykiller?

kthxbai 😄

Nagylaci
Csináltam egy videót, hogy pontosan mit kell csinálni Gee ellen. Messze a legkönnyebb, legértelmetlenebb boss a játékban.

Amúgy a sok item bug ellenére szerintem még mindíg Warrior az egyetlen értelmes Bossfight a játékban.

Friss 30 és 50 körüli szinten is.

Szükség van pozicionálásra, az addok is normálisak (sõt jól is jönnek ha épp meghaltál)

És viszonylag normális/jobb felszerelésben is kellemes idõn belül élvezettel leölhetõ.

Nagylaci
Én lenyomom csalás nélkül! Salvador, The Bee, 2xBaby Maker, mire lenyom FFYL -ba addigra alig van életereje, úgy csináltam, hogy ott is tovább gunzerkelek és a maradék életét is leszedem úgy. Puff Second Wind -és nyertem is. 😊

Na az meg a másik profi item.
Több milliónyi random item és csak a Conference,Bee,Baby Makerrel érvényesül az ember.

De talán csiszolnak rajta.

MerlinW
Azzal is próbáltam, fele annyit sem ér. A YT videó, amire gondolsz csalással készült. Az elején, a pajzs felhúzásáig nincs idõ megölni, akármilyen sebzésed is van.

[merlinw.org]

Nagylaci
Mert nem conference call kell! Hanem 2 Baby Maker. Pillanatok alatt vége...

Megjegyzem Warriornál lehet meg sem találod ha véletlen beesik alá vagy a lávába, meg alapból túl nagy területen szóródik szét a loot. Egyszer pont láttam hogy egy lila item olyan szépen ívesen repült a warrior hullájától ellentétes irányba és landolt a láva közepében. De volt olyan is hogy egy kék fegyvert az egyik tök félreesõ kis kiszögellésen találtam meg, csak azért mert véletlen elnéztem arra
MerlinW
2xConference + Bee-s Gunzerker - csalás nélkül - is csak ügyességgel és tudja megölni Hyperius-t 5-6 perc alatt. Próbáltam, tudom.

[merlinw.org]

Nagylaci
Én amúgy MÁINDEN boss -t le tudok solo -ban nyomni a játékban és ennek ellenére, illetve éppen ezért, hogy tudom micsoda irgalmatlan idegõrlõ szarakodás kell ehhez mondom, hogy ez a rendszer nagyon el van kúrva...

Ott a pont 😊
Hát szomorú hogy ilyen néhány ember hozzáállása.
Meghallgatjuk egymást, segítünk, de mindig akad valaki aki csak a saját igazát hajszolgatja...

A sírás és az észrevétel között rengeteg különbség van és ezeket a fórumokat pedig ezért hozták létre.

De örülök hogy rendelkezel egy 2xConference + Bee-s Gunzerkerrel aki 1 hitel minden bosst, jó fightokat.

Myselor
hát igen.de mindegy úgylátszik.túlságosan szeretem ezt a játékot ahhoz és túlságosan játszanék tovább vele,csak nem a szopásból állna csak mostmár.az lenne jó.de tényleg félre kell rakni akkor ezekszerint egy idõre
Nagylaci
NEM SOKAN! hanem szinte mindenki. Szóval valami talán lehet abban amit mondunk...

Myselor
épp ez a baj hogy nem tesznek semmit.nem csak mi "sírunk"sokan a hivatalos fórumon is,de nincs változás.patchelnek ezt azt,de semmi komoly nem érkezik
IMYke2.0.0.0
A sírásokat már nem is olvasom el - ezt jól látod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.